Am si eu o intrebare: Stiti vreun site de pe care as putea cumpara componente pentru calculator de calitate si ieftine.Sau ceva firma mai personala din oradea.Multumesc
Ştie cineva un site de pe care pot să îmi cumpăr căşti Samsung? Am căutat pe eMAG şi nu am găsit prea multe.
Unde pot gasi produse Essence Cosmetics in Bucuresti, zona Militari? Stiu ca, de obicei, se gasesc prin Auchan, dar, poate, sunt si prin alte magazine. Imi doresc enorm de mult Shape your face ...? (mai mult)
Un site cu Nike air max nu prea scumpi? Funda :)
Heii buna TPU, stie cineva unde as putea gasi aceasta pereche de cizme marimea 36-37? http://www.tinar.ro/imagini/produse/cizme-algano-bej-%28bej%29-~-bej-i921338-3.jpg
Niste site-uri chinezesti, dar la care sa pot plati in lei si plata sa se poata face si prin ramburs la curier
Vreau sa stiu daca sunt magazine hot topic sau asemanatoare in Romania respectiv Bucuresti
Am cumparat o masina de spalat Becko de pe emag.Garantia e de 2 ani.Ca sa activez extragarantia pana la 5 ani trebuie sa completez un formular pe net.Dar dupa ce termin, se schimba ordinea randurilor.Adica,...? (mai mult)
Salut.Am cautat pe eMAG o husa pentru Samsung galaxy s5 si am gasit una cu, , incarcare magnetica``. Cum funtioneaza aceasta incarcare si la ce se refera mai exact? Chiar incarca telefonul? Am mai vazut...? (mai mult)
Vreau sa plasez ocomanda pe iHerb.com si nu stiu exact cum sa procedez. Daca imi puteti spune experientele voastre cu acest site si livrarea coletelor, m- ar ajuta mult! Si daca imiputeti sugera...? (mai mult)
Buna! Daca dau azi ( miercuri) comanda la oriflame, ar putea sa ajunga pana sambata?
Hei TPU, am o rochie mulata si mai scurta putin, iar cand merg nu vreau sa mi se ridice mai mult decat imi doresc. Ce sfaturi imi dati in aceasta privinta?
Salut, am dat o comanda pe eMag aseara la ora 7PM si inca nu am primit niciun mail de confirmare, e normal sau ar trebui sa sun la ei si sa intreb?
Nu va suparati de unde as putea face rost de parfumul pentru barbati Blu de la Max Gordon? ...am cautat pe net am intrebat si lume si nu am gasit raspunsul...va rog sa ma ajutati :* am mare nevoie scuzati...? (mai mult)
Vă rog ajutați- mă să aleg între ei doi: BICHON MALTESE BICHON FRISE Spunetimi care nu lasa mult păr, care a mai activ, mai frumos, nu este foarte sensibil etc. Eu m- am interesat dar nu stiu...? (mai mult)
Ce telefon îmi recomandați ( buget 500 lei )? nu contează marca, mă interesează doar specificațiile și calitatea ( garanția ).
Vreau si eu o parere despre mingea de fotbal Kipsta F700 pentru ca vreau sa o cumpar si nu vreau sa imi iau teapa. Va roooog!
Vreau sa fac schimb cu unu de pe Olx. Eu vreau sa- i dau un telefon anume : Samsung galaxy trend plus, iar el sa- mi dea o placa de baza cu un procesor+ un cooler, 2 placute de rami din 4,...? (mai mult)
De unde pot lua cercel cu magnet pentru nas? sunt din galati va rog frumos sa mi spuneti dau funda!
Sall TPU, bunica mea are picioarele umflate in zona gleznelor, peste noapte se mai dezumfla putin si o dor. ce creme mi- ati putea recomanda? eu cred ca e de la stat in picioare si de la circulatie. ...? (mai mult)
Salutare,as avea si o intrebare,daca merg pe strada,cu un pistol de airsoft (CO2, greengas,arc,electric),e ceva ilegal?
Am cumpărat o rochie verde pentru cineva după care am aflat ca acea persoană vrea altă culoare așa ca am schimbat-o. Și acum am aflat ca era bună verde. Se poate schimba un produs de 2 ori?
Nu va suparati unde as mai putea gasi parfumul de barbati Blu de la Max Gordon...l-am cautat pe net si am intrebat lume si nu am gasit nicun raspuns :( ma ajutati va rog?
A cumparat cineva vreun terariu sau acvariu de aici http://olx.ro/oferta/acvariu- terariu- si- vivariu- pe- comanda- ID4vq5G.html? Nu vreau sa ma trezesc ca dau 1000 de lei pe el si sa- mi vina cioburi. ...? (mai mult)
Cat e dobanda la Domo?
Buna, Stie cineva daca Emag pune sau nu factura in colet? Am vazut ca nu mai scrie in pasii de comanda cu verde ca factura o casi in cont impreuna cu garantia. In Ianuarie 2016 scria si nu a pus-...? (mai mult)
Ce haine sa port la liceu? Va fi primul meu an (cl.9) si vreau sa ma ajutati cu niste modele de haine, care se pot gasi si in Suceava. Funda
Hey! Vreau site-uri cu magazinele din Iulius Mall Suceava, dar nu vreau doar cu numele, vreau sa vad si produsele.
as vrea sa-mi comand ceva de pe acest site http://superfashion.ro/bocanci-ghete, aveti idee daca sunt lucruri bune, stiu ca sunt ieftine, dar aveti idee daca sunt cat de cat bune lucrurile?
Stie cineva un loc de unde pot cumpara washitape? Stiu ca pot comanda de pe internet dar preturile mi se par exagerat de scumpe pentru un scotch colorat. P.S: daca stati in Constanta si stiti un loc ...? (mai mult)
Daca imi cumpar ghetele de fotbal Kipsta Agility 300 FG de la Decathlon Pitesti pot sa imi inscriptionez numele pe ele? Daca da mi-l face pe loc sau trebuie sa mai astept?
Site-uri de cumparaturi cele mai necunoscute inafara de eMAG ol okazii media galaxy cel etc accept si cele straine dar cu transport in romania gratis panan 30/40 zile ofer fundita
Am activată oferta de 6 euro lunar de la Vodafone, pot să achit în fiecare lună acești 6 euro de acasă cu cardul de la BCR fără ca să ies în oraș și să- mi cumpăr cartele, unde acești ...? (mai mult)
Hei, stie cineva unde gasesc creepers mai ieftini?
imi aratati si mie niste unitati pana in 700 lei si niste monitoare pana in 100 lei.
Salut TPU,imi puteti arata niste magazine pe net de pe care sa imi cumpar un pc cum ar fi (Altex, eMAG)
Spuneti-mi un site de unde pot cumpara haine si adidasi imitatii. Dar nu vreau sa dau peste 150lei. Daca nu, cine imi poate spune un magazin de imitatii din Piatra Neamt. FUNDA
De pe ce site pot sa imi cumpar plug fals spirala?
Ce parere aveti de pantofi de fotbal PROTOUCH CLASSIC 30 TF JR? Merita cumparati sau sa mai strang bani?
Salut, dacă vreau să comând cv de pe amazon.com de 142$ plătesc taxe la vama și restul? Explicați nu dați link, și am mai gasit un monitor de 27inch vreau să îl iau separat la 149$ peste 1 ...? (mai mult)
Vreau si eu modele frumoase de ceasuri pentru bărbați. Dau funda
As dori o parere de la cineva care o detine, despre mingea de fotbal Kipsta F700, adica cat la tinut, daca este rezistenta, daca e buna de jucat?
Se gaseste jell-o in Romania(sau alt jeleu)? Daca da cat costa? Ofer funda
Vreau si eu un site cu cămăși la fel pentru fete si băieți.
Imi spune cineva un site unde pot gasi mai multe modele de airmax dar nu fake? la nike nu sunt asa multe modele sau poate nu am gasit eu.
Caut de ceva vreme ochelari falși și acum am început să caut serios. Nu vreau să comand de pe net, vreau să.i cumpar din magazin. (Stau în București). Cine a cumpărat din magazin îmi ...? (mai mult)
Buna ce site-uri imi recomandati cu ceasuri de calitate? Buget 500-600 de lei, deci vreau ceva calitate. Mersi.
Am nevoie de cat mai multe site-uri de unde se pot cumpara laptopuri, calculatoare, telefoane s.a.m.d..
Vreau sa comand de pe elefant.ro niste carti. Cat costa transportul prin posta si cat costa prin curier?
Care e stilul tau? funda la care îmi place mai tare♡☆
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?