Sall TPU, EuroGSM sunt de incredere? Am comandat un telefon de la ei si imi este frica sa nu iau teapa.
Salut, cine imi poate spune un site de incredere de unde sa imi pot achizitiona un telefon cu preturi ieftine! Doresc sa iau un Samsung galaxy a5 si am vazut ca e in jur de 1300 lei pe site- uri gen eMAG,...? (mai mult)
18.000 RON, ar veni "180 de milioane"?
Am cateva intrebari la care as vrea sa imi raspundeti: 1)Stiti de unde imi pot lua Spray- uri de GRAFFITI din Bistrita? 2)Cat costa o amenda pentru GRAFFITI? 3)Este cineva din Bistrita care...? (mai mult)
Astazi mi- am scăpat iPhone- ul 6 jos in partea dreapta sus si a apărut o crăpătura sau bula de aer sesizabilă doar la soare. Credeți ca o sa se extindă? Este chiar in colțul ecranului...? (mai mult)
De unde pot cumpara, din Romania o rochie ca asta : http://www.schickeabendkleider.de/m/2016- ballkleider- aline- liebsten- sweep- pinsel- chiffon- reißverschluss- rückseite- multi- color- usadie- 62466#PhotoSwipe1451884237590,...? (mai mult)
Buna, am observat ca pe site- ul alomobile au preturi destul de mici fata de alte site- uri si sunt tentat sa achizitionez un telefon de la ei dar inainte de asta as dori sa stiu daca exista un client ...? (mai mult)
Apa de toaleta de pe eMAG este originala? Ca auzisem pe la cate unii ca cica nu ar fi originala.
Ce stiti despre acest site de lentile de contact: http://www.contact-lentile.ro/ Are marfa originala/de calitate?
A cumparat cineva de aici http://www.iphone-replica.ro/Replica-iPhone-6-c4_0_1.htm E ceva de ele merita?
Vinerea trecuta am dat o comanda la Altex de nise piese de calculator. Miercuri am primit un email care imi spunea ca o anumita piesa nu mai este in stoc, asa ca am luat alta in locul ei. Cand...? (mai mult)
Cam in cat timp vin comenzile de la stradivarius, mango si bershka?
De unde pot cumpara converse chuck toylor II in Romania? De pe site-ul official nu pot!
Heii TPU! As vrea si eu niste site-uri unde pot gasi ceva haine gen de colegiu. si pe langa asa si ceva site-uri de unde pot gasi ceva haine cu Chicago Bulls. Dau funda, multumesc anticipat!
Spuneţi-mi, vã rog, unde pot gãsi acest colier în România? Pe site nu este disponibil. http://www.pursehuit.ro/wp-content/uploads/2015/07/Colier-Rainbow1-a.jpg
Buna: cine imi zice un magazin din Chisinau unde se vind haine mai eftine și bune...
Mi-am facut un cont pe Elefant.ro si am comandat ceva, dar aum am uitat email-ul si parola. ce sa fac?
A cumparat cineva de pe musciandmore.ro? Este de incredere?
Vreau sa imi cumpar o claviatura MIDI cu 61 de clape sub 120 Euro. Ce claviatura mi-ati sugera sa cumpar?
Salutare tuturor. Am următoarea întrebare. Cum pot cumpăra adidaşi de basket gen Jordan, Hyperdunk, Under Armour, Kevin Durant sau Kobe? De obicei nu se găsesc la noi în ţară şi nu prea am încredere...? (mai mult)
Ştiu că ÎNCREDEREA odata pierdută este aproape imposibil să o recâştigi. Ce să mă fac dacă eu mi- am pierdut ÎNCREDEREA demult în propriile forţe? Să o recastig este cumva o misiune...? (mai mult)
a comandat cineva de pe site-ul "Wish"? au niste preturi foarte mici, si vreau sa stiu daca au produse de calitate si daca nu e teapa site-ul :)
Sunt din Arad si tot am incercat sa caut Rafaello deoarece sunt bomboanele mele fav. Si nu gasesc cam in niciun hyper market sau nici in reclame. Imi puteti spune unde pot gasi Rafaello in Arad...? (mai mult)
Se potriveste sa ii cumperi unui baiat o bratara din argint?
De unde as putea cumpara un asemenea ceas? Unde sa caut, sau cum....Multumesc mult de tot! http://c745.r45.cf2.rackcdn.com/img/2009/flip_clock.jpg
De unde pot cumpara casti Monster Diamond Tears cu livrare in Romania? Va rog raspundeti daca stiti vreun site de incredere!
Salut, am nevoie de Borax 20 Mule, este un detergent pe care il caut de mult, si nu il gasesc in Romania, se folosea mai demult, poate sunteti sau un mester batran. Ideea e ca am nevoie de el, contracost...? (mai mult)
Hey peeps, avand in vedere ca voi va petreceti mai mult timp ca mine pe diferite site- uri de fashin bla, bla... cine imi poate spune si mie un site unde pot gasi pantalonii de mai jos, daca se poate...? (mai mult)
Vine valentines day si vreau sa ii fac iubitei mele, pe langa ce am luat deja pentru ea, un parfum dar nu stiu de unde pot sa fac rost, dati- mi si mie siteuri de parfumuri care trimit coletul la posta...? (mai mult)
Știți vreun site în care pot cumpăra haine, accesorii (etc.) fără să dau bani pe transport? FUNDĂ!
Salut, vreau să comând unele chestii de pe Amazon, și anume: - Intel core i5 6500 - nVidia GTX 970 de la MSI - case NZXT s340 matte black red - memorie ram corsair vengance 8gb ddr 4 - seagate...? (mai mult)
ochelarii de pe Ray-Ban.ro sunt originali, nu? Intreb pentru ca unii sunt foarte ieftini si vreau sa fiu sigura. Multumesc!
Hey, unde as putea sa gasesc si eu Adidasi Nike Air Max Flyknit frumoase cu marimi : 38, 39,40?
Tigari fara aditivi aici pe la noi? Sunt curios. :D
Buna! Cine stie un site unde mi.as putea personaliza tricoul cu imprimeu gem Skrillex? Priniti funda! :-)
Salut de unde pot cumpara o coada de par naturala provenit de la o persoana de sex feminin. Nu conteaza lungimea sau culoarea. Astept un raspuns cu oferte sau anunturi.
Idei de cadou pentru o fata de 16 ani? Colier sau ceas?! 100 lei...
Hei! As vrea sa-mi comand cate ceva de pe Amazon UK si am cateva intrebari. Trebuie sa platesc in lire sau lei? Si le trimit prin posta sau curier? Multumesc!
Cine sta în Galați? Știți de unde pot cumpăra Washi Tape adică schoci colorat sau cu model? Gen Carrefour, Auchan O librărie mai renumita.
Cât costa taxa de transport la Marelbo?
Am 13 ani si ma machiez doar cu bb cream si rimel nu aplic pudra deloc. Credeti ca imi dauneaza tenului? Ma demachiez in fiecare seara, folosesc lapte demachiant, tonic si crema hidratanta. Fetele care...? (mai mult)
Fiul meu ar vrea sa cumpăram un joc de pe magazin play. Merita?
Se apropie ziua de nastere a surorii mele. implineste 14 ani in prima saptamana de februarie si curând, pe 22 si pe 23 da simularile la romana si mate. Idei de cadouri va rog? Nu accept raspunsuri la...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar sticla de 5mm din Oradea? Ca vreau sa imi fac un acvariu
Stiti cumva daca produsurile de pe site-urile din aplicatia polyvore livreaza si in Romania? Si daca da, cat costa transportul
Ebay livreaza si in Romania? (Cat s-ar adauga in plus la pret pe transport?)
mai pot gasi la flanco iphone 5 s? dau funda repedee, urgeent!
De la 1:12 pana la 1:35 in acest clip, https://www.youtube.com/watch?v=24XBbny0- - k#t=97 apare un baiat imbracat intr- un fel de hanorac/jacheta/geaca(cum s- o numi :P ), albastra cu maneci albe ...? (mai mult)
De pe ce site romanesc pot achizitiona acest produs? http://timid.tumblr.com/post/136675810388
Stie cineva un site unde pot gasi telefonul Oukitel K10000 dar sa pot plati cash cand imi vine telefonul acasa?(ramburs)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.