Salutare, pe shein mi- a apărut la comandă URGE DELIVERY, am înțeles dacă o apăs cei ce o trimit vor primi o informație că eu o vreau mai repede. Ce ziceți e bine sa o apăs sau nu? Dau...? (mai mult)
Stie cineva daca site-ul https://www.myperfumeshop.ro/ este de incredere?
Am făcut acum o săptămână comanda de la storemeraz.ro si nici acum nu a ajuns la mine. am primit email ul de confirmarea comenzii, dar nu a ajuns la mine.
Buna ziua! Are cineva un voucher h&m pe care nu l folosește?
Salut. Eu doresc sa achiziționez un aparat foto. Dacă este ceva ieftin și de calitate va rog sa îmi trimiteți link.
Bună ziua am dat comanda pe data de 1 august și am greșit nr de telefon nu am primit nici un e-mail și vreau sa știu o sa mai vina comanda sau nu? IMI VOI PRIMI BANII SAU NU ÎNAPOI ?
Buna, si-a mai comandat cineva de pe site-ul airjordanromaniaoutlet? Vreau sa-mi comand si am impresia ca este fake si sa nu-mi iau vreo țeapă
Buna ziua! Am dat si eu o comanda de pe shein, mi s- a mentionat ca va veni cu expressone si imi arata returnat expeditorului. O sa mai primesc comanda sau cel putin banii inapoi? A fost o comanda destul...? (mai mult)
Știe cineva un magazin in București unde pot găsi rechizite la preț accesibil? In afara de jumbo
Buna! Daca am un colet care vine din Asia, insa intai ajunge in Suedia, de unde este trimis prin NordPost, mai este nevoie sa am cod EORI ca persoana fizica? Multumesc!
De ce cei de la H&M livreaza atat de greu? Mereu cand am dat comanda de ceva, a ajuns dupa o saptamana sau chiar doua. Mi-am comandat o fusta acum 5 zile,trebuia sa ajunga azi, dar nimic.
Salut! Cunoaste cineva site- ul "Kolectionarul.ro"? A cumparat cineva ceva de acolo? Este un site dedicat antichitatilor si am vazut cateva obiecte interesante la un pret bun dar tocmai asta e problema,...? (mai mult)
Hey TPU! Știe cineva de unde as putea cumpăra Mouse-ul glorious model o? Dacă comand de pe eMAG o sa fie originalul sau o făcătură?
Sunt băiat mi am luat pantaloni aștia: https://www.cropp.com/ro/ro/pantaloni- keith- haring- 5580n- 99x Și aș vrea să știu dacă au o semnificație anume sau ceva gen inima aia și dacă e brand...? (mai mult)
Buna! Vreau recomandări de o pereche de adidași pentru un cadou verișoarei mele.(16 ani) Caut ceva mai sporty și ce știți și voi că se mai poarta acum pe la liceu :) Totusi, nu as vrea să depășească...? (mai mult)
Salutare tuturor! Caut un site de costume barbatesti de ocazie, elegante, etc., dar la un pret mai accesibil. Gasisem undeva site- ul Reginald, dar, nu stiu, ceva ma face sa ma indoiesc de calitatea...? (mai mult)
A comandat cineva de pe lc waikiki? Îmi puteți spune cam în tino a fost livrata comanda? Pe site scrie ca ajunge în 2-30 de zile. Dar mie îmi trebuie produsul în 5-6 zile
Heeei! Am comandat o pereche de converse de pe site- ul supersklep.ro știe cineva dacă sunt originali? Gen dacă livrează marfa originala? Scrie ca vine din Polonia comanda și nr producătorului de...? (mai mult)
Bună, am comandat de pe shein Romania și la număr de telefon am uitat sa pun,, 0" în față, nu mai pot sa schimb. Și acum nu știu dacă o sa mă sune când vine comanda
De ce altex are cele mai proaste servicii? Toata lumea se plange de magazinul acesta. Am comandat de la ei un ventilator vortex, cand am vrut sa îl montez am observat ca lipseste o piesă. Cand te duci...? (mai mult)
Stie cineva daca astia sunt originali sau fake? https://warsawsneakerstore.com/ro/air- jordan- 1- mid- blue.html?gclid=Cj0KCQjw0bunBhD9ARIsAAZl0E3Ipte- nZlr4YhBrha-...? (mai mult)
Salut, pareri site etel.ro? Au preturi suspecte de mici, dar am gasit site- ul pe compari.ro si review- uri tot de pe compari.ro care atesta ca site- ul este de incredere. Totusi am putut gasi foarte...? (mai mult)
Buna. Ce site- uri cu haine de calitate la un pret decent recomandati? Dar nu H&M, Zara sau Shein. La H&M parca s- au prostit de tot, parca mai toate sunt carpe si marimea xxs e mare de mine, imi comandasem...? (mai mult)
Buna! A comandat cineva de pe Fashion for you?
Buna! Daca dau o comanda prin easybox si aleg sa platesc cu cardul acolo pot sa folosesc si un card de credit sau plata se face doar cu cardul de debit?
Poate sa vada ING-ul ce cumperi de pe eMAG?
Ce părere aveți despre magazinul online banggood? Înțeleg ca este alternativa aliexpress, însă eu vreau să "vânez" niște echipament pentru cislism la preț de nimic și vreau sa știu experiența...? (mai mult)
Salut! Am dat comanda de ceva, iar initial trebuia sa ajunga pe data de 25 dar din cauza unor motive nu am fost acasa si am amanat comanda pe data de 29, astazi, am sunat curierul iar el a spus ca...? (mai mult)
Salut TPU, am comandat un colet prin posta, pe numele meu, iar eu nu il pot ridica pentru ca sunt la tara, il poate ridica tatăl meu? Nevoie urgent de raspuns, dau funda:D
Am o speță care nu- mi dă pace de vreo trei zile. Trebuia să ajung la un eveniment, iar în dimineața cu pricina mi s- a stricat trimmerul cu care îmi tundeam părul corporal. Întrucât nu aveam...? (mai mult)
Unde gasesc pe net cizme (stivale) de cowboy de calitate cat de cat si sa nu fie 400$?
Știe careva in cât timp se livrează o comanda de pe ASOS?
Buna.A comandat cineva de pe factool? E un site de incredere? Hainele sunt de calitate? As vrea sa imi comand niste pantaloni de trenning subtiri si largi si nu stiu de unde
Dacă îmi cumpăr un laptop din Altex, cât ma va costa sa îmi pun și Windows tot la ei?
De unde pot cumpara 8 televizoare in Iasi fara sa se uite lumea la mine de parca sunt ciudat?
Știți din ce locuri (magazine, piețe, bazaruri etc.) din București pot să cumpăr portofele ieftine și sacoșe de rafie, sacoșe mari în care pot să car lucruri grele?
Cine imi poate spune de ce imi scrie pe zalando când vreau sa adaug în cos imi apare cumpara în loc sa apara adauga în cos și scrie s- a produs o eroare și sunt disponibile în stoc? ajuta ti...? (mai mult)
Bună ziua. Am o rugăminte, nu durează mult. V- aș ruga dacă puteți să mă ajutați, să descărcați aplicația Shein, să folosiți acest cod în bara de căutări ( jcelq3 ) apoi înregistrați-...? (mai mult)
Salut! Ati cumparat careva de pe sportcasualpro.com? Am văzut că site-ul are o vechime de 4 ani. Nu cred ca se dau tepe dar astept parerile voastre
Ceva tutungerie prin Tulcea care să aibă biluțe mentolate?
Salut! Am gasit niste siteuri cu adidasi ieftini! Stiu ca sunt replici dar nu ma intereseaza important este daca sunt legit si nu ma trezesc si vina cutia plina de bocanci si ciorapi, daca stiti ce zic. ...? (mai mult)
Adisez.ro este fake? A comandat cineva?
Salut, va rog frumos daca știe cineva da unde as putea cumpăra adidași la un pret bun gen "Nike, Jordan etc originale " pentru a le pune la vânzare și sa am ceva profit!? Dacă știe cineva va...? (mai mult)
Salut grup, am cumparat mancare de papagali hoppy meal tp. Si mi-a venit cun bat alb ca creta, dar nu stiu daca pot sa dau batul la perusi?
A comandat cineva de pe Viyogo? https://www.viyogo.ro Mie mi se pare ca ii scam: nu am primit e-mail de creare a contului si nici de recuperare/resetare parola.
Careva sugestii de Nikeuri?
Buna, cum pot face un retur pe stradivarius? Trebuie sa imi trimita ei vreun email cu instructiuni? Am dat pe aplicatie ca vreau sa fac un retur, iar acum imi spune "return initiated ", trebuie sa imi...? (mai mult)
În cât timp se poate face retur in magazinul fizic new yorker?
Salut, unde pot gasi o pereche de af1 mid black (size42) reps/originali nu contează?
Bunaaa, a mai cumparat cineva blugi de pe ada moda? Cum vi se par, mi-as lua cateva perechi, mi se par draguti
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!