Salut TPU. Sper ca am ales categoria bună. Vreau mâine cel târziu sa mi cumpăr o noua periuta electrica și am de ales între doua și am nevoie de sfaturile voastre dacă sunt pe aici oameni care...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare despre shein. Daca fac o comanda de peste 300€, cam cat voi plati taxa de manipulare? Taxa de manipulare se plateste cu tot cu comanda sau separat?
La publi24 am scris numărul de telefon, dar nu apare chiar şi dacă am modificat anunțul, ce să fac?
Bună, am făcut o comandă ieri pe shein și am anulat- o imediat deoarece am uitat ceva, a arătat că am returnat- o în cât timp primesc banii înapoi, mi- a spus cineva că o să- i recuperez în...? (mai mult)
A folosit cineva aplicatia Bonapp? Ce parere aveti?
A mai comandat cineva de pe outletromaniaro.com? E serios site ul?
Salut, siteul escapesport.ro este legit?
Heyy, recent mi- am facut cont pe Vinted pentru a vinde haine, carti si alte obiecte. Intrebarea mea este : Pot sa trimit pachetele prin easybox? Adica as vrea ca eu sa le las in locker si ele sa ajungă...? (mai mult)
Bună,an dat o comanda pe șhein in îmi apare "international depot, hub inbound".are cineva idee ce înseamnă? Și pe expresso îmi apare "arrived to sorting hub". știe cineva ce înseamnă?
Salut! Ce trabucuri imi recomandati? Sunt nefumator si vreau sa fac cadou cuiva. Ceva nu foarte tare, nu foarte scump, eventual cu ceva arome. Multumesc!
Urgent! As vrea să- mi cumpăr o pereche de air force 1 de pe aceste site https://www.incaltamintetop.ro/adidasi- nike- air- force- cod- af123, cu preturi bune. Am nevoie de păreri sincere și răspunsuri...? (mai mult)
Stiti cat mai e acum gramul de aur la Obor (Bucuresti)? Rog sa-mi raspunda cine stie si cine stie despre ce vorbesc. Multumesc
Buna! Stie cineva in cat timp se refac stocurile pe epantofi? Am vazut o pereche de adidasi dar nu au deloc marimi, si as vrea sa vad cam cat ar trebui sa astept.Multumesc!
Salutare. Ati cumparat careva parfumuri de pe zivada.ro? Daca da, sunt originale? Ca mi se pare cam ciudat site- ul. Va rog fara alte recomandari catre alte site- uri gen, , ia de acolo si de dincolo"...? (mai mult)
Salut! Cine are iepurasi? Ati putea sa imi dati cateva exemple de magazine pershop unde pot gasi decoruri, accesorii etc?
Buna, știe cineva de unde pot achiziționa din țara un fel de creta (cuburi) pentru a face video-uri tip asmr chalk? Mulțumesc!
Buna seara. Am vrut sa fac o comanda online de pe eMAG și mi-a fost anulată, de 3 ori, am banii necesari, dețin card de la banca transilvania.
Este okay sa consum produsele caribe? Sunt dependend de ele de maxim 50 de ani, penny m-a facut sclavul lor pentru chery cola.
Aș dori să fac un cadou unei fete, prietenă, o brățară drăguță personalizată, dar nici să mă rupă la bani. Ați putea să- mi oferiți o recomandare? Am văzut majoritatea pe google...? (mai mult)
Buna! E bine daca achizitionez ceva de pe AmazonDE adica Germania? Se va livra in Romania?
Poate ajunge azi dacă pe awb scrie: Expeditia a plecat din hub-ul FAN Courier... spre hub-ul de destinatie in data 07.08. 2023 19:16.?
Cum pot anula o comandă de pe shein dacă nu a ajuns încă? Și cum as putea sa recuperez banii?
Buna, îmi puteți recomanda un site sau un cont de insta unde știți ca air force 1 mid sunt mai ieftini ca cei de pe NIKE?
SALUT. In cate zile ajung coletele de pe flip. ro?
Salut, as dori sa imi cumpăr ceva de la Altex dar "în rate". Știe cineva de ce am nevoie mai exact? "Ma refer la hârtii ".
Buna tuturor, sâmbăta am comandat prima data de pe Shein împreuna cu o prietena. Azi am primit un mail cum ca respectiva comanda a fost plasata și o pot urmări. Însă dacă intru pe site apare Expressone...? (mai mult)
Salut, de unde imi pot lua un cutit stiletto? Un site cu plata cash la livrare de preferat.Si sa nu fie chiar ieftin pentru ca se strica(vreau peste 200 lei)
Stiți cumva dacă adidasii de pe https://www.nikeinsromania.com/ sunt originali?
Vreau sa cumpar un ps5 pentru baiatul meu, ma gandeam sa iau de aici buy2play.ro sunt SH-uri majoritatea stiu. Voi ce parare aveti? Ati mai cumparat merita?
Unde gasesc cel mai ieftin piept de pui dezosat in Bucuresti? Cam la toate magazinele am vazut acelasi pret
Bună ziua TPU. Am găsit un site favi.ro, vreau să cumpăr un pătuț pentru verișorul meu mai mic dar e prima oară cand aud de site și nu știu cât de safe este. Am citit niște recenzii și 6 ...? (mai mult)
TPU ce credeți de noul update shein? Mie mi se pare ca durează mai mult sa proceseze comanda…
Salut TPU! Cât costă transportul pe Amazon?
Mi- am cumpărat 2 televizoare, 1 pentru camera copilului meu și unul pentru camera mea care au costat minim 800 de lei amandoua, adica 1600 de lei. Voi ce credeți, ar fi trebuit sa cumpar doar 1 ...? (mai mult)
Buna, vreau sa- mi iau si eu un nou telefon dar iphone. Ce imi recomandati? Am avut un iphone x dar as vrea ceva un model mai nou. Ce imi recomandati? Daca puteti sa- mi spuneti si avantaje si dezavantajele...? (mai mult)
Salut, aș vrea să cumpăr niște căști cu fir, micuțe de alea, pentru un Motorola, ați avea vreo recomandare?
De unde pot cumpara ashwaganda de calitate?
Buna TPU! Am primit cadou un AppleWatch dar nu prea il folosesc, nu port ceas in general. Ma gandeam sa il inapoiez celui care mi l- a daruit pentru ca isi dorea sa isi cumpere dar ma gandeam ca ar pica...? (mai mult)
Hey, am și eu o problema cu comanda de pe shein.Deci prima oară când am comandat a fost prin toamna trecută și mi- a venit in timp cu firma sameday.Acum am dat iar comanda.Am plasat- o pe 27.07 adică...? (mai mult)
Are cineva idee de pe ce site să cumpăr Jordan 1 Mid White Black?
Salutare tuturor, in ce mare magazin fizic pot găsi haine tip militar?
Salut. Știe cineva unde pot găsi ecran pentru I hunt titan p8000 pro 2022? Aș vrea să îl montez eu că de banii de service îmi iau un telefon nou.
Buna! Stie cineva cam cat dureaza sa vina o comanda de pe shein? Am dat comanda luni.
Salutare. Stiti cumva/careva, produsele cosmetice Issey Miyake nu se mai fabrica sau nu se mai importa in Romania? Mersii
Bijuteriile din Aliaj de zinc placat cu aur, ruginesc sau se inverzesc?
Buna ziua! Cine a mai dat comanda de produse de pe Shein, cam in cat timp ajunge comanda? Mai trebuie platite taxe in plus fata de costul produselor comandate? Multumesc anticipat!
Bună ziua! Vin și eu cu următoare întrebare: Cumnata mea a comandat de pe shein numai că ea in loc să- mi pună adresă mea a pus o alta adresă la 3kilometri de mine și am cam 3saptamani de când...? (mai mult)
Jordan Romania e site legit ori sunt replici? A cumparat cineva?
Bunã seara. În cât timp poate ajunge o comandã de pe dinamowin? Nu specificã ei decat ca am plasat comanda.
Salut. Am dat comanda acum 2 zile de o placa video de pe eMAG, in care am decis sa platesc cu cardul. Acum am 2 carduri afiliate la contul bancar, unul fiind cel pierdut. Din greseala am apasat pe cel...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?