De unde o pot achizitiona? http://imgur.com/gallery/ooMfrxD/new
Vreau sa îmi cumpăr un Iphone 6s replica. Îmi puteti da niste link-uri de unde pot cumpara? dar nu la mana a doua.Nu vreau sa aud prostii de genul tine 2-3 luni si se strica!
Imi poate spune si mie cineva cum pot sa cumpar de pe Ebay fara card de credit?
Vreau site-uri unde pot gasi plapuma+perna cu keep calm cat mai repede! Multumesc
As dori sa achiziționez o sabie dintre acestea dar nu ma pot hotărât :) Am mai multe Întrebări! Sunt ascuțite? Trebuie ceva autorizații pentru achiziționarea sau pot și FĂRĂ? Eu...? (mai mult)
Hei! Ce cadou as putea lua unei fete care implineste 18 ani? Ofer funda :3
Stie cineva de unde o pot achizitiona? file:///C:/Users/DMG/Desktop/12607158_1010838092309658_1080092412_n.jpg
Vreau și eu un site cu haltere gantere mai ieftine și cu transport peste tot
Îmi puteti spune un site de pe care pot cumpara lantisorul pe care i l a dat Stefan(Paul Wesley )Elenei(Nina Dobrev) pe când era inca om? Dau funda :) multumesc anticipat!
Salut TPU M-am gandit sa imi iau un iPhone 6, 6s, 6+, Replica Cine stie un site de unde sa il pot cumpara nou in afara de olx :) Dau funda celui care ma ajuta :) FUNDA, FUNDA
Daca cumpar ceva de pe Ebay, din china si la produs scrie ca are livare gratuita cand ma duc la posta sa ridic coletul trebuie sa platesc ceva?
Hei TPU stie careva un sait de unde pot sa- mi cumpar adidasi de genu? daca da va rog lasati linkul dau funda https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiu8uCO6r3KAhWDBBoKHQLMDQ8QjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fbrx.ro%2Foferta%2Fadidasi-...? (mai mult
Aş vrea să cumpăr haine gen o cagulă si un hanorac negru, nu vreau să par mafiot sau alte chestii dinastea. puteți să îmi recomandați niste siteuri? p.s-dau fundă
Imi puteti sugera si mie va rog site-uri cu caciuli care se poarta acum sau haine care se poarta acum? Multumesc.
Vreau sa imi cumpar o orga. Ce orga mi-ati sugera sa cumpar? PS: sa nu depaseasca 500$
Daca un produs It nu mai este in stoc, nu o sa mai bage altele la fel?
Vreau sa imi cumpar o orga. Ce orga mi-ati sugera sa cumpar intre 100-200$?
De unde pot cumpăra din Iași un flexor de ăla sub formă de inel?
Mi- am comandat ceva produse de pe shopu.ro si vineri am facut comanda. Luni m- a sunat o doamna si mi- a zis ca pe miercuri adica ieri ar trebui sa ajunga. Le- am cerut un nr de telefon de la...? (mai mult)
unde gasesc tricouri cu imprimeuri skrillex in Brail, cumva cei de la fotoclick Braila pot face tricouri bune? nu as vrea asa il spal de 2 ori si sa se ia desenul, vreau cv de durata ma puteti...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare in legatura cu un card avantaj. Vad ca este foarte popular si are contract cu o multime de magazine. Asa intrebarea mea ar fi daca este safe acest card si nu include nise...? (mai mult)
Am dat o comanda pe eMAG prin ordin de plata dar eu vreau sa il platesc cand ajunge la destinatie cum anulez comanda
stie cineva de unde se poate cumpara ceara de par care se foloseste astfel : pui putina pe degete si o poti intinde ca pe o panza... am vazut la un salon si imi place genul acesta caci nu incarca...? (mai mult)
Ce minge de fotbal imi recomandati si mie pana in 120 lei? Sa fie cat de cat rezistenta si buna de fotbal.
Vreau sa cumpar o macheta de avion militar dar gasesc doar avioane de 10 cm, imi puteti spune unde as putea gasi ( online ) machete sa zicem de vreo 20 de cm. Pretul sa fie in jur de 100 de lei.
Heii TPU :D Vreu sa ma ajutati. e cam urgent :- ) pe ce site din Romania pot sa gasesc telefonul Samsung Galaxy J7? am vazut multe videoclipuri si vreau sa- l cumpar urgent :3 va rog ajutati- ma :) multumesc...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un pian. Ce pian mi-ati sugera sa cumpar sub 100$?
Intrebare pentru bucuresteni. Eu nu le am cu comenzile online si vreau sa stiu daca pot da comanda pe net ca sa nu mai ma duc tocmai in Pipera la Deichmann? Cum fac asta? Multumesc! Dau...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie o minge de fotbal pana in 120 lei care sa fie cat de cat rezistenta la varfuri de gard, spini de trandafir si alte obiecte care pot dauna integritatea mingii?
am trimis un colet prin curier cu ramburs. Cum primesc banii? De la sediu?
De unde cradeti ca e mai indicat sa iau un Samsung galaxy grand prime nu chiar atat de scump? Dau funda :D
Magazine gen h&m?
unde gasesc tricouri cu imprimeuri skrillex in Braila?
Am comandat de pe eBay.de. Eu sunt din Satu Mare. Cum va ajunge coletul la mine? Multumesc
Buna seara, vreau sa- mi iau un adaptor wireless care sa fie bun si sa reziste la conectarea unui cablu de 5 metri. Am avut adaptorul asta TP- LINK TL- WN722N care mi sa ars in 2 ani. A fost bun, se ...? (mai mult)
Bună, știe cineva unde găsesc stilouri Parker originale, pe internet? Aș dori comentarii de la cei cu achiziție verificată. :) Mulțumesc
Cum imi pot deschide un magazin online? Are cineva asa ceva daca da as vrea sa stiu si eu mai multe detalii despre pasii care trebuie urmati.Mersi funda pentru cel mai bun raspuns.
Puteti sa mi spuneti daca acest site: www.sportdepot.ro vinde produse originale? Mi am cumparat o pereche de nike air max. Multumesc!
Are cineva idee unde as putea gasi Ghoul Eye (lentile) Dau funda :d
Ce părere aveți de cei de la pagina https://m.facebook.com/modlashoes/? A cumpărat cineva de aici?
Ati comandat vreodata produse de la top shop? daca da in cate zile v-a sosit comanda?
TPU, poate sa imi spuna si mie cineva de unde as putea sa cumpar tricouri cu Kazi Ploae? Multumesc anticipat.
Am facut recent cosul de cumparaturi cu 1 monitor, tastatura, unitate, mouse intrebarea sta in felul urmator ESTE SIGUR SA FAC CUMPARATURI DE LA FIRMA ALTEX? Ajutati.ma si pe mine cu niste raspunsuri ...? (mai mult)
a- ti avut vreodata probleme (2015- 2016) cand ati cumparat de la altex (telefoane, tablete, lapropuri, monitoare, unitati etc) ma refer daca erau stricate sau daca erau in perioada de garantie...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar si eu o cutie din-aia de iese o papusa ce te sperie din ea dar nu stiu cum se numeste... daca puteti sa-mi dati un link ar fi si mai bine!
Hey! Va salut pe toti! Am si eu nevoie de parerea voastra. A venit iarna si vreau sa imi iau o pereche de ghete pentru barbati! Am gasit doua perechi de ghete care imi plac foarte mult si nu stiu pe care...? (mai mult)
Buna, TPU, am o intrebare legta de flanco si eMAG, sunt cumva acelasi magazin, sau au vreo legatura impreuna? pentru ca am luat un laptop de la flanco si din ce vazusem eram curios daca l- as putea schimba...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar un iPad, imi puteti arata unul bun?. Bugetul meu este de 15 milioane. :)
Salut, imi puteti spune un site de unde pot cumpara laptop-uri la un pret accesibil si calitate pe masura?
Salutare. Era un site pe care l- am descoperit in trecut si nu- mi mai amintesc numele. Pe el putei sa vezi ce haiane / accesorii folosesc personajele din filme/seriale/persoanele publice. Era similar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!