Unde pot cumpara baterie pentru Samsung Galaxy S4, in Sectorul 4 sau prin zona?
Îmi puteţi da nişte site-uri de unde pot cumpăra nişte căciuli care se poartă acum? Fundă.
Cat ar costa un bilet dus-intors pana in Thailanda Phuket (Romania->Phuket si invers);) FUNDA
Stiti un loc in Iasi in care se pot confectiona pandative din aur dupa dorinta clientului?
A- si avea si eu o intrebare in legatura cu un card avantaj. Vad ca esti foarte popular si are contract cu o multime de magazine. Asa intrebarea mea ar fi daca este safe acest card si nu include...? (mai mult)
Salut, As vrea sa imi i-au niste Nike-uri (sunt fake-uri) si nu stiu daca sunt dinacelea care sa tina macar cateva luni--1an Www.adidasi-sezon.ro/GHETE-NIKE-MODEL-TOAMNA-IARNA-2015,CULOARE-BLEUMARIN
Stie cineva de unde pot cumpara o tableta grafica CTL 480? Sunt din Iasi si pot comanda si online dar nu stiu unde e sigur si unde nu :-?
As vrea sa ii iau unei fete un urs mare de plus, am auzit ca sunt 40 de lei prin pantelimon cora, poate sa-mi spuna cineva daca stie prin Bucuresti ceva de genul? FUNDA
Cat costa petardele in europa petarde cu un foc cutia un set de fp3 un set de banane crackling color o cutie cu 3 foc un set de achtung baterii de 19 25 si 36 foc o cutie de triunghiuri dau...? (mai mult)
Cum se face o tranzactie prin transfer bancar?
Sall TPU, am cumparat un telefon de la Altex ( online ) si vreau sa-l returnez...pot sa-l returnez la magazinul Altex din orasul meu?
Salutare oameni buni, vreau sa cumpar un ssd nou, ieftin, 120gb, exceptand magazinele evomag, eMAG, cel, pcgarage, sigmanet, de unde pot cumpara? as prefera sa fie deschis sambata/duminica ca...? (mai mult)
Aels vrea să dețin un care payapal, dar nu se poate ca nu am 18 ani, ce să fac va rog ajutati-ma. Dati-mi un sfat!
Trebuie sa imi vina un colet din alta tara. Vine la posta vamala? Unde o gasesc? E in acelasi loc cu cea obisnuita sau e separat?
Sunt un miop ce locuieste in Iasi si care isi cauta ochelari. Dar, cum preturile sunt destul de piperate si mai ales, ele difera de la magazin la magazin. Uneori preturile aceleasi rame, ...? (mai mult)
de unde as putea comanda de pe net chipsuri dar sa nu fie ca in magazin sa coste 50bani 60bani? As vrea sa cumpar de un milion jumate! va rog lasati link sa alceva! Multumesc! Anticipat ...? (mai mult)
Am vreo garantie cumparand jordan-uri de pe ebay ca acestia sa fie originali asa cum sustine vanzatorul?
sunt din Braila stiti cumva daca la photo click acolo la bulevard sunt tricouri de calitate? as vrea sa- mi fac un tricou cu sigla de la skrillex si nu l.as vrea doar pentru 2 zile sau cv de genu...? (mai mult)
Unde pot gasi asa ceva in Romania? Funda http://www.amazon.com/Funny- shirts- animal- tshirt- Womens/ dp/B013CW2IWA/ref=pd_sim_sbs_193_6? ie=UTF8&dpID=51ziWlFcQZL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL200_SR16 0%2C200_&refRID=1CEHX60G3E8Z7XFBR2F7...? (mai mult)
Care este cea mai buna minge de fotbal pana in 120 lei? Vreau sa fie cat de cat rezistenta dar sa fie si buna de jucat cu ea. Pot sa mai adaug un pic la buget daca este nevoie.
De unde pot cumpara Xbox Live la un pret mic?
Ce magazine electronice folosesc paysafecard? Am cautat ca disperatu' si nu am gasit nimic.Dau funda!+vot!
Cum se numeste bluzele acelea care isi schimba imaginea cand dai cu mana? Mai sunt si pantofi la fel?
Unde pot gasi asa ceva in Romania? Funda http://www.amazon.com/Funny- shirts- animal- tshirt- Womens/dp/B013CW2IWA/ref=pd_sim_sbs_193_6?...? (mai mult)
Buna! Spuneți-mi va rog niște site-URI de unde as putea să-i iau câinelui meu zgarda (lesa). Mentionez ca e Pitbull.
Am de gând să- mi achiziționez niște brățări de pe un anumit site (din UK). Întrebarea ar fi: Prețul unui set este de 10 LIRE iar pe cardul meu de credit am RONI, atunci când voi plăti...? (mai mult)
De unde altundeva as putea cumpara (online) sutien in genul acestuia, cu bretele pe mijloc? http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0334865002.html
Ce parere aveti despre Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6L5K? Are cineva?
Unde pot gasi un sacou de genul acesta!? imagine pe link http://postimg.org/image/6x9vgslbl/
Stii cineva o pereche de adidasi de calitate? Cand spun calitate, ma refer sa tina macar jumatate de an. Ultima pereche de adidasi care mi- am luat- o a tinut 2 luni. Prefer sa dau mai...? (mai mult)
La care supermarket-uri pot gasi si ceva haine? (Am bugetul cam micut si ma gandeam ca pot gasi pe la vreun supermarket haine ieftine, in caz ca nu o sa gasesc pe la piata)
Hei, stie cineva unde gasesc bocanci steel 10 inele in afara de gotica si beautyofpain?
Știe cineva un site/magazin de pe/din care pot cumpara un set de 4 sau 5 pandantive ce impreuna formeaza inscriptia "Best bitches"? Mulțumesc anticipat.
Ma puteti ajuta cu un site in care se vand jocuri xbox one ieftine?(fara eMAG, altex)
Pe internet exista magazine virtuale, olx, okazii de unde se pot cumpara produse care sunt puse la vanzare. Dar, exista vreun site unde sa pun o cerere de produs (adica vreau sa cumpar ceva) si altii...? (mai mult)
Salut. Imi puteti da un site de unde pot cumpara o caciula exact ca aceasta? http://i.imgur.com/JcHgWBg.jpg http://i.imgur.com/ZM9IYJs.jpg PS : Pozele sunt random. Mulţumesc.
Ati mai comandat de pe ebay? Vreo parere? Banuiesc ca daca comand un produs sa zicem din China transportul costa mai mult decat daca as fi comandat din Ungaria, nu? exista vreo metoda prin care sa- mi...? (mai mult)
Salut,a comandat cineva huse de telefon de pe www.cerbo.ro? E un site de incredere?
Am si eu o intrebare mai prostească:) http://www.emag.ro/kit- tastatura- mouse- a- k1- kandaon- negru- kkmmo- k1/pd/DP5WMMBBM/ Această tastatura e buna pentru pc? Am nevoie de o tastatura...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un IPhone 6 plus fake / non-working dar nu gasesc decat pe EBay unde este foarte scump transportul. Imi puteti spune vreun site roman cu asa ceva sau poate aveti voi de vanzare?
Stiti unde pot gasi minioni de plus ieftini in Brasov(maxim 30 de lei)? Prefer sa ma duc sa cumpar din magazin decat sa cumpar de pe net.
Ce cadou as putea sa ii fac unei prietene foarte bune? face 15 ani.
Se mai poarta tricoul peste bluza?
Aveti idee unde pot gasi husa pentru Asus Zenfone Selfie ZDKKL1?(Pe net doar sa fie livrarea acceptabila, nu peste 20 lei) FUNDA
Un amanet in constanta? reppeeedeee.
Pot plati cu cardul in lei pe Aliexpress? Dau Funda :x
Buna! Vanzatorul applemegashop de pe okazii.ro este de incredere? Vreau sa cumpar un GalaxyA5 de la el si nu stiu ce sa fac :)) Si daca stiti vanzatori de incredere de pe okazii.ro va rog sa- mi...? (mai mult)
Fan Curier are sa imi aduca un colet ridicat de la Vodafone ieri, vineri, la ora 17, si astazi am sperat sa vina, nu mi- am facut niciun program, am stat acasa, insa nu a venit. Pot sa ma astept...? (mai mult)
Imi zice=ti si mie un site de unde pot sa imi cumpar un ceas la moda, frumos dar sa nu fie fake?
Locuiesc in mediul rural. Daca fac o comanda de pe Ebay unde ajung produsele (acasa prin curier / posta sau trebuie sa merg la posta)? Daca trebuie sa merg la posta merg la cea de la mine sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!