De unde poti cumpara asa ceva :))? https://www.facebook.com/PrimaTVRomania/videos/655342404569401/? theater
ce inseamna "expeditie in livrare in data". Am facut o comanda pe Pc Garage, iar la detalii comanda scrie expeditie in livrare in data 09.01. 2016 08:52?
Salut, joi dupa-amuaza am facut o comanda pe Altex. Vineri mi-am confirmato. Cam in cat timp o sa imi ajunga comanda? P.S. Sunt din Constanta. Funda.
Vreau sa îmi cumpăr un ultrabook, pana in 3400 lei, cu rezoluția 1900*1080(full hd FHD), cu Intel core m3, m5, m7, i3, i5, i7, oricare din ele, si de preferat taste iluminate.
Acesti adidasi sunt originali? http://www.emag.ro/pantofi-sport-nike-primo-court-mid-leather-pentru-barbati-midnight-navy-white-42-644833-401-8-5/pd/D904VYBBM/?ref=cart_item
Am nevoie de un pix pe care sa se scrie un mesaj de-al meu. Cum fac rost de asa ceva, si cat costa in mod normal un astfel de serviciu?
Ajutorrr.... Când se sfarseste scoala mama si tatăl meu vor sa imi cumpere ceva de 500lei... Eu m- am gandit sa imi cumpar o pisica sau un catel... MARE MARE PROBLEMA am un catel pe care il iubesc mult,...? (mai mult)
Heii TPU, a comandat cineva dupa MiniInTheBox? Am observat ca se plateste doar cu cardul, si nu as vrea sa- mi iau vreo teapa ceva, daca ati comandat, dupa ce platesc comanda online si odata ajunsa ...? (mai mult)
nu stiu nimic despre pisici iar pe data de 21 februarie vreau sa- i fac cadou prietenei mele o pisica, as vrea sa stiu o femela dupa ce naste cat timp trebuie sa stea alaturi de pui? sau...? (mai mult)
Bunã! Aș vrea sã comand un produs de pe Dedeman.(de pe net) Va trebui să plãtesc transportul? Sau peste ce sumã nu se plătește?
Recomandati-mi o folie de sticla rezistenta la spargere, zgarieturi, amprente pentru S5. Pe eMag as vrea pentru ca mai iau peste 100 lei sa nu platesc transportul.
Am un server de Minecraft, iar playerii vor sa cumpere grad. Intrebarea ar fi: Prin ce metode pot primii donatiile?
Buna! As Vrea sa comand ceva de pe aliexpress sau eBay dar as vrea sa știu cateva chestii, sper ca mă puteți ajuta. 1. Cat ar fi prețul pentru transport? Dacă comand ceva de exemplu cu 30 de euro,...? (mai mult)
Buna TPU De pe ce site as putea cumpara o bricheta originala zippo si de incredere? Funda pentru cel mai bun raspuns☺
Hey, vreau sa-mi iau un pc care duce jocurile noi si sa fie de 30 000, rog daca puteti sa-mi dati si un link la produs sau produse.
Hey, vreau sa-mi iau un pc pana-n 30 milioane. Sa pot juca jocuri noi si daca se poate si link la produs sau produse. Fundoaţa. :)))
Hei TPU :) Mi- am luat telefon de pe olx in seara asta si am mici intrebari legate de plata si timpul in care ajunge produsul.Comanda e cu verificare la livrare, asta insemnand ca o sa il platesc dupa ...? (mai mult)
as vrea sa imi cumpar Samsung Galagaxy Tab 4. De unde ziceti sa mi-o cumpar? De pe eMag sau sa ma duc in magazin la Flanco sa o cumpar?
Sall TPU Stiti un site unde pot gasi huse pentru Evolio M4 Magic? Sau husele de la Evolio S4 sunt compatibile si pentru M4?
Vreau sa cumpar un IPhone 6 plus non-working de pe EBay.co.uk cam de 33 lei, si nu stiu cat o sa ma coste transportul. Ma puteti ajuta va rog?
Salut,cine imi poate da site-uri asemanatoare ebay.com?
.as vrea sa pun o comanda pe wish.ro. a mai comandat cineva? Cum se procedează. mulțumesc
pe data de 4 ianuarie am facut o comanda la pc garage si as vrea sa stiu im cat timp o sa vina?
De unde as putea sa-mi iau jordani dar sa am garantia ca-s de calitate? din Romania as vrea
De pe ce site pot cumpăra stickere gen Monster Energy
Se apropie ziua de nastere a unei prietene... Ce cadou as putea sa ii cumpar avand in vedere ca ii place la nebunie mitologia greaca?
A mai comandat cineva din SUA cu site-ul fastmode.ro sau alti intermediari? Sunt seriosi?
Va salut! Am o singura intrebare. De curand am facut o comanda pe site-ul Tech-Power.ro, de 3 zile si deocamdata nu am primit nico notificare. Stiti daca cumva acest site este unul serios?
Bună, aș dori să știu dacă a comandat cineva de pe amazon (.co.uk,.de,.it,.fr) și cam cât a costat transportul. Mulţumesc :-)
As vrea sa stiu care este cea mai buna marca de biciclete mountain care se poate livra in Romania si ce recomandari aveti tinand cont ca am la dispozitie 30.000 ron cu tot cu echipament. Bine...? (mai mult)
ma puteti ajuta cu cateva informatii despre "cum pot da comanda la Soufeel" va rog ajutati.ma
Exista vreun site unde pot da un telefon pentru piese direct unui service/magazin GSM?
unde pot sa vand niste sculpturi din lemn handmade facute de mine? In afara de okazii sau olx pentru ca am incercat deja.
Salutare,TPU! Exista vre un magazin de piese electronice in Bucuresti, Drumul Taberei?
-FUNDA-De pe ce site (romanesc) pot comanda si eu niste' pantaloni ca in piesa "Around The World"(Natalie La Rose) -Ma refer la cei lungi care ii poarta ea cand danseaza-
Unde as putea gasi genti/rucsacuri cu Linkin Park? Am cautat pe Bestial, dar nu mai erau in stoc.
Hei! As vrea sa imi cumpar un selfie stick. Credeti ca sunt bune cele la 20 de lei? Adica, ma refer..se poate conecta la orice telefon?
Imi doresc un ceas casual si dupa ce am cautat ceva timp, l- am gasit pe acesta si ma intereseaza ce parere aveti despre acest ceas si daca il are cineva, sa- mi spuna daca a meritat achizitia https://www.fossil.com/us/en/watches/machine-...? (mai mult)
HEY TPU. De unde pot sa cumpar palarie ca a lui Dj Ashba sau batic ca cel pe care il foloseste Axl Rose. Daca se poate un magazin din Romania. Multumesc dau FUNDA.
Am facut miercuri o comanda de la media galaxy, nu am primit awb-ul nici acum. Cand imi ajunge coletul?
Cum se numesc accesoriile folosite in acest video? https://www.youtube.com/watch?v=IN8PGFQCeTs (Le gasesc la magazine oarecare sau dau comanda pe net'?)
vreau sa mi cumpar un telefon si nu stiu care este mai bun, http://www.emag.ro/telefon- mobil- lenovo- z2- dual- sim- 32gb - 4g- titan- vibe- z2- titan/pd/D9TBYMBBM/#resigilate sau http://www.emag.ro/telefon-...? (mai mult)
Vreau să cumpăr un pandantiv cu acvamarin (piatră pretioasă) de pe un site și voiam să vă cer părerea... credeți că pietrele de pe acest site sunt reale?...? (mai mult)
La altex transportul e gratis? daca rezerv in magazin un produs care e la reducere si o sa ajung maine si probabil iese il iau la pretul care era cand l-am rezervat?
Îmi spune cineva un host de mcpe cu 5 spoturi între 10-50¢? Va rog. Pentru o lună. Pls.
Stie cineva de unde pot lua nachos ca la Cinema City, pentru acasa?
Maine pana la cat sunt deschise magazinele in general? Luni la 3 este ziua unei prietene si trebuie sa-i iau cadou, sa stiudaca sa ma trezesc atunci de dimineata sau sa iau maine.
Salut as vrea sa imi cumpar un stick imi dati ceva idei
Stie cineva de unde cumpara lumea fake- urile acelea de nike, adidas si alte branduri de genul? Am vazut in ultimul timp foarte multe site- uri care vand haine Dsquared, Philipp Plein, Gucci,...? (mai mult)
Stiti cumva daca gasesc invitatii cu pungute la Jumbo in Oradea? daca nu sunt imi puteti spune unde gasesc? Am cautat si pe internet dar nu mai sunt in stoc... P.s- daca nu sunteti din Oradea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!