Ce parere aveti de acest anunt? Este de incredere? http://www.okazii.ro/iphone/iphone- 4s/negru/16gb/telefon- iphone- 4s- 16gb- in- stoc- disponibil- negru- fara- nici- o- urma- de- folosire- a173787573 ...? (mai mult)
Ce sa le cumpăr parinților mei de Cracin?
Vreau sa- mi cumpar un ceas de pe o pagina din america banuiesc, danielwellington.com, iar produsul se achita cu cardul, cardul meu este lei... Iar preturile sunt afisate in dolari respectiv euro. Intrebarea...? (mai mult)
Credeți că există vreo problemă dacă am comandat ~80 colete de pe ebay care or să intre cam în aceeași perioadă în țară? Multe le- am comandat pentru prieteni, mi- au dat banii și ...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune de unde sa imi cumpar o bluza cu slogan printat tokyo pe ea, am vazuto mai demult intr- un magazin dar nu imi aduc amine exact in care.(culoare neagra o pata violet pe piept si...? (mai mult)
Recent mi-am achizitionat de la Decathlon un skate si trebuie sa mi-l trimita prin FAN Courier, nu stiti daca FAN Courier face transporturi si de Craciun?
Recomandati-mi va rog niste corzi bune pentru o chitara acustica! Nu stiu care sunt mai de calitate si vreau sa le cumpar pentru a le face cadou.
Ce își poate dori o față de 12 ani de Crăciun?
Am dat comanda de niste adidasi luni! De pe kry. fashion. si mi.au spus ca trebuie sa vina a doua zii, adica marti. este 4jum pe pe mine tot nu m.a sunat curierul. de ce? Si ce pot face?
Vreau sa- mi comand de pe eMAG cartile 2, 3, 4 si 5 din seria urzeala tronurilor dar am vazut ca penemira.ro este mai ieftin:www.emag.ro/search/carti/urzeala+ tronurilor?ref=autosuggest si https://nemira.ro/dansul-...? (mai mult)
Vreau sa comana astazi de pe Emag cartile 2, 3, 4 si 5 din Urzeala tronurilor caci am primul colum acasa(format din doua carti) dar ma intrebam daca comand astazi pot face cumva ca sa- mi vina comanda...? (mai mult)
De unde imi pot lua folie de sticla din Constanta pentru Samsung Galaxy J1?
Funda! M- am hotarat sa- mi cumpar adidasi air max de pe net. Am gasit acest site http://incaltaminteredusa.ro si vreau sa intreb daca a mai cumparat cineva de aici? Sunt de incredere? Sunt...? (mai mult)
Salut imi puteti spune de unde pot cumpara un microfon si un mixer de inregistrat?!
Buna ziua TPU! Stie cineva unde gasesc un site un pot comanda ugg-uri cu sclipici? Sau niste adidasi la fel cu sclipici? Dau funda, multumesc!
Ce cadou as putea oferi unui baiat de 10*11 ani :P?
Daca comand ceva de pe internet de exemplu leogary.com sau site-uri din strainatate cat ma costa transportul?
Ce cadou să îmi iau de Crăciun? (Am 13 ani)
Care sunt preturile la starbucks. M-ar interesa in special capicino si ciocolata calda
As vrea sa stiu de unde as pot cumpara un card R4/Acekard 2i sau orice alt flashcard pentru Nintendo DSi, daca se poate in Ploiesti.
Heii! Vrea să-mi zică și mie niste magazine în Iași de costume populare sau niște site-uri.
Am achizitionat ceva de pe ebay si am dat sa cumpar cu mastercard si apoi mi-a zis sa mi fac un cont de paypal si apoi ce trebuie sa fac dupa ce mi-am facut? FUNDA + VOT
Un site sa iau proteine, de incredere nu my protein fara extras cont
Am nevoie de ajutorul vostru! Am strans 200 lei si as vrea sa ii iau un cadou de craciun fratelui meu de 12 ani. Va voi da cateva informatii despre el: Nu practica nici un sport dar se plimba...? (mai mult)
Imi dati si mie niste site-uri unde pot gasi suporturi pentru chitara de perete? Multumesc.
ajutati.ma si pe mine cu un site sau un magazin unde pot gasi palarii gen: http://www.villagehatshop.com/product/top- hats/451139- 2560/head- n- home- curio- leather- top- hat.html sau alte modele...? (mai mult)
Stie cineva daca pot gasi Bean Boozled in Galati/Braila?
Vreau sa ma fac superstar pe stardoll si sa trimit mesaj cu nr de telefon.Am abonament, si vroiam sa va intreb daca platesc ceva. Va rog... Dau funda
Hei Am 14 ani si de câteva zile ma gândesc ce as putea primi de Crăciun... Cea mai buna soluție cred ca ar fi banii dar, as vrea ceva special, de care sa fiu mândra ca imi aparține si cand ma...? (mai mult)
Stiti vreun site sau un magazin de unde pot cumpara Shakeology in Bucuresti?
Heii! Puteti sa imi recomandati niste site-uri de pe care pot comanda palarii ieftine? Gen 30 ron-50 ron. Si nu de paie sau vara, vreau asemanator cu ce poarta Tequila! Dau funda! Multumesc anticipat!
Ce stiti despre firma Authentic Clothing Company? (din cate am observat este o companie care produce haine doar pentru Metro si pe eticheta scrie ceva cu Dusseldorf, insa nu cred ca sunt produse...? (mai mult)
A cumparat cineva ceasuri de pe acest site www.eswiss.ro? Sunt, cat de cat, de calitate?
Salut, mi-am cumpărat un pc de pe Altex si as dori saii schimb placa video dar calculatorul este in garantie, cum as putea schimba placa fără sa pierd garantia?
Ce parere aveti despre site- ul instylio.ro? As dori sa- mi cumpar o pereche de ghete de fotbal Nike de pe acel site, dar nu prea am incredere in ei, deoarece nu am auzit niciodata de acest site,...? (mai mult)
As vrea o parere ...care laptop ar merge mai bine la gaming ...http://www.emag.ro/laptop- acer- aspire- es1- 520- 343n- cu- procesor- amd- dual- core- e1- 2500- 1- 40ghz- 15- 6- 2gb- 500gb-...? (mai mult)
Am achizitionat un paysafe in valoare de 50 de lei si cand am ajuns acasa am observat ca nu merge pinul. Ce pot sa fac? DAU FUNDA. Daca stie cineva cum as putea sa procedez.
Salutare. Siteul https://www.mycloset.ro/ ofera produse de calitate/originale? A cumparat cineva de aici?
Salutare. In malluri din Bucuresti exista magazine US Polo Assn? Daca da, care sunt acele malluri?
Imi puteti da niste site-uri de unde pot cumpara niste haine, vreau sa fie ceva gen emo, ceva cu tinte. Dar si un rucsac cu tinte?
Peste o saptamana e ziua de nastere a unei prietene foarte bune si nu am nicio idee ce i- as putea cumpara..Precizez ca face 16ani, nu are o pasiune sau un hobby anume. Daca aveti vreo idee sau...? (mai mult)
Imi puteti da un link de unde pot comanda Iphone 4S nou pana in 1000 lei?
Am facut o comanda de memorie Ram de la altex aseara.E posibil sa imi soseasca maine comanda sau luni?
mi.am dat comanda de niste adidasi. am completat lista cu adresa mea si ce mai era pe acolo. cand sa dau finish. s-a blocat pc-ul si s-a dat commanda de vreo 6-7 ori. e pot face, e grav?
Unde pot găsi benzina pentru brichete zippo in Brăila, sau măcar un înlocuitor pt acea benzina? Ms anticipat.
Salut, as dori sa comand ceva de pe ebay.com sau elefant.ro si sa finalizez plata prin paypal..intrebarea mea este:trebuie sa imi deschid cont bancar si sa mut banii de pe paypal pe card? Ofer funda pentru...? (mai mult)
Hei TPU... Mmm...Am si eu o intrebare... Stiti puloverele acelea cu maneci foarte lungi care aproape iti acopera toata palma? Gen Alternative Scene, Rock, Punk- rock, etc? De unde as putea sa- mi ...? (mai mult)
Pe ce site pot gasi si un rochia de la 2:13 si cea de la 2:55? https://m.youtube.com/watch?list=FLosW59LL-R4lrDYgqGYj4MQ&v=cgoH26e8C_s
Unde pot găsi un mini-tricou cu sigla vw? Întreb despre acele tricouri mici ca cele cu "baby in board"!
Salutare TPU, unde pot gasi si eu adidasii Nike Air Force 1, mid sau high top, bineinteles sa fie originali nu replici de pe net cu 100- 120 de lei? (un magazin online ar fi bine venit), multumesc,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!