Daca comand doua produse de mici dimensiuni de pe eMAG ajung amandoua odata? Intr- o zi am comandat doua produse si mi- a ajuns doar unul, e asa mereu, sau a fost doar o greseala si ajung amandoua odata...? (mai mult)
As vrea sa-mi spuneti daca merita copia asta de iphone 6. http://www.iphone-replica.ro/Replica-iPhone-6-c4_0_1.htm
Buna seara as dori sa achizitionez un laptop in rate pe firma si anume firma. Srl nu stiti unde se pot achizitiona deoarece la altex nu se poate imi puteti spune unde as putea achixitiona un laptop pe...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar un scaun comod si ergonomic, din material absorbant, nu piele sau imitatii de piele(recomandabil bumbac sau ceva in genul), dar nu gasesc nicaieri, da- ti- mi linkul unor modele ...? (mai mult)
Buna stie cineva de unde pot lua bratari cu tinte rock ieftine sau bocanci tip militari
Salut,tpu.Stie vineva de unde pot comanda din Romania niste casti Bluedio T2S?
Cine imi spune si mie un aparat foto de calitate dar la un pret bun? Dau funda! 111
Pot schimba o bluza fara bon? E noua, eticheta e intacta.
Pot gasi si eu un site cu produse care nu sunt fabricate in China...Adica vreau sa iau un calarofer electric si gasesc nu mai chinezesti daca stiti voi vreun site please
Salut, vreau să știu și eu unde găsesc gumă de mestecat big babol, cea din vată care apoi se transforma în gumă de mestecat. poza: http://www.lemilleeunamella.it/public/img/0715V04- FILIFOLLY-...? (mai mult)
Unde pot vinde haine second hand? Acord fundaa! :* :*
Știți vreun magazin în Brașov în care să găsesc un pom de crăciun alb? chiar dacă e mic
De unde pot cumpara Steam Wallet-uri dinalea, in mall nu am vazut nicaieri si chiar nu am habar :)) funda!
stiti cumva unde pot gasi plicuri cu bule antisoc si cutii carton clasice in Iasi? Funda pentru cel mai concludent raspuns.
Ce parere aveti despre magazinul alimentar second hand(mancare la mana a II- a)? Vreti sa deschid asemenea magazin? Vreau seriozitate!
Salut cine a comandat de pe sport diect cat este comisionu dar cum se plateste poti plati din prima totui bani? Fac o comanda mare pentru cineva si as vrea sa stiu cum se plateste.
Vreau sa fac o comanda online si tebuie sa completez anumite lucruri.Ce inseamna "Cl seria" si "Cl numarul"?
Cine are să îmi spună și mie dacă este bun telefonul:Allview P6 Life.
Stie cineva un telefon (recomandat SAMSUNG) cam pe la 200-300-400 lei?
Heii :) Asi avea nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa iau aceste placute de inmatriculare. Pretul este de 34 lei fara sa scrie ce vreau eu pe el sau daca vreau sa fie scris trebuie sa mai platesc in plus?...? (mai mult)
Vreau sa- mi fac un jurnal asemanator cu acesta:https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwiU0P6Czd7JAhVB1RoKHYjQCg4QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fskoobsbooks.blogspot.com%2F&bvm=bv.110151844,...? (mai mult)
Pe ce site gasesc in stoc sau intreaba furnizor Gamepad Wireless Microsoft Elite pentru Xbox ONE ( >600LEI)? Dau funda celui care ma ajuta primul bine.
Ce cadoua sa ii iau prietenului meu de ziua lui si de Craciun? Sunt la 1 saptamana distanta si chiar nu am vreo idee. E pasionat de masini(bmw), de design si arta.
vreau sa- mi iau o pereche de papuci noi si vreau ceva gen http://kry- fashion.cf/index.php?route=product/product&path=66&product_id=131&filter=10 dar vreau un site mai sigur, maxim 150lei ...? (mai mult)
Din două motive: 1. Să observ detalii minuscule pe monitor atunci când trebuie să scanez doar anumite detalii de pe o pagină sau obiect; 2. Să observ mai bine monedele sau bancnotele...? (mai mult)
Stie cineva un paysafe in Vaslui.
De unde pot sa cumpar Orange Box/Half-Life 2 in format fizic? Caut de ceva vreme si nu gasesc.Multumesc!
Azi am făcut o tombola in clasa si trebuie sa îi iau cadou unui băiat dar chiar nu stiu ce sa îi iau pana in 25 de lei. Niște sugestii?
Saptamana asta trebuie sa ii cumpar un cadou unei cunostinte si chiar nu stiu ce sa ii iau. Am auzit ca respectiva fata este cam pretentioasa si prietenii ei mi- au spus ca vrea un cadou care sa...? (mai mult)
Hey! Funda! Cat costa o bratara pandora??
Cat costa acei adidasi cu leduri? Sau dati-mi un site de unde pot lua plz
Cine ma poate ajuta sa gasesc geaca asta va rog pe sait- urile de afara am gasit- o pe dhgate acum 2 saptamani iar acum cand vreau sa o cumpar nu o mai gasesc. link:http://www.facebook.com/857196304336613/photos/pb.857196304336613.-...? (mai mult)
Hei, am dat odata o comanda pe altex, am asteptat 2 saptamani si nu a venit.Am zis ca na, nu mai vine. Apoi am dat o comanda pe eMAG si am asteptat o saptamana.Nici asta nu a venit.Ce sa fac? Pot sa ...? (mai mult)
Știți vreun site de unde pot cumpăra o pătură și să o personalizez, dar nu pentru bebeluși, vreau pentru iubitul meu
Imi puteti da un link de unde pot comanda iphone 4S nou cu pretul intre 1000-1100 lei?
A comandat cineva vreun produs de la Skyfon? A intampinat probleme? Vreau sa imi comand un s6 de la ei si nu stiu daca pot avea incredere in ei.Dau fundita
Ce as putea sa ii cumpar mamei de Craciun?
Idei de cadou pentru ingeras (la scoala). Bugetul stabilit este pana in 30 lei. Nu stiu prea multe lucruri despre acea colega stiu ca e intr- o trupa de teatru si ca nu ii plac ursuletii sau animalutele...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi cumpar un TV in rate, doar ce am facut 18 ani, am pensie de urmas, dar nu stiu daca pot face rate.Nu am facturi pe numele meu fiindca stau inca cu parintii
Pe eMAG daca selectez metoda de plata numerar sau ramburs, adica platesc curierul cand ajunge cu coletul sau cum e?
Salut, stie cineva un site de unde pot comanda iphone 4S? Un site dar sa mai fie in stoc si sa livreze in Romania. Am cautat pe eMAG, PCgarage, MediaGalaxy si nu am gasit nimic. As dori sa fie nou.
Trebuie sa fac un cadou unei fete. In final va intreb pe voi care dintre cele doua credeti ca I- ar placea mai mult. Fata are 16 ani asa ca... URGENT! Trebuie sa dau comanda in seara asta. https://www.miniprix.ro/produs/1157189/Geanta-...? (mai mult)
Salut,imi puteti da cateva link-uri unde as putea gasi pantaloni de iarna mai la moda? Pentru barbati..eu am cautat dar nu am gasit pe placul meu..Multumesc!
Marți am de dăruit un cadou unei colege,și nu prea am la dispoziție mulți bani,ce, cadou îmi recomandați de 10 lei? Mulțumesc!
Buna vreau sa stiu ceva desppre lentile. daca pe. Siteul de pe care vreau sa cumpar lentilele scrie ca su t 6 lentile, inseamna ca sunt 3 perechi pentru 3 luni sau 6 perechi pentru 6 luni Daca eu port...? (mai mult)
Ieri am cumparat un joc depe site-ul altex, au trecut 24 de ore si tot nu a ajuns, de ce?
Funda! De pe ce site pot sa cumpăr jocul Zumba Fitness World Party Wii (de preferat un site romanesc)?
Mi-am luat un inel, marimea 18 si e cam mare, imi aluneca. exista ceva "smecherii" ca sa nu mai alunece?
Salutare, am o mica problema care se rezolva repede, insa spre rusinea mea am ramas in pana de idei... Ofer funda celui care ma ajuta cu cateva idei despre ce cadou as putea sa- i iau unui coleg de serviciu...? (mai mult)
A folosit cineva apa de toaleta "Beverly Hills Polo Club"? L-am vazut in carrefour la pretul de 59 de lei si sunt curios daca a incercat cineva. Sunteti multumit de el?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!