Îmi puteți spune mai multe site-uri din România unde pot să găsesc orice haine doresc? :D La un preț acceptabil.
Îmi dati va rog un link de unde pot sa iau un selfie stick pentru Samsung Galaxy S4 mini? Fundaaa! Mersi!;)
Hey.Stiti tricourile acelea cu B.F.F? Da...As vrea si eu cateva site-uri din Romania...Multumesc!
Salut, știe cineva un site interesant de încălțăminte?
Daca comand un joc de la eMAG Vineri seara la 21 cand imi poate ajunge, stie careva?
Ce sandale sau alceva sw potriveste la rochita asta? http://i63.tinypic.com/11gu3rb.jpg
Lamuriti- ma si pe mine ca sunt intr- o deruta totala. Nu mai inteleg nimic legat de tricourile sau camasile polo. Am vazut denumirile de: Havana Polo Club, Polo Club (simplu), Beverly Hills Polo...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa fac si eu rost de un costum de căpitan. In iasi? Magazine ceva.
Ma intrebam daca stie cineva de unde pot lua un headdress...cum avea Delia la Media Music Awards 2015. Ma poate ajuta cineva cu un site romanesc de inde as putea cumpara? Ofer funda!
Cat inseamna 29 $ US in lei?
Cum sa ma imbrac la scoala TPU?
Am o intrebare....aceasta camasa este marca Ralph Lauren? https://www.fashiondays.ro/p/camasa- bleumarin- cu- guler- fixat- cu- nasturi- barbati- polo- club- 3217212- 2/?p=14<=search Vad ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site-ul pretulverde.ro?
Salut,am nevoie sa cumpar un articol, online. Este vreun mod ca si paysafe-ul unde sa pot pune 6.5 euro, nu doar 5/10 euo?
Bună TPU, de ceva timp vreau să îmi cumpăr box setul de manga Vampire knight cu primele 10 volume. Am căutat site- uri din România dar nu îl găsesc pe stoc şi mă gândeam să îl cumpăr de ...? (mai mult)
Ce cadou aș putea să îi iau unei colege de clasă. Până în 50 lei. Mă puteți sfătui?
Vreau sa-mi fac un magazin online dar nu stiu ce nume sa ii pun..as vrea ceva mai haios sa atraga atentia.voi ce parere aveti? Multumesc!
am comandat ceva de pe aliexpress acum o ora, ar trebui sa primesc un mesaj ceva? ca nu am primit nimic
Este o perede de adidasi la adidas seamana leit cu new balance la spate sunt 550 lei dar nu gasesc modelul!
De unde pot cumpara pijamale/ costume intregi imitatie animale kigurumi? Multumesc
Ce parere aveti despre acesti ochelari sunt de calitate? merita banii?
Unde mai gasesc petrol (lampant) in Bucuresti?
Ce parere aveti de Media Galaxy? Am auzit ca stau cam prost cu returul, si aparatele sunt cam stricate. As vrea sa imi iau un PS 4.
Salutare, am nevoie de niste magazine online care livreaza in Romania (de preferat sa fie din Romania, dar e ok oricum) si care sa accepte PayPal ca si modalitate de plata. Am nevoie de niste componente...? (mai mult)
A comandat cineva vreodata de pe www.rockstore.ro? E sigur?
Hey! Stiti cumva pana cand tin reducerile pe elefant.ro? As vrea sa comand ceva pe 18 dar nu stiu daca reducerile vor mai fi. Tin pana de Craciun?
Exista vreun depozit unde se vinde en gross Apa minerala si bauturi in Sibiu? Mersi!
Cine stie un site care imi pot cumpara un costum national (nu conteaza daca e moldovenesc, oltenesc etc.) pentru copii de 10- 11 ani, de preferabil ar fi sa fie ieftine cam 110 (maxim) daca se poate....? (mai mult)
Unde pot găsi în Cluj un breloc cu mănuși de box, și cât o sa coste?
Stie cineva de unde pot sa cumpar produse Zoella Beauty? Multumesc anticipat.
Stie cineva de unde pot lua cola fara cofeina la un pret bun
Stiti cumva daca Noriel livreaza si prin postal? Vreau sa fac un cadou de Craciun dar nu vreau sa vina acasa. Multumesc.
Trebuie sa îi fac cadou de crăciun unui coleg. Ce as putea sa îi iau sub 30 de lei? Sa fie ceva util pentru un băiat de 12 ani. Mă ajutați, va rog?
Azi am tras la sorti, ne dam cadouri intre noi, eu am cazut sa-i iau unui baiat....idei de ce sa-i iau? Dau funda
In urmatoarea perioada va trebui sa- i fac un cadou de Craciun unei fete din clasa de la mine.Problema e ca sunt in pana de idei...Ma puteti ajuta cu ceva idei? Apropo, de parfumuri, cosmetice...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpăr un xbox 360, dați.mi un site bun de unde sa îl iau întreg, nu sa se strice după 2 zile. ( in afară de eMAG ). DaU funda
Heyo! De craciun, facem la scoala schimb de cadouri intre colegi, iar eu trebuie sa.i dau un cadou unui baiat de 14 ani. Ce as putea sa.i iau? (sa nu depaseasca 35 de lei) multumesc anticipat...? (mai mult)
Salut, Am un card de la garanti bank (bonus card) si vreau sa imi achizitionez un produs care depaseste suma pe care eu o am pe card. Intrebarea mea este daca pot sa adaug eu o suma de bani pe acest...? (mai mult)
as vrea sa imi cumpar o boxa bluethoot dar nu prea ma pricep puteti sa imi recomandati una pana in 120 lei care se se auda tare si clar?
Salutari! Astazii am o intrebare pentru cunoscatorii de microfoane Audio- Tehnica. Se apropie craciunul am strans 7 milioane si de craciun imi doresc sa imi cumpar un microfon Audio Tehnica AT2020 dar ...? (mai mult)
HELP! Bună turor! Îmi poate spune cineva despre site- ul Wish.com? Dacă este sigur? Am comandat câteva produse ieri. Astăzi m- am interesat de acest site și am citit câteva păreri cum că ar dublica...? (mai mult)
Puteti sa imi dati un site cu o sursa de pc cu peste 500w reali, sa aibe cat mai multi amperii si neapărat sa contina 2 cabluri de alimentare la placa video cu 6 pini fiecare. Eu am tot cautat pe eMAG,...? (mai mult)
Se merita produsele resigilate de la eMAG? A cumparat cineva un astfel de produs? Ati avut probleme cu el? Dau fundita
Ce cadou ar trebui sa ii iau unei fete de 12 ani?
Despre Altex! Pe forumul lor scrie ca orice comanda efectuata Vineri dupa ora 16:00 o sa fie trimisa Marti! Ei bine, azi este Miercuri dimineata si inca nu a venit coletul!
vreau sa imi cumpar un Ceas Automatic Winner HighClass Black Edition dar problema este ca am incheietura micuta si cum as putea sa ma orientez sa nu imi fie larg?
Rochie verde - pantofi rosii in seara de Revelion. Ce parere aveti? E o combinatie buna? Ma puteti ajuta si cu cateva site-uri unde gasesc rochitee frumoase la un pret bun?
Cât costa un PS4 în bani elvețieni (franci elvețieni)
Buna unde gasesc cana imbracata in genul lu asta in Timisoara? http://4.bp.blogspot.com/-DHZnfCl0pZk/VJwfrsfaO9I/AAAAAAAAK3I/Mu2qe9LFjO8/s1600/christmasgifts3.JPG
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!