Heiii TPU... Vreau sa va intreb daca ati comandat de pe ebay? In cat timp a ajuns coletul? Ati platit transport?
De unde pot cumpara cercei cu clipsuri in Radauti?
As vrea sa imi cumpar o camasa, dar nu gasesc modelul pe care il vreau si ma intereseaza daca nu stiti sa imi dati linkurile unor siteuri cu modele asemanatoare, dar in Romania! De exemplu...? (mai mult)
Dati niste exemple de ceasuri barbatesti. (Marca si pretul) :) fundaa
Heii TPU! Vreau sa fac o bucurie de Craciun unei familii mai sarace cu 3 baietei cu varstele cuprinse intre 4- 10 ani, dar nu stiu ce pot sa le fac cadou. Ma puteti ajuta? (P.S. sa nu coste mai mult de...? (mai mult)
găsesc la Auchan o căciulă de Moș Crăciun?
Caut o rochie pentru revelion si am vazut ceva intr- o revista, imi place foarte mult, alba din dantela, scurta si putin larga, m- ar interesa un site pe care pot gasi asa ceva, eu am si poza, dar nu...? (mai mult)
Pe ce siteuri pot cumpara Nike Air Max-uri originali?
Salutare. Stiti cumva unde pot gasi in Iasi spray cu zapada artificiala?
Vine craciunul si as vrea sa stiu de unde pot cumpara plovere sau hanorace pentru cupluri sa fie de craciun. Si va rag sa nu imi spuneti sa il personalizez eu le vreau direct din magazin....? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi niste huse pentru Samsung Galaxy S4 cu model aztec la un pret rezonabil? Am cautat peste tot si am gasit doar la 90-100 lei.
Buna ziua! As dori sa imi puteti spune unde gasesc husa HTC m8s dot view. Am tot cautat, dar nu gasesc. Am incercat husa de m8 si nu se potrivesc din cauza gosimii.
Salut, deci de catva timp caut un tricou gen: http://imgur.com/zRUm0mW Si nu gasesc nimic pe net la noi in Romania, nu vreau neaparat un tricou cu forma aceea, ci un tricou cu multe formatii rock ...? (mai mult)
as vrea si eu sa stiu cand urmeaza reduceri foarte mari la haine/incaltaminte... am inteles ca sunt dupa trecerea Craciunului. Asa este?
am comandat de pe net un set de cani si vreau sa le personalize, pentru ca vreau sa le fac cadou cuiva, insa peste tot mi s- a spus ca nu sunt tratate si ca nu se pot trata. Ma poate lamuri cineva...? (mai mult)
Buna,Tpu.De pe ce site-uri as putea cumpara casti pentru PC cu transport gratuit? Mersi!
Îmi poate da şi mie cineva un site de unde aş putea cumpăra brățări cu ancoră? Să fie de încredere! Să aveți o zi faină!
Hei. Sunt pe site-ul magazinului H&M niste produse doar ca nu au toate marimile disponibile. E posibil sa apara marimi noi la aceleasi produse?
A comandat cineva de pe Ebay uk? Cam cat este transportul? Se mai adauga vreun cost pe langa pretul produsului si transport?
Ce cadou i-ati lua iubitului vostru de Craciun? Vreau multe idei. FUNDAA :)
Nu stiti fan curier poate ajunge si duminica? Am comandat ceva de pe pc garage si am primit ieri mesaj la ora 5 ca, coletul a fost trimis.
In ce magazin din Cluj Napoca as putea cumpara Nike Air Max?(in afara de malluri)
Salut, locuiesc în București. Știți vreun magazin naturist complet unde se vând produse ecologice ca Paradisul Verde? Mi- ar plăcea să- mi recomandați unul unde pot cumpăra ingrediente necesare...? (mai mult)
Unde pot gasi un magazin unde pot gasim gamepad-uri etc, in Botosani! VA ROGGGGGG! URGENT!
A venit aproape craciunul si nu stiu ce sa imi doresc.Eu mai mult sunt cu tehnologia, dar am casti, laptop, tableta, telefon, boxe si pur si simpu nu stiu ce sa imi doresc.In orice caz sa fie...? (mai mult)
Sunt pe clasa a 9- a, iar la liceul la care am intrat, de Craciun trebuie sa faci cadou unui coleg. Mi- a picat un baiat. Nu am mai facut vreodata cadouri de Craciun si nu stiu ce sa ii iau. Mi- ati ...? (mai mult)
Este original acest ghiozdan : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1616530215302060&set=a.1454842848137465.1073741833.100008352908105&type=3&theater?
de craciun vreau sa- mi achizitionez un ceas (bugetul meu este de cam 300- 400lei) insa nu stiu ce ceas sa imi iau. vreau sa fie un brand cat de cat bun pentru ca ceasul vreau sa ma tina ceva...? (mai mult)
pot sa anulez comanda facturata la avon? si ce se intampla daca depasesc limita de credit adica limita este de 300 lei si eu am facut 400 lei multumesc!
Salut de unde pot face rost de Kendama originala in Pitești in afara de mall Trivale!?!?
Hey TPU, cand ati comandat de la extreme digital, produsul a venit,, plin,, adica nu spart sau ceva?
Era vorba candva ca se va construi Colosseum Mall in Bucuresti, care va fi printre cele mai mari mall-uri din Europa. Se mai aude ceva de acest mall sau a fost abandonat proiectul?
Salut Tpu.....am o intrebare!? Cine ma poate ajuta cu un site de comert[ex eMAG altex] unde transportul e gratuit in judetul Galati? As dori de Mos Nicolae sa imi cumpar o pereche de casti de gaming ...? (mai mult)
Salutare. Exista in Bucuresti vre un mall care sa aiba produse de la Ralph Lauren? Daca da, care este acest mall/magazin? Pe internet unde se gasesc produse Ralph Lauren pe siteuri romanesti?
Stie cineva de unde pot cumpara cartea Sword Art Online Aincrad? Dar din magazin din orasul Iasi. Dau funda :)
Hei. Imi puteti da si mie un site in care pot gasi hanorac larg cu fermoar pentru fete negru sau culori inchise? Si daca imi mai puteti da un site in care pot sa gasesc haine cu formatii rock si accesorii.Va...? (mai mult)
Vineria viitoare am un majorat la un baiat. E primul majorat la care ma duc. Ce cadou ar trebui sa ii iau?
Aveti vreo parere despre aceasta arma de airsoft: http://www.airsoft- cluj.ro/arme- airsoft/pusti- pentru- lunetisti/manuale/sniper- l96- set- upgraded- cu- bipod- si- luneta.html As vrea sa o achizitionez...? (mai mult)
Caut Bichon. chiar îmi doresc unu. ma ajutati cu un site dar sa nu fie foarte scump
De unde pot cumpăra tricou cu Cattle Decapitation, din România? Fundă plus o clătită cine mă ajută :3
Doresc sa imi cumpar perechea de ghete pe care o gasiti in link- ul de mai jos. La specificatii scrie "piele ecologica". Ce e pielea ecologica? Oare rezista? Merita sa le cumpar? https://www.pantofi-...? (mai mult)
Stie cineva vreun magazin din Iasi de unde pot cumpara o lumanare pentru botez?
Daca returnez un produs de la altex comandat online mai trebuie sa platesc transportul?
Am dat o comanda pe Crazy Factory si inca n- a ajuns avand in vedere ca au trecut 2 saptamani de cand am primit configurarea comenzii. Imi puteti spune cei care ati comandat pana acum daca asa ati...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati cu niste idei de cadou pentru ziua mamei care va fi in ianuarie si vreau sa ma pregatesc din timp. Vreau sa sa ii dau 2 cadouri:ceva cumparat si ceva facut de mine(sau daca nu ceva...? (mai mult)
A cumparat careva de pe www.wish.com? E de incredere?
Parfumurile de pe Aoro sunt originale?
CIne ma poate ajuta cu un site de unde pot cumpara un PS Eye. Nu vreau site- uri gen : Okazii, OLX etc. vreau sa o cumpar noua nu sh. Si nu site- uri fantoma, un site de incredere cu care ofera...? (mai mult)
Ce poti sa ii iei unui bărbat de 31 de ani de Crăciun? P.S. I-am mai dat pluovere,portofel,unset de pixuri intr-o cutiutacu accesorii, ceas. Funda răspunsului bun. Mersi!
De crăciun vreau să- mi cumpăr un iphone 6s, intrebarea mea este următoarea : pe site- uri gen olx, okazii, lajumate există telefonul la 26- 27 milioane sigilat cu toate alea, iar unul in magazine...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!