Ieri am plasat o comanda pe aoro.ro si cei de acolo nu m- au sunat sa confirm comanda, au spus doar ca a fost trimisa si va veni luni. Credeti ca e in regula ca nu m- au sunat? Credeti ca ma suna...? (mai mult)
Stiti vreun magazinonline de un de as putea comanda manusi cu degete de schelet (barbati )? URGENT Funda
In afara de eMAG,altex,mediagalaxy flanco si domo, ce site-uri sunt de incredere pentru a cumpara un telefon? Multumesc!
cat de calitate sunt ceasurile digitale? as dori sa imi cumpar ceva pana in 100-150 lei. mar tine macar 2 ani?
stiti cumva daca la promenada mall in Braila gasesc ceas din acela cu curea din silicon si cu rama din aia care se invarte, cam cat costa?
Un site de unde pot cumpara haine moderne ieftine? Ma refer la haine cum sunt astea http://www.agresivefashion.ro/
Avand in vedere ca vine Craciunul incepe sezonul vanatorii de cadouri, probabil ca ma intelegeti, faza e ca am cam ramas in pana de idei, trebuie sa ii fac unul prietenei mele celei mai bune, ...? (mai mult)
TPU! As vrea sa le cumpar niste cadouri de craciun mamei mele, surori mele, tatalui meu si unchiului meu. Vreau sa- mi dati ideei, ce lucruri sa le cumpar, dar sa nu fi foarte scumpe? ( va rog...? (mai mult)
Noii reprezentanti Oriflame trebuie sa plateasca coletul la primire pe langa cei 7 lei pentru transport?
Știe careva dintre voi să îmi spună dacă acest site este de încrede?: http://www.artificiisipetarde.com/shop/. Mulțumesc frumos!
Îmi poate recomanda cineva un site cu pulovere de calitate? Va rog!
Stie cineva un magazin in bucuresti in care gasesc nisip kinetic? Am cautat la noriel si inca vreo 3 magazine ptr copii si nu am gasit. Multumesc!
Site-ul Okazii.ro este de incredere? Vreau sa imi iau un pc si nu vreau sa imi iau teapa.
Salut a cumparat cineva vreun produs de la GrandGSM? Vreau sa imi cumpar un HTC de la ei http://grandgsm.ro/htc/2043/htc- one- e9- plus- grey- dual- sim Sunt de incredere? Pot returna produsul daca nu...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi banda led rgb cu tot cu controler si sursa? un site ceva?
Merita sa-mi cumpar tableta?
In Targu Mures exista cumva magazin chinezesc? Unde il gasesc?
as vrea sa stiu daca pe eBay se dau tepe atunci cand cumperi de acolo, pentru ca as vrea sa cumpar ceva care este destul de scump si nu sunt sigur daca ar trebui sa am incredere
:) Stie cuneva unde pot gasi casti de Samsung sau HTC ieftine? Imi puteti da link-ul va rog? ( Stau in Sibiu)
Imi puteti spune care este codul din acceasta saptamana pe happy studio? Cine nu vrea sa imi spuna, sa nu raspunda! Mersi!
As vrea sa-mi dati un site, de unde pot cumpara un iPhone 4S nou, in afara de amazon dar sa mai fie in stoc. Am cautat pste tot, eMAG, Orange, GSM dar s-au vandut. Dau funda, repede va rog.
Ce parere aveti despre acest site cu haine si incaltamine: http://www.marcazone.com/Default.aspx? Are produse de calitate/originale?
Poate sa ajungă un colet pe o adresa iar factura de la acel colet pe alta adresa? Mulțumesc.
A comandat cineva de pe b-mall? https://www.b-mall.ro/ Ce parere aveti despre acest site? Are produse de calitate/originale?
Hei, asi dori sa aflu daca exista magazine online ROMANESTI cu tricouri de super eroi, nu doresc cu imprimeuri, vreau ceva bun si de calitate, exemplu: http://www.gearbest.com/t- shirts/pp_201266.html?vip=46478&utm_source=YGfacebook&utm_medium=WebsiteC&utm_campaign=FB1508,...? (mai mult)
stiti cumva daca la promenada mall in Braila gasesc ceas dinacela cu curea din silicon si cu rama dinaia care se invarte, cam cat costa? PS:
Am o problema. Vreau sa imi cumpar un telefon de pe EMAG.ro dar nu am comandat niciodata ceva online asa ca nu prea stiu ce sa scriu la Adresa : Dupa imi da sa scriu orasul. Sunt din Neamt,...? (mai mult)
Hei TPU se apropie ziua celei mai bune prietene. si nu stiu ce sa.i iau cadou. Ea este cu machiajele. Ce as putea sa.i iau?
Puteti sa-mi spuneti niste site-uri cu adidasi originali? Multumesc
Buna tuturor, am rascolit totttt internetul si nu am dat peste un site din Romania care sa vanda termosuri starbucks! Careva stie de unde poc cumpara, desigur online. Rasplatesc cu funda :)
As vrea sa imi cumpar o masia pe telecomanda RC imi puteti tecomanda una pana in 200lei si daca imi puteti spune cat prinde la ora.
Aveti idee din ce magazin din Bucuresti pot cumpara un bong? Nu vreau sa cumpar online.
Salut.Am vrut sa imi comand o camasa de la hollister, site oficial, dar cand sa finalizez comanda, nu am vazut alta optiune decat cu cardul...altcumva nu pot? nu am card si nu am vazut varianta ramburs....? (mai mult)
Stie cineva magazine in Craiova gen Nico still la preturi?
Vreau sa imi iau o consola si nu stiu ce! Care e mai bun PS4 sau XBox one?
Am comandat o pereche de casti de pe pc garage de 200 lei, acum o zi, im scrie ca aceasta comanda a fost preluata, dar nimic altceva, pentru ca sunt zilele acestea importante se intampl ...? (mai mult)
Urmeaza sa merg la munte (nu am mai fost niciodata iarna). Imi puteti da site- uri sau nume de magazine cu haine pentru ski, pentru stat in frig o zi intreaga? Nici nu am idee ce sa- mi cumpar. http://www.decathlon.ro/pantalon-...? (mai mult)
stiti cumva daca la promenada mall in Braila gasesc ceas dinacela cu curea din silicon si cu rama dinaia care se invarte, cam cat costa? PS: dau funda!
Stie cineva un site romanesc de unde pot comanda piese electronice? (ex: tranzistori, rezistor, diode, leduri, fototranzistori etc.). Un site cum este ebay, dar din Romania. FUNDA! :D
Ceva magazine online de Italia si Franta? Ex: altex,eMAG,cell, etc
Ce parere aveti despre Media Galaxy? As dori sa cumpar un PS4 de pe Media Galaxy. Dar am vazut pe mai multe forumuri ca foarte multa lume se plange de Media Galaxy.
Vreau sa va intreb daca ati dat vreun produs in garantie la eMag. Imi puteti spune cum a fost si in cat timp v-a returnat produsul?
Stiti un site din Romania de unde pot cumpara huse tip carte pentru iPhone 6?
Îmi dati va rog un link de unde pot cumpăra toate seria din Generala? Funda!;)
Cat costa berea Guinness Draught doza la Mega Image?
peste 2 saptamani eu cu iubitul meu facem 6 luni de cand suntem impreuna. Si ma gandeam sa cumpar un set de 2 bratari pe care sa scrie ceva dragut. Stau in jurul Bucurestiului.Si vreau sa stiu unde...? (mai mult)
Exista in Cluj ceva magazine cu tricouri cu trupe? M-am saturat sa le iau de pe net
Vine ziua unui coleg si eu n-am idee ce sa-i iau. Ceva idei? Ceva maxim in 100 RON. DAU FUNDA aluia care vine cu ideea cea mai buna
Http://www.sensodays.ro/ondulator- triplu- babyliss- pro- 2061e- babywave.html?utm_source=2parale&utm_medium=Campaign&utm_campaign=6d0824b28 credetii ca este sigur sa comnd placa de pe acest site? eu am...? (mai mult)
Heei. Cine stie site-uri bune de comandat carti in afara de "elefant.ro"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?