Hello, vreau sa fac cadou unei fete o bratara, pe care sa pot inscriptiona ceva pe fata si pe verso, sunt in cluj asa ca daca stiti pe aici vreun magazin sau site, care are preturi cat mai mici (nu...? (mai mult)
vreau sa achizitonez o pereche de casti de gaming steelseries siberia de vreo 200 lei, cat m-ar costa transportul, odata ce sunt in Valeni de Munte, in Prabova? !
Peste cateva zile este ziua unei prietene foarte bune de- a mea care m- a ajutat enorm cand am avut nevoie. As vrea sa ii cumpar un cadou frumos insa nu prea stiu ce i- ar placea deoarece ne cunoastem...? (mai mult)
Vreau cumpar pandantivul asta iubitei http://brataripiele.allshops.ro/produs/12091214/Pandantiv+ inox+ indragostiti+ B2234.html ( Care sa il dau ei si care sa.l opresc eu? ) Ce ziceti, sa.l...? (mai mult)
vreau sa achizitonez o pereche de casti de gaming steelseries siberia de vreo 200 lei, cat m-ar costa transportul, odata ce sunt in Valeni de Munte, in Prabova?
Peste o saptamana ne facem cadouri intre noi, prietenii. Am tras fiecare cate un biletel cui sa ii daruim un cadou de Craciun si mie mi- a picat un coleg. Niste idei de cadouri pentru baieti de Craciun?...? (mai mult)
Salut, vreau sa ii dau un cadou celui mai bun prieten, un tip pasionat de desen si mi- ar placea sa ii ofer ceva pe care sa il foloseasca in practicarea hobbyului sau. El are, insa, cam orice, de ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre achizitionarea unui BMW X6? (Diesel). E convenavil?
Hey cine cunoaste un magazin de carti duel masters in bucuresti? Nu trebuie sa fie originale.
Stie cineva de unde pot cumpara frcute de Durian? Un site care trimite si in Europa. Multumesc!
Daca am dat in seara asta comanda la eMAG,dupa ora 20, azi fiind sambata, știți cumva cand îmi va veni coletul? E posibil sa vina luni?
Care sunt cele mai bune magazine cu rochii de ocazie din Pitesti sau Craiova? As vrea denumirile lor ca sa pot sa le caut si site- urile. (Si preturile sa fie rezonabile) Funda la cele mai multe ...? (mai mult)
Am dat vineri comanda de pe altex pentru un telefon..Stiti cumva daca are liber curieratul luni si marti? ..Fiind Sf. Andrei si 1 Decembrie? Vreau raspuns rapiiid! Funda la primul!
La craciunLEGO.ro trebuie sa platesc cu bani?
Ajutor! Ziua iubitului meu este peste 4 zile! nu stiu ce cadou sa-i iau! Ajutor! Repede! Dau funda pentru cele mai bune si multe idei! fundaa repedee
Cum pot sa comand aceasta trusa? https://www.douglas.ro/x-mas/row-3/beauty-of-giving/beauty-of-giving/
Buna fetelor de pe TPU! Ce parere aveti de acea placa de incretit parul? https://youtu.be/ZP10CrVj_0w merita s-o cumpar sau parul va arata ca dupa niste codite impletite de noapte?
I-mi puteti spune unde as putea vinde aur in Chisinau?
Salut, vreau să îmi fac freza gen : http://prntscr.com/97x8os Întreabarea mea este cum să îi explic la frizer să mă tundă.
Am nevoie de neaparat ajutor, am vrut sa cumpar nu calculator de pe altex si dupa ce scriu codul numele tot tot tot, imi da eroare comanda nu a fost procesata sau ceva de genu. VA ROG AJUTATI-...? (mai mult)
Nu stiu ce sa-i iau cadou iubitului meu de craciun. El e plecat in Spania. Deja i-am trimis o scrisoare de ziua lui. Si acum nu mai am nicio idee. Help.
Salut Sunt fata si am 13 ani. Vine Sf Andrei. Ce cadou as putea sa imi iau? (Inafara de jucarii, haine, bijuterii) Multumesc
De unde pot cumpara spray din ala care se face pe geam,e un fel de spray cu care stropesti pe ceva foaie decupata, si dai pe geam, oare cum se numeste si de unde se poate cumpara?
Neata! am o problema. am comandat de la diverta jucarii pentru Mos Nicolae si la status spune ca este predata la curier. livrarea se face prin cargus. vine pana in 6 decembrie, nu? am incercat sa sun...? (mai mult)
Ce pot gati la cuptorul cu microunde? funda!
Am si eu o intrebare:am dat azi comanda pe flanco la un telefon si imi arata deja statusul comenzii:finalizata...ce inseamna? Adica sunt gata procedurile ca sa vina comanda sau ce? Dau funda!...? (mai mult)
Am 14 ani si am cumparat ceva online. Le pot lua eu de la posta sau trebuie sa fie cineva major?
Cum pot anula o comanda la Altex? am comandat 2 produse si mai vreau decat unul. funda!
Heei... Ce faceti? De Mos Nicolae trebuie sa ii dau unui coleg un cadou si chiar nu stiu ce sa ii iau. Apropo are 13-14 ani
Vreau sa imi cumpar un Pc de gaming pe piese, de pe emag.ro, daca m- ati ajuta cu lista ar fi prea frumos, bugetul meu este de 2000-2100 lei, dau funda!
EMag sau Cel.ro?
Salut.vreau sa- mi dau comanda de la Bershka de niste haine si nu stiu ce aleg la "payment method" pentru ca nu detin Visa, Master Card si nici American Express. vreau sa le platesc cu cash, cand vine...? (mai mult)
Cat timp se da normal garantie la o pereche de boxe? Daca si-a cumparat cineva boxe de la Altex cata garantie a primit?
Buna daca se poate, cineva care este reprezentant la Yves Rochere si Aoro, sa ma ajute sa imi fac un cont corect, adica ce sa scriu unde scrie adresa completa O zi buna.
Vad tot parfumuri (replici) la vanzare la pret de 47 lei. Aveti idee de unde le procura de isi permit sa le vanda la petul acesta? Multumesc mult. Funda! :*
Salut, la inceputul acestei luni am comandat un produs on- line platind cu cardul, pentru ca produsul a intarziat cam 2 saptamani peste termenul promis am cerut returnarea banilor, primind un mail...? (mai mult)
Stie careva ceva site-uri de haine? Va rog lasati-mi cateva.
As vrea sa imi cumpar un telefon in rate si as vrea sa aleg varianta card star BT 12 rate fara dobanda.Dar as vrea sa stiu cum functioneaza.Ei o sa imi puna pe card 1600 lei cat e telefonul iar...? (mai mult)
De unde pot cumpara pijamale intregi cu animale sau pokemoni? De preferabil un link din Romania, nu vreau ebay sau alte site-uri de genul, din afara. Mersi
Voi ce ati alege dintre http://www.deichmann.com/RO/ro/shop/home- barbati/home- barbati- incaltaminte/home- barbati- incaltaminte- ghetecizme/00012301310417/Bocanci*bărbătești.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-...? (mai mult)
Am cumparat un fel de cojoc de la Bucuresti de la Bershka si imi este mic..As vrea sa il returnez dar nu la Bucuresti ci la Ploiesti fiindca e destul de aproape..Stie cineva daca se poate returna la alt...? (mai mult)
Stie cineva ceva detalii de bazarul din Suceava si in ce situatie se afla la ora actuala? Ca as vrea sa merg si eu dupa marfa pentru un magazin cu de toate alimentare, nealimentare si haine...
Stie cineva daca s-a deschi un magazin JUMBO in Iasi?
Ce pasta de dinti fara fluor putem cumpara?
Amdoua boxe mari a.proape noi va intereseaza? Doar pentru cei din iasi. Daca sunteti interesati lasati mesaj...
Stie cineva cat timp pot intarzia produsele cumparate online de Black Friday? Am comandat sambata seara, iar pana acum nu a venit curierul.
Vreau un site bun si serios de unde pot achizitiona saltele pentru pat.
De unde pot lua la ora asta plastelina din Constanta, cartier centru? Raspuns prompt=funda+vot
Vreau sa imi cumpar un Pc de gaming pe piese, de pe emag.ro, daca m- ati ajuta cu lista ar fi prea frumos, dau funda!
aş vrea sa- mi cumpăr ceva de pe net prin paysafe card iar suma produsului e in euro, iar aparatele de paysafe din România sunt in lei nu euro. Aş vrea să ştiu daca se poate face plata ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!