Bunaaa, ce parere aveti de blugii de pe shein? A incercat cineva? Intra la apa?
Acum vreo saptamana, am dat comanda de o ureche de cadru pe AFISPORT.com, iar de atunci, pana azi la status comanda scrie:"Comanda noua" a citit pe site, si am inteles ca er trebui sa primesc un apel...? (mai mult)
Sunt bune castile fara fir de la Sinsay?
Buna! Am facut o comanda acum 3 zile de pe shein, iar comanda inca nu a fost livrata, inca se afla in stadiul procesare ceea ce mi se pare dubios pentru ca la restul comenzilor pe care le- am facut procesarea...? (mai mult)
Salutare, cât durează sa ajungă un colet comandat din strainatate?
Am pus comanda pe aliexpress de 250 de lei, banii au fost extrași din cont dar îmi apare in continuare unpaid … si scrie ca dacă nu e plătită in 20 de zile se anulează comanda, am pus-o ieri
Salutare. Am și eu o întrebare: Care sunt sansele ca un produs comandat din strainatate sa ajungă stricat?
Buna,am dat o comanda pe Shein si este de 16 zile in tranzit, are 3 zile de cand scrie "E17 Delivery date shifted due to time constraint". A mai patit cineva asa? Ar fi trebui sa fie ajunsa deja.
Va salut, sunt în Germania de 3 luni și doresc sa cumpăr o mașină în rate și îmi trebuie un girant, dar persoana respectiva vrea sa se pună girant doar cu condiția ca după ce fac 6 luni sa...? (mai mult)
Vă rog raspundeți repede, am nevoie de sfaturi! Am dat o comandă pe eMAG de un telefon scump(4000 lei), pe eMAG am un nume (Marius) iar în realitate eu am un alt nume(Alex)și la livrare curierul...? (mai mult)
Mai stie cineva cum se numeau animalutele alea zombie ce stateau in niste cutiute ca un fel de apartament? Se gaseau la punguta in orice magazin de jucarii in perioada 2015-2016
Mi- a venit mesaj ca îmi vine comanda de pe Shein, mi- a venit și mi- au adus doar un produs din toate cele care am facut comanda de 8 milioane și ceva, am plătit tot, dar mi- a venit doar un produs,...? (mai mult)
Am comandat o pereche de adidași de pe buzz și nu mi-a venit niciun email cu comanda sau ceva de genu.De ce?
Bună. Dacă comand ceva de pe Glovo și să zic că nu am destui bani în contul bancar atunci îmi zice aplicația că nu am destui bani pentru comanda făcută sau nu îmi spune? Nu am o aplicație ...? (mai mult)
Salut. Stie cineva daca site-ul https://bestfragrance.ro/ este de incredere? Intreb asta pentru ca as vrea sa imi cumpar un parfum dar nu stiu daca este de incredere
Salut, sunt în America, venit cu Work&Travel. As vrea sa îmi cumpăr un Samsung Galaxy s23, dar sunt indecis de pe ce site sa îl iau. Am văzut ca pe Amazon e putin mai ieftin, și livrează la ...? (mai mult)
Heei! E cineva aici care are SHEIN și se joaca la jocurile inventate de ei? Facem schimb de coduri?
Vreau sa comand ceva de pe olx si vanzatoarea imi cere adresa/numele tot e ok? Fiindca eu am mai comandat apasand doar un buton "Cumpara" si vanzatorul accepta comanda si trimitea produsul
Salut. Pentru ca tot am vorbit despre outfitul de scoala, as avea nevoie si de un ghiozdan. As vrea ceva mai de adolescenti, dar nu din astea de firma cum ar fi Nike sau Puma, ca nu imi plac. Imi puteti...? (mai mult)
Buna, am comandat de pe Shein si cand am pus comanda am pus pay later with klarna.Cum pot sa platesc factura?
Am dat retur la un tricou, l- am bagat exact de unde l- am scos, din punga respectiva de la about you, apoi cea de la curier cu factura, trebuie sa il pun intr- o cutie ceva sau e de ajuns atat ca ...? (mai mult)
Am dat o comandă pe SHEIN si nu am răspuns la curiere din lipsa de timp. Ce se întâmpla?
Recomandari de trote electrice care urca la deal? sa nu fie prea scumpe
E o diferenta intre marimile de haine de la copii si barbati? Gen M copii M barbati
Buna TPU, imi puteti recomanda cateva trotinete electrice care urca la deal si care nu s asa de scumpe? mersi
Stie cineva daca 11teamsports e legit?
Câta cafeina are o sticla de Cola la jumate?
Ce s-a întâmplat cu capacele sticlelor de suc? Am văzut că au alt mecanism de desfacere. De ce s-au modificat?
Buna! A comandat cineva covoare de pe SHEIN? Am găsit unul la 300 și ceva de lei și mi se pare ca arată destul de bine, dar nu știu ce calitate are.
Buna, am dat o comanda pe shein dar am pus adresa gresita, ajutor.
Buna! Poate ma ajuta cineva cu un rapsuns. Astept un colet ce imi vine prin bsi Bucuresti/ posta romana. Pe site imi arata astazi: expediat din - bsi Bucuresti. Atat, aveti idee in cat timp ajunge la...? (mai mult)
Bună, ! Am cumpărat de la dm doua seturi de îngrijire a parului. Stiți cumva dacă îl pot returna în orice magazin din orașul meu sau dacă trebuie neapărat în cel din care le- am...? (mai mult)
Salut, am comandat o comanda de pe shein, astăzi i- am dat track și îmi spunea ca a fost în Stefanestii de Jos acum 2 zile și acum este în Ungaria. Întrebarea mea este de ce s- a mai dus cu ...? (mai mult)
Salut! Voi lăsați bacșiș curierului atunci când va aduce un colet care a fost plătit online? Eu când plătesc ramburs mai las cate 5- 10 lei, dar la comenzile plătite cu cardul nu am obicei ...? (mai mult)
Bună, vreau sa cumpar o pereche de adidasi de pe snikerit.ro ce ziceti e legit? Au produse bune? Imi este un pic frica de ce o sa primesc deoarece am dat comanda acum 2 luni de pe zalando de o pereche...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa imi recomandati si mie un marker ceva pentru zgarieturi pentru capacul la laptop gen, multumesc, dau funda.
Daca comand o tigara electronica de pe olx, mi se cere vreun act de identitate cand iau coletul sau curierul nu are idee ce e in colet?
Niste siteuri bune cu hainele reps?
Salut, a comandat cineva in România de pe dhgate? Ajung comenzile?
Salut, pe data de 12 iulie placa video a ajuns la serviceul cu garantie. In aceeasi zi am intrebat pe cei de la service daca a ajuns, am fost lasat in seen. Peste 3 zile am intrebat iar daca a ajuns....? (mai mult)
Buna ziua, Ati mai patit cei care ati facut vreo comanda pe shein ca sa stea in transit China flight departure 9 zile? Dupa 16 sta in transit si apare aprox.11-15 business days from shipped
Salut, știți site-uri de haine mai rock sau dacă știți cu skelet pe spate și cu plata ramburs din România? Mulțumesc!
Salut TPU! Acumulatorii ăștia sunt buni pentru un aparat Fujifilm finepix s5700? https://www.emag.ro/set- 4- acumulatori- eneloop- pro- panasonic- aa- 2500- mah- 1- 2- 1- 5- v- ni- mh- negru- bk- 3hcde-...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi cumpar un Pc de gaming pana se termina vara, dar as prefera sa- l iau la oferta de pe eMAG sau altex. Faza e ca eu stiu ca exista blackfriday de vara, dar pe niciun site nu gasesc...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe olx cu livrare la domiciliu, curierul stie ce se afla in colet?
Buna TPU, si-a comandat cineva iqos/sau orice in acest gen de pe olx? Stie cineva daca este nevoie de buletin cand ridic comanda de la curier?
Bună, am și eu o întrebare. Am dat o comanda pe shein de 60 de lucruri și este de câteva zile în statusul de "in transit" "flight deparature", este normal. De obicei nu dura atâta.
Buna, Am si eu o comanda dupa shein dupa 14 iulie si apare ca este in transit China flight departure si dupa calculele lor ar trebui sa ajunga pe 28 ultima zi, Stie cineva cat mai durează sa stea in ...? (mai mult)
Buna TPU, se poate plati cu un card cadou de la sodexo la sephora?
Buna! recent am comandat de pe shein si am primit un mesaj de la posta romana cum sa trebuie platit taxe vamale, ati mai avut de a face cu asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat