Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 28 Februarie 2025 sunt:
aş vrea sa- mi cumpăr ceva de pe net prin paysafe card iar suma produsului e in euro, iar aparatele de paysafe din România sunt in lei nu euro. Aş vrea să ştiu daca se poate face plata ...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Ce cadou as putea sa ii fac iubitului meu de Sf. Andrei? Suntem de 6 luni impreuna si nu stiu ce as putea sa- i cumpar, el de ziua mea mi- a cumparat o bratara de argint....? (mai mult)
imi spuneti si mie va rog de unde pot cumpara si eu lentile de contact sharingan?
Am si eu nevoie de putin ajutor, care dintre astea s- ar descurca mai bine din toate pu ctele de vedere pe moba- uri si shootere? http://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/1445873 ...? (mai mult)
știți de unde din România îmi pot lua papuci creepers? *de preferat pe negru sau roșu, dar merg și alte culori atâta timp cât sunt creepers*
Vreau sa- mi cumpar de pe amazon.com o pereche de pantofi sport(adidasi) la pretul de 68$. Cat ma costa toate taxele si TVA- ul? Nu vreau sa aud: " Mai bine iti cumperi din Romania sau din...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar de pe amazon.com o pereche de pantofi sport(adidasi) la pretul de 68$. Cat ma costa toate taxele si TVA- ul? Nu vreau sa aud: " Mai bine iti cumperi din Romania sau din UE...? (mai mult)
Salut:spuneti-mi niste siteuri de huse de tellefon
Salut in cat timp ar trebui sa-mi vina coletul prin posta romana de la Iasi in Prahova? coletul a fost pus luni?
Am vrut sa imi cumpar niste ghete de la pull&bear(astea mai exact : http://www.pullandbear.com/ro/ro/b%C4%83rba%C8%9Bi/pantofi- b%C4%83rba%C8%9Bi/ghete- cu- elastic- c%C4%83ptu%C8%99ite- c39005p6246548.html...? (mai mult)
Nu ştiţi un site de pe care pot să comand un Xbox One cu sensor Kinect nou şi ieftin? Ieftin la mine înseamnă sub 2000-1800 lei. Mersi anticipat!
Salut, am dat LUNI (21/11/2015) comanda de GTA V de la ALTEX. Si eu stiam ca, comanda ajunge in 24- 48 de ore. Dar nu mi- au dat acel email de confirmare si pe langa datele de comanda(nr de telefon,...? (mai mult)
BUNA TPU! Vreau sa comand o husa personalizata de pe Tattoo It, insa nu stiu cat de seriosi sunt. Pareri?
Imi puteti spune un site unde pot gasi acumulatori de calitate pentru telefon? Link va rog! Multumesc!
Salut, TPU! Oameni, de unde as putea sa cumpar niste haine de la BUG Mafia.Hanorace, tricouri etc.Magazinul oficial este inchis si chiar nu stiu de unde sa cumpar. Exista vreo firma care personalizeaza...? (mai mult)
Stie cineva 1-2 site-uri de comenzi online de haine? Site-uri de top ma refer... site-uri cu stocuri si oferte serioase.
As vrea sa platesc facturi la Avon si Oriflame prin PayPoint si vreau sa stiu daca este sigura aceasta modalitate de plata si in cat timp ajung banii.
Heii. M-am gândit ca la primavara sa imi iau o pereche de tenesi Converse. Întrebarea este: Isi merita pretul, sunt de calitate?
Comenzile online la magazin precum Pull&Bear, Bershka se platesc doar de pe card? Am incercat sa efectuez o comanda, am completat adresa tot, dar la final trebuia sa completez numarul cardului, etc....? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot lua o cusca mai ieftina pentru un dihor? Momentan am avut ceva probleme care au dus la cheltuieli mari... Imi trebuie o cusca ieftina pentru ca trebuie sa ma duc eu sa ...? (mai mult)
Cum returnez un produs eMAG? Nu am idee cum si tocmai am luat un produs de care nu sunt deloc multumit
CUM POT RETURNA UN PRODUS LA EMAG va rog raspunsuri cat mai rapide... :( AM cumparat un produs si nu sunt multumit ce ar trebui sa fac
Si-a luat cineva lucruri de pe www.wish.com? Daca da îmi puteri spune daca site-ul este serios sau nu? Primul răspuns primeste fundiță.
Aş dori să cumpăr de pe evomag.ro. Sunt serioşi? Ați avut probleme cu garanția sau ceva?
Funda! Am comandat de la eMAG ieri adică pe data de 23.10. 2015 iar azi este 24.10. 2015... Vreau sa stiu in cat timp ajunge comanda...dau funda pentru cel mai lung, detaliat si corect răspuns? (mai mult)
Salut.Aici este vorba despre fan courier si am o intrebare destul de simpla.Cand primesc AWB-ul de la firma la care am comandat, inseamna ca in acea zi imi va veni coletul?
Am comandat si eu de pe Altex un microfon de birou: http://www.altex.ro/microfon- de- birou- trust- elvii- 20111- jack- 3- 5mm- 1- 8m- argintiu- negru Cand am dat eu comanda era in stoc. Ma...? (mai mult)
Am comandat pe eMAG un produs și anume placa video la care primeam cadou un cupon cu joc. În contul eMAG spune că mi- au împărțit livrarea pentru a ajunge mai repede. Și anume: placa...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu nevoie de putin ajutor, care dintre astea s- ar descurca mai bine din toate pu ctele de vedere pe moba- uri si shootere? http://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/1445873 Sau...? (mai mult)
Hey TPU! Ce cadouri sa primesc de craciun sau de mos nicolae? Scuzati categoria:)))
unde as putea sa schimb geamul unui ceas in sectorul 3 si cam cat m-ar costa?
Gasesc pe undeva prin Tg. Mures tricouri sau medalioane despre serialul Supernatural? In special despre the Winchesters.
Salut stie cineva unde pot gasi un magazin unde se vand tricouri rock? (Stau in bucuresti sectorul 2)
Unde as putea gasi niste cutii frumoase cu ceai, in Suceava? Gen de alea de tabla, cu model arabesc pe ele, sau ceva dragut/elegant. Oare sunt in Auchan/Kaufland/Carrefour/Real? Nu vreau raspunsuri...? (mai mult)
Stie cineva un magazin ezoteric in Bucuresti?
Vreau sa cumpar pasta de modelat Fimo sau Cernit. Un site cu preturi mai accesibile? tot ce gasesc este peste 9 lei, si ma ajunge mult pentru tot ce am nevoie.
Unde gasesc paltoane pentru fete? Nu vreau foarte scumpe, daca ar fi pana in 250-300 de lei ar fi perfect. Vreau niste site-uri.
Cine stie siteuri de unde pot cumpara beyblade? Dar sa fie site romanesc! De preferat : Diablo Nemesis
De ce nu mai pot alege, cand cumpar de la eMAG, sa merg sa ridic produsul din showroomul din Iasi? Stie cineva daca acesta a fost desfiintat?
Mi- am dat comanda de un monitor de pe PC Garage(vineri seara) si nu m- a sunat nimeni pana acum... Cand intru sa ma uit la istoric comenzi scrie decat Preluata de cineva de la ei dar la detalii...? (mai mult)
De unde pot cumpara un recipient din Fier sau Fonta pentru topirea aluminiului? mai precis a dozelor de aluminiu
Cum pot anula o comanda de pe CEL.ro? Rapid!
Salut, am si eu nevoie de un site/magazin unde pot gasi niste ursuleti de plus. Marimea si pretul as vrea sa fie in felul urmator: cel putin 1 metru, iar pretul sa fie undeva pana in 150 de lei....? (mai mult)
A comandat cineva de pe site-ul gsm-telefoane.com? Am facut comanda de un telefon acum cateva zile si voiam sa stiu daca sunt de incredere si daca dispozitivele sunt originale.
Heeey, am nevoie de idei pentru o fata de 13 ani, as vrea ceva mai deosebit, daca se poate va roog!
De unde pot face si eu rost de un pahar de sticla Guiness original? Sau de pahare shot Jaggermeister?
am si eu o problema. vreau sa cumpar o placa video dar in specificatiile ei spune ceva de genul : Chipset Producator chipset AMD Seria HD 5000 Frecventa procesor (MHz) 650 eu am...? (mai mult)
A comandat cineva de pe www.dehaine.ro? Vreau sa imi dau comanda o geaca si a fost printre cele mai ieftine site- uri si nu vreau sa iau o teapa. Daca ati comandat de pe acest site lasti ...? (mai mult)
Între jucăria renumita furby si un telefon de 370 de lei. Ce sa aleg?
Între jucăria renumita furby si un telefon de 370 de lei, ce sa aleg?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?