Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 28 Februarie 2025 sunt:
Un site de unde pot gasi haine de iarna (geci-ghete) la preturi bune frumoase si de firma?
Salut am 14 ani 55 kg in jur de 1.7 m inaltime si cred ca la geaca port xl cam asa. puteti sa-mi lasati un link cu o geaca frumoasa cu pret ok? pana in 150 lei.
Unde gasesc cub rubik in Brasov? Urgent, funda!
As vrea sa trimit un mesaj la emag...nu prea stiu cum se face.
Cat ar costa un laptop gaming : i5 8gb ram 1 tb si procesorul spunetil voi
Unde pot gasi lampioane in Cluj?
Sa nu ma considerati fitoasa sau ceva de genul. In vara anului 2016 o sa primesc ul Samsung Galaxy s6 edge plus.Am cautat de pe acum huse destul de frumoase dar nu am gasit prea multe. O ...? (mai mult)
Salut, vreau sa acjizitionez un PC de gaming bun, mi- am facut deja calculatorul, intr- un wishlist, pe piese http://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/1442463/ Nu stiu daca acese piese sunt...? (mai mult)
Tot vad licitatii, iar la toate scrie ceva gen: "pret blitz..." Cine imi poate explica ce e ala pret blitz? Mersiiii
La comenzile de pe Aliexpress prin DHL, se plateste si TVA?
Se plateste si TVA-ul daca as comanda un smartphone din strainatate prin DHL?
Ce parere aveti despre acest model de ceas Casio G- shock? https://www.watchshop.ro/ceasuri- barbatesti/casio/g- shock- glx- 5600c- 1er/?ref=2parale&utm_source=2parale&utm_medium=Campaign&utm_campaign=7be23e6c7 ...? (mai mult)
Magazinul JUMBO are site oficial? Daca da imi lasati un link?
vreau sa-mi iau un pc de pe site-ul amazon si vreau sa stiu cum vine produsul adica vine prin curier sau cum. funda
Salut, am dat o comanda ieri la niste produse iar pe site apare "manifestat, nepreluat" ce inseamna?
Salut, am cumparat un telefon de pe un site din China in valoare de 200 de dolari.As vrea sa stiu tot ce trebuie canv va veni.Cat ar trebui sa platesc? Daca e declarat 40$ trebuie sa mai dau ceva? Daca...? (mai mult)
Intrebare pentru fumatori: V-ar placea sa primiti o bricheta de tip Zippo?
De Black Friday nu am reusit sa imi iau ceea ce mi- am dorit de pe site- uri mari(eMag, Flanco etc.), dar am gasit un site numit IT Galaxy.Nu am mai auzit de el si am o nelamurire:livrarea la...? (mai mult)
Buna ziua Ce parere aveti de site-ul www.dehaine.ro? A mai comandat cineva de aici?
Aș dori să comand un Xbox One cu Kinect de pe site-ul mediagames.ro Ce părere/experiență aveți despre site? Mersi anticipat!
Ce parere aveti de http://www.iphone-replica.ro/? Sunt de incredere? A cumparat cineva? Daca da cum se misca? Merita banii aia?
Am nevoie de un PC de gaming nou, pana in 2000 lei, pentru shootere, moba- uri si over clocking, nu stiu unde sa caut, am nevoie de un raspuns rapid, si m- ar ajuta si niste sfaturi despre...? (mai mult)
Am o alta problema tot legata de eMag: Cand am facut o comanda aseara am introdus o adresa de email mai veche, adresa de email a carei parola nu o mai stiu. Pot schimba cumva adresa de email...? (mai mult)
Buna! A cumparat cineva de pe Paletutze.ro? Imi puteti spune cum sunt fardurile lor si daca preturile sunt fix cele afisate?
A comandat ieri cineva ceva de la eMAG de bf? Eu am comandat ceva, am primit mail de confirmare, dar a trecut o zi și scrie doar "comandă plasată". Adică mă gândesc că dupa o zi ar fi trebuit ...? (mai mult)
Cum sa achizitionez ceva din alta tara daca nu am card? dau fundaaaa
Fetelor, v- ati cumparat vreodata rochii de pe Rose gal? Vreau sa stiu cat ma costa transportul, in cat timp ajunge la noi in tara si mai ales daca produsele sunt bune, asa cum arata in poze. Vreau ...? (mai mult)
Daca comand un produs si pretul este in dolari, coletul cand vine trebuie neaparat sa platesc in dolari? sau platesc mai mult transportul? Dau fundaa repede!
Am facut o comanda pe eMag ieri de Black Friday. Voi cand ziceti ca vine? Poate ajunge weekendul asta?
Daca comand un produs si pretul este in dolari, coletul cand vine trebuie neaparat sa platesc in dolari? sau platesc mai mult transportul?
mi-am facut o comanda pe eMAG. Comanda poate veni si duminica? Dau funda repede
Am cumparat un telefon de pe germanos.ro si am primit email ca comanda va fi livrata in urmatoarea zi lucratoare.Stiu ca in general zi lucratoare inseamna luni- vineri da ma gandesc ca poate e diferit ...? (mai mult)
Am comandat azi de pe eMAG o pereche de lunarglide (care are cadou o basca nike). Am primit mail ca o sa se efectueze comanda partial: primesc adidasii in avans, 340 lei, urmand sa primesc si ...? (mai mult)
As vrea sa stiu niste pareri in legatura cu doua site- uri care vand papuci. E vorba de etopsport.ro si shoes.ro. Cei care au facut achizitii de pe unul dintre aceste site- uri, va rog sa ma ajutati cu...? (mai mult)
M o intrebare am fost la flanco sa vad de ps4 varianta cu uncharted la 1399 nu o avea normal in magazin si am vorbit cu cineva de acolo si mi- a zis ca pot sa dau comanda acolo pe loc numai ca in loc sa...? (mai mult)
COmenziile de pe ebay.com in cat timp ajung in Romania? Si cam cat costa transportul?:) Cum ar fi o carcasa pentru telefon.
Salut, TPU, Stie cineva vreun site cu reduceri de black friday, cu incaltaminte si imbracaminte?
unde pot gasi crema CC Nude de la L'oreal Paris? Stiti vreun magazin online, multumesc ..acord funda.
Asta e bluza sau tricou acuma? Nu mai inteleg. Daca comand si imi aduce tricou? Funda http://www.emag.ro/bluza- termica- joma- brama- emotion- pentru- barbati- negru- s- m- 4478- 55- 901- s-...? (mai mult)
Ce înseamnă „Ofertă specială" la Black Friday Emag? De exemplu așa: http://www.emag.ro/card- de- memorie- sandisk- ultra- microsdxc- 64gb- uhs- i- class- 10- adaptor- sdsqunc- 64gb/pd/DHD6MYBBM/...? (mai mult)
Eu locuiesc la sat si in orasul meu nu este eMAG. Daca as vrea sa returnez un produs poate veni curierul sau cum fac? Scuze, nu pot suna acum la ei.
Unde pot sa cumpar blunturi? magazine in Bucuresti sau siteuri ro..help
Buna TPU Stie careva vreun site de licitari online? Sa fie international dar la care sa pot participa si din Romania. Am gasit doar wellbid.com dar nu pot sa licitez, pentru ca nu pot sa cumpar bid-...? (mai mult)
Heeei. Imi dai va rog niste siteuri cu topuri si maieuri scurte fashion? in afara de h&m, stradivarius, bershka, zara. ca acolo m am uitat si n am gasit. multumesssc.
am facut o comanda de la eMAG astazi si am primit un email de la eMAG cu confirmare plasare comanda. Trebuie sa raspund la acest email? Sau ce trebuie sa fac dau funda repede
De unde pot cumpara un extinctor uzat sau expirat / care nu mai este folosit?
Azi-dimineata am dat comanda pentru un telefon de pe eMag. Stiti in cat timp ajunge? mi s-a spus ca intre zilele 21-29. Poate ajunge maine?
Am achizitionat un bilet de pe eventim si trebuia sa il primesc in 14 zile lucratoare. Deoarece nu l- am primit am sunat la Bucuresti si mi- au spus sa le trimit un e- mail cu dovada ca am achitat (chitantele...? (mai mult)
Hey dragilor! Dupa cum stiti astazi s a dat startul la reduceri cu ocazia de black friday. Dat fiind faptul ca nevoiam de un nou frigider, 2 exemplare mi au atras atentia, dar cum nu pot sa iau decat...? (mai mult)
Astazi am facut o comanda pe eMAG, problema e ca la casuta cu Nume am pus doar numele de familie fara sa imi dau seama ca trebuie sa adaug si prenumele, in fine am completat ce mai trebuia si mi s- a...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?