Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 28 Februarie 2025 sunt:
Astazi am facut o comanda pe eMAG, problema e ca la casuta cu Nume am pus doar numele de familie fara sa imi dau seama ca trebuie sa adaug si prenumele, in fine am completat ce mai trebuia si mi s- a...? (mai mult)
Imi puteti spune cum sa ajung la magazinul Jumbo din Bucuresti daca pleca de la aeroport? De mentionat este ca sunt cu masina si nu am mai fost pana acum. De preferat cel mai scurt drum.
Cum sunt hainele de pe eMAG? Sunt de calitate? Se potrivesc marimile?
A mai comandat cineva de pe fashiondays.ro? Imi puteti spune mai multe despre obiectele pe care le vand? Cum sunt tricourile? Cum e cu transportul? In cat timp vine?
Vreau si eu site-uri de incredere sau poate chiar pagini de facebook de unde se pot cumpara haine de calitate :) Genuri de haine/ imprimeuri. Hai ca v-ati prins: rock, hip-hop, gaming
A mai cumparat cineva de pe RIOT( pentru cunoscatorii de lol)? Vreau sa ii cumpar iubitului meu un tricou de acolo :P cat costa transportul? si in cate zile vine comanda?
Stie cineva niste site-uri cu reduceri la chitare, de Black Friday? Aș vrea să-mi cumpăr una.
As dori sa stiu daca de black friday livrarile se fac si in weekend sau doar de luni. Pentru ca vreau sa imi iau ceva pe comanda online si eu trebuie sa plec din localitate intr- o zona mai ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot vedea preturi la obiecte IT (si electrocasnice)? Maine e black friday, asa ca stiu ca in ultimul timp s- au scumpit lucrurile, iar reducerile mari se fac la obiectele scumpite, ...? (mai mult)
IPhone 5S sau iPhone 6S? Aș alege iPhone 5S pentru ca e și mai ieftin și îmi place mai mult, ca design. Dar 6S aș alege pentru ca are ecran 3D. Ajutor?
Salut tuturor! Vreau sa va intreb la ce ora se deschide site-ul eMAG acum de black friday? Oare de la ora 00:00 sau mai tarziu? Ofer funda celui care ma lamureste si pe mine. Va multumesc!
Bună, a mai comandat cineva de pe 100 cosmetice.ro Ce părere aveți despre produsele lor?
Stie cineva de unde pot cumpara markere Sharpie in Bucuresti? Ma refer la culori cum ar fi turcoaz, mov, auriu, galben, argintiu etc.
Stie cineva de unde pot face comanda de un ciocan geologic Estwing, in Romania? Va multumesc! !
Clasa mea organizeaza Secret Santa si trebuie sa- i iau unui baiat si nu stiu ce. El e pasionat de tancuri si masini blindate si are 17 ani. E si putinbaiat de cartier (dar de treaba) fumeaza etc....? (mai mult)
Cât a costat anul trecut un iPhone 6 de Black Friday?
Cine stie la ce ora incepe black friday pe eMAG.ro?
Vreau sa fac cadou prietenei mele o cana personalizata. Cunoaste cineva prin Bucuresti magazine unde pot sa personalizez? Ma intereseaza o singura bucata, nu vreau 10- 20- 50 de cani....? (mai mult)
ma puteti ajuta cu informatii despre site- ul Amazon? in cat timp ajunge un produs, cum se plateste si cine vinde produsele de acolo? sunt vanzatori cum sunt pe olx sau ca si de pe eMAG? pot ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati si pe mine, am comanda BLVS1376360000111813 si toate site urile zic ca a ajuns la operatorul postal din Romania, mai putin track.bpost.de care zice ca e in drum spre Belgia, eu ...? (mai mult)
Vrea sa imi construiesc un calculator pe piese. Am doua posibilitati. 1. Cumpar piesele din magazin. 2. Cumpar piesele online. 1. Offline Plus:La magazin ma duc cumpar piesele daca se strica ceva...? (mai mult)
Salut TPU, Dupa cum bine stiti, se apropie Black Friday- ul. M- ar interesa sa stiu cam cu cat scade pretul unei anvelope, stiti ceva de anii trecuti? P.S: Acum este aprx 400 de lei o anvelopa, cat...? (mai mult)
Daca dai comanda de un produs pe site- uri straine, iti poate livra si in Romania? De exemplu eu vreau sa imi cumpar ceva de pe Amazon. Il livreaza in Romania? Fara bataie de joc va rog. Funda!...? (mai mult)
Vreau sa achizitionez un aspirator. Nu prea ma pricep in aspiratoare asa ca va las pe voi. Am un buget de 400- 450 de lei maxim. Vreau cel mai bun aspirator in acest pret. Multumesc anticipat...? (mai mult)
Am facut duminica 15 Noiembrie pe la 10 - 11 dimineata la altex si nici pana acum nu a venit! :| Nu au trimis nici sms au trimis mail ca a fost inregistrata romanda iar dupa 1 minut ca a ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi castile care te ajuta sa nu ti cada parul la chimioerapie? Va rog din suflet sa imi spuneti,
Stie cineva unde pot gasi Ginger Ale in Iasi?
De unde pot lua Branza pufoasa Delaco cu surprize din Constanta? Va rog sa imi spuneti toate locurile! Raspuns prompt=vot+funda!
Pot sa comand si/sau sa preiau comanda daca am sub 18 ani?
Www.gsmtell4you.eu a achizionat cineva produse de pe site-ul acesta? Sunt seriosi? Au produse originale?
Ce puteti spune despre site-ul wish.com transportul chiar e gratuit in cat timp vin produsele? FUNDA +VOT!
Unde pot gasi bomboane de ciocolata Maltesers? ati vazut in vreun magazin? sau online?
Cine imi poate da si mie niste site- uri de unde mi- as putea cumpara tricouri cu trupe gen : Metalica, Nirvana. si inele ghotice gen cu o cruce neagra pe el? daca se poate fara ghotica.ro ...? (mai mult)
Poate sa-mi dea un site cu huse pentru telefoane cu livrare gratuita?
Heii, la scoala facem un joc ingerasul si eu trebuie sa-i dau un cadou unui baiat si nu am nicio idee, dau funda pentru cel mai bun raspuns
Sall.TPU! Imi spune careva de unde pot cumpara haine emo/scene? Vreau magazine in bucuresti sau siteuri☺
As dori sa cumpar un produs de pe eMAG. Sa astept Black Friday? L- as putea lua mai ieftin sau chiar gratis? :) Ce ma puteti sfatui in legatura cu acest Black Friday? Nu am cumparat niciodata ...? (mai mult)
De cat trebuie sa cumpar la eMAG supermarket pentru ca transportul sa fie gratis?
Am nevoie de informatii despre transportul America-Romania, mai exact, al unui telefon comandat de pe siteul Apple. Imi poate explica cineva cum decurge transportul si cat costa? Multumesc!
De unde pot lua o trusa foarte mare ca sa imi fie toate fardurile bine organizate ca la magazin? Dar ojele?
Salut.Astazi mi-am comandat un laptop de la Emag prin rate Cetelem(eCREDIT) si inca nu m-au contactat cei de la Cetelem pentru confirmare.Ce sa fac?!
As vrea sa achizitionez un ps 2. Am următoarele site- uri =_= : http://olx.ro/i2/oferta/vand- consola- playstation- 2- ps2- slim- 5- jocuri- originale- ID51LLi.html#:e4e642a26c http://m.okazii.ro/console-...? (mai mult)
Cati bani ar trebui sa iau de pe 14 septembrie pana acum? Bursa ar fi de 2 milioane pe luna
stie cineva din anii anteriori daca de black friday se fac reduceri la aparate de aer conditionat m-ar interesa la altex sau la eMAG. Daca da, cam care este reducerea. Multumesc. funda
De cand pana cand are loc black friday? Eu stiu ca este pe 20 luna asta... daca e pe 20 inseamna ca tine cateva zile dupa, sau este toata luna? Pentru ca am vazut deja reduceti mari pe net...
As dori sa cumpar mai multe produse de la Media Galaxy dar nu stiu ce sa fac deoarece am auzit mai multe comentarii negative legate de produsele lor.Ati avut parte de intamplari neplacute cumparand...? (mai mult)
Nu știți unde pot să cumpăr în România consolă nouă și nefolosită Xbox One ieftin? Ieftin la mine înseamnă sub 2000 lei.
Imi puteti spune un site serios pentru ceasuri și îmbrăcăminte? Va rog frumos.
As vrea sa imi cumpar un pistol airsoft si as vrea niste sugestii de pistoale bune, la preturi accesibile(100 lei), semi daca se poate. Daca stiti un site lasati linkul...cand lasati propunerea sa spuneti...? (mai mult)
Salut TPU, cum vin sarbatorile de Craciun, m- am gandit sa ii fac cadou iubitei mele, un urs de plus gigant sa zic asa.Problema este ca nu stiu de unde sa il cumpar.Imi puteti recomanda ceva site- uri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!