Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 28 Februarie 2025 sunt:
Cum comand de pe olx? Unde dau sa achizitionez produsul? Sau cum trebuie sa fac?
Pe cat este black friday pe eMAG?
Am comandat de la eMAG un ps4 si vreau sa stiu daca imi vine cu tot cu cablurile care le conectez la televizor, si dava merge conectat la televizorul meu (Samsung, performant)
Salutare! Unde pot sa gasesc un tricou sau compleu cu barcelona? Online sau offline in Iasi.
Cand este Black Friday si cam ce pret va avea un telefon la EMAG daca acum are pretul de 1800 lei?
Funda de black friday vor fi reduse și smartphonurile noi apărute (s6/s6 edge/Iphone 6)?
Bună vreau sa imi iau un telefon si am vazut ca pe site- urile astea grandgsm.ro, phoneland.ro, alomobile.ro, grifonul.ro, smartfon.ro, sunt cele mai ieftine telefoane (diferenta si de 500 lei) fata...? (mai mult)
Stie cineva daca as putea gasi in Romania astfel de maiouri? http://imgur.com/a/SY3P9 (putin mai mult lasat in jos de la mana pe verticala) Daca exista, va rog frumos sa- mi dati niste link-...? (mai mult)
Ce casti recomandati pentru Sony Xperia Z2 sa se auda bine.
Cine stiu unde gasesc tastatura si mouse pentru xbox sau ps?
Buna,as vrea sa cumpar/comand o cutie din carton mare,as vrea pentru un cadou la niste prietene,ceva idei de unde as putea procura? sa fie cam 1, 55.
Stiti un site care vinde parfumuri originale?
Stiti cat costa transportul daca comand online de pe myticket.ro? Urgent! Multumesc :)
Stie cineva cam care este legea cand vine vorba de vouchere primite cu suma platita pentru un produs care a fost trimis in garantie si nu a putut fi reparat? Daca am primit voucher la ei pe ...? (mai mult)
Site-uri precum aoro?
Salut, unde gasesc in Iasi, ou kinder facut din doua bucati, cum era acum ceva timp. O jumatate avea crema de ciocolata si in cealalta jucărie. Se desfacea pe lung. Multumesc
Bună, Știți magazine online de electronice? Asemănătoare cu adelaida.ro Mă interesează surse de alimentare, multimetre, stații de lipit, scule pentru electroniști. Mulțumesc!
Vreau sa cumpar o placa de ondulat parul. Ştiţi un site de unde o pot lua la un pret bun?
Buna,un site chinezesc care livreaza produse din Eoropa, stie cineva. Multumesc
Știe cineva un site de unde pot cumpără papuci de calitate, gen Vans, Converse? Vă mulțumesc!
Am cumparat acum 2 zile un ps4 de la tonis din magazin(nu online) si vreau sa il returnez desi nu are niciun defect. Se poate sau nu?
Buna TPU as dori sa stiu de unde pot cumpara o bandana la un pret bun si de calitate. NU am stiut la ce categorie sa pun
Ce nume de caini stiti? Dau funda
De ce de la o vreme nu mai pot vedea recenziile de la produsele de la altex?
Bonjour ^^ Se apropie ziua mea și nu știu ce tort să comand. Idei? Menționez că locuiesc în București. Știți vreo cofetărie cu prăjituri și torturi bune? Aș prefera să fie proaspete și ...? (mai mult)
Importa vreun retailer Borjomi in Romania, stiti cumva? :)
Salll TPU! Imi dati un site pe care pot cumpara o cutie misterioasa adica cu surprize pentru care sa platesc ramburs in lei.Am vazut SuperGeekBox dar se plateste in dolari. Funda!
Ce magazin vinde tutuuri lungi? Dau funda
Salut,TPU! A cumparat cineva de pe site-ul mediagames.ro? As vrea sa achizitionez un joc de acolo si as vrea sa stiu daca sunt de incredere si seriosi.
Știe cineva un plafar ieftin in zona Militari Residence? Eu momentan cumpar de la un plafar din Auchan Militari, dar nu e chiar asa de ieftin si ma intereseaza pt ca achizitionez cantitati...? (mai mult)
Ce pret are parfumul Aggressive?
Ce trebuie facut cand cumperi un telefon in rate de pe eMAG ce imi trebuie pentru al putea cumpara?
Site-uri gen custom garage, u-man, bmx magain, ollie gang shop de unde imi pot lua tenisi / ghete smechere? Va rog frumos
Cadouri de crăciun pentru parinti? Mai ieftine dacă de poate
Am cumparat o pereche de casti Sony MDR-V55 acum 2 ani jumate si au inceput sa se rupa ear pads. De unde pot cumpara altele? Exista vreun service in Bucuresti?
Buna, stie cineva vreun site cu cizme de iarna care au o circumferinta superioara mai mica? Adica am picioarele tare slabe si nu imi plac cizmele largi, arata si rau pe un picior slab, cea mai mica circumferinta...? (mai mult)
Stiti de unde pot cumpara online pandantive din cristale? ( nu trebuie sa fie cristal oiginal, poate fii o imitatie)
Sall TPU? A mai cumparat cineva de pe site-ul geek? Sunt seriosi?
am o intrebare, am 12 ani si ma intreb daca pot comfirma o comanda pe telefon si sa iau eu coletul? Doar cei care au facut asta sa raspunda va rog fiindca e important dau funda!
Ce magazin din Iași vinde volan Logitech g27 sau g25.M-ar ajuta și un răspuns cu site-uri care vând acest produs.
Exista magazine in Romania cu Gadget si diverse cu plata PaySafeCard sau PayPal? Daca da doresc si eu link-uri cu acele magazine.
Stie cineva unde pot gasi hanorace cu trupe rock pentru fete? De preferat fara fermoar.
Daca vreau sa vand ceva pe OLX, de exemplu o carte de 15 lei, si transportul este 10 lei, pot scrie la pretul cartii 25 lei si la transport sa fie transport gratuit? Daca vand ceva si vreau sa platesc...? (mai mult)
Vreau sa vant cateva lucruri pe OLX! Am inteles ca pentru livrare cu verificare se plateste 25 ron.Dar unele dintre lucrurile pe care vreau sa le vand eu costa mai putin de 25 lei, de exemplu vreau sa...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce este MICR Toner si de unde pot sa il cumpar si cat costa... vreau sa imi fac o manusa magnetica si trebuie sa imi fac ferro fluid...va rog sa ma ajutati Funda+vot
Am acasa tot felul de carti, culegeri din anii trecuti de scoala in stare foarte buna, foarte multe maruntisuri(jurnale nescrise, bibelouri dragute pe care nu am unde sa le pun) si as vrea sa...? (mai mult)
Am cumparat o placa video de la un magazin online insa din pacate dupa cateva zile a inceput sa imi faca probleme si am trimis- o in garantie insa cand am scos placa din unitate am atins din greseala...? (mai mult)
Cine imi poaote spune si mie unde exact este magazinul think black in Unirea (Bucuresti)
Ce sa ii spun cuiva sa imi trimita din state? M- am gandit la blk water(data trecuta mi- a trimis voss), la pop tarts sau ceva, la agende moleskine sau nu stiu. Nici nu pot sa ma gandesc la ce sa- mi...? (mai mult)
Vă rog mult! Urgent! VOT + FUNDA! Unde pot gasi acum in 11. 2015 jurnal exact ca al Violettei dar sa scriu eu il el logic. Atentie. nu vreau jurnalul ei sau alte chesti si sa nu arate ca cel din serial....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!