Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 28 Februarie 2025 sunt:
Sunt din Braila si caut un ceas pana in 70 lei, dar nu il vreau de pe net, ci caut magazin de unde il pot lua eu singur.Ce magazine mi.ati recomanda si ce preturi sunt?
Salut TPU Vreau sa cumpar acest calculator in 12 rate http://www.pcgarage.ro/sisteme- pc- garage/pc- garage/gaming- isolatic- intel- i5- 4460- 8gb- ddr3- 1tb- hdd- gtx- 960- oc- 4gb- ddr5/ Se poate...? (mai mult)
As dori sa-mi comand niste haine de pe un site. Hainele vin din America. Cum as putea plati livrarea daca nu am cont in banca?
Sunt din Braila si caut un ceas pana in 70 lei gen Casio, dar nu il vreau de pe net, ci caut magazin de unde il pot lua eu singur.Ce magazine mi.ati recomanda si ce preturi sunt?
Sunt elev in clasa a 8a si toata lumea are ceasuri si bratari din acelea cu ata neagra pentru baieti. In fine, ce vreau sa zic este ca eu caut un ceas de mana in genul clasic ca sa zic asa, ...? (mai mult)
Cine imi poate spune la ce pret ar ajunge un Zorb?
De unde pot lua jurnalul Violettei exact ca al ei. Acum valabil in magazine in 11. 2015. Nu cu cumparat online. La ce magazin se poate. Daca puteti. Din Valeni de Munte..Ploiesti. Sau ce e mai ...? (mai mult)
Stiti cumva in ce magazine din Targoviste sau Bucuresti pot gasi o chelie artificiala. Stiu ca e cam ciudat :)))) dar imi doresc foarte mult o chelie artificiala.
Apropo de intrebarea zilei din Oracol: Urmaresti evolutia preturilor la produsele pe care vrei sa le achizitionezi de Black Friday? Vi s- a intimplat sa vedeti un pret mai mare dupa reducere decit...? (mai mult)
1.dati- mi va rog un site de pe care pot cumpara îmbrăcăminte, încălțăminte si accesorii rock care sa nu fie asa de scumpe. 2.care e diferența intre un rocker si un metalist? 3.pot sa zic ca...? (mai mult)
Unde pot gasi bluze la fel ca asta? https://www.facebook.com/OficialMira/photos/a.622769157755003.1073741830.179237422108181/1071942226171025/?type=3&theater
Daca vreau sa cumpar ceva de pe eMAG cat costa transportul?
Am vazut ca au aparut tricourile #Colectiv...dar am pierdut link-ul de la site... Cine ma ajuta cu link-ul?
Am vazut la Lidl arahide in saci mari de unde fiecare client isi ia cu lopatica cat vrea. am nevoie de vreo 300 kg. credeti ca as putea sa fac un fel de comanda? adica sa platesc inainte si ei sa ...? (mai mult)
Salut,TPU! Ce este un cont PayPal? Si in consta PayPal si in mare despre ce e vorba. Multumesc!
Lenovo a 5000 are si limba romana?
Am cumparat un pc acum 4 zile de la altex, pe site scrie ca poti returna un produs in termen de 14 zile de la cumpărare si sa nu fie stricat, zgariat, etc. Eu as vrea sa- l returnez inapoi pentru a...? (mai mult)
Ce parere aveti despre siteul amazon? merita sa comand ceva haine daca am 175m? lucrurile sunt mai calitative decit de pe aliexpress?
Sper sa fi nimerit categoria. Știe cineva un site de unde pot cumpara husa pentru Allview E4 lite? Dau fundaaa.
Ce parfum recomandati de aici http://www.aoro.ro/parfumuri-barbati/ as dori sa persiste si sa nu fie foarte intepator.( fara 1 million, invinctus paco rabanne, eros versace ca le-am folosit)
Anul ăsta o sa fie reduceri de black friday la magazinele de haine (gen:pull and bear,berska, kenvelo)? În ce data mai exact o sa fie anul ăsta? Mulțumesc!
Cine stie cum se listeaza o comanda de pe aliexpress? Am comandat mai multe produse pe care le- am luat de la posta vamala in 2 transe si de fiecare data vamesul imi spunea sa listez comanda altfel nu...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe site ul newdress? E de incredere?
Bunaaaa! Pe LaJumate.ro poti pune si videoclipuri? Ofer
Vreau sa dau comanda de pe tbdrees. Imi poate da cineva informatii despre plata si cat a costat drumul?
De unde pot cumpara o rochie sub 25 lei pentru sora mea de 10 ani?
La sfârșitul săptămânii va apărea Ari by Ariana Grande în Douglas, dar eu locuiesc într- un oraș mic și nu am cum să îmi iau parfumul.Îmi puteți recomanda un site din România...? (mai mult)
De unde pot cumpara un launchpad mini de maxim 350 lei din romania.
Daca pe un site pe care trebuie sa platesc cu cardul pretul e in euro sau dolari merge daca pe card am doar lei? Gen sa am suma aia de euro in lei, nu stiu cum sa explic
Hei tpu...ma poate ajuta cineva sa achizitionez un rucsac quechua arpanez 10 back pack? Un site de unde il pot lua... au avut la decathlon anu trecut dar acum au schimbat modelu:(((( si ii sunasem pe astia...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de ajutor.Dau FUNDA, cel mai bun raspunsȘ Ce sunt intranetul si extranetul si diferenta dintre modem, router si switch...
Hei,există un magazin online în România unde s-ar vinde ursulețul de pluș a lui Kanato din Diabolik Lovers?
Hei TPU, caut de cateva zile bune un site de unde pot sa- mi comand acest ghiozdan, dar nu il gasesc nicaieri sa fie disponibil. http://www.housesport.ro/RUCSAC- NIKE- MISC- DIVERS- UNICO/prod/1377 Ma...? (mai mult)
Intrebare! Dintre jeansi si pantaloni chinos, voi ce ati alege? Acum in weekend am iesit intr- un mall din Constanta, cu intentia de a- mi cumpara o pereche de pantaloni chinos, pe care i- am vazut...? (mai mult)
Bunaa! Am o problema si nu stiu ce sa fac : pe Emag este reducere la un parfum. Sa cumpar acum acel parfum sau sa mai astept pana la Black Friday? Oare se mareste reducerea sau este posibil sa il iau la...? (mai mult)
am gasit sa imi cumpar o geaca de pe fb si as vrea sa stiu daca merita atatia bani sau daca pot sa o gasesc in alta parte la un alt pret. Va multumesc Link:https://www.facebook.com/857196304336613/photos/pb.857196304336613.-...? (mai mult)
Am aflat de o promotie pe un site de comert chinezesc care incepe cica la ora 16:00(GMT +8). La ce ora trebuie sa intru pe site?
Salut, TPU. Imi poate spune si mie cineva, de unde as putea cumpara o bluza 'Toronto maple leaf'? ca in imaginea: http://2.bp.blogspot.com/_CXpuVKyPF9E/S_cr- o7icWI/AAAAAAAAAlk/Wmh4aEi7wD0/s640/SnoopDoggTMLJersey.jpg ...? (mai mult)
Salut, de unde pot cumpara hanorace asimetrice in București la pretul De maxim 150lei?
Salutare, Stiti in Iasi magazine unde sunt tricouri sau hanorace cu trupe rock? Multumesc, dau funda.
Stie cineva de unde pot cumpara jucarii my little pony sub 20 de lei si care sa aiba transport gratuit? Mersi :)
Stie cineva de unde pot sa cumpar (sau daca exista) hanorace sau caciuli cu urechi? Pentru baieti
De unde pot cumpara jocuri de xbox original(classic) din Romania daca se poate din Craiova (locuiesc eu) sau alte judete.
as vrea sa imi comand de pe zara.com o pereche de papuci si acolo se plateste doar cu cardul pot sa imi iau teapa?
Ajutor! Merg la o nunta si nu stiu ce rochie sa iau. Una alba cu o panglica verde la mijloc sau una roz cu mov si cu tutu pompos. Dau funda ptr. cel care da al nouasprezecelea raspuns!
la posta este voie sa deschizi coletul inainte de al plati?
Am o problema urgenta.Maine la Civica, trebuie sa fac un proiect.Insa, trebuie sa il pun pe un stick.De unde as putea lua un stick USB? Sunt din Cluj.
Aș dori să achiționez o pereche de UGG- uri originale varianta Bailey Bow la un preț acceptabil. Aștept cât mai multe link- uri, ofer fundă celui mai bun răspuns. Mulțumesc anticipat!...? (mai mult)
Pe ce data este Black Friday 2015? Si ce magazine participa la acest eveniment! Voi credeti ca produsele sunt scumpite cu ceva timp inainte si dupa readuse la pretul initial pentru a avea senzatia de mega...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi pulovere gen :http://olx.ro/oferta/bluza- h- m- ID2s4L3.html sau http://olx.ro/oferta/pulover- bershka- cu- anchior- nou- mari mea- m- ID4Jvmv.html#b334e2f6b5 sa fie texturat,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?