Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 28 Februarie 2025 sunt:
Nu stie cineva unde se vand tricouri de fotbal de la Viitorul Constanta? Cu orice nume si numar? :>
Unde pot gasi cele mai scumpe si de calitate stilouri in Constanta?
Pareri despre acest produs? "Sistem IT LENOVO H50-50, Intel® Core™ i3-4160 3.6GHz, 4GB, 1TB, Intel® HD Graphics 4400, Free Dos"
Hei, as vrea si eu sa stiu: unde as putea sa mai gasesc Tech Deck in Constanta?
Vreau sa imi spuneti va rog unde pot gasi niste cozi de vulpe polara care se poate agata de gaica de la blugi? Nu trebuie sa fie neaparat din blana adevarata
În ce perioadă sunt reducerile de black friday?
Stie cineva unde as putea gasi pulovere gen :http://olx.ro/oferta/bluza- h- m- ID2s4L3.html sau http://olx.ro/oferta/pulover- bershka- cu- anchior- nou- marimea- m- ID4Jvmv.html#b334e2f6b5 sa fie texturat,...? (mai mult)
Hei TPU am o intrebare de unde pot cumpara un cutit (de jucarie) karambit in viata reala... site romanesc daca se poate
Cand e Black Friday? Unii zic pe 20, altii pe 27. Si tine si in weekend, nu?
Unde pot gasi cuplaj audio female to female 3.5mm in Bucuresti sau de unde pot comanda online (in Romania)
Vreau sa imi iau un lase pointer de mare putere cum imi dau seama care sunt cele cu putere reala si care sunt ţepe?
am și eu o întrebare: As vrea sa-mi cumpăr un laptop de pe okazii și îmi zice cu factură, puteți sa-mi spuneți la ce se refera și ce înseamnă :(mulțumesc funda)
As putea achizitiona ceva in rate de la eMAG, daca sunt in strainatate? fara sa ma deplasez in tara.
.. Știți dacă site-ul http://sports.woomie.ro/ oferă reduceri de black friday? A mai cumpărat cineva de pe acest site?
Salut.Am si eu o intrebare, doresc sa imi cumpar un telefon de 1500 de lei si nu stiu cat e avansul la telefon ma refer cat dau la inceput cine ma ajuta dau funda!
Unde pot gasi si eu acele modele de telefon de jucarie.Adica sunt din plastic, arata exact ca telefonul pe care il copiaza, ca ecran au un fel de sticker cu meniul dar ele nu functioneaza.Sunt un fel ...? (mai mult)
Hei, TPU! De unde as putea cumpara aparatul foto Canon EOS 400d? Am cautat si nimic. Funda rapid!
TPU! Am nevoie de ajutorul vostru. Nu prea stiu ce sa cer de Craciun. Adica am telefon, tableta, laptop, placa de par, role, patine, bicicleta, televizor. (tin sa va spun, ca nu ma laud,...? (mai mult)
Vreau sa plasez o comanda pe eMAG.ro.Stiu cum merge treaba cu livrarea si chestii dar sunt nelamurit cu ceva.Eu trimit aceea comanda duminica pe la ora 18:00, sansele ar fi ca coletul sa imi...? (mai mult)
Salut, de unde as putea si eu sa comand ceva de mancare in afara de pizza, avand in vedere ca e Duminica, in Bucuresti, Lujerului(sector 6)? de preferat ceva gen meniul zilei : ciorba + felul 2. ...? (mai mult)
Cine este din Galati si stie un magazin cu haine de calitate?
Credeti ca va ajunge iPhonul 5s la mai putin de 20 milioane de Black Friday?
Vreau un site cu echipament pentru bodybuilding, va rog.
De pe eMAG se poate cumpara ceva in rate, sau trebuie sa dai toti banii jos cand ajunge comanda?
Ajutorr...de 2 ore caut pe internet o husa din silicon transparenta pentru Allview viper i si nu gasesc ajutati-ma! P.S. sa fie transparenta ceva gen ca sticla de transparenta! :) Dau funda :)
Am un prieten care si- a achizitionat in urma cu 4 luni de zile un TV in rate de la PC Garage prin optiunea Online- Online by Credius : http://www.pcgarage.ro/info/plata/in- rate/online- online-...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un parfum burberry burberry, barbti de 50 ml cu 100 lei este bun? merita? miroase frumos?
O parere va rog frumos despre un parfum burberry body pentru femei. este frumos mirositor? merita sa il fac cadou unei colege?
as vrea sa stiu daca exista un dispozitiv care conectat la un cablu Ethernet poate emite semnale Wi- Fi pentru conectarea unor telefoane sau un adaptor care conectat la un telefon sa poata primi...? (mai mult)
:> Stie careva vreun magazin online cu haine rock, accesorii de Halloween sau chestii de astea? :3 Multumesc *-*
Unde gasesc tigari electronice in Constanta! Funda! Multumesc anticipat!
Buna seara as vrea sa imi spuneti de unde pot cumpara cusca pentru caine,sa fie mare, sa fie putin ridicata de la sol, sa aiba un acoperis contruit bine si pentru iarna si sa fie la un pret bun
Daca modalitatea de placa a unui site este depunerea in numerar la banca, in aceasta categorie nu intra si transferul de bani din contul personal in contul site-ului?
Îmi puteţi recomanda un ceas sport? Buget 700 lei.Mulţumesc anticipat!
A comandat cineva de pe site-ul everbuying.net? As vrea sa imi achizitionez un telefon si vreau sa stiu daca este in regula, multumesc anticipat!
Salutare, sunt din Craiova si vreau sa cumpar niste fulare cu Dinamo(mare fan). ce magazin imi recomandati?
Doresc sa- mi cumpar un laptop in rate, in conditiile in care n- am venit salarial, ci doar pensie de urmas, student fiind. Doresc sa cer pareri referitor la site- uri sau firme care permit achizitionarea...? (mai mult)
Paysafecard Am luat un paysafecard si mai am 1.86 eur pot sa cumpar din googleplaystore? sua ceva pe steam astept link sau pe net :)
Cine imi poate spune de unde pot achizitiona tutun pentru rulat in judetul Vaslui?
Daca cumpar un paysafecard pe care vreau sa-l bag in steam trebuie sa fie in euro sau in lei sau nu cont?
Paysafecard Vreau sa cumpar un joc de pe steam care costa 10 euro, intrebarea e uramtoarea paysafecard sunt cartelele alea de le bagi in telefon pentru minute ma referla cele tiparite pe hartie merg?...? (mai mult)
A comandat cineva de pe amazon? Daca da, in cat timp ajunge pachetul?
Stie cineva cam cat costa un lantisor de argint + o initiala? Si pe unde as putea gasi in Pitesti?
Stie cineva de unde pot cumpara statuete bobblehead in Romania?
Buna cine stie unde pot vinde par la un pret corect. Am o codita de 60cm nevopsit foarte bine întreținut.
Cu ce spray se aplica pe piele înainte sa te dai cu ceara pentru Halloween?
Edp sau edt? Care persita mai mult? http://www.hotscents.ro/chanel- allure- edition- blanche- eau- de- parfum.html Vs http://www.hotscents.ro/parfumuri- barbatesti/29/chanel- allure- edition-...? (mai mult)
De Black Friday (vinerea neagra) se fac reduceri si la abonament cand imi achizitionez un smart- phone? De exeumpu: un smart- phone costa 1.000 de lei la liber, cu abonament costa 600 lei. La acest pret...? (mai mult)
Un as putea sa gasesc o husa pentru Alcatel idol s 6034d? În romania?
De unde pot lua in Constanta un pistol de lipit cu silicon? La un pret de pana la 30 de lei? Raspuns prompt! Funda+vot
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?