Ce înseamnă că s-au primit doar date electronice?
Salut! Am comandat acum 8 zile o figurina de actiune de pe eMAG livrata de catre Tbzil.Cand urmaresc livrarea imi zice doar ca plata a fost acceptata, dar am primit email cum ca produsul a fost livrat....? (mai mult)
Salut! Știți cumva pe ce site aș putea găsi ceasul Casio AE-1200WHB-3BVEF? Mulțumesc anticipat!
Buna TPU! M-o rugat bunica mea sa-i iau un frigider mai bun, care sa consume puțin și să fie bun raport calitate preț. Știți ceva?
Bună TPU, de pe ce site pot comanda vinuri bune românești?
Salut TPU! Am un aparat foto Fujifilm FinePix S5700 și de când îl am, folosesc numai baterii. Vreau sa trec la acumulatori. De ce fel de acumulatori am nevoie? Care s cei mai buni acumulatori pentru...? (mai mult)
Am si eu nelamurire, am comandat de pe Aliexpress si problema ca numarul de telefon nu mai este valabil si nu voi putea sa primesc awbul. Pot sa il ridic doar cu buletinul sau de la sediul lor sau voi...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva de pe site-ul "TimeStore.Ro"? Vreau să îmi iau un ceas și nu știu dacă o să fie cel din poze sau dacă o să îmi dea țeapă.
Buna! Știți vreun site bun pentru comandat trolere?
Bună! Am comandat ceva cu Sameday la un easybox. Mi- au dat o oră (care este noaptea) până la care pot merge să ridic coletul. Îl pot ridica câteva ore mai târziu (dimineața)? Sau codul PIN...? (mai mult)
Salut. Se mai fabrica Miorita de Vincon sau doar de Beciul Domnesc cu dop de tablă?
Salut! Ce părere aveți despre fitness. wear? Nu am mai comandat până acum.
Am și eu o întrebare. Am dat o comanda pe shein și ultimele actualizări despre livrare sunt de săptămâna trecută. Îmi spune ca data a fost schimbată din cauza lipsei de timp, știe cineva când...? (mai mult)
Salut,am înțeles ca pe shein exista o taxa vamala, produsul meu costa 36 de lei și e livrarea gratuita, cât de mare este taxa la comanda mea?
Cui i s-a mai întâmplat ca la casierie să-ți pună în bon că ai selectat pungă biodegradabilă, când tu n-ai făcut-o, în special la fructele care sunt deja în plasă?
Cand returnezi un produs eMAG trebuie sa fie in punga eMAG sau pot sa-l pun in altceva? Adica e sigilat si mi-am dat seama ca am luat produsul gresit dar punga de la eMAG in care vine am rupt-o.
Hello! Am o întrebare. Dacă am comandat ceva de pe site-ul H&M, as putea returna un tricou in magazin din mall, deoarece îmi este mic? Și cum procedez?
Salut TPU, știe cineva de unde îmi pot lua un vape bun cu hhc din Constanta?
Buna, imi pot spune cei din Sibiu unde naiba pot gasi sosete lungi nike albe? am cautat in toate magazinele de papuci si n-am gasit.
Stie cineva niște papuci nike pana în 300 de lei sa die similari cu Air force?
Bună, cine ma poate ajuta sa găsesc pentru o nepotica, jucăriile din desenul animat,, ham miau ", un link ceva, orice ar fi de apreciat. Mulțumesc anticipat și o sa dau funda.
Niște site URI pentru costume frumoase de baie?
Vreau sa-i trimit unui prieten un card cadou online de pe stradivarius și as vrea sa știu dacă eu îl voi plăti.
Salut, unde pot sa gasesc haine old school? Să nu fie second hand.
Buna TPU, stie cineva daca se mai poate comanda safe de pe vivre chiar daca au intrat in insolventa? Am auzit de la niste oameni pe un chat acum ceva timp de niste experiente negative cu comanda lor de...? (mai mult)
Sunt scumpe tricourile tomy hifi ger?
În cât timp îmi poate veni comanda de pe shein?
O recomandare de căști wireless cu sunet clar și încărcare tip C? maxim 200 de lei
Dacă îți iei de la eMag și vine la easybox, poți sa-l returnezi tot la easybox?
Buna,dacă din greseala am anulat comanda de pe shein dar arata ca este prin Ungaria mai vine?
Are cineva idee unde introduc codul de reducere pe shein?(Este prima data când comand de pe aplicație
Am comandat de pe shein, îmi mai vine bon cu suma totala? URGENT
Am dat o comanda de pe shein în cât timp ajunge, am nevoie de ea pana la sfârșitul lunii
Buna! Am trimis o comanda pe Shein și in aceasta dimineața am primit un mesaj de pe un număr de Franța cum sa plătesc o taxa vamala de 4 euro la compania UPS pentru a putea fi continuata livrarea....? (mai mult)
Stie cineva cum pot trimite un colet in tara si cam care ar fi pretul?
Salut TPU, am luat o bratara si e cam mica, o pot mari la bijutier?
Am dat comanda de pe eMAG de niste produse si unele nu erau in cutie, probabil au uitat sa le puna. Am vorbit cu un operator de la eMAG si a spus ca vertifica si o sa ma anunte, a trecut deja o zi. Intrebarea...? (mai mult)
Am facut o comanda de pe shein iar comanda trebuia sa imi vina ieri, insa curierul fara sa sune, a trimis mesaj cum ca destinatorul nu a putut fi contactat. Azi fara sa sune am primit mesaj cum ca coletul...? (mai mult)
Cum pot lua legătura cu cei de la google pay? Cu persoane adevărate, nu cu roboti...nicicum nu mă pot înțelege cu ei ..nu mai pot cumpăra nimic, îmi zice ceva cu țara că nu ar fi trecută bine...? (mai mult)
Buna, am dat si eu o comanda pe enbook.ro, comanda am plasat- o in data de 23.06. Am primit un email cu confirmarea comenzi si scrie că o sa mai primesc un email, emailul pana acum nu l- am primit ...? (mai mult)
Salut, TPU! Solicit seriozitate la întrebarea care urmează - aș vrea sa- mi comand o pereche de Rick Owens reps, întrucât nu- mi permit o pereche autentica. Am căutat pe internet și am găsit...? (mai mult)
Buna! Am un verisor și mereu ma bate la cap ca vrea o palarie de cowboy, ma poate ajuta cineva sa găsesc una ca aceasta pe un site Romanesc care sa îmi vina in câteva zile deoarece ziua lui este sâmbăta...? (mai mult)
Bună ziua! Am o intrebare. Am făcut o comandă de pe notino de duminica, atunci a fost procesată si a trimis- o in depozitul sameday unde pe site scria ca astăzi, marți ajunge comanda ..Inca nu...? (mai mult)
Hey TPU, am cumparat acum cateva minute bilete la barbie pe cinemacity si problema este ca mi-au luat banii, dar sesiunea a expirat, deci n-am primit niciun bilet. Ce sa fac?
Am dat comanda Joi cu DPD de un articol vestimentar, vineri am primit mesaj cu AWB- ul si imi zice ca este "In tranzit" Sambata primesc sms cu" In data de 10.07 se va livra coletul", dar astazi nu am...? (mai mult)
Buna! Doresc sa comand o rochie de pe Shein. A mai comandat cineva? Produsul care vine e ok? Arata ca in poza de pe site? Cam in cat timp vine?
Am vazut de multe ori in magazine felii de carne subtiri pe care scria "peride". Nu gasesc nimic pe google, oare la ce se refera sau e scris gresit? Sunt foarte subtiri aproape transparente si crude
Buna. Aș vrea sa dau o comanda la eMag in valoare de 400 de lei. Dar când am vrut sa finalizez comanda, nu am avut posibilitatea de a alege ramburs la curier, am avut de ales între card online sau...? (mai mult)
A comandat cineva de pe "warsaw sneaker Store "? Cum vi se par produsele?
Buna. Imi cautam zilele trecute niste haine cand dau peste urmatoarele site- uri (care mi se par evident false) vloneromania.com, balmainromania.com, balenciagaromania.com. Preturile sunt foarte mici,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.