ma puteti ajuta cu informatii despre comenzile pe ebay? cam cat costa taxele? multumesc
Bună de unde pot cumpăra din București chokere din acelea pentru gat cred ca le știți cele împletite care se pun pe gat gen ca o zgarda de caine?
Vreau un telefon foarte bun si care sa aiba camera frontala, android sau ios, wi-fi! Si sa nu fie folosit sau nu zgariat! Maxim buget 350 lei.
Exista un card pe care ti- l poti face si ti se poate da de 3 ori suma salariului tau apoi urmand sa returnezi banii lunar. Poate cineva sa imi dea mai multe detalii? din pacate asta e tot ce...? (mai mult)
Am o intrebare: As vrea niste ghete de fotbal victory v negru iar semnul nike sa fie trasat cu alb dar pretul sa fie intre 150-200 lei Am sa dau o banglica
Buna ziua TPU Am dat comanda pe exception.ro la iste lentile de contact total pretu lentile + drum in jur de 130 de lei pe acolo si, nu am primit nicio confirmare in continuu scrie asteptare la comanda...? (mai mult)
Ce parere aveti despre bravoshop? www.bravoshop.ro Am observat ca au cont si pe okazii, peste 4000 de calificative pro Astept pareri pro si contra! Eu personal sunt foarte multumit atat de serviciile...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site ul http://phoneland.ro sunt de incredere in privinta cu vanzarea telefoanelor? Ati cumparat de la ei?
Am trimis un produs pe OLX si nu am primit banii cum sa procedez. A trecut o luna si imi apare ca produsul este in Resita, adresa gresita. dar nimeni nu mai m- a anuntat nimic. ce numar de contact stiti...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa cumpar un bmx bun pentru incepatori.Dar pretul sa nu fie exagerat.
Va salut! Stie cineva un site cu sticle securizate ieftine (11-15lei) pentru iPhone 6 plus? Ofer funda!
Sunt angajata de 2 saptamani si vreau sa -mi i-au un telefon mobil in rate. Intrebare mea este daca mi se va acorda avand in vedere ca sunt angajata de asa putin timp. Multumesc!
Funda+vot Un site pe care pot gasi acest gen de bocanci? http://data.whicdn.com/images/112557395/superthumb.jpg
Ce parere aveti despre site ul http://phoneland.ro sunt de incredere in privinta cu vanzarea de telefoane?
Salll TPU! As vrea sa imi comand niste produse dar nu sunt sigur de pe ce site sa le cumpar.Voi ce sugerati PC Garage sau Altex. Funda!
Vreau sa ii fac iubitului meu, fotbalist, un tricou de fotbal personalizat cu numele lui si numarul lui. VREAU UN SITE URGENTTTTTTTTTT. VA ROG. OFER FUNDA CELUIA CARE MA AJUTA!
Duminica ii deschis la Media Galaxy Polus Centre Cluj?
Spuneti-mi un magazin online de incredere de unde sa mi achizitionez telefonul Samsung Galaxy S5 G901F LTE la cel mai bun pret.
as vrea sa aflu de unde pot sa imi cumpar laticul cu tot pandativ dar sa fie de argint...a lui Vin Diesel... Nu l-am gasit de argint. Multumesc, daca e serios dau FUNDA :d
Salut,stie cineva de unde pot sa-mi cumpar un bmx pentru incepatori.Nu vreau unul profesionist. Bugetul e de 12-13 milioane.
Se pot schimba hainele din NEW YORKER?
De BlackFriday, daca un produs ex: 3100 de lei scade la 2500, pot sa fac rata pe 24 de luni? Sau trebuie cu banii jos?
Salll TPU! Am vazut ca pe Okazii.ro poti alege pretul in Euro.Dar daca comand ceva in Euro cand vine acasa trebuie sa platesc in Euro?
Hei TPU. Vreau sa imi cumpar un telescop, pretul sa fie in jur de 400-500 RON. Insa nu prea ma pricep :)) Aveti vreo sugestie? Multumesc, funda :D
http://www.ebay.com/itm/Black- blue- Mens- fur- collar- suede- duck- down- coat- outwear- trench- overcoat- parka- 3- /231716693300?hash=item35f3642534, as dori sa imi spuneti, chiar costa 0.99...? (mai mult)
As vrea să-mi cumpăr o pereche de perusi maturi si blânzi. Din Pitești. Vreau sa fie pana in 50 lei
Heii..cine știe un site de unde epot cumpara accesorii rock? Da' să fie un site bun si sigur.dau fundă, mersi.
La ce magazine pot gasi Latex lichid?
Intre aceste 2 modele de telefoane Samsung Galaxy S5 G900F si Samsung Galaxy S5 LTE- A G901F sunt doar diferite procesoarele? Merita sa l iau pe cel cu procesor mai mare? Am auzit ca primeste mai...? (mai mult)
de pe ce site pot cumpara si eu o jacheta college de dama? vreau niste site-uri funda!
Vreau sa cumpăr o cutie de pe site ul kawaii box. Ajutați mă ca alti oameni au pus cardul și toti banii au dispărut. Vreau sa știu dacă o sa se întâmple ceva. Pe site spune ca e securitate...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr o cutie de pe site ul kawaii box. Acolo spune sa plătesc cu cardul adică sa pun codul sau ceva de genul. Alți oameni au pățit pe alte site uri sa pună codul și toti banii...? (mai mult)
De pe ce Site por cumpara in euro?
Heii :) am nevoie de un site de unde pot sa cumpar bratarii sau lantisoare pentru mine si prietenul meu gen o inima despartita in 2 sau o bratara pe care sa scrie numele noastre ceva de genul:D
Eu am placa asta de baza ASROCK H81M-DGS R2.0 si vreau sa imi achizitionez o placa video GeForce GTX 660 WindForce 2GB DDR5 192-bit si nu stiu daca e compatibila. Ma puteti ajuta?
TPU, am un Huawei Y530 și caut huse cu desene pe ele. am căutat pe google dar găsesc doar huse simple. vreau ceva mai drăguț. Are cineva site? Fundă
Bunaaa! Stiti cumva unde as putea sa imi cumpar de pe net o camasa lunga cu maneci lungi ca a lui samara morgan? P.S Sa fie de pe net :* :*
A mai comandat cineva de pe site- ul acesta http://www.tshirt- factory.ro/tricouri- la- reducere/reducere- born- to- love- her_5062/? este de incredere? si doar 20 ron e acest tricou plus 16 ...? (mai mult)
Unde gasesc cel mai bun pret pentru telefonul Iphone 6S de 16 gb?
De unde as putea sa cumpar(un site online) un ruj Rimmel London (Kate Moss)?
HEY BUNĂ! Am intrat pe site ul kawaii box și vreau sa comand. Sa am încredere? Au mai cumpărat alți oameni. Dar o sa mi aducă cutia pe care o vreau? Îmi puteți spune?
Care este programul zilnic la altex?
Daca vreau sa vand ceva pe OLX, transportul cum se face?; aceeasi intrebare si despre plata produsului. Multumesc anticipat!
Vreau sa-mi iau o boxa portabila intre 100-150 de lei! Aveti vreo idee?
Vreau sa comand ceva prin FanCurier! Daca atunci cand vin ei sa-mi aduca coletul nu sunt acasa ce se intampla?
Vreau sa pun niste anunturi pe OKAZII.ro! Iimi poate explica cineva cum primesc banii daca cineva cumpara de la mine prin ramburs?
Daca vreau sa cumpar de pe Amazon, cum pot platii?
imi puteti da un site de pe care sa cumpar niste vopsea neagra de blugi. dar vreau o vopsea buna care dureaza. mersi
Cat va fi LG G3 de Black Friday(sau cat a fost anul trecut)considerand ca costa 1.500 lei? As vrea in special daca se poate pretul de pe eMAG.
:) In urma cu doua saptamani am comandat de la RDS un telefon insa pana acum nu a ajuns! I- am sunat saptamana trecuta si au zis ca ar trebui sa ajunga saptamana asta, insa nu a ajuns! :/ aveti idee...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!