Salut, mai de mult m- am inregistrat pe site- ul la organizatia "Fashion Ro " de pe fb in urma cu o saptamana, am primit azi un telefon era doamna/domnisoara si mi- a spus ca am fost selectat si ca pot...? (mai mult)
As vrea sa- mi comand ceva de incaltat de pe OLX. Tinand cont ca nu am mai cumparat niciodata de pe site- uri de genul asta, mi- e frica sa nu iau teapa. Ce parere aveti despre acest vanzator:...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi beyblade de vanzare in afara de olx okazi.ro si site-uri americane numai site-uri romane Multumes!
Vreau sa mi cumpar un telefon si as vrea sa stiu care din aceste magazine online sunt mai bune: E- mag Altex (aici am gasit cel mai ieftin din toate 3) PcGarage (altul care stiti voi) Telefonul e...? (mai mult)
Salut pe ce sit-uri gasec trening-urile alea de camfulaj
Imi poate spune cineva daca cumpar de pe DealXtrme mai multe produse dar de la diferiti producatori daca acele produse imi vin intr- un singur pachet sau vin pachete diferite? Pe AlieExpress stiu ca vin...? (mai mult)
Cam la ce preturi pot gasi in magazine un vin de calitate cel putin medie? Daca este permis, as dori si cateva marci/sortimente daca se poate.
ce ziceti de aplicatie de telefon mama unde poti comanda haine si multe altele este sigura? Si de ce se pune taxa de livrare pe fiecare obiect de exemplu daca iau sa zicem 3 stopuri pentru bicicleta...? (mai mult)
BUNA, sunt din Iasi, jud. Iasi si as vrea sa- mi cumpar jocul The Sims 3 PC. Astept de luni intregi sa mi- l iau dar nu gasesc un magazin. Altex si Media Galaxy au stocul epuizat, iar altele nu mai ...? (mai mult)
Ce credeti, ar fi bun de cadou un briceag ca asta de la Victorinox? http://www.magazinoutdoor.ro/briceag-victorinox-swiss-army/1157-briceag-victorinox-huntsman.html
Salut, cum pot sa cumpar dupa G2a? Multumesc.
De unde as putea cumpara/comanda Lightning Reaction Electric Shock Game in Romania? http://www.ebay.com/itm/Lightning-Reaction-Electric-Shock-Game-/251002716123
sunt din cluj si imi place foarte mult serialul Naruto. Vreau sa stiu daca sunt ceva magazine in cluj sau in apropiere de unde as putea bandana, inele, sau chiar haine de la akatsuki, coliere...? (mai mult)
Daca cumpar ceva de pe ebay si scrie " from china ", transportul e gratuit? Fundita :)
Ce parere aveti de sute ul selective fashion.a dat cineva comanda.
Si cum se obtine cardul cetelem? Si cum se procedeaza pt a face rata la eMAG? Multumesc
Pot face rata la eMAG daca am 19 ani?
Sall ma poate ajuta si pe mine cinea cat costa adidasii air max? Vreau sa-mi cumpar si eu si de aceea. Dau FUNDA!;)
Vreau sa cumpar un telefon de pe Emag in rate, respectiv folosind eCredit prin cetelem. Cum procedez sa aplic pentru credit? Pas cu pas, va rog. Si ce trebuie sa fac?
Buna ziua TPU! As dori sa va intreb daca se poate ridica un colet de la Flanco fara buletin? Am comandat un cablu pentru aparatul foto, fara sa stie ai mei! Vroiam sa le fac o surpriza si sa pun pozele...? (mai mult)
Ce fel de rochie este aceasta? https://www.facebook.com/VanessaMarzavanOfficial/photos/pb.439161602850667.-2207520000.1444157512./623462197753939/?type=3&theater
Hey! Ce varsta trebuie sa am pentru a comanda de pe Olx si Okazii? Si peste o luna imi iau un porcusor de Guineea, cat timp trebuie sa il las singur dupa ce il achizitionez? Funda pentru cel mai complet...? (mai mult)
Salut as dori sa mi cumpar o camera din germania sj4000. Stiti cumva un magazin in Dusseldorf de unde o pot lua nu vreau de pe site vreau sa ma duc personal!
Unde gasesc si eu sa cumpar must in Bucuresti?
De unde pot lua o camasa in carouri ( de 14 ani) si sa fie pe undeva in Craiova, multumesc!
Salut, as vrea sa imi iau un catel din rasa tosa inu, cainele este pui si nu sunt sigur daca este original, am poze cu catei si mama lor dar nu stiu sa le pun puteti sa imi dati niste sfaturi?
Ma puteți ajuta cu o părere despre site- ul, , 220volt"? Doresc sa achiziționez de la ei o placa video, placa costă destul de mult si nu vreau ca apoi sa am probleme cu garanția.Credeți...? (mai mult)
La Auchan Constanta se mai gasesc selfie stick-uri? Ms! Vot si funda!
As vrea sa- mi cumpar un telefon.Am luat foarte multe telefoane care nu mi- au placut si vreau sa vad cer parerea.As vrea ca telefonul sa fie pana in 10 milioane.As vrea sa- mi cumpar un Lenovo S60...? (mai mult)
Cat costa transportul pe Amazon.com?
TPU! Am nevoie de ajutor, va roog! :( Stiti vreun site cu bijuterii pentru cupluri personalizate (de argint, sau macar de calitate), gen cu initiale etc? Chiar nimeni nu e indragostit...? (mai mult)
Buna vreau sa fac si eu o cumpar ceva de pe olx dar nu stiu cum nu e un bunton de cumparar si gata pun adresa nu inteleg ii trimat adresa vanzatorului cum cum spun ca vrea prin posta/curier ii trit toatae...? (mai mult)
De unde pot cumpara pudra de cacao maca si acai?
Site-uri gen Amazon? Care nu cer cod de confirmare la plata cu cardul?
Aş vrea să îmi cumpăr o chitara. Având în vedere că e prima, ce fel de chitară mi- ați recomanda? Clasică sau acustică? Am auzit că e mai uşor să înveți la cea clasică pentru că are ...? (mai mult)
Știți un magazin online de unde pot cumpăra lentile de contact sharingan? *Stau în Germania*
La Achan Constanta se mai gasesc selfie stick-uri? Ms!
Îmi dati si mie va rog un link unde pot vedea site-ul cu vânzări pentru caini de la emisiunea De dragul câinilor cu Paul O'grady? Ofer fundaaa!
Salut.Aş vrea sa comand de pe olx o placa video prin. posta romana si daca nu corespunde o pot trimite returna(va rog expicati-mi cum o returnez)Fundăăă xD
Salutare! Doresc sa achizitionez acest ghiozdan ( http://www.bravosport.ro/ghiozdane- si- rucsacuri/71500803- rucsac- lonsdale- mini.html ) cu dimenisunile 33- 30- 9. Aveti idee daca in acest ghizdan...? (mai mult)
Cam pe unde se gasesc outleturile sau magazinele second in Cluj?
Reducere telefon mobil Samsung GALAXY S6, ma intereseaza sa imi cumpar un telefon si vreau sa fie cat de cat mai ieftin, sunt interesat in mod special de o reducere la Samsung GALAXY S6?
De unde cumpar un termostat pentru frigider in Tulcea? funda!
Imi puteti spune un site asemanator lui Robofun. Daca exista unul cu preturi mai mici sau livrarea gartuita la orice pret. Vreau sa cumpar niste fire si leduri. MULTUMESC!
Hei. De unde imi pot lua bilete pentru evenimentul Nijikon?
Cand este Black Friday? Ce site-uri de unde pot cumpara carti participa la aceasta promotie?
Stiti vreun site de pe care pot comanda o pereche de Nike Air Jordan?
Site-ul sportselect e serios, a comandat cineva pe el? As vrea sa iau niste ghete Adidas si pe Deichmann nu sunt.
am tot căutat de 2 zile pe internet gelul de dus John player special, nu am gasit nici un site in România de unde mi- l pot comanda, daca știți de unde il pot cumpara sau un magazin, ...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc cutiuta pentru Eos? Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?