Stie cineva vreun site din Romania din care pot comanda creioane prisma collor black?(sunt bun la desen si am vazut ca aceste creioane au o folosinta foarte mare, desi am un set de creioane de...? (mai mult)
Stiti daca site-ul LightInTheBox sau eBay sunt sigure? ( vreau sa-mi cumpar chestii cu anime si d-aia va intreb )
CE cutii de raffelo au intre 28-30 bomboane, si cat costa?
Ce laptop imi recomandati pana in 1500 lei? Pentru net si ceva jocuri.
Unde pot gasi lantisoare de aur cu 2 initiale (online, de exemplu L&G)?
Vreau sa cumpar de la eMAG 2 telefoane si un tv in rate prin cetelem. Se poate sa mi se accepte creditarea daca nu am adeverinta devenit, ci doar fluturas de salariu? Pe site spune ca trebuie...? (mai mult)
ajutati- ma urgent.Care ati mai comandat carti de pe site- ul asta : http://crepuscul.ro/account_history.php Vreau sa stiu daca transportul se plateste (la comanda imi scrie subtotal doar...? (mai mult)
Cat costa Sandvis Bavarez si Sandvis Saxon de la McDonalds?
.. Eu sunt din Bucuresti si tare mult as dori sa stiu unde pot gasi un site pentru a cumpara brelocuri cu sharingan...
Sa imi cumpar un Gibson Les Paul sau sa imi iau un Vintage V100AFD? Ma refer la calitate, sunet, etc. Daca se poate cat mai repede. Multumesc.
Hey! Cine imi poate da detalii despre achizitionarea produaelor in rate de pe eMAG?
Imi puteti da si mie un link la un site care vinde mouse-uri de gaming ieftine?
Salut, vreau sa- mi cumpar un telefon care in tara ii 2.000 de lei si pe Amazon l- am gasit la 800- 900 de lei. Sa am incredere si sa- l comand? Adica, e posibil sa- mi dau banii de pe card si sa nu ...? (mai mult)
Cât costă revista Cosmopolitan?
Asi vrea si eu un caine adica un bishon maltez pana in 300 lei eu sunt din Arad asa ca anunturile vreau sa fie din Arad
Bună, ați putea să mă ajutați și pe mine cu un sfat, vreau să ii fac cadou iubitului meu și ma gandeam la o pernă în formă de văcuță, pentru ca asane alintam noi, credeți ca i- ar place,...? (mai mult)
Bunaaaa! :D Am 14 ani si as vrea sa ma costumez de Halloween! :) Intreabarea este: as vrea niste site- uri din Romania care sa aiba costume! Si va rog, daca aveti idei, spuneti- mi si mie ce as putea...? (mai mult)
Când va fi black friday la Altex? Cu aproximație. Mulțumesc.
Daca comand de pe site- uri din alte tari (respectiv acest site: http://www.aliexpress.com/ ) cum imi vine comanda? Mai trebuie sa platesc in plus? Vreau mai ales sa aflu raspunsurile de la cei cu experienta! ...? (mai mult)
Salut TPU, Am si eu nevoie de o parere! Anul trecut, de Black Friday, iPhone- ul 5s, care era ultima versiune a celor de la Apple, a fost 1.499 de lei (Destul de ieftin) la eMag. Credeti ca anul ...? (mai mult)
am card Maestro de la BCR si vreau sa stiu daca pot face cumparaturi online cu acesta. Ma refer in special la haine din magazine gen Bershka, Pull and Bear etc. In momentul cand dau comanda...? (mai mult)
Imi puteti da un site de unde sa cumpar un lantisor de argint sau ceva placat din aur cu 2 initiale? Initialele i si A
Ce site-uri care au carti si fac livrari si in strainatate stiti?
Dau funda! Cate FPS- uri as prinde pe Minecraft cu un procesor Dual Core de 3.06 Ghz, 2 GB RAM si o placa pe 64 bit de 512 MB? Deci, alta intrebare... ce sa- mi iau de 200 de lei? Casti si mouse, placa...? (mai mult)
Imi lasa cineva niste linkuri cu ghiozdane de care sa poti atasa skateboard-ul? Sa fie in Romania de preferat, dau FUNDA!
A mai cumparat cineva de pe sportmania? si daca da mi-ar putea spune cum trebuie sa inscriptionez numar pe un echipament?
Stiti vreun site de inceredere de unde pot cumpara carti de joc pentru trucuri bicycle? As vrea sa stiu ce tip de carti (gen standard, rider back, jumbo) ar trebui sa iau ca sa pot face riffle shuffle...? (mai mult)
De unde pot lua autocolante zu?
De Black Friday se ieftinesc toate lucrurile? Adica voiam sa-mi iau un skate si nu stiu daca sa astept pana atunci sau sa iau acum, nu stiu daca se ieftinesc.
Exista un site unde pot sa-mi comand tricou sau bluza personalizata ( adica sa pun poza pe el sau logo-uri )? Vreau sa imi fac cu anime. Daca nu, stiti vreun site cu tricouri sau bluze anime?
Imi puteti da un site de pe care pot achizitiona ghete de acest gen http://imgur.com/hC04HtY Funda si vot.
Salut.Vreau să va întreb dacă există Emag în pitești.Mulțumesc.Scuzați categoria.
Pareri despre situl http://www.sticlutadeparfum.eu/15- parfumuri- barbat?p=3 ...Parfumurile sunt ca si originalul, sunt de calitate vorbind de replici sau sa- mi dati voi un sit cu parfumuri replici mai...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Am o intrebare pentru voi, sunt de fel cu multe nevoi. Stiti vreun site cu bijuterii pentru cupluri personalizate (de argint, sau macar de calitate), dar sa nu fie sarlatanie, ...? (mai mult)
Heii,TPU! Este ok daca de ziua dirigintelui,i-am oferit o camasa,un deodorant,un set NIVEA,o cutie de Raffaelo, o sampanie si un set de pahare?
Vreau sa mi cumpar un telefon si vreau sa stiu daca aceste 2 site uri sunt de incredere: http://www.grifonul.ro/ http://www.thephone.ro/. Vreau sa cumpar de la ei pentru ca sunt mai ieftini, ...? (mai mult)
Stie cineva daca de pe google play se pot face achizitii cu un card maestro.Eu incerc si tot imi spune card invalid.
Heii! As vrea sa imi cumpăr "hârtie pentru transfer " pentru imprimat desene pe tricouri, bluze, etc. Am căutat in multe librarii si nu am găsit, imi dați voi niște linkuri va rog!
Salut.Aș dori sa cumpar manga de pe mangashop.ro,e un site de incredere? si ce manga mi-ati recomanda sa cumpar?
Imi puteti spune in ce magazin din sectorul 6 se poate gasi hartie de transfer din aceea pentru imprimarea tricourilor? Pot sa fie si site- uri dar pe mine ma intereseaza daca pot ridica produsul...? (mai mult)
Unde pot gasi huse faine (de preferate book) ptr. Samsung galaxy j5?
As vrea si eu sa stiu daca mai sunt cei cu tigarile ieftine din Moldova in Bucuresti,iar daca da, unde anume?
Ce merita sa iau mai mult: un telefon Samsung galaxy S4 sau un calculator cam de acelasi pret sau un pic mai scump avand in vedere ca nici telefonul si nici calulatorul nu sunt asa bune?
Vreau sa- mi cumpar o camera SJ4000 video- actiune, din Germania deoarece acolo lucreaza unchiul meu, dar nu stiu la ce magazin o poate gasi el lucreaza in Dusseldorf imi puteti da cateva link- uri ...? (mai mult)
Stie cineva daca gasesc in Galati sau ..pe un site romanesc cutii de cadouri? si daca imi recomandati un site, va rog sa-mi spuneti cam cat e si livrarea, multumesc:*
Am o intrebare! Azi mi- am cumparat acest produs dintr- un magazin altex http://www.altex.ro/casti- in- ear- sony- mdr- ex15apli- albastru (casti in- ear) si nu imi plac cum se aud... (nu am facut testul...? (mai mult)
As vrea sa stiu unde pot sa gasesc cea mai ieftina pereche de ghete de fotbal messi 15.3 in Europa.
Caut un case sau o husa de Samsung Galaxy S5 cu Breaking Bad sau The Mentalist sau Game of Thrones de pe Ebay si mi- e lene sa caut printe toate. Sa fie pana in 6 $. Lasati- mi linkurile mai jos...? (mai mult)
Vreau doar sa va intreb daca cei de pe JollyStore sunt seriosi, deoarece m- am gandit sa cumpar haine de la ei si nu stiu prea multe despre acestia. Cei care ati comandat de la ei imi pueti...? (mai mult)
stie cineva cat mai multe site-uri romanesti unde gasesc haine la preturi mai mici?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!