Cateva site-uri cu postere cu trupe? :D
Unde găsesc pantaloni cu turul lăsat pentru fete (nu blugi!) sa nu fie aşa scumpi. Mersi mult, dau fundă!
Mi- am comandat ieri (Sambata) de pe germanos un telefon "Cosmote Smart Xceed" fiindca este bunicel si are o reducere giganta. Nu conteaza asta dar vreau sa stiu cam cand ar ajunge daca l- ...? (mai mult)
Salut Exista vreo metoda de a imi baga bani in contul de paypal fara card de credit? Am vazut zilele trecute la un vending machine ca avea optiunea de a baga bani in paypal si am dat pe ea, dar imi...? (mai mult)
Vreau sa fac o comanda online de pe Metro.ro, dar imi trebuie cont pe site, si acolo imi cere cardul metro! Si chiar daca nu am card metro imi fac unul dar imi cere nume firma, sau cod fiscal? Ma ...? (mai mult)
Buna TPU :* stiti cumva un magazin online de incaltaminte Nike originala?
Salut Ştiţi un site de pe care pot cumpăra aceste ghete? Link : http://imgur.com/gbAnzol Ofer fundă. Mulţumesc.
As vrea sa imi fac un calculator pe piese insa nu am destui bani sa le iau pe toate deodata.Stie cineva daca poti lua mai multe de la eMAG in rate gen procesor + placa de baza+ placa video etc?
Hei, TPU! Cine imi poate spune un site de unde pot cumpara o lenjerie de pat cu steagul Angliei?
Salut am dat o comanda pe myprotein.ro, am primit mesaj de confirmare dar nu îmi arata sa apas pe un anumit link pentru a confirma comanda. Când dau sa urmăresc stagiul comenzii îmi zică ca este ...? (mai mult)
Heii TPU :) Vreau sa mi cumpar un parfum ( barbatesc ) :) dar nu stiu ce parfum :)) imi puteti recomanda mai multe modele pana in suma de 70 lei ( ceva care sa aiba un miros placut ) Multumesc :) ...? (mai mult)
De unde pot lua EOS (balsam de buze) din Cambridge Shire? Multumesc!
Vreau sa- mi iau un telefon. Daca la liber sa nu coste peste 300 lei, dar sa fie bun! Si daca e pe abonament sa nu coste mult abinamentul! Stiti vreun telefon care sa nu coste mult la liber sau ...? (mai mult)
Unde gasesc bluze pentru barbati tip manta, lunga pana aproape de genunchi, cu gluga? Un site ceva sau in zona Sucevei?
Ati mai comandat carti de pe siteul libariaonline.ro? Si daca da, ce parere aveti despre serviciile oferite de site?
vreau nistesaituri de haine si mincare ieftine (din chinaa si rominia).
Cat ma costa sa schimb bateria la ceas?
.. as vrea sa-mi cumpar si eu carti yu-gi-oh dar sa aiba si cele 3 cartii zii egipteni
Hei. Cine e rocker si ma poate ajuta cu un site de pe care sa imi comand tricouri/hanorace cu trupe? Sper sa fie cineva :))
AM nevoie de un mic sfat. Duminica ma duc la o zi de nastere si nu stiu ce cadou sa ii fac prietenei mele. Face 13 ani. FUNDA!
Ce ziceti merita sa cumpar de pe ebay costumul http://www.ebay.com/itm/Vocaloid- Hatsune- Miku- Cosplay- Costume- SLEEVES- ONLY- /111335120733?var=&hash=item19ec171f5d si peruca http://www.ebay.com/itm/Univerasl-...? (mai mult)
Hei.Stiti cumva vreun magazin online din Romania in care se gasesc lucruri cu anime? Nu conteaza ce... Tablouri,casti, figurine. Orice.
Un magazin online unde gasesc Set Sail4? (cel pana in 30 lei caci sunt mai multe tipuri)
As vrea sa comand ceva de pe ebay. Cat m-ar costa livrarea si care sunt modalitatile de plata?
Care este cel mai ieftin hipermarket?
Buna mamici sau viitoare mamici! Am si eu o intrebare : ce magazine cu hainute pentru gravide, in Bucuresti, stiti? Am gasit multe cu haine pentru copii, dar pentru viitoare mamici nu prea. Multumesc...? (mai mult)
Salutare tuturor! :D Am vazut niste poze cu un hanorac misto pe net. si mi- as dori sa- l cumpar... stiti de unde l- as putea comanda de pe net, site romanesc? https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=hanorac+...? (mai mult)
Ce magazine on- line de accesorii vestimentare barbatesti cunoasteti? Majoritatea au numai cateva articole. Oferta pentru accesoriile de dama este foarte mare in comparatie cu cea pentru cele barbatesti. ...? (mai mult)
Pe ce dată este Black Friday? Aproximativ. Fundă.
M-ati putea ajuta in legatura anumite site-uri de pe care as putea comanda haine insa, preturile sa fie acceptabile si sa existe transport si in Germania? :)
Buna,pentru cei care cumpara de pe aliexpress.La un produs a mai ramas doar o zi de procesare(ipachetare&trimitere).Ar trebui sa imi fac griji, sa-i trimit mesaj vanzatorului?
Am facit comanda de pe amazon imi vine?
De unde pot lua fifa 16 azi pentru xbox 360, am bani, am tot? Dau funda
Imi poate spune si mice cineva un site de carti pe care le poti cumpara la un pret mai mic dar plata sa fie ramburs? Nu Elefant! Acolo imi cere sa fac plata online iar eu nu am card
Atunci cand cumperi 2 carti pe net trebuie sa platesti dublu transportul?
Acest trening este de baiat sa dee fata? http://imgur.com/96aXOdE
am comandat ceva international, si am spus vanzatorului sa- mi faca o factura cu un pret mai mic, ca sa platesc maai putin la primire. este vreun fel prin care cei de la posta isi pot da seama ...? (mai mult)
Niste site-uri de ceasuri (originale)? Dar sa fie de incredere. :D
Acest trening este de baiat sau de fata? http://imgur.com/96aXOdE
Am o mare rugaminte la voi. Doresc cateva sugestii cu privinta la trusele de machiaj. As dori sa imi comand si eu, insa nu ma pot decide care e mai buna. Multumesc anticipat! :*
Salut, a mai auzit cineva despre un magazin online Azerty? Sunt servicii serioase acolo? Am vazut ca au preturi mici.
De unde imi pot cumpara modelul Ruckus Low de la NIKE, din Romania?
De pe ce site imi pot lua un rucsac/ghiozdan pentru liceu? Funda
Am doua intrebari: 1)As vrea si niste carti de astroniomie online daca se poate. 2)Vreau sa imi cumpar un telescop cam de 1000--1500 lei si as vrea sa imi recomdandati unul?
Salut, Recent mi- am facut cont pe paysafecard. Contul este in RON. Am cumparat un pin de 5 euro, pinul este format din 16 cifre pe care ar trebui sa il adaug pe contul meu de paysafecard. Problema ...? (mai mult)
:) Ce as putea sa-i iau bunicii mele de ziua ei? Face 66(daca conteaza)
Cine imi poate recomanda un site bun de genti trolere?
Hei TPU cine îmi poate spune și mie site-uri cu telefoane la reducere, am încercat pe eMAG, cel.ro dar sunt cam scumpe
Stiti site-uri unde pot gasi postere cu tema Video Games sau Anime-uri. Sunt bune si site-urile romanesti si site-urile din alte tari cu livrare in Romania.
De unde pot achizitiona si eu un halat medical, pentru barbati, in Iasi? As dori unul mai "de buget", cele din fata UMF-ului sunt la 60-70 lei. tooo muuch for me!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?