tocmai am primit de la matusa mea o pereche de tenesi Converse Negrii complet marimea 43, si imi sunt mari. stie cineva cum pot sa ii vand / schimb pentru altii cu o marime mai mica?...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar niste caiete cu foi lucioase, ca sa se vada frumos cand scriu cu stiloul. Aveti idee cum se numesc foile alea?
Cautam invitatii de nunta, stie care un site on-line care are invitatii originale, frumoase si daca a ramas satisfacut de invitatie?
Știe cumva cineva un site din România care face livrare acasă și vinde accesorii/tricouri/bluze cu mesaje pe ele, sau sa pot pune eu ce mesaj vreau, sau să aibă chestii pe tricou care...? (mai mult)
Ce saloane de manichiura din Iasi imi puteţi recomanda cu preturi mici? De exemplu vreau o manichiura mai simpla, cat ma coasta?
Trebuie sa primesc un colet dim America.Pentru asta, va trebui sa dau adresa la care locuiesc.Credeti ca ar trebui sa dau aceste detalii in limba romana sau engleza? Funda! :)
Am auzit ca in unele magazine online din America ti se ofera reduceri sau produse daca este ziua ta(dupa ce te abonezi). Cele din Romania fac asa ceva?
Ma ajutați si pe mine cu niște site'uri de unde pot sa-mi cumpăr haine frumoase?
va rog daca puteti sa- mi recomandati un sampon, care sa miroasa fresh gen...Folosesc un sampon de la vidal care miroase frumos, dar nu e ce caut eu. Vreau un sampon cu miros fresh si puternic;...? (mai mult)
Unde este malldova
Hi! As vrea sa-mi comand un obiect de pe un site strain(China sau SUA). Pe langa pretul acelui obiect ce trebuie sa mai platesc? Va rog sa-mi spuneti tot ceea ce trebuie sa fac.
Recomandati-mi si mie va rog un site de unde pot comanda carti. As prefera un site unde au o oferta foarte variata de carti si cu preturi acceptabile. Multumesc anticipat! P.S
Buna ziua TPU! A cumparat cineva de la magazinul pcgarage? Si daca da, cum se procedeaza daca apar probleme cu produsul aflat in garantie? Eu pina acuma nu am cumparat de la alt magazin, decat ...? (mai mult)
Imi dau voie cei de la Aoro si cei de la Makeup Shop sa trimit o comanda daca sunt minora si bag CNP-ul meu? Funda!
De pe care Amazon este mai bine sa comand (.com / .co.uk /.it /.fr /.de)? Vreau sa fie un transport sigur (sa nu ma trezesc ca platesc si nu ajunge), sa dureze cel mult 2 saptamani, putina birocratie...? (mai mult)
sti cineva cat sau daca se poate sa trimti un colet in Italia? Cat ma costa si cat ar dura? E ceva destu lde usor maxim 1kg.
vreau sa imi dati un site romanesc de unde pot lua scaunul dx racer rosu sau alta culoare nu negru.Multumesc anticipat si dau funda.
Hei, unde pot gasi bocanci dr. Martens (sau ceva asemanator) in Constanta?
Salutare! Ce parare aveti despre mouse si tastaura canyon? sunt bune de gaming? Functioneaza usor? As vrea sa imi cumpar de pe eMAG dar nu stiu daca merita sau nu? Daca aveti niste sfaturi pentru mine...? (mai mult)
Vreau sa dau o comanda de pe Internet dar am o nelamurire: Sunt doua spatii unde trebuie sa trec adresa: Adresa ( str. si nr.) Si Denumire adresa. La prima stiu ce trebuie sa scriu,...? (mai mult)
Stiti vreun site din Romania de unde pot cumpara o husa cu Game Of Thrones pentru iPhone 6?
Stiti site-uri din USA sau UK de unde pot comanda un iPhone 6?
Pot avea incredere in acest site? http://www.alomobile.ro/Apple-iPhone-6-16GB-Gray-pret-2p 790.htm
Sall stie cineva daca gasesc asa ceva in RO? http://www.amazon.com/BestDealUSA-Bluetooth-Receiver-Adapter-Speaker/dp/B00ANDHBNS
Am citit pe net ca alimentele picante au beneficii asupra organismului. De unde se poate cumpara curry si sub ce forma se gaseste? Multumesc si funda
Ce înseamnă replică A+++? Am văzut asta unele produse de pe net.
Hei TPU, am nevoie de un raspuns urgent! Vineri(11.09.2015) am cumparat o camasa de la magazinul clockhouse, brand propriu C&A si acum, din vaste motive as vrea sa o returnez. Nu e ca am stricat- o ...? (mai mult)
Ati comandat vreodata de pe site-ul lightinthebox sau aliexpress? In cat timp v-a ajuns comanda? Ati suportat taxe mari de curierat? Coletul v-a venit acasa sau la posta? Ofer funda
Daca imi cumpar de pe aliexpress o bluza,si sa zicem ca imi este prea mica sau mare, imi va da banii inapoi sau pot sa o trimit inapoi?
Unde pot gasi in Romania tuburi de tigari kent?
Acesti tenesi vi se par de dama sau de barbat (stiu ca scrie unisex)? http://www.emag.ro/tenisi-chuck-taylor-all-star-unisex-red-41-147022c-7-5/pd/DLK05MBBM/. Funda!
Ce ziceti de Canon Eos 1200D obiectiv 18- 55 mm, pentru poze perso ale ca sa arate pro cat si ptr reptile( chameleoni am mai multi :D) http://www.emag.ro/aparat- foto- dslr- canon- eos- 1200d- 18mp-...? (mai mult)
M-a chemat o fata la ziua ei si eu nu stiu ce cadourii pot sa-i fac ma ajutatii?!
Hei, am nevoie de un sfat! M-am gandit ca in prima zi de scoala sa ma imbrac asa: geaca de piele neagra, un maieu negru, o fusta colorata si tenis, ce ziceti ar merge?
Buna tuturor. As vrea sa cumpar un scooter de pe un site international, dar acesta mai are oferta de 50% doar pentru doua zile si vreau sa platesc cu cardul de cumparaturi Mastercard de la Cetelem. Intrebarea...? (mai mult)
Duminica mai sunt magazine deschise pentru haine in Buzau? Multumesc.
Am gasit o pereche de ghete care imi plac enorm de mult.Am doar o poza cu aceasta pereche.Stiti cumva numele modelului sau de unde le pot achizitiona? http://www.simbol.org/aplicatii/uploads/2012/01/ghete-...? (mai mult)
Imi poate spune cineva pentru ce sunt punctele de la Carrefour? Am primit multe. Cam 25. La ce sunt bune? Pot face ceva cu ele?
Am nevoie de niste idei de cadouri de groaza. Nu vreau ceva des folosit gen haine sau accesorii cu imprimeuri si/sau mesaje de groaza decat daca aveti idei mai rar intalnite. Vreau ceva mai special. Am...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa gasesc pepperoni pentru pizza?(salamul pepperoni, nu ardei)
Eu ma tot uit pe youtube la colectii de papusi monster high si o fata are 55 papusi monster high! Eu am doar 15! Eu am 11 ani si mama si tata imi cumpara rar cate una! Fata aia de pe youtube a...? (mai mult)
Buna seara, stie cineva un site cu adidasi de firma..asa ceva mai iesit din comun. gen Jeremy Scott. un site online romanesc..multumesc anticipat.
Tricou ca acesta pentru barbati dar mai scurt stie cineva unde pot gasi? http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0313233001.html Dau funda:)
Stiti cumva daca pe acest site http://airmax- store.ro/women se gasesc adidasi Nike Air Max originali? Daca nu, stiti cumva un site unde as putea comanda adidasi originali Nike Air Max? Va multumesc...? (mai mult)
As dori sa stiu si eu de unde pot cumpara costume de baie cu formatii gen Metallica, Guns'n'Roses, Iron Maiden, Nirvana, etc, in afara de site- ul Bestial.Ro, mai stiti si alte site- uri?...? (mai mult)
Ce program are magazinul Diana Shopping din Ploiești?
Pe ce site- uri pot gasi truse de machiaj complete si la preturi accesibile? As vrea o trusa care sa contina de toate (fard, blush, creion, tus etc.) Stiu ca pot sa le cumpar separat, dar ...? (mai mult)
As vrea sa stiu modelul si de unde pot cumpara aceasta incaltaminte. http://www.simbol.org/aplicatii/uploads/2012/01/ghete-barbati.jpg
Imi spuneti ce adidasi se poarta si ce pantaloni/blugi? si ceva linkuri de unde ii pot comanda?
Cum vi se pare saitul cleopatra.md, pot face comanda de la ei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?