Un site pentru converse sub 250 ron (chiar daca nu sunt originali), sa fie cu desene sau in mai multe culori, marimea 41 de dama? dau funda! ( nu olx sau ocazii)
Salutare, cine imi poate recomanda cateva site-uri de adidasi cu luminite pentru adulti, va rog.Multumesc!
Buna,as avea o intrebare vreau sa imi iau un iPhone6 sau S6 in rate dar nu stiu cat ar trebui sa platesc pe luna aveti vreo idee Funda.Scuzati daca am gresit Categoria
Ce siteuri mi-ati recomanda pentru a procura haine si care va plac?
As avea nevoie de un link de la un site de unde sa imi cumpar o carcasa pentru s3 mini din silicon si sa fie cu un minion ca in linkul acesta ( minionul sa aiba salopeta mai inchisa la culoare,...? (mai mult)
..Ce se intampla daca vine curieru cu coletul la mine si nu ma gaseste acasa?
Hei... :> 1. Ce chestii gasesc la Jumbo? 2.Voi ce v- ati cumparat? 3.Cum pot sa- mi decorez birou'? Pentru scoala, ca numai e mult pana incepem - .- . As vrea sa fie mai tumblr asa :3. 4.Cum pot sa- mi...? (mai mult)
Site-uri gegi si hanorace de barbati?
Cat costa un cap cu par de jucarie? Sau macar o papusa mai mare cu par. Sa nu coste mai mult de 5 milioane.
Ii puteti spune de pe ce site asi putea cumpara cu telefon ieftin? Sa nu fie mercador sau olx
Vroiam sa va cer parerea despre ceva. As avea niste idei pentru creatii de haine, dar nu orice fel. Niste haine create special pentru copiii si adolescentii care au o anumita boala ( de care ...? (mai mult)
Stie cineva vreun site, de haine foarte ieftine? (in afara de ppt sau kalapod ) Multumesc :3
Stie cineva un site de unde pot cumpara artificii? Imi trebuiesc peste 5 zile.
Cei de la curier rapid lucreaza si sambata? (Funda)
Imi puteti spune va rog un site in care sa pot cumpara un echipament de fotbal (kipsta)? P.S. sa nu fie de la magazinul Decathlon! Multumesc anticipat!
Niste marci de haine cunoscute din Romania precum H&M si zara?
Pot cumpara un produs in valoare de 400LEI de la eMAG sau media galaxy in rate daca sunt ELEV? daca imi dati niste detalii mi-ar fi de ajutor,Funda, Multumesc!
Imi puteti recomanda un aparat de tuns? Precizez ca nu vreau sa fie neaparat pentru parul din cap, mai mult pentru cel de pe corp. N- as vrea sa fie nici prea scump. http://www.emag.ro/aparat- de- tuns-...? (mai mult)
Salutare, am cumparat azi un produs pentru cineva, iar acum aflu ca nu era ceea ce dorea( produsul corespunde cu ce am cerut eu, dar nu la asta se referise persoana). Inca am garantia si bonul, mai...? (mai mult)
Am facut o comanda la Elf pe data de 05 septembrie, iar comanda este in asteptare inca de atunci(pe site scrie "In asteptare") Comanda a fost facuta prin Posta Romana. Nu am primit niciun mail, ...? (mai mult)
Un site pentru converse sub 250 ron (chiar daca nu sunt originali), sa fie cu desene sau in mai multe culori, marimea 41 de dama?
A cumparat cineva tricouri de aici? http://www.tricouart.ro/cumpara/tricou-20-cm-records-parazitii-negru-6120365
Daca comand o galeata de proteine de 0.9 kg in valoare de 63 lei de la Redis platesc ceva pentru transport?
Din ce magazin pot cumpara vopsea pentru realizarea unui banner si ce material trebuie sa folosesc? ( si de unde il iau), funda garantat
Hey! Vreau sa creez bratari handmade acasa, stiti vreun site de unde pot cumpara tot ce am nevoie pentru realizarea accesoriilor handmade? Funditaaa e ta daca ma ajuti;;)
Unde pot gasi in Craiova blugi cu tur baieti, marimea 28-29-30?
De unde pot cumpara un pandantiv care sa aiba fotografie inauntru, e urgent Funda
Nu am mai vazut de foarte mult timp Cheetos prin magazine. Oare de ce? Imi placeau la nebunie.
doresc achizitionarea unui aparat de tuns. buget 100 lei.astept sugestii de la cei care folosesc, pentru a putea lua o decizie.ms
Puteți să îmi dați vă rog un site unde pot cumpăra extendere pentru flesh de 2-3 mm unde atunci când comand să vină doar prin poșta română și să pot plăti doar cash?
Un site pentru converse sub 250 ron (chiar daca nu sunt originali), sa fie cu desene sau in mai multe culori, marimea 41 de dama? dau funda!
Hei, ce parere aveti despre eBay? Ati folosit vreodata, este sigur? Daca m-ati putea lamuri si pe mine cum as putea sa-mi creez cont si pe PayPal, cum sa comand, etc, v-as multumi.
Hei TPU, as vrea sa cumpar un stilou 3D. Am vazut pe net tot felul de stilouri, dar nu stiu care este cel mai bun, dar si cu un pret acceptabil(raport dintre pret si performanta), va rog sa imi dati niste...? (mai mult)
Salutare, Vreau sa imi cumpar un laser pointer... Genul ala de laser pointer cum vedeti pe youtube de arde hartia, aprinde chibritul, bla bla... Ideea este ca, nu stiu bine dupa ce criterii se diferentiaza...? (mai mult)
Buna TPU, se poate cumpara vesta costum gen : http://www.rfb.ro/wp- content/uploads/2010/11/antet.jpg ..ma refer daca se poate cumpara individual, adica fara la pachet cu sacou :) si daca da, de unde...? (mai mult)
Care este cel mai bun site de comandat online? OLX sau Okazii.ro, sau care? Parerea voastra, poate unii au si comandat de pe vreunul;)
Ati comandat vreodata de pe aoro.ro? Merita sa comand de acolo?
Ştiţi vreun site de pe care pot cumpără o căciula ca aceasta? Link : http://imgur.com/JQS0PKS Funda. Mulţumesc.
Aveti idee de unde pot lua un rucscac dragut si rezistent precum cele din videourile cu 'back to school' sau modele precum acestea: https://www.thehunt.com/android_interstitial http://www.polyvore.com/backpack_tumblr/thing?id=63738773 ...? (mai mult)
Bună aş dori să mă ajutaţi am primit un telefon nou şi aş vrea să îmi fac o husă de silicon dar nu stiu cum. Vă rog lăsaţi URL- uri sau direct o listă cu ce trebuie să folosesc. Mersi. ...? (mai mult)
In ce magazine de haine mai sunt reduceri (Bucuresti)? vreau sa imi cumpar ceva pentru prima zi de scoala.
Îmi puteţi da nişte site-uri cu, căciuli bărbaţi tricotate care se poartă acum şi site-uri cu geci din piele ecologică maro? Ofer fundă. Mulţumesc.
Ati mai cumparat pana acum un produs nou de pe okazii? Intr- adevar a fost nou si poti avea incredere ca nu este de proasta calitate? As dori sa achizitionez un articol vestimentar si nu stiu daca sa am...? (mai mult)
Heii dau funda. Ce magazine cu haine dragute si ieftine stiti? De exemplu Takko sau cel din pasaj la obor.
Hei. Unde as putea gasi si eu tenisii pe care ii poarta Inna in videoclipul asta : https://www.youtube.com/watch?v=NL60Dt0B7QY? Dar camasa? Dau funda :*
La magazinele DM se poate plăti și cu tichete de masă?
Site-uri de ghete\bocanci, barbati? PS: dau funda celui mai bun raspuns
Bună ziua, a comandat cineva produsul Woman Pride? V- ati primit banii înapoi la returnare? Firma expeditoare se numește PRO SPEDITION LIMITED dar nu pot găsi niciun amănunt, nu telefon etc.Va rog...? (mai mult)
A aparut noua colectie la zara. Stiti cumva cand vor fi reduceri?
Am o pereche de adidasi Adidas Adiprene. Diferă cu ceva de cei normali sau e doar un nume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?