În city, în Nike, au adidasi air max? Dacă da la ce preț?
Pot gasi in mall in Craiova blugi cu tur baieti, marimea 28-29-30?
A mai comandat cineva vreodata de pe originals, ro? As vrea sa imi comand un rucsac Fila Walters dar am vazut ca multi spun ca e teapa, iar produsele sunt de proasta calitate.
In magazinele lidl se gasesc produse de la Garnier sau Nivea?
Cum se procedeaza cand vrei sa cumperi ceva pe pc cu pay safe? Sunt anumite magazine care au chestia asta sau cum?
Mi- am cumparat o bricheta de tip Zippo si nu am de gand sa folosesc benzina aceea scumpa (14 lei 125ml). Pot folosi benzina obisnuita de la benzinarie? Ce alte alternative exista? De exemplu, bunicii...? (mai mult)
Unde pot gasi doar pen-ul de la LG G4 stylus? pe al meu l-am pierdut?
puteti sa imi recomandati siteuri de haine din Romania gen asos sau sheinside.
Dati- mi va rog niste site uri cu rucsace dragute pentru dama, NU caut chestii ieftine, vreau ceva dragut. Am cautat pe site urile pull&bear, massimo dutti, zara si altele. Dau funda, multumesc...? (mai mult)
Cum pot cumpara de la METRO daca nu am firma si card? solutii practice va rog. Multumesc
Hi TPU! Unde gasesc flash- uri de genu http://www.bodyjewelleryshop.com/online_store/steel_jewelled_flesh_tunnel_pink_9646257.cfm in magazine, gen nu vreau sa le comand de pe net. Si vreau mic, 4- 5...? (mai mult)
ce schimbator imi recomandati pana in 100 de lei. (schimbator mtb ) am avut un Shimano Acera dar mi s- a rupt. sincer nu am fost foarte multumit de el. am vazut tourney, alivio. sunt ceva ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar niste blugi conici doar ca la mine in oras nu gasesc., asa ca m- am decis sa cumpar online, m- am uitat pe niste site- uri dar ori nu au marimea mea ori nu imi plac modelele....? (mai mult)
Cat ar costa un PC care sa poata rula GTA V cu setarile la maxim cu peste 60 FPS?
Nu exista categorie pentru intrebarea asta deci am ales aia :)) Buna TPU, cum se numeste masca aia gen de la Fifty Shades Darker? Vreau sa caut poze cu ea, dar daca scriu masca imi da cu totul altceva...? (mai mult)
Sunt din Galati si as vrea sa stiu unde as putea gasi cani termos sau orice fel de cani cu capac care le-as putea lua la scoala cu cafea de exemplu?
Am cumparat acesti adidasi de pe Okazii.ro dar nu imi prea dau seama daca sunt originali sau nu! Voi ce parere aveti pe ei scrie Made in Vietnam deci nu in China? Am pus de cateva ori intrebarea asta dar...? (mai mult)
De unde pot cumpara o pentagrama, in Cluj?
Salut.Am auzit c de black friday anul trecut au fost oameni care au cumparat iphone 5 sau 6 la 1 leu.E adevarat?
Salut cum iti dai seama ca niste adidasi sunt fake-uri? Dupa tara in care sunt fabricati, dupa material sau costul acestora?
Unde in Romania as putea gasi inel cu dragon breath stone?
Hei TPU vreau sa îmi cumpăr creatina și m- am gândit poate este ceva mai bun, cu un efect mai bun mai îndelungat ( dar nu steroizi ) îmi puteți spune câteva denumiri ale acestor produse! Dau...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site de unde pot cumpara nike air max 90 hyperfuse? Nu neaparat originali ca stiu ca nu se gasesc in Romania dar macar niste replici ca astia: https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1440&bih=799&q=nike+...? (mai mult)
Vreau si eu un site cu mancare chinezeasca bun nu foarte scump, care sa livreze in sectorul 3 gratuit
Stie careva de unde pot cumpara hartie de transfer mai ieftina? Adica nu vreau sa dau 60 de lei pe ea.
Poate cineva sa imi spune ce fel de rucsace sau ghiozdane pot sa gasesc in Palas Mal?
O intrebare pentru tulceni. Stiti vreun mazagin in Tulcea de unde as putea achizitiona haine de firma? In special tenisi converse. Funda.
Stiti siteuri care iti trimit smsuri pe telefon si primesti euro pe telefon din asta? Adica primesti 5/6 smsuri pe zi, si vei primi 0, 4 euro pe telefonul mobil din fiecare SMS primit. 1 SMS = castigi...? (mai mult)
O husa care acopera marginile telefonului in totalitate (mai putin butoanele), care sa fie in genul "flip flap" - adica sa protejeze si ecranul. Asta caut mereu si nu gasesc. Toate husele cu "capac"...? (mai mult)
Salut incepe scoala si as vrea sa stiu de unde as putea sa imi cumpar haine in Timisoara (as prefera sa nu ziceti din mall ca vreau sa imi iau si blugi si bluze si incaltaminte si ar fi cam scump. sa...? (mai mult)
Hi TPU! Stie cineva unde pot găsi postere cu The originals ieftine? Sau are cineva postere the originals si nu are nevoie de ele? I- as fi foarte foarte foarte etc. recunoscatoare! Dau funda mai mult ...? (mai mult)
Buna vreau sa cumpar ceva de pe eMAG si vreau sa platesc curierul este posibil ce mod ar trebui ales DAU funda
Vreau sa comand un tricou de la Dragonu AK 47 pentru fete dar nu stiu ce marime este si mi-e frica sa nu fie prea mare/mic.Imi poate da cineva niste detalii? FUNDA :*
Salut.Am 3 intrebari legate de "blec fraidei". :)) 1:Cu cat la suta au fost reduse preturile? Ceva exemple. 2:Pe cat cade anul asta? 3:A fost un site, cred ca eMAG sau altex unde nu te lasa sa intri, ...? (mai mult)
Cine cunoaste o firma de termopane,jaluzele, rulouri dispusa sa colaboreze?
Un site de unde as putea comanda acesti tenisi? http://i.imgur.com/yBYLkz6.jpg?
imi puteti spune cateva site-uri de unde pot cumpara huse dragute iphone 6, dar site-urile sa fie de incredere.
Hi TPU! Unde pot gasi postere (multe)cu the originals ieftine? Sau are cineva postere cu the originals si nu are nevoie de ele --i-as fi foarte foarte foarte etc... recunoscatoare
Hei! De unde pot achizitiona hârtie de la transfer termic? Trebuie comandata neaparat de pe internet sau poate fi cumparata si din magazine?
am nevoie sa stiu toate marcile de tigari din Romania care se vand in magazine, sunt casier si lumea imi zice la casa sa le dau de ex : malboro scurt, eu nu fumez. nu cunosc tigarile, va...? (mai mult)
Http://olx.ro/i2/oferta/tenesi-tenisi-vans-panza-casual-model-vara-2015-clasic-nou-visiniu-ID48h1m.html#:710a966c2d sunt originali? Adica se merita?
:* Stiti cumva de unde imi pot lua camasa in carouri de prin Constanta? Multumesc anticipat!
Stie cineva cat costa biletele la Circul Las Vegas din Brasov? Pana cand mai dureaza? Vor fi si elefanti? Plzz!
Se aude bine microfonul castilor Asus Strix 7.1? (daca puteti dati-mi un video cu cineva care vorbeste la acel microfon sau ceva)
:* vreau si eu sa va intreb daca stiti de unde imi pot lua si eu camasa in carouri de prin Constanta? Multumesc anticipat
Hei dacă cumpăr de pe Ebay.com sau Amazon.com sau alte site-uri care ju sunt din România trebuie sa plătesc în dolari sau euro sau pot plăti și în lei? Helppp
Am o lama de cutter care arata cam asa http://postimg.org/image/5xst5xrb5/ Imi poate spune cineva cum se numeste? As vrea sa imi cumpar mai multe.
Hey! Vreau si eu camasa in carouri si nush de unde sa imi iau! Imi spuneti si mie un magazin de prin Constanta unde sa gasesc? Multumesc anticipat!
știe cineva dacă se găsește Old Spice Wolfthorn Cologne în Romania? Dacă da, la ce magazin
Buna, Am cumparat de pe Aliexpres 2 mp3 playere. Respectivul de la care le- am cumparat ma asigurat ca le- a trimis. totusi au trecut 70 zile si tot nu am primit aviz de la posta Pot sa merg sa intreb...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?