Cand se ieftinesc componentle de pc mai mult? De Black Friday sau de Craciun (pana acum cand erau reduceri mai mari?)
Știe cineva un abator din București unde aș putea găsi coarne de vită și cât ar costa?
o intrebare legata de black friday. Va fi reducere la toate produsele? 2. Cam la ce pret ar ajunge un xbox 360 sau ps3 daca acum e 9- 10mil pe altex, eMAG etc? Ofer funda! A da, si pe...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare eu vreau sa cumpar un pachet de carti de pe internet si mi-l trimite prin posta trebuie sa platesc la posta cumva ceva? Va rog ajutati-ma!
Stie cineva codul de reducere de pe Lamonza? Vreau sa-mi cumpar niste chestii de acolo online si ar fi utila reducerea aia.
Unde pot gasi Perna care te imbratiseaza? Fara D-Mail, nu mai au pe stoc.
am nevoie urgent de linkuri cu jachete de baseball pentru fete! Cel mai bun raspuns primeste funda!
Daca am facut o comanda pe net si am dat numarul meu pentru confirmare, iar eu mi-am stricat telefonul si e in service, ce pot face? Cum confirm si cum aflu cand vine comanda?
Am nevoie de un mic ajutor. imi cautam o rochie de ocazie si am gasit situl tbddress.com. Am cautat cateva pareri ale unor persoane ce au comandat de aici dar, tot ce am gasit sunt informatii...? (mai mult)
Salut incepe scoala si as vrea sa stiu de unde as putea sa imi cumpar haine in Timisoara (as prefera sa nu ziceti din mall ca vreau sa imi iau si blugi si bluze si incaltaminte si ar fi cam scump. sa ...? (mai mult)
Unde pot gasi aceasta rochita? Dau funda! http://weheartit.com/entry/116179359/in-set/97811146-15?context_user=ampi23
Cat credeti ca ar costa un Iphone 6 plus de Black Friday la Emag? Dar un Iphone 5S? Dau funda!
Am tot vazut la femei, niste papuci fara toc. Aveau culoarea auriu cu negru. Erau un fel de adidasi, dar eleganti... Si aveau varful putin cu 'cioc'... Si parca erau de lac sau metalizati... Nu...? (mai mult)
As dori sa achizitionez un ceas de pe watchshop.ro.Vreau sa imi spuna cine a cumparat de la acest magazin daca ceasurile sunt originale sau replici.am auzit ca e cel mai tare din Romania dar...as...? (mai mult)
Sunt replici ale centurilor WWE aici în Romania? Sunt fan înrăit WWE și aș dori să le cumpăr pe toate :)
Hei lume :) Stiti cumva de unde pot comanda bratari de silicon pe care sa le pot personaliza cu un mesaj? Am nevoie doar de vreo 15 bucati, nu cateva sute cum e comanda minima pe unele site- uri. O...? (mai mult)
are ceva daca am de luat o comanda de la posta romana si intarzii cu o zi?
Vinde cineva carti duel masters rare ieftine?
Pana la ce ora este deschis la Carrefour duminica?
Salut. Credeţi că această căciulă poate fi purtată şi neîndoită? Mă refer fără banda aceea îndoită. Link : http://www.fiveshop.ro/cumpara/heavyweight-beanie-1226 Fundă. Mulţumesc.
Salutare, daca comand o placa video de pe olx si are livrare cu verificare ma lasa sa o bag in pc sa o testez?
Unde as putea gasi husa asta ca sa o cumpar? https://instagram.com/p/0ky6pLIffE/
Încerc de mai mult de o lună sa vând niște pantofi cu toc și niște cizme cu toc. Ambele articole sunt noi, drăguțe și elegante iar prețul este mic și negociabil. Unde aș putea sa le vând ...? (mai mult)
hartie pentru origami 3d unde gasesc si cat ar costa un pachet? funda
Aveți idee cât timp le ia celor de la Altex să readucă un produs în stoc?
Site-uri de haine chinezesti prin care poti plati in lei? Sau site-uri din Europa mai ieftine?
vreau sa ii fac un cadou iubitului meu pentru ca el mereu imi da ori o jucarie, ori o ciocolata, ce as putea sa i cumpar ca sa i placa, o mica atentie, va rog, repede, funda, mersi
Acesti adidasi sunthttp://www.okazii.ro/incaltaminte-barbati/adidasi/adidasi-air-max-zero-colectie-noua-a175782822 Sunt originali? merita?
Stie cineva daca site-urile sports-brands sau various-brands sunt reale sau fake?
stiu ca mai e pana la craciun, dar vreau sa m ajutati cu niste idei de cadouri pt iubitul meu, ma gandeam sa fac o perna cu noi 2 sau un ursulet cate sa poarte un tricou cu poza noastra, sau ...? (mai mult)
Urgent Cargus lucreaza duminica?
Ce parere aveti despre acesti adidasi? Sunt originali merita pretul? http://www.okazii.ro/incaltaminte- barbati/adidasi/adidasi- nike- air- max- airmax- 90- lunar- colectia- 2015- livrare- imediata- din-...? (mai mult)
Stie cineva pe unde pot sa cumpar un briceag prin zona 13 septembrie?
Vreau sa- mi iau un laptop dar nustiu de care sa- mi iau. Daca se poate sa ma ajutati, as vrea un laptop care are viteza foarte rapida pentru ca il folosesc pentru scoala la facut temele vreau sa...? (mai mult)
Se poate spală rugina sau macar iese de pe niste adidași albi. Sunt converse. Si mie mila ca am dat o grămada de bani pe ei. Dau funda
Imi puteti da va rog frumos niste site-uri de unde as putea cumpara o jacheta de baseball de fete la un pret cat de cat rezonabil? Cel mai bun raspuns primeste funa, multumesc!
De unde pot sa cumpăr hainele de pe we heart it? Sau ceva asemanator. Știți ceva site'uri?
Stie cineva unde se poate gasi pandantiv cu jumatate de inima? Vreau sa ii fac cadou iubitei mele cealalta jumatate, asa ca ar fi super daca ar scrie "I love you" pe el sau ceva asa de indragostiti....? (mai mult)
Stie cineva unde se poate gasi pandantiv cu jumatate de inima? Vreau sa ii fac cadou iubitei mele cealalta jumatate, asa ca ar fi super daca ar scrie "I love you" pe el sau ceva asa de indragostiti. Dau...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe Fact cool? In cat timp vine comanda?
Cat costa un clop de paie?
Ce magazine online gen eMAG, flanco, altex, etc. au plata Paypal disponibila?
(URGENT!) Bună! De unde pot cumpăra flesh tunnel-uri/pluguri/expandere din Sibiu? Mulțumesc anticipat, acord
Salut, TPU as vrea sa cumpar un birou, Vanzatorul este din Bucuresti, Iar eu din Plenita, Dolj, Romania Cam cat costa transportul ajutati-ma va rogggg dau FUNDA!
Știți careva site-uri online sau magazine gen Leonardo,H&M, Zara de unde pot lua cămăși bărbătești fashion ieftine? Mulțumesc!
as dori mai multe informatii despre paysafec ard, cum cumpăr, unde si cum găsesc magazin dotat cu asa ceva? Si ce trebuie sa fac sa achizitionez un astfel de card.Dau funda.
Ați trimis până acum colet/e cu DHL din România spre Germania? Cat e pretul per greutate daca cunoașteți si cam in cât timp ajunge la destinație? Mulțumesc anticipat!
Cine stie de unde pot cumpara produse cu platea prin sms (adica sa platesc cu creditul de pe cartela) In afata de https://shop.computergames.ro/jocuri-sms/
Buna ziua TPU, de unde pot cumpara lana de otel?
eu as dori sa vand lucrurile care nu imi mai trebuie(cd-uri jocuri etc) si as dori sa le vand(nu vreau raspunsuri gen du-te afara si vinde) stit un site sua ceva, am 12 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!