Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Februarie 2025 sunt:
Am dat retur la un tricou, l- am bagat exact de unde l- am scos, din punga respectiva de la about you, apoi cea de la curier cu factura, trebuie sa il pun intr- o cutie ceva sau e de ajuns atat ca ...? (mai mult)
Am dat o comandă pe SHEIN si nu am răspuns la curiere din lipsa de timp. Ce se întâmpla?
Recomandari de trote electrice care urca la deal? sa nu fie prea scumpe
E o diferenta intre marimile de haine de la copii si barbati? Gen M copii M barbati
Buna TPU, imi puteti recomanda cateva trotinete electrice care urca la deal si care nu s asa de scumpe? mersi
Stie cineva daca 11teamsports e legit?
Câta cafeina are o sticla de Cola la jumate?
Ce s-a întâmplat cu capacele sticlelor de suc? Am văzut că au alt mecanism de desfacere. De ce s-au modificat?
Buna! A comandat cineva covoare de pe SHEIN? Am găsit unul la 300 și ceva de lei și mi se pare ca arată destul de bine, dar nu știu ce calitate are.
Buna, am dat o comanda pe shein dar am pus adresa gresita, ajutor.
Buna! Poate ma ajuta cineva cu un rapsuns. Astept un colet ce imi vine prin bsi Bucuresti/ posta romana. Pe site imi arata astazi: expediat din - bsi Bucuresti. Atat, aveti idee in cat timp ajunge la...? (mai mult)
Bună, ! Am cumpărat de la dm doua seturi de îngrijire a parului. Stiți cumva dacă îl pot returna în orice magazin din orașul meu sau dacă trebuie neapărat în cel din care le- am...? (mai mult)
Salut, am comandat o comanda de pe shein, astăzi i- am dat track și îmi spunea ca a fost în Stefanestii de Jos acum 2 zile și acum este în Ungaria. Întrebarea mea este de ce s- a mai dus cu ...? (mai mult)
Salut! Voi lăsați bacșiș curierului atunci când va aduce un colet care a fost plătit online? Eu când plătesc ramburs mai las cate 5- 10 lei, dar la comenzile plătite cu cardul nu am obicei ...? (mai mult)
Bună, vreau sa cumpar o pereche de adidasi de pe snikerit.ro ce ziceti e legit? Au produse bune? Imi este un pic frica de ce o sa primesc deoarece am dat comanda acum 2 luni de pe zalando de o pereche...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa imi recomandati si mie un marker ceva pentru zgarieturi pentru capacul la laptop gen, multumesc, dau funda.
Daca comand o tigara electronica de pe olx, mi se cere vreun act de identitate cand iau coletul sau curierul nu are idee ce e in colet?
Niste siteuri bune cu hainele reps?
Salut, a comandat cineva in România de pe dhgate? Ajung comenzile?
Salut, pe data de 12 iulie placa video a ajuns la serviceul cu garantie. In aceeasi zi am intrebat pe cei de la service daca a ajuns, am fost lasat in seen. Peste 3 zile am intrebat iar daca a ajuns....? (mai mult)
Buna ziua, Ati mai patit cei care ati facut vreo comanda pe shein ca sa stea in transit China flight departure 9 zile? Dupa 16 sta in transit si apare aprox.11-15 business days from shipped
Salut, știți site-uri de haine mai rock sau dacă știți cu skelet pe spate și cu plata ramburs din România? Mulțumesc!
Salut TPU! Acumulatorii ăștia sunt buni pentru un aparat Fujifilm finepix s5700? https://www.emag.ro/set- 4- acumulatori- eneloop- pro- panasonic- aa- 2500- mah- 1- 2- 1- 5- v- ni- mh- negru- bk- 3hcde-...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi cumpar un Pc de gaming pana se termina vara, dar as prefera sa- l iau la oferta de pe eMAG sau altex. Faza e ca eu stiu ca exista blackfriday de vara, dar pe niciun site nu gasesc...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe olx cu livrare la domiciliu, curierul stie ce se afla in colet?
Buna TPU, si-a comandat cineva iqos/sau orice in acest gen de pe olx? Stie cineva daca este nevoie de buletin cand ridic comanda de la curier?
Bună, am și eu o întrebare. Am dat o comanda pe shein de 60 de lucruri și este de câteva zile în statusul de "in transit" "flight deparature", este normal. De obicei nu dura atâta.
Buna, Am si eu o comanda dupa shein dupa 14 iulie si apare ca este in transit China flight departure si dupa calculele lor ar trebui sa ajunga pe 28 ultima zi, Stie cineva cat mai durează sa stea in ...? (mai mult)
Buna TPU, se poate plati cu un card cadou de la sodexo la sephora?
Buna! recent am comandat de pe shein si am primit un mesaj de la posta romana cum sa trebuie platit taxe vamale, ati mai avut de a face cu asta?
Ce înseamnă că s-au primit doar date electronice?
Salut! Am comandat acum 8 zile o figurina de actiune de pe eMAG livrata de catre Tbzil.Cand urmaresc livrarea imi zice doar ca plata a fost acceptata, dar am primit email cum ca produsul a fost livrat....? (mai mult)
Salut! Știți cumva pe ce site aș putea găsi ceasul Casio AE-1200WHB-3BVEF? Mulțumesc anticipat!
Buna TPU! M-o rugat bunica mea sa-i iau un frigider mai bun, care sa consume puțin și să fie bun raport calitate preț. Știți ceva?
Bună TPU, de pe ce site pot comanda vinuri bune românești?
Salut TPU! Am un aparat foto Fujifilm FinePix S5700 și de când îl am, folosesc numai baterii. Vreau sa trec la acumulatori. De ce fel de acumulatori am nevoie? Care s cei mai buni acumulatori pentru...? (mai mult)
Am si eu nelamurire, am comandat de pe Aliexpress si problema ca numarul de telefon nu mai este valabil si nu voi putea sa primesc awbul. Pot sa il ridic doar cu buletinul sau de la sediul lor sau voi...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva de pe site-ul "TimeStore.Ro"? Vreau să îmi iau un ceas și nu știu dacă o să fie cel din poze sau dacă o să îmi dea țeapă.
Buna! Știți vreun site bun pentru comandat trolere?
Bună! Am comandat ceva cu Sameday la un easybox. Mi- au dat o oră (care este noaptea) până la care pot merge să ridic coletul. Îl pot ridica câteva ore mai târziu (dimineața)? Sau codul PIN...? (mai mult)
Salut. Se mai fabrica Miorita de Vincon sau doar de Beciul Domnesc cu dop de tablă?
Salut! Ce părere aveți despre fitness. wear? Nu am mai comandat până acum.
Am și eu o întrebare. Am dat o comanda pe shein și ultimele actualizări despre livrare sunt de săptămâna trecută. Îmi spune ca data a fost schimbată din cauza lipsei de timp, știe cineva când...? (mai mult)
Salut,am înțeles ca pe shein exista o taxa vamala, produsul meu costa 36 de lei și e livrarea gratuita, cât de mare este taxa la comanda mea?
Cui i s-a mai întâmplat ca la casierie să-ți pună în bon că ai selectat pungă biodegradabilă, când tu n-ai făcut-o, în special la fructele care sunt deja în plasă?
Cand returnezi un produs eMAG trebuie sa fie in punga eMAG sau pot sa-l pun in altceva? Adica e sigilat si mi-am dat seama ca am luat produsul gresit dar punga de la eMAG in care vine am rupt-o.
Hello! Am o întrebare. Dacă am comandat ceva de pe site-ul H&M, as putea returna un tricou in magazin din mall, deoarece îmi este mic? Și cum procedez?
Salut TPU, știe cineva de unde îmi pot lua un vape bun cu hhc din Constanta?
Buna, imi pot spune cei din Sibiu unde naiba pot gasi sosete lungi nike albe? am cautat in toate magazinele de papuci si n-am gasit.
Stie cineva niște papuci nike pana în 300 de lei sa die similari cu Air force?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!