Salut TPU, de unde pot sa imi cumpar Ushanka in Bucuresti?
Bună, recent am comandat de pe CEL.ro un telefon, faza e ca eu am plătit cu cardul și când am încercat prima data sa plătesc cu cardul m- a scos de pe pagina și pur și simplu comandat nu a mai...? (mai mult)
Buna. Am dat o comanda pe SHEIN acum o luna si cei de la fan courier mi-au pierdut coletul, ma amâna de pe o zi pe alta ca vor reveni cu informații noi. Ce pot face in aceasta situatie?
Salut! Care e faza cu aplicația AliExpress? Tot îmi apare reclama și am instalat- o in sfârșit. Am văzut că se găsesc produse de skincare cum ar fi La Roche Posay etc. Aplicația este chinezească...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa primesc un colet de la fan curier, iar eu nu mai sunt la adresa pe care am dat o. Știe cineva daca mi o poate aduce in altă locație (unde mă aflu în prezent )? Oare trebuie sa palatesc...? (mai mult)
Salut TPU! Este ok daca gust ceva din magazin și apoi plătesc? Nu cred că este vreo problema cu asta daca am platit! Mulțumesc
Vreu parerile voastre despre "pc house" ati comandat desktop sau laptop de la ei sunt seriosi?
Buna TPU! Astăzi am fost sunat de curier ( fan Courier) pentru un colet, însă nu am fost acasă, eram la spital și nici nu aveam suficient semnal să îl înțeleg bine. Întrebarea mea este următoarea,...? (mai mult)
Buna ziua, TPU! Știți cumva dacă vor fi reduceri in perioada 20 Iulie in City Park Mall din Constanta?
Buna! Am făcut o comanda pe SHEIN și mi-au ajuns doar jumătate din produse. Exista posibilitatea ca celelalte produse sa vina ulterior? Mersi
Salut! As dori sa ii cumpar iubitului meu un extinctor mini- bar drept cadou de ziua lui, dar nu stiu de unde. Ma puteti ajuta? Nu stiu de pe ce site sa cumpar, daca este cineva care si- a cumparat unul...? (mai mult)
Cât costă o rambursare SHEIN?
Salut, am o problema cu google play. Când dau să cumpăr vreo oferta dintr- un joc imi zice sa vad daca e selectată țara corectă și am verificat e pe Romania dar tot nu mă lasă, a mai avut cineva...? (mai mult)
Bună! Am greșit codul Postal pe SHEIN și îmi arată Address erorr și din astea. Ce pot face? O să îmi vina comanda fără sa fac nimic?
Salut, as dori sa achitionez o trotineta de pe olx..de la Târgoviște la Botoșani ..cat m-ar ajunge curierul?
Salut TPU. Vreau sa imi montez un aer conditionat, DPi ca e 8000-16000 in ce consta am o casa (living de 110 m 3 ) care ar fi recomandat...mersi
Salut, am achizitionat acum o saptamana o camera auto fata /spate din altex, aceasta s-a deformat din cauza ca se incingea plus faptul ca se incingea la soare, am sanse sa o pot da retur?
Buna! As dori sa comand ceva de pe un amazon din Europa, oricare dintre filialele din UE. Din ce am citit, in mod normal nu ar trebui sa platesc TVA de aducere in tara daca se livreaza dintr- un depozit...? (mai mult)
Am facut o comanda de pe shein dar am pus din greseala alt cod postal, insa adresa in sine este corecta, imi va veni coletul?
Știe cineva dintre voi vreo firmă de amanet în București, indiferent de zonă sau cartier whatever, unde pot să vând/amanetez un calculator de gaming, cu tot cu unitate centrală și monitor ...? (mai mult)
E de incredere LUNZO.ro? Comanda data pe 30 mai si nelivrata pana pe 4 iulie...
De unde va cumparati haine online?
Salut, am luat un produs pe de Aliexpress, am primit email "Order *** has shipped" intrai in app si mi- a aparut "confirm receipt" eu crezui că e confirmare ca sal aducă. Dar de fapt e de primire. ...? (mai mult)
Buna! Am nevoie urgent sa știu ce fac dacă mi-am dat comanda de pe shein și am pus din greșeala codul postal greșit, dar județul și satul l-am pus corect, o sa-mi vina comanda?
Buna,stiti cumva vreun magazin fizic din Bucuresti care are pierceuri false? De preferat septum magnetic
Daca imi dau comandă de o pereche de adidași și la ramburs nu este ce am comandat (deschid coletul de față cu curierul), ii pot da pachetul inapoi curierului si sa mai plătesc nimic?
***Cumparaturi din UK. Pentru cine a cumparat recent din UK, ati platit ceva in plus pe langa suma afisata pe site? Dupa checkout, cand ati completat adresa si toate cele pentru a calcula costurile ...? (mai mult)
Salut TPU. Ce părere aveți despre dwyn shop ca magazin online?
Daca esti din Romania si comanzi ceva de pe un site strain indiferent din ce oras esti iti vine comanda daca iti apar in ron produsele? Vreau sa comand de pe showtime
Știe cineva când vor fi reduceri la magazinele din AFI Cotroceni? Nu vreau sa bat drumul pana la București degeaba
Cine știe coduri de reducere pe eMAG în luna iulie?(care chiar merg )
Am tot auzit de programul rabla și sunt interesata. Eu am un laptop și din câte am înțeles dacă îl dau primesc în voucher de 500 de lei. Laptopul pe care îl dețin este stricat, nu se mai aprinde,...? (mai mult)
Buna, nu mi- am primit inca comenzile de pe Shein pentru ca mi- am gresit nr.de tel.si am sunat pe nr.care l- am pus la comenzi si mi- a raspuns o doamna din Onesti si i- am explicat situatia cum s- a...? (mai mult)
Daca comand de pe un site de pe strainatate si acel produs costa in dolari cand vine livrarea se poate plati in lei?
Salut tuturor! Am si eu o problema si cred ca m- ati putea ajuta cu o rezolvare. Am dat acum cateva zile o comanda pe ebay, din UK. In comanda am notat Nume complet, Oras, Cod Postal, Strada si Nr....? (mai mult)
Salut. Aveti idee cam cat ar trebui sa platesc pentru livrare in cazul in care mi-as cumpara o consola tip handheld cu windows (e vorba de un Loki) din SUA in valoare de 500 de dolari?
Bună! Oare știți niște magazine cu produse coreene în Cluj-Napoca?
Acum 2luni am comandat o pereche de căști de pe AliExpress, aceastea trebuiau să ajungă la mine acasă în urma cu 1luna deoarece am platit Fast Shipping, pachetul este in Romania respectiv in transit...? (mai mult)
Buna. Care este teapa, cumparatorul a comandat prin olx, am completat datele (de ridicare, plata ramburs)? Ce ar avea de castigat in afara ca, sa zicem nu ridica coletul? Ar fi de suportat costul...? (mai mult)
Salut, îmi puteți spune dacă a comandat cineva produse de pe fashiondrop.ro dacă sunt originale.Prețul lor de baza îl arată la fel ca și pe site- urile oficiale internaționale doar ca au multe...? (mai mult)
Salut. Ati vazut pe undeva la noi de cumparat apa minerala Vichy Catalan? Mersi:)
Vreau să vând un laptop și o boxă wireless și aș vrea să știu care este cel mai indicat site de cumpărături de electronice dintre cele care există?
Buna ziua! Am un colet de la Cargus pe care trebuie sa il ridic de la sediu. Coletul este de la iqos, dar eu mi- am pierdut buletinul si astept sa vina cel nou. De ce documente am nevoie ca sa ridic coletul?...? (mai mult)
Salut. Ce telefon ar fi de ales in jurul sumei de 1000e in 2023? Plus/minus 200e
Salut TPU, am și eu o întrebare, ar fi prima comanda ce vreau sa o fac pe pandabuy și mă întreb cum trebuie să plătesc. Pot să plătesc curierului sau trebuie sa plătesc cu cardul la ei pe site...? (mai mult)
Buna ziua! Am dat comanda pe Shein 13 produse in valoare de 400 lei. S- a făcut tranzacția, însă am primit mesaj de confirmare la 6 produse doar. Restul produselor vor veni într- un alt colet? Vi...? (mai mult)
Cât durează transportu la regal fermieru? Am dat comanda de joi si încă nu a ajuns
La eMAG, daca am comandat 2 produse de la 2 magazine diferite o sa am 2 awb-uri si 2 coduri pentru a ridica de la easybox sau un singer awb si un singur cod
Bună, am nevoie de ajutor. Pot plăti pe shein cu cardul Raiffeisen? Ati mai plătit cu acest card pe shein? Merge? Un răspuns cât mai repede
Buna, TPU! Recent mi- am încercat și eu "norocul" la jocul acela lansat de SHEIN și am câștigat "EXTRA 30€ OFF" la comenzi de peste 129€. Și am un cod, dar nu știu unde trebuie sa îl...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!