Vreau sa cumpar un skateboard bunicel de 150 lei cu roti de poliurenta Un link ceva? Dau funda
Am nevoie de o parere foarte rapida. Cum sunt castile astea? Microfonul este bun? As vrea sa stiu daca merita sa ma zbat zilele astea ca sa le cumpar : http://www.pcgarage.ro/casti- gaming/razer/kraken-...? (mai mult)
Imi puteti spune un magazin online de unde pot comanda lucruri dragute, kawaii? Va rog nu ebay:)))
Stiti siteuri de papuci conversi, nike si adidas originale in romania? eu gasesc doar americane si nu stiu cat costa transportul pana aici din america si nici nu am dolari deci imi trebuie romanesti. ...? (mai mult)
Am sanse sa gasesc in magazine chinezesti coliere tattoo choker in Brasov? Sau stiti voi magazine unde imi pot achizitiona? Am cautat cam peste tot si nu am gasit. Funda;)
Daca am comandat pe Altex un telefon duminica, cand va veni?
H&M sau kenvelo la prețuri?
Ce rechizite sa imi iau pentru scoala? Clasa a 9-a, liceu de muzica. Dau fundă celui mai complet raspuns :)
Si-a cumparat careva dintre voi hanorac de la deliric adica shop porc cum e materialul merita banii? Multumesc anticipat :3
Pe acest site, produsele sunt in lei? http://www.terranovastyle.com/ro_en/sale/primavera-estate/woman?dir=asc&order=price
Hei stiti de unde pot cumpara creioane COLORATE Crayola in Romania? Eu caut setul de 64*sau de 50 daca nu se gaseste de 64* de creioane si daca e sa gasesc ceva pe un site in poza care mi- o arata ei e...? (mai mult)
Când încep reducerile la hm,bershka, zara, stradivarius pentru tomna(școală). Mai bine zis, când încep reducerile de școală? Dau funda
Stie cineva cand e black friday? Stie cineva data exacta sau macar luna? Multumesc :)
Unde gasesc de cumparat adidasi cu leduri/beculete pentru fete? Nu pentru copiii. Poate imi dati si un site ceva. Multumesc.
Hey! Stiti de unde pot cumpara( de preferabil in magazine, nu online) fir elastic pt coliere tattoo choker?
Hey! Stiti daca in Jumbo( din Bucuresti sau Ploiesti) pot gasi fir elastic pentru coliere tattoo choker sau colirre/bratari/inele tattoo choker gata facute?
Un skateboard bunicel in jur de un milion?
Deci vreau sa continui sa desenez (e mai mult ca un hobby dar vreau sa iau o digital tablet si sa postez speedpaint- uri pe youtube). Desenez ( momentan) doar pe hartie, de obicei cu pixul dar ma gandeam...? (mai mult)
Stiti de unde as putea comanda cartea Georaphy Club de Brent Hartinger? Daca da, cat costa transportul?
Imi spuneti si mie niste site- uri originale de all star, nike si adidas? dar din romania ca imi e frica cu preturile acelea in dolari sau euro si nu stiu nici de transport cat imi ia din america probabil...? (mai mult)
Pe site- urile http://www2.hm.com/ro_ro/index.html si http://www.originals.ro/ gasesti incaltaminte si haine originale si de calitate? m- am gandit sa imi comand online cate ceva si nu vreau...? (mai mult)
Ce parerea aveti despre acesti adidasi sunt originali? http://www.okazii.ro/incaltaminte-barbati/adidasi/adidasi-nike-air-max-airmax-90-lunar-colectia-2015-livrare-imediata-din-stoc--a173372403
Știe cineva vreun magazin din Los Angeles de unde îmi pot cumpăra un telefon ieftin?
De unde as putea cumpara plus-uri cu freddy fazbear?
Stie cineva in Sibiu unde se imprimeaza tricouri DE CALITATE, adica sa reziste la multe spalari si sa imprime fain, Nu ma astept la preturi de nimic dar nici foarte scump. Multumesc
Cumpar janta bicicleta de 20" cu tot cu butuc si cu ax gros ceva pana in 50 de lei
Cum scap de obsesia de a- mi cumpara noile marci de telefoane. De exemplu, daca apare iphone 7 trebuie sa mi- l cumpar si eu si tot asa chiar daca nu e mare diferenta la ele, cum pot scapa de aceasta...? (mai mult)
as vrea sa imi cumpar unul dintre aceste 2 telefoane, Iphone 5 sau Samsung galaxy s4, nu stiu ce sa aleg, ambele costa cam la fel si par destul de bune, daca imi puteti spune care e mai ...? (mai mult)
Stie careva de unde sa cumpăr un kikki k ieftin?
as vrea sa imi cumpar un telefon de pe interent(ceva gen olx) da nu am mai folosit niciodata acest serviciu, imi poate da cineva detalii cum se procedeaza? Cum primesc produsul fara a fii pacalit,...? (mai mult)
Stiti vreun site de unde pot comanda haine dar sa platesc in dolari? Si care sa livreze in Romania?
mi- am luat din mall din pitesti e la hervis sport o pereche de converse all star si am dat 250 de lei pe ei, iar intrebarea este cum vad daca sunt originali? am mai cumparat multa incaltaminte...? (mai mult)
A facut careva de aici vreo achizitie de pe site- uri SH gen olx? cum decurc lucrurile mai exact? ce inseamna cu verificare colet? daca spre exemplu doresc achizitionarea unui procesor pc cum sa ma asigur...? (mai mult)
Hei, TPU :3333 Intrebare stupida... Cei/cele care au mai fost prin Jumbo (magazinoiul ala din Berceni care e plin de chestii nefolositoare da' adorabile), ati vazut skateboard- uri? =]]]] Stiu, stiu.Ce...? (mai mult)
Salutare. Adresez aceasta intrebare fanilor anime. Stiti de unde pot cumpara si eu lant/pandantiv cu Death Note, in special cu L. Daca stiti vreun magazin in Roamania care vinde raspunsurile vostre sunt...? (mai mult)
Exista reviste cu Ciudateni? Gravity Falls...trebuie sa stiu neaparat va rog ajutati-ma! :( Dau funda! Va rog foarte frumos.Sunt o mare fana si nu gasesc asa ceva...
Stie cineva un magazin online din Romania care are haine de baieti gen visual kei? ( Funda! ) :)
Salut, imi spuneti care sunt cele mai fine tigari de la noi?
Poate sa imi spuna cineva de unde pot cumpara fasole neagra? am cautat prin cateva magazine gen penny, mega image, si nu am gasit. multumesc
vreau sa vand un dulap dinacela vechi, de pe vremea bunicii. stie cineva un site sau magazin de antichitati care ar cumpara asa ceva?
Vand bicicleta Rockrider 5.2! Este cineva interesat?
Bunaa! Am si eh o intrebare si m as bucura daca m ati ajuta. Ce as putea sa ii fac cadou de Craciun prietenei mele cele mai bune? Multumesc:*
Nu știți un site ro de unde pot cumpăra husa spigen neo hibryd pentru Note 3? Mersi anticipat!
As vrea sa-mi achizitionez un pistol de tip airsoft pana in 100 de lei, daca s-ar putea sa fie si semi-automat ar fi bine. Multumesc! Dau funda!
De unde as putea sa-mi comand o agena un planner?
Vreau si niste ppostere cu one direction, dar nu gasesc. Unde sa cumpar? Pot gasi pe net? Va rogg sa ma ajutati.
stie careva un magazin de haine xxl in judetul Hunedoara, de preferabil sa continea haine casual?
Stie cineva de unde as putea face rost de un asemenea lantisor? http://www.lightinthebox.com/ro/vintage- dragut- petrecere- birou- casual- aliaj- cravata_p3789931.html (cel negru, impletit) Imi ...? (mai mult)
Salut Tpu...stie cnva in cat timp se returneaza bani la o comanda facuta la Bershka? ..azi a venit curierul sa ia coletul pt retur
Mai e putin si incepe scoala, trebuie sa ma imbrac, spuneti- mi si mie de unde pot sa- mi iau niste haine bune nici ciar prea scumpe findca nu- mi place sa dau prea multi bani pe ele. doar sunt haine,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!