Salut,TPU,vreau un iPhone 4/4s alb. Daca aveti niste siteuri sau chiar voi sau cunostinte cu pretura pana in 450 lei,multumesc, FUNDAAA
Vreau sa comdand cateva lucruri de pe Aliexpress. Toata chestia e ca eu nu am comandat nimic... am inteles ca undeva la 25 de zile va ajunge comanda. Asta nu- i asa rau dar cat ma costa livrarea?...? (mai mult)
Hey TPU.Mi s- au rupt corzile de la chitara acustica si nu stiu unde sa mai caut.Am cautat in 20 de magazine si nu am gasit.Stiti cumva un site de un sa pot comanda dar ca livrarea la domiciliu sa fie ...? (mai mult)
De unde pot cumpara tricouri de fotbal originale din romania
Știe cineva unde găsesc, in Sibiu, rochii de nunta albastre?
Daca cumpar de pe un site (ex:eMAG altex etc) un produs care este la reducere si vreau sa cumpar prin rate se pastreaza oferta sau pretul revine la cel initial?
Ce parere aveti despre acesti adidasi https://www.facebook.com/agresivfashion/photos/pb.1591766017708166.- 2207520000.1439983243./1661688790715888/?type=3&theater stiu ca nu sunt 100% originali dar merita?...? (mai mult)
luna viitoare vreau sa- mi achizitionez un laptop. Vreau unul pentru gaming (cat sa mearga cele mai noi jocuri, cel putin pe setarile la medium) si nu prea ma incanta laptopurile din magazine,...? (mai mult)
Ceva site-uri cu haine si incaltaminte la preturi mici?
Nu stiu ce ghiozdan sa imi iau. Trec clasa a 10- a. Nu mai vreau geanta, am avut anul trecut. Va rog dati- mi site- uri de unde pot comanda, si sa nu fie foarte scumpe. sa fie gen 100- 200 ...? (mai mult)
As vrea sa-mi spuneti niste magazine de haine de firma, FUNDA!
A comandat cineva de pe jerremyscot.ro ghete sau adidasi? Sunt originali? Dau funda. Mersi fain!
Saltutare :D Ma puteti ajuta cu ceva. va rog? Caut un site de unde sa cumpar haine rock/emo Multumesc :)
Unde gasesc pantaloni de stripper in Romania? as vrea sa pot gasi fie un magazin fizic fie pe internet in RO pantaloni de stripper care sa ii pot da jos imediat in genul asta http://img641.imageshack.us/img641/9178/breakawaytearawaypants.jpg ...? (mai mult)
as avea o intreabare. mi- as cumpara minecraftul pe pc, iar imi cumparasem si playstation 4 daca mi- as cumpara si pe ps4 minecraft as putea sa ma joc, gen. de pe calculator cu cineva care...? (mai mult)
Unde pot gasi un site cu lucruri ieftine pentru scoala? ( genti, haine, rechizite) fundita :)
Heloo TPU! intrebarea de astazi este daca puteti sa imi dati niste situri cu tenesi sau cv de genu cu platforma sau toc pt comii ( am 10 ani si vreau sa vad pantofi pt inceputul scoli ) ms si dau fundita...? (mai mult)
sunt practicant de parkour..si vreau sa stiu unde pot gasi haine cu parkour sau free run. un magazin in Timisoara? Unde este? Sau in link de magazin online cu livrare acasa....sau prin posta! mersiii!...? (mai mult)
Hei! Imi puteti da niste linkuri cu ghiozdane scolare pana in 100 lei :).Va rog frumos :)
As vrea niste site-uri unde gasesc genti mari cu o singura bareta si sa coste in jur de 100 lei...
Am dat comanda de pe ebay.co.uk de niste haine ( 4 haine ). Nimic n- a costat peste 20£. Toate hainele au facut 31£. Am plătit frumos cu paypal. Intrebarea mea este: Trebuie sa mai ...? (mai mult)
Vreo parere? Sunt bune de ceva? http://www.pensulemachiaj.ro/cumpara/trusa- farduri- 180- culori- fraulein38- stardust- in- glam- 3- palete- culori- 6871550 http://www.pensulemachiaj.ro/cumpara/trusa-...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara un butterfly knife/balisong/cutit fluture in Romania? Preferabil de antrenament.
A comandat cineva de pe site ul epantofi.ro? produsele mi se par super ieftine fata de ce am vazut pe alte site uri. ma ajuta careva pls?
:))) Stie cineva in sait frumos unde se pot gasi rucsace la un pret convenabil? Am comandat acum o luna si am primit un ghiozdan(nu am fost atenta, dar si acela e frumos) Va intreb pt ca eram...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau un birou nou de pe eMAG, insa nu specifica, ori n-am gasit eu, daca mil aduce asamblat sau trebuie sa fac eu asta? Ofer Funda!
De vreo juma' de an caut o pălărie neagră, rotundă și cu marginea mare. De aia pe care o porți pe vârful capului, iar dacă te uiți din față se vede doar marginea rotundă. Aveți idee de unde...? (mai mult)
Ce reviste din Romania au postere? sau unde pot gasi postere cu 5SOS?
Voi ati reusit sa vindeti ceva pe olx? Credeti ca daca promovez anuntul voi avea mai multe sanse de a vinde un lucru?
Salutare Aș dori să știu și eu cum pot comandă de pe internet cu cârdul Să spun mai explicit Am o prietenă care nu e din zonă mea și aș dori să îi cumpăr un telefon dar plată să...? (mai mult)
Hey TPU! Sunt indusa in eroare... Pe Libris.ro zice ca acea carte pe care vreau eu sa o cumpar este " Necaronata " dar eu am vazut- o la mai multe persoane si era Cartonata, n- am vazut- o niciodata ...? (mai mult)
Am o intrebare, stiti de unde as pute sa imi comand crampoane(nu ghete doar crampoanele)? Multumesc!
Cumpar cadru bmx subtire ceva pana in 300 de lei, nu conteaza culoarea
Salut, as dori sa- mi cumpar o pereche de adidasi Nike air max! Am gasit unii dar nu stiu daca sunt originali si merita? Daca cumva stiti un alt site dupa care pot cumpara nu ezitati sa- l prezentati...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc un greenscreen mai ieftin? Sau sarma pe care este pus nu stiu cum se numeste...sa se faca la loc chiar daca a fost deformata ca in linkul de aici...http://www.westbuy.ro/chroma-...? (mai mult)
Salutare Aș dori să știu și eu cum pot comandă de pe internet cu cârdul Să spun mai explicit Am o prietenă care nu e din zonă mea și aș dori să îi cumpăr un telefon dar plată să o fac...? (mai mult)
Imi puteti lasa un link de unde imi pot cumpara o geanta, daca se poate ca asta http://www.bravosport.ro/Genti- de- umar/70314839- geanta- adidas- 3- stripe- enamel.html dar sa- mi incapa cartile? Cica...? (mai mult)
Salut, ce troller sa imi iau pentru facultate?
A mai comandat cineva de pe Amazon? Sunt de incredere? Ca pe Amazon am gasit un Core i5 4690K cu 920 lei fata de 1200 lei la PcGarage.
Heii, de unde pot comanda o jacheta de piele, neagra ( Stil rock ), prefer sa fie pe un site din Romania :d
Hey, stiti de unde pot cumpara din Bucuresti hartie pentru imprimat pe tricou?
Buna! In Botosani unde pot gasi de cumparat lampioane Mersi amticipat!
Anul acesta trec clasa a 7-a, si nu stiu ce ghiozdan sa-mi cumpar. Imi puteti da ceva link-uri, magazine? Si imi puteti da exemple de ghiozdane ce sunt la moda acum?
Hey, aveti idee de la ce magazin din Bucuresti pot umpara un ceas ca acesta? http://www.brizbrizuri.com/wp- content/uploads/2013/04/WATCH- 001- 41.jpg Nu vreau sa fac comanda sau sa il cumpar de pe online....? (mai mult)
Heii As avea de Adidasi/tenisi pentru școală.Îmi puteți da un site de pe care sa îi comand? de preferat as vrea sa nu aibă talpa înaltă as vrea sa aibă ceva jos.sunt înaltă și de ăsta.
Hei! Vreau sa va intreb, se poate gasi revista J-14 la chioscurile din Romania (mai ales cele din provincie)? Dar Tiger? Si care ar fi pretul acestora? Dau funda :) Merci
am si eu o nelamurire daca cumpar ceva de pe olx (un procesor) si este in garantie la pc garage eu pot beneficia de garantie, adica na..nu e pe numele meu, coteaza asta?
A comandat cineva de pe site-ul http://www.eastside.ro? Este de incredere si ma pot baza pe faptul ca produsele sunt 100% originale?
Cea mai buna firma de aere conditionate? doar firma ce oarere aveti de cele de la Samsung!? Fund?
Care ar fi cadoul perfect de majorat pentru un baiat care e fotograf? Pana in 100 lei daca se poate :))))))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Sorina00089 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!