Stie cineva o librarie mare din Viena unde se vand carti si in engleza?
De pe ce site serios pot sa cumpar o placa de par? Inafara de eMAG ca mi se par prea scumpe.
O intrebare legata de firma de curierat Cargus. Eu am discutat cu un vanzator de pe OLX.ro acesta a pus coletul respectiv pe 13 august... am primit un mesaj de la cargus pe data de 14, din nestiinta...? (mai mult)
Hei, TPU! Probabil ca o parte din voi ati auzit deja de serialul animat "Familia Simpson". Caut de cativa ani o husa pentru iphone 4S cu Homer "muscand" din marul acela de pe iphone. Stie cineva unde...? (mai mult)
Hei TPU, aș vrea să știu de unde pot achiziționa un astfel de lănțișor sau măcar cum să- l denumesc ca să îl pot găsi (sau ceva asemănator cu el ) http://weheartit.com/entry/194408776/search?context_type=search&context_user=pasuteru_hime&page=18&query=clothes...? (mai mult)
Hei,stie cineva atunci cand preiau un colet de la posta si trebuie sa dau banii pe el, este necesar sa am 18 ani?
Stie cineva unde pot gasi un nuantator albastru bun sau alte culori inafara de roz, in constanta? Va rog
Cunoaste cineva furnizori sau importatori de haine turcesti? Conditia e ca hainele sa fie de calitate. As vrea sa incep o.afacere in aceasta directie. Va multumesc.
Unde pot gasi asa ceva in Romania? http://www.thomasnet.com/articles/hardware/grommet-info
Vreau sa merg in mall la Accsessorize ca sa-mi cumpar un penar si as vrea sa stiu cam cat costa penarele de acolo, ori daca puteti sa imi spuneti alt magazin din mall cu penare super.
Salut as dori sa- mi cumpar o pereche de adidasi Nike! Dar acum nu stiu daca sunt originali sau fake? Voi ce parere aveti merita? Poate ati cumparat si voi....http://olx.ro/oferta/nike- air- max- 90- black-...? (mai mult)
Hei TPU, am din nou nevoie de ajutor.Cei ce sunt din Constanta... unde as putea gasi un centru foto care sa imi faca un album foto personalizat dar cu pozele pe care le am deoarece vreau sa ii fac cadou...? (mai mult)
Aveti idee unde pot sa gasesc in Romania produse Malizia sau Intesa? M-ar interesa o apa de toaleta Malizia Cobalt. Stie careva?
Stiti de unde din Suceava as putea cumpara obiecte (gen pensule, tempera) ieftine?
De unde îmi pot cumpăra un laser verde sau roșu nou din Brașov?
Vreau sa comand câte ceva din Coreea (de Sud ). Ştie cineva cam cât ar costa transportul?
Am văzut la koton în city un maiou gri de damă cu mai multe modele de tatuaje (ca pentru degete: diamant, inimi, semnul păcii, săgeată..). Funda cine îmi da un link cu poza cu acesta.
De unde pot cumpara imbracaminte din Seriile Dragon ball Z/Gt/Super! Multumesc anticipat!
Vreau sa imi fac un tricou personalizat cu mai multe desene si mesaje.cu un desen mic gen ca o stema in dreptul inimii si pe spate un desen mai mare si cu scris.unde se poate face asa ceva? va rog...? (mai mult)
Buna TPU :D Ieri matusa mea a venit din Germania si a adus multe multe bunatati, iar eu m- am indragostit in special de caramelele maoam acre. Intrebare mea este unde le gasesc in Romania/ preferabil...? (mai mult)
Care e diferenta intre replica a+ si replica a+++, care e mai ok si duce mai mult a original?
Buna,TPU! Stie cineva de unde as putea sa imi cumpar scotch cu modele, dar nu online. Multumesc.
Am sunat la Fan Courier Iași pentru a întreba de coletul ce îl aștept de zile bune și mi-au cerut numărul coletului. Da, bine, și de unde aș putea eu să aflu numărul coletului?
Stie cineva de unde pot cumpara craft foam (din Romania)?
Salut :) Stiti de unde as putea cumpara un incarcator pentru telefon manual? Mersi :)
Care stie unde pot gasi blugi strimti sau cu tur marimea 27-28 in Craiova. In mool sau?
URGENT! Salut TPU. De unde pot cumpara un "levitation costume"? Stiti voi... sunt pe strada oameni care leviteaza cu ajutorul unor chestii fizice asamblate astfel tu stand jos zbori. Am nevoie de un ...? (mai mult)
Hei. Sunt din Rm Vâlcea. Știți unde pot gasi hârtie de transfer termic?
Cum pot lua legătura cu cei de la fan courier? Am făcut o comandă de luni. E vineri seara și niciun semn. Livrează și sâmbăta? Credeţi că am șanse să- l primesc mâine? Am sunat la cei de unde...? (mai mult)
Ce site-uri cu haine online din Moldova cunoasteti? Imi trebuie urgent, va rog.(
E sigur site- ul OLX.ro? Eu as vrea sa cumpar un telefon de pe acel site, si as vrea sa stiu daca e posibil sa imi iau vreo teapa chiar daca are Livrare cu verificare acel produs si la ce sa fiu atent...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar mai multe carti odata de pe emag.ro Problema e ca primesc si o carte cadou Sa zicem ca cumpar 3 carti si la fiecare volumm primesc o carte cadou dar cartea cadou este aceeasi...? (mai mult)
Salutare, am.o intrebare. La haine, marimea "S" la umeri inseamna 42 cm iar marimea "M" inseamna 44 cm. E diferenta de 2 cm. Acesti cm se adauga 2 cm la un umar si 2 cm la celalat? Sau 1 cm la un...? (mai mult)
Vand cont d transformice Claudyunegru level 54 multe personalizari si blanuri astept oferte.
Ca sa primești un colet trebuie sa ai obligatoriu peste 18 ani?
Hei, știe cineva un site unde personalizează magneti cu transportul gratis? Urgent va rog Funda
Funda cine îmi spune cât durează pana se elibereaza un card de credit?
Deci eu sunt un colectionar de figurine din mai toate domeniile si de mai multe lucruri, dar unele chesti nu sunt comercializate si la noi in tara, which kinda sucks si ma intrebam cum e sa cumperi din...? (mai mult)
Bună TPU am vrut să întreb, este siigur să comanzi ceva de pe ebay?
Hei! Am o intrebare pentru cei care au mai vandut prin OLX... Daca vand niste carti cuiva de pe OLX si vreau sa ii le dea prin firma de curierat, trebuie sa platesc eu firma de curierat sau...? (mai mult)
Am comandat un telefon de pe Emag miercuri, 12 august, vreau sa stiu in cat timp ajunge si daca e posibil sa vina doar luni. Pana azi, nu am primit nici un sms de la curier. Am primit doar e- mailul...? (mai mult)
Care imi poate spune si mie modeluri de ceasuri rezistente la apa (macar 100m) adica macar sa se poata innota cu ele pe la suprafata apei si rezistente la socuri, in afara de gama G- shock de...? (mai mult)
Funda! Vreau sa stiu ce magazine de electronice din Constanta ofera card pentru achizitionarea in rate (vreau sa cumpar un s6 edge)? Ce trebuie sa faci pentru a obtine un card? P.S.:Nu ma refer la carduri...? (mai mult)
Cei care ati fost nevoiti sa returnati produse achizitionate de la eMag? In cate zile au trimis curierul dupa produs? Eu sunt in aceasta situatie, e a treia zi de asteptare si niciun semn de la ei, nici...? (mai mult)
Funda cine imi spune cum pot obtine un card cetelem la flanco, pentru ca nu am inteles din ce am citit acolo. E gatuit? E un card pe care il poti lua cu tine sau e doar online?
Vreau sa cumpar ceva de pe olx prin posta,dar nu stiu cum se procedeaza? Si poti sa fii pacalit sa nu primesti coletul cu lucrurile dorite? La voi a fost totul ok? Va rog, e important!
Cand incepe Black Friday in 2015, pe 20 si 27 Noiembrie?
Salut Vreau sa stiu si eu daca produsele de aici sunt originale: http://airmax-store.ro/ Dau funda, mersi!
imi poate spune cineva cateva magazine sau site uri unde pot gasi huse sau carcase pentru telefon colorate si cu cat mai multe modele?
Are cineva de vanzare un tricou asemanator ca cel lui Seth Rollins(Luptator de wrestling) Funda :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.