imi poate spune cineva unde pot gasi in Iasi pulovere cu imprimeuri(barbati)?
Cat costa transportul unui produs de la eMAG produsul costa 16 lei
A comandat cineva online produse de la http://samsung-outlet.ro/? Ce parere aveti de calitatea serviciilor?
ma intrebam daca acest site vinde sau nu imitati au oferta la incaltaminte. http://www.airmax- mania.ro/nike- air- max- 90- black- grey.html si as dorii ca sa nu dau banii pe o perechie care...? (mai mult)
As dori si eu magazine cu hainute de copii, altele decat marile branduri in Sf.Gheorghe, Alba Iulia, Bistrita, Deva, Buzau. Numele, orasul si un contact daca se poate, multumesc.
Http://www.converse.com/regular/chuck-taylor-all-star-classic-colors/M7650_030.html 55 de lei costa?
Buna m-am decis sa imi iau un jurnal cu lacatel sau cheia, pentru secrete. vreau un jurnal fara violetta va rog. Ceva mai ieftin fara plata de transport. dau funda.
Cate bucăți de ciocolata se găsesc într-o cutie Merci? P.s m-am uitat pe cutie la supermarket dar n-am văzut sa scrie acest detaliu
mi-ar putea spune cineva proximativ cu cat ar scadea pretul unui Samsung galaxy S5, S6 sau S4 pana pe la data de 4 decembrie sau chiar pana de craciun...cu aproximare macar...!
C&A nu are site online, nu?
Revin din nou cu aceasta intrebare.Pe olx este un individ pe nume Laurentiu pe care incerc in zadar sa l contactez deoarece are cica niste caace noi pentru Daewoo Cielo. Daca nu mi raspunde ...? (mai mult)
Este un individ pe OLX care nu si a pus acolo numarul de telefon si nici la mesaje nu raspunde.Ce alt mod de a l contacta mai este? Are niste capace roti de Cielo si nu pot sa le cumpar din ...? (mai mult)
De unde pot lua un action camera cat mai ieftin? (la prima mana) Astept un link! DAU FUNDA celei mai bune variante!
puteti sa imi dati si mie siteuri de unde pot sa imi cumpar camasa asa in dungi alb si negru, gen puscarias :)) daca va ajuta cum a avut fata care canta domino, cand a fost la maruta la emisiune...? (mai mult)
Unde as putea gasi sepci ca astea? > http://weheartit.com/entry/192675966/via/cocolino_e_praf
Hey all! Imi puteti spune va rog magazine din Brasov, Bucuresti sau Chisinau, si alte orase de unde se pot achizitiona produse japoneze sau chinezesti, gen komonouri pentru fete, evantaie, arme japoneze,...? (mai mult)
Uite imi trebuie un site un sa pot gasi "our generation dolls" ieftine si sa poata livra si in romania. Am incercat la magazinul online target dar nu livreaza in RO
Imi puteti spune de unde as putea comanda fripsy dar im cantitati mari, cam o cutie, doua?
Cat costa un termos de la Starbucks?
cine stie unde gasesc 100% silicon intr-un tub ca si pasta de dinti P:S: m-am uit la un videoclip in spaniola si acolo am vazut ca folosea silicon de genul asta. FUNDA :)
Hei. Nu stiti la ce magazine din Bistrita pot gasi si marimi mici de sutiene? Multumesc anticipat. :* Dau funda :)
Am comandat de pe olx un telefon si astept de o saptamana sa vina... Cred ca vine prin fan courier... Cum aflu cand vine coletul cu telefonul?
Cumpar pagina de facebook, ce are minim 10k like-uri la pagina, audienta din Romania si public majoritar cu varsta intre 24-40 ani. Vinde careva?
De la ce mercerie din Constanta pot lua fire schachenmayr? Ms!
Cand este piata de animale la drobeta turnu severin funda
Heii TPU! Ce stiti de sambata si duminica in Constanta la Maritimo chiar sunt reduceri de 70%? Sunt si concerte si reduceri. Dar vreau sa stiu daca chiar sunt reduceri asa cum zic ei de 70 %. A mai fost...? (mai mult)
Am o intrebare: Se poate cumpara in Romania de pe facebook? Sunt magazine online de unde poti cumpara direct de pe facebook?
Vreau sa ii iau prietenei mele, și mie, niște inele de acelea, Best friends(CU semnul infinitului) Știți de unde le pot lua? Dacă se poate sa nu fie asa scumpe și sa fie ori din Galați...? (mai mult)
Unde pot gasi tigari cu ciocolata in Bucuresti? De preferat pe la standuri asa.
Imi puteti da niste site-uri unde pot gasi sandale cu toc gros si platforma, cum are Katy Perry in "This is how we do"? Ceva gen. mersi!
Vreau sa comand de la Pull&Bear niste tricouri (de site)si as dori sa stiu cat costa transportul?
Imi poate da cineva email-ul celor de la eMAG?
Buna TPU.Imi spune si mie cineva in ce magazine as putea gasi penare incapatoare cu 3 compartimente la un preţ bun? Nu magazine de pe internet
Unde pot gasi haine gothic lolita(j-goth)in Romania?
Imi puteti spune si mie daca ghetele de fotbalde pe bravosport sunt originale? Multumesc
Salut as dori sa-mi cumpar o pereche de adidasi Nike air max zero. Imi dati va rog un site dupa care pot comanda sa fie 100% original... si de incredere?
Heyy TPU! Unde pot gasi blugi strimti de barbati, ghete gen Supra sau Air force 1 si tricouri swag? M ar ajuta locatii precise, dar si site uri.Dau FUNDA
Salut, amazon livreaza si in Romania? Daca da, costa ceva transportul acolo unde scrie ca e gratuit? (Eu am presupus ca e gratuit in Marea Britanie)
Ce ghete mi-ati recomanda: adidas x f50 messi Nike cr7 mercurial FG
Cat se plateste la taxi pe km?
Cine ma poate ajuta? am de luat un pachet de la Tarsin maine, stiti cumva la ce ora m-as putea duce sa il ridic? e urgent. multumesc!
De unde pot lua conversi fake ieftini, gen 50- 60- 70 de lei? INAFARA DE: OLK, OKAZII, EBAY, TENESI.RO, FROG.RO, ETC. (am cautat si sunt 90- 100 de lei cei mai ieftini) Multumesc anticipat si dau...? (mai mult)
Optiune Orange. Salut TPU! Voi pleca zilele astea prin Europa si nu stiu ce fel de optiune mi-ar trebui. Imi fac eu optiune sau pastrez creditul (brut)? Multumesc!
De unde va cumparati voi carti? Imi puteti spune niste site-uri exceptandu-i pe cei de la Librarie.net, Libris.ro, Elefant.ro sau Cartepedia. Multumesc anticipat! :)
Știți niște site-uri din străinătate cu îmbrăcăminte ieftina?
De unde pot achizitiona sistemul de boxe 2.1 SONY SRS-DB500? Dati-mi un site ca pe toate pe care m-am uitat spuneau ca nu mai au produsul. FUNDA
De unde pot cumpăra din Constanța ferofluid?
Cine ştie un site de unde pot cumpăra cartea: Sandra Brown-Rainwater? Mulţumesc anticipat!
Unde as putea găsi paleta Naked basics (cu 12 lipgloss-uri) în magazine și nu pe internet? Ofer funda.
De unde pot cumpara tigari Black Devil? IASI va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!