Daca comand ceva de pe Amazon.com va trebui sa platesc si alte taxe pe langa costul produsului (ex. taxe vamale, transport)?
Dau funda! stiti unde pot gasi niste nike air max ieftini adica sub 200 lei. multumesc
As dori sa imi iau un BMX si doresc sa il fac pe piese. Adica scopul e sa imi fac un BMX custom ca sa zic asa. As dori sa stiu ce site- uri bune si cu produse de calitate stiti si ce idei aveti...? (mai mult)
As vrea sa stiu niste firme romanesti care aduc produse de pe site urile de afara pe comanda.Multumesc
Ba! Da tu care citesti in coninuare fara oprire, se vede ca iti place cartea :)) vroiam sa te intreb daca tiai luat vreodata teapa pe OLX sau pe Ocazii
Mazagine online ieftine/foarte ieftine(cele mai ieftine)NU second-hand! cu livrare prin POSTA ROMANA?(magazine bune de incredere gen miniprix!
URGENT! Dau funda! stiti vreun skate shop care sa furnizeze pantofi (de skate) nu foarte scumpi. magazinul poate sa fie online( dar din Romania) sau propriu zis de preferat in Bucuresti. multumesc.
Sal TPU, am nevoie de niste site- uri de unde pot cumpara nike air max(sau adidas superstar) vreau mai multe site- uri si sa fie pana in 130 lei(adica fake)(si sa fie in afara de ianismagazin si incaltamintetrend) ...? (mai mult)
Cat de mult ar dura Flat Rate International Shipping? Mi.am comandat de pe un site si as vrea sa stiu cand o sa imi aduca(stau in constanta)?
Aș vrea să știu cine are bakugani de vânzare, cât ar costa și ce bakugani are. De preferat cei care au din al 2-lea sezon. Mulţumesc anticipat.
Salut, cei care va faceti tigari acasa ce tutun si ce filtre folositi? ce puteti sa imi recomandati la un pret bun.
Salutare, vreau sa imi procur un telefon de pe ebay.com. Stie cineva daca livrarea este gratuita sau presupune o anumita taxa, si care ar fi ea? Dau funda.
Stiti site-uri unde pot comanda haine, accesssori, papuci etc? Dar sa aiba transportul si in alte tari nu numai in Romania? Ca gen wish? Sau ceva la fel.
Dau funda la raspunsul cel mai bun! O sa mai pun o data aceasta intrebare deoarece nu mi- a raspuns nimeni la ea cum trebuie... :)) Cine comanda de pe LIBRARIE.NET? Cartile vin bune, fara zgarieturi...? (mai mult)
Unde pot găsi narghilea de vânzare până în 50 de lei în Brașov? Aștept răspunsuri cât mai repede!
Stiti de unde mi-as putea cumpara o geanta( de preferat Michael Kors, desigur replica) pana in 100 de lei? Sau macar orice alta geanta, dar care sa arate bine...
Daca am comandat ceva si am selectat sa il ridic de la posta, insa eu nu ma prezint sa il ridic, pot sa primesc vreo amenda sau ceva?
Salut. Vreau sa trimit 3 carti (au 1kg in total) si trebuie sa primesc pe ele suma de 55 lei. Cam cat ar costa transportul acestei optiuni? Trebuie sa dau neaparat eu suma de transport sau se poate si ...? (mai mult)
Daca sunt din tarnaveni mures si vreau sa cumpar ce va la 30-50 lei va fi pe gratis transportul de la EMAG? FUNDAAA
raspundemiti urgent urgent urgent! LA siteul eMAG transportul e gratis oriude? DAU FUNDA! URGENT!
Am pe telefon poze si as vea sa le scot sa le pun in rama pe noptiera dar nu stiu cum.
Heii :3 As vrea sa-mi cumpar un telefon de pe ebay/amazon/ali express. E ok daca cumpar de acolo? Adica nu sunt stricate sau chestii de genul? Si in cat timp ajung?
Acum cateva zile am gasit niste tenesi online pe care voiam sa- i cumpar a doua zi pentru ca era seara si am zis ca- i comand maine. A doua zi mi s- a stricat compiuterul si l- am instalat. Asa...? (mai mult)
În magazinele Intersport, Office sport, etc. ce preț au Nike-urile Air Max?
daca as comanda cateva carti de pe Librarie.net, acestea vin in stare buna? Am mai comandat de pe elefant, dar n- au venit perfecte asa cum ma asteptam, vreau sa ma asigur ca nu fac o greseala...? (mai mult)
Stiti daca in Dorohoi (Bucovina) se gaseste revista Super Bravi Girl?
Hey! Stie careva unde pot gasi Jello in Romania (Cta) sau pe net?
Ajutor TPU, din greseala fara sa stiu am comis sa cumpar ceva, dar eu doar voiam sa ma interesez de livrare, cum fac sa anulez comanda, mai am doar de platit si nici macar nu am card de credit, ajutoooor!...? (mai mult)
Cei de la eMAG fac livrari si sambata?
Trebuie sa trimit un colet prin intermediul curierului si vreau sa stiu ce anume trebuie mentionat pe coletul repectiv. Unde trebuie sa specific modalitatea de plata si datele destinatarului? ...? (mai mult)
Buna! TPU am o intrebare cred ca simpla. Stie careva daca se vand markare permanente la librarie?
As vrea si eu niste link-uri cu magazine de incaltaminte din Iasi... FUNDA! :*
Daca dau comanda de pe supermarketul eMAG, in cat timp ajung produsele? Ca zice ca ti le livreaza de la un super market Mega image si eu am unu la vreo 10-15 kilometrii distanta?
Salutare, puteti sa-mi dati si mie niste site-uri cu haine de barbati cu marimi XXL si daca se poate sa fie cat mai ieftine.
Unde pot gasi o palarie de genul acesta: https://scontent- lhr3- 1.xx.fbcdn.net/hphotos- xtp1/v/t34.0- 12/11721802_1478315849128941_361429297_n.jpg?oh=b43310b804b3898662645e5b798c0ea5&oe=55BD250E care...? (mai mult)
Unde pot gasi in Iasi Colier cu glont? Funda! P.S. Dati-mi o locatie.
As dori sa imi cumpar un telefon si m-am gandit la un zte blade l3... Imi spuneti si mie o parere despre acest telefon si daca merita si e bun sa il cumpar? Dau funda!
Stiti vreun site de pe care pot comanda haine si incaltaminte? :*
Stie cineva unde as putea gasi online incaltamintea 2015 de la Adidas? Pe siteul oficial nu vad nimic
va rog dati- mi cateva modele de coperti de oracole. Am un caiet fara coperta si nu stiu ce operta sa i fac plus 60 de intrebari pentru oracol. Urgent. Dau funda la raspunsul cel ...? (mai mult)
Salut unde pot gasii masti genul una care rade si una care e suparata.se gasesc in galati?
daca trimit un curier sau prin posta un colet cuiva pot sa pun ramburs ca destinatarul sa plateasca acel colet trimis de mine cu alt colet? Adica vreau sa dau coletul meu in schimbul altui colet....? (mai mult)
Caut si eu un detector de metale usor de folosit nu prea complicat gen un buton de start si atat :)) pentru cautat tot felul de chestii. Ma puteti ajuta va rog cu un site unde as putea gasi ceea ce caut?...? (mai mult)
Buna! Hey, cei care a-ti cumparat carti de pe Libris, transortul este gratuit cum scrie pe site, sau nu?
De unde pot cumpara Nike Air-max originali?
Unde pot găsi o agenda cool funda
Am nevoie de ajutorul vostru. caut deja de ceva timp cutii pentru prajituri la nunta cu floarea soarelui. dar nu gasesc. Am scris la mai multi care fac cutii de genu dar m- au refuzat desi la ...? (mai mult)
As dori sa raspunda doar cei care cunosc si nu doar isi dau opinia din plictiseala.In cazul unei comenzi pe Ebay care ar fi taxele pe care ar trebui sa le platesc? Spre exemplu daca un anume ...? (mai mult)
Cand primesti ceva prin curier rapid sau fan curier, poti verifica produsul inante de achizitie? il poti returna daca nu esti convins de calitatea acestuia?
A mai cumparat cineva produse de pe okazii? Vin produsele acasa sau prin posta? Se dau tepe? Vreau sa-mi cumpar niste cercei Barbell, stie cineva un site de incredere de unde pot cumpara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!