Merge sa platesc pe SHEIN cu card de la cec banc?
Buna! De 8 zile comanda mea de pe shein a fost abia interceptata, nu a fost inca trimisa din China spre Romania. Este prima comanda si nu stiu daca este normal. Sper ca ma poate ajuta cineva!:)
De ce se fac adidasi asa urati? https://www.adidasyeezyromanla.com/products/adidasi-lifestyle-barbati-adidas-yeezy-boost-350-v2-albastri-romania-35629bgjn-p-4162.html
Hello! La mine in oraș au venit cei de la un festival mediteranean cu fructe de mare. Pentru cei care vin, se dau gratuit pentru a degusta acele preparate sau se plătesc?
Salut! Am comandat o pereche de căști wireless de pe eMAG dar nu mi se potrivesc și imi cad din ureche oricum le- aș pune și orice dop aș folosi.Intrebarea este pot să le dau retur și să- mi iau...? (mai mult)
Buna ziua, am facut si eu doua comenzi pe shein si nu mi-a venit niciuna, adresa o aveam buna doar ca am gresit nr. de telefon. Cum imi pot recupera ce am pierdut sau banii ce i-am platit?
Buna TPU! Puteti sa-mi spuneti daca cunoasteti siteuri de unde pot cumpara papuci nike ieftini (ma dau pe skate si as vrea o pereche de dunk sb dar nu vreau sa dau 500 ca sa mi se rupa dupa)
Salut! Care credeti ca sunt cele mai ieftine magazine in legatura cu produsele consumabile pentru acasa (pasta de dinti, sampon, gel de dus, produse pentru curatenie, etc)? Ma refer la toate magazinele...? (mai mult)
Am dat o comanda pe about you iar colo scrie că trebuie să ajungă între 20-21 iunie. Dar nu am primit niciun sms, de ce?
Un tricou ac milan sau man city intre 150-200 lei?
Salut. Pe ce site pot regăsi scule marca parkside? Odată ieșite din Lidl?
Am facut doua comenzi pe shein si din greseala am bagat nr. de tel. gresit, cum pot sa recuperez banii sau macar comenzile pe care le-am facut?
Salut, am nevoie de un smartwatch de dama pentru prietena mea, ceva mid range, nu foarte scump dar care sa ii dea posibilitatea sa răspundă de pe el pe whatsapp ce vrea ea, nu genul care au mesaje...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot cumpara tigari cu livrare in Italia?
Salut! Am o intrebare, daca comand de pe dhgate ceva, trebuie sa-l iau de la vama sau vine coletul la mine acasa?
Știe cineva dacă este safe site ul airjordanromaniashop?
Salut TPU. Ce părere aveți despre flip.ro? Ce experiență ați avut cu ei? Sunt țepari sau nu?
Vreun cod de reducere pentru decathlon pentru produse kipsta, sau mingi de fotbal?
Buna, am o întrebare știe cineva dacă pot comanda de pe SHEIN cu un card de la CEC banc?
Salut! A mai comandat cineva de pe GlobalHubb, prin easybox? In cat timp v-a venit?
Salut, În urmă cu 3 săptămâni am făcut o comandă pe aliexpress iar în data de 7 iunie am primit un mesaj că adresa este greșită, deși eu am pus adresa din buletin. Ce este de făcut în...? (mai mult)
Buna. Ce parerea aveti, de ce blureaza numarul de inmatriculare unii dintre cei care pun la vanzare o mașină pe internet? Mersi.
Bună seara! Ati folosit cumva Shein in achizitionarea hainelor online? Masurile au corespuns? Ce parere aveti despre materiale? Orice alte detalii despre cumparare hainelor de pe SHEIN ma super ...? (mai mult)
Ce parere aveti de balmainromania.ro a cumparat cineva de pe site-ul lor vre un produs?
Am dat o comanda pe Shein și îmi apare ca este la expressone și ca e în livrare (internațional depot huboutboud)asta îmi apare, după cum o sa ajungă la mine adică prin ce etape trebuie sa mai...? (mai mult)
Daca am 1.74 inaltime, si vreau sa cumpar un tricou, mi-ar veni marimea "170-175" sau marimea "164"? Pe tricourile mele marimea e in litere, gen L, M etc, si nu imi pot da seama
Buna ziua! Am comandat un produs de pe un site online si as vrea sa il returnez. Pe site scrie ca daca este aprobat returul iti trimit ei o eticheta, locul unde sa trimiti coletul si alte instructiuni....? (mai mult)
Sora mea a cumparat ceva produse de pe shein si nu ii place cum unele haine arata pe ea si a vrut sa le returneze, A primit banii inapoi dar nu a venit nimeni sa ia hainele.Hainele poate sa le...? (mai mult)
Salut TPU! Se poate returna o pereche de pantaloni dacă am apucat să scot eticheta? Menționez că este vorba despre eticheta cu prețul, pe care încă o mai am. Am și bonul fiscal
Buna ziua.Acum cateva zile am comandat niste lucruri online, iar din greseala, cand am scris adresa am dat Judetul Alba(in loc de Galati, desi am scris orasul Galati)In aceasta situatie ce as putea face?...? (mai mult)
Salut TPU. Am făcut o comanda de la flip.ro. Când vine curierul cu produsul pot sa verific adică sa deschid coletul și sa vad produsul înainte sa plătesc și dacă nu îmi convine ce primesc pot ...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa cumpar ceva de la o licitatie din Turcia. Am citit ca taxele vamale se impun la costuri de peste 45€, acei 45 se refera la valoarea bunului sau la valoarea bunului + costul de...? (mai mult)
Hai salut, cei care au mai comandat de pe amazon, stie cineva cat e livrarea pana in Romania?
Am tot vazut pe ici- colo persoane ce cumpara saci de haine in stil "bulk", 200 deodata la 50 de euro sau chiar mai putin, stii doar ce tip de haine se afla in sac dar nu si ce haine specific. Nu stiu...? (mai mult)
Salut! Mai exista sticlele acelea de culoare verde neon de la Mountain Dew în România? Dacă da, puteți sa-mi lăsați un link sa cumpăr? Mulțumesc!
Salut TPU! Am dat comanda pe eMag de un telefon, comanda am dat- o ieri si pentru ca era duminica imi aproxima eMAGul ca ajunge cam intr- o saptamana, azi imi apare daca as da comanda iar la acel telefon...? (mai mult)
Vreau sa cumpar online pantaloni scurti si la marime scrie 158-170, eu avand 1.75 inaltime. Mie mi se potriveste marimea 170, doar ca ma incurca ""158"" ala, nu trebuia sa scrie doar 170 si atat?
Https://www.emag.ro/periuta- de- dinti- electrica- pentru- copii- 7- 15- ani- in- forma- de- u- din- silicon- periaj- si- curatare- gingii- 360- incarcare- usb- albastru- sth- 122/pd/D8DSL1MBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android ...? (mai mult)
Buna TPU! Imi puteti recomanda siteuri de unde pot comanda chestii ce au legatura cu anime(manga, figurine etc) la un pret acceptabil? Daca se poate, sa fie si din România?
Buna seara! Am vazut pe eMAG ca poti cumpara produse resigiliate adica telefoane, tablete, casti, laptopuri si multe altere. Oare ce se intampla daca iei un produs resigilat, adica vine cu probleme...? (mai mult)
Buna! Daca am plasat o comanda pe 6 iunie de pe shein, va ajunge pana pe data de 24? Am nevoie urgent de ea. Pe aplicatie nu scria termenul de livare! Multumesc frumos.
Ați avut vreodată probleme în legătură cu comenzile venind vorba de converseromania.ro ? Vreau să îmi pun o comanda, însă modalitate de plata se face doar cu cardul.
Bună! Știți cumva dacă pot să plătesc cu cardul de Banca Transilvania în străinătate (Europa)? E card normal, de acela galben.
Știe cineva dacă există periuțe de dinți electrice în miniatură(bune pentru călătorii)? :) Sau poate chiar unele pliabile, dar doar electrice. Am încercat să caut pe net, dar nu am ...? (mai mult)
Salutare. Ma gandeam sa fac o comanda prin Aliexpress si va fi livrat prin posta romana. Doar ca din moment ce va dura ceva pana va ajunge in Romania, nu stiu cu exactitate daca eu voi fi in Bucuresti...? (mai mult)
Salut! Ati comandat vreodata bijuterii de pe bodymod.ro, mai precis, plug- uri/kit- uri de stretching pentru urechi? Ati intampinat probleme la primirea comenzii? Produsele primite s- au ridicat la nivelul...? (mai mult)
Ce haine trebuie sa imi pun in bagaj pentru 3 zile la mare
Salut TPU! Voiam sa va intreb, aveti idee daca la Glovo cere buletinul cand comanzi alcool sau tobacco?
Salutare. Vreau sa cumpar un inel de pe glamira.Ro. A mai cumparat cineva de acolo, e legit 100%?
Buna :) erau mai demult la Lidl niste aperitive grecesti ardei si masline umplute cu branza in ulei de masline, am fost recent si nu am mai gasit are cineva idee daca se mai gasesc poate nu am cautat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
osaandy întreabă:
Cresta întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)