Hei TPU, trec pe clasa 7-a si a-si vrea sa-mi iau un rucsac ceva gen : https://imageshack.us/i/ipiDqzaip, dar nu stiu exact de unde, imi puteti da un site cu asemenea modele de rucsacuri?
Am dat azi o comanda pe Okazii pentru un procesor de pc si dupa ce am finalizat comanda si mi- a dat mail ca aceasta comanda a fost trimisa catre vanzator, acum camd ma uit la produs din nou apare anunt...? (mai mult)
Imi dati va rog un link de unde pot cumpara henna?!?
Ce parere aveti de ceasurile de pe swiss24? Unii spun ca sunt foarte bune, altii ca nu sunt. Vreau pareri de la cei care au cumparat. Multumesc, si scuzati categoria *.
Salut, TPU! Daca eu vreau sa vand ceva pe internet, iar acea persoana imi ofera un paysafe card. Facem tranzactia. El imi da codul paysafe, iar eu ii dau acel obiect. Apoi eu ce pot face cu codul? Cum...? (mai mult)
Imi puteti spune, va rog, de unde imi pot comanda un costum de baie fix ca cel negru purtat de nina dobrev la st. Tropez? www.perfecte.ro/international/nina- dobrev- aparitie- incantatoare- in- costum-...? (mai mult)
as vrea sa dau o comanda de un telefon de pe olx si intrbarea mea ar fi: când ajunge curierul la mine acasă eu pot verifica, respectiv sa i- l deschid sa văd daca e totul in regula?...? (mai mult)
As dori sa îmi cumpăr un Samsung Galaxii Note3 din Vâlcea dar nu stiu de unde...
:) Stiti unde as putea gasi penny boarduri, cruisere in Chisinau? Mersi :)
Stiti cat costa mancarea de la Divertiland?
Intrebare pentru targovisteni:Stiti un loc in Targoviste de unde pot lua ceva pentru nas sa nu imi mai intre apa in nas cand stau sub apa? Am incercat sa imi tin respiratia dar nu reusesc.Cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Ce este un eos?
a comandat cineva de pe aplicatia amazon? sunt seriosi?
Unde pot găsi si eu bocanci de vara stilul rock ca acestia? http://m.9gag.com/gag/a2qrbpO/when-it-s-really-hot-outside-but-you-gotta-stay-metal Multumesc anticipat!
Salut TPU! Pe 23 noiembrie o sa fie mult asteptatul eveniment numit Black Firday. Eu pana acum nu am mai cumparat nimic de acest eveniment, adica nici macar nu stiu de sale- uri o ...? (mai mult)
as vrea sa va pun o intrebare :Cati inch are telefonul Lenovo A328? As vrea sa-mi iau unul, dar nu stiu cati inch are.
Am gasit pe http://promotiiaerconditionat.com/ aparatul Samsung AR12JSFPEWQNZE Smart Inverter. Pare sa fie la un pret foarte bun, 1600 lei in loc de 2550. Cum vi se pare? Merita sa il cumparam?
Am o intrebare in legatura cu aplicatia Wish, a facut cineva comanda de haine/accesorii de pe aceasta aplicatie? Daca da, in cat timp ajung produsele si daca se plateste taxe vamale sau altceva...? (mai mult)
A mai comandat cineva haine de pe site-uri straine? Daca da cum se numesc.
Am o surioara mai mică, ii place foarte mult serialul H2O Adaugă apa si isi dorește de ziua ei acele 3 coliere. Stie cineva daca se mai găsesc? Si unde? Multumesc anticipat.
Salut.Stie cineva cat costa anul trecut de Black Friday un iPhone 5s nou in magazin? Multumesc.
Am facut o precomanda la un joc pe calculator si nu stiu cand vine comanda.
Saptamana trecuta am returnat o pereche de adidasi pe care ii comandasem de pe officeshoes.ro. I- am trimis prin Fan Courier si astazi, am observat ca am gresit adresa, in loc de sectorul...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpăr Crystal choker dar imi place doar o anumită culoare la acel Crystal.problema e ca neștiind cum se numeste acea culoare nu stiu cum sa o caut.stie cineva ce culoare ar putea fi având...? (mai mult)
Am comandat o carcasă pentru pc de la firmă dai- tech și nu a ajuns nici în momentul asta. Când verific scrie doar "comandă expediata". Ce înseamnă asta? O să vină curând? PS : Am...? (mai mult)
Ieri am dat comanda de niste brățări handmade cu echipe. Ei au zis ca vineri sa ma duc sa le ridic. in afara de buletin, si banii pt brățări si transport mai trebuie altceva?
Unde pot găsi în România sau Austria de cumpărat Bean Boozled? (magazine, link-uri, nu conteză, dar aş prefera magazinele)
Am vazut zilele acestea pe youtube niste videoclipuri cu unii care purtau niste pantaloni care ziceai ca stau pe niste animale. As vrea sa stiu cum se numesc pantalonii si un site de unde sa cumpăr. Dau...? (mai mult)
Salut. Un link de unde pot cumpăra această geantă? Să fie pe stoc. https://www.google.ro/search?q=genti+ de+ umar+ lonsdale&newwindow=1&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI9ZSKtuL7xgIVAbUUCh11mQ60&biw=1024&bih=677#imgrc=qoL0DcnjVCvCRM%3A ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi cumpar un laptop bun. As vrea ceva cu un procesor i5-i7 da sa nu fie U, sa aibe ecran de 17" si o placa video buna si sa nu depaseasca 4000 lei. Cine stie?
As avea nevoie de un răspuns pana diseara. 1) De unde pot lua tricouri ale fotbaliștilor? 2) De unde îmi pot llua mănuși de portar? 3) De unde pot lua tricouri ale wrestlerilor? ...? (mai mult)
Am tot văzut ca în ultima vreme sunt la moda anumite brățări și nu știu cum se numesc. Îmi e greu sa le descriu sper sa reușesc... sunt argintii ( probabiI cele originale sunt din argint)...? (mai mult)
In ce magazine as putea gasi ata din canepa? In librarii ar fi posibil sa gasesc?
Hei TPU de unde pot cumpara de pe net un dog tag de ARGINT?
Pot găsi stick selfie în Careffour din Sibiu? Cu ce preț? Dau funda
Buna,de curand am aflat de site-ul miniprix,de pe care poti comanda haine online,si as vrea sa stiu cat de bun este, daca l-a incercat cineva.Multumesc anticipat!
In Palas Mall Iasi as putea gasi de cumparat Nike-uri originale? Daca da, un link ceva.
Stie cineva unde pot gasi magazinul Garnier in Chisinau?
Vreau sa imi fac flesh dar nu stiu de unde pot sa-mi cumpar un expander.Pe bestial nu am gasit.Imi puteti da un site? Multumesc :* Funda! :3
Hey everyone! am o intrebare... stiu ca suna cam ciudat! :) puteti sa imi dati si mie lista magazinelor din mega mall :)? pentru ca nu mi se deschide site - ul si as avea nevoie de ele in ordine alfabetica!...? (mai mult)
A comandat cineva maiou cu Ian si Paul de pe represent.com? A ajuns?
Salut, de unde pot cumpara haine si accesorii rock de calitate, dar la un pret decent? Multumesc!
Vreau o bicicleta noua, dar unul dintre parinti nu este de acord si nu pot strange atat de usor o gramada de bani. Spune ca e destul de buna cea pe care o am, dar nu e! Si trebuie sa fie amandoi...? (mai mult)
Ma intrebam daca imi puteti da niste linkuri pe care pot intra pentru a cumpara servetele cu model adica cu desen pe ele. stiu deja site-ul de la creativ si cel de la moustache.com
am o curiozitate... De la ce varsta pot primi colete de la Emag... Ps eu am 13 ani, si vreau sa ii fac o surpriza mamei cu un produs disponibil doar pe eMAG..
Heei! Stie cineva un site cu haine dragute din Korea/Japonia? Sa fie transportate in Romania, la posta si atunci cu banii jos, nu cu cardul sau asa. Si daca stiti, va rog lasati si un site cu accesorii...? (mai mult)
Hei! Stie cineva un site cu haine cosplay, accesorii, peruci, masti, etc? Cu transport in Romania, ridicat la posta si atunci dati banii jos. Nu prin card sau banca. O sa dau funda. Arigatou ^^
Sall! Cine si-a comandat de pe i.ntere.st vreau sa stiu daca ati platit ceva la livrare, si cam in cat timp se baga marfa?
Stir cineva de unde pot sa cumpar in Valcea dog tag?
Vreau sa cumpar o cabina de dus cu hidromasaj, am gasit ceva aici http://www.goodbath.ro/produs/cabina- dus- hidromasaj- 80x120- lira A mai cumparat cineva de aici, ce parere aveti de spre magazin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!