Hey stie cineva magazine de oje in Bistrita? Dau funda e urgent
Stiti cumva daca se gaseste unt de arahide la Kaufland? Daca da, in ce raion? Dau FUNDITA!
As dori ai eu niste site-uri de tenesi/pantofi de firma sau si alte produse, site de incredere si produse bune ai de firma, nu doar cu numele.
Salutate TPU! Am 2 intrebari: ce telefon seamana cu yezz andy 3.5EI? Pt ca as crea sa stiu daca pot gasi ceva carcase pt el. Si a doua: cat costa un incarcator portabil? Vreau un site de unde pot lua, ...? (mai mult)
Imi puteti da un site pentru roti de skateboard de cauciuc/silicon? Multumesc!
Am comandat un telefon de pe skyfon si am asteptat o zi si nu am primit telefonul de confirmare. M-ai are rost sa astept?
Cine are o baterie de vanzare mai exact pentru un telefon VERTIS 4010 YOU?} VA ROG DACA AVETI SPUNETI-MI SI PRETUL! FUNDA!
Imi puteti spune de unde sa cumpar un disc zburator(fresbee) in Targu Mures?
Am comandat astăzii la 17:00 un colet cu BMX prin fan courier în cât timp îmi poate ajunge, îmi ajunge intr-o zi?
Hei TPU, am vrut ieri sa- mi cumpăr cu un joc de pe altex, am pus eu toate detaliile pe acolo, adresa nume pac pac si eu la email am "51" si nu stiu da am senzația ca am uitat sa pun pentru ca nu-...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar o bratara cicret?
Saptamana trecuta, Luni am comandat de pe eMAG un scaun de birou. Marti, a doua zi a venit dar nu am avut timp sa il desfac atunci ca trebuia sa plec de acasa. Cand am venit casa l- am ...? (mai mult)
Imi poate da cineva site-uri cu rujuri sau luciuri pentru copii Cum ar fi Baby lips...
Salut ar vrea cineva un xbox 360 slime cu 22 de jocuri + gta 5 inclus, kinect, xboxu are 250gb memorie, un Samsung galaxy s3 doar pe Orange are 16gb memorie original crapat unpic sus la camera dar ...? (mai mult)
verisoara mea a comandat un telefon de pe ce.ro (ea e din Tulcea) In cat timp o sa ajunga coletul? Funda
Vreau sa cumpăr de pe Emag laptopul HP 250 g3, problema e ca acolo il da pe negru si eu il vreau alb Ce pot sa fac? Pot specifica culoarea?
TPU! Caut reviste W.i.t.c.h ca sa imi intregesc colectia. Contra cost. Ma poate ajuta cineva?
Imi poate da cineva site-uri cu oje frumoase de mai multe firme si chiar seturi?
Am o intrebare pentru cei care se uita la mpfm. Vreau si eu sa stiu ce rochie a purtat elly la finala de sambata, pe ce site o pot gasi. Funda
Stie cineva unde pot gasi lenjerie draguta la preturi mici in Pitesti? (Portjartiere, chestii cu dantela etc.)
Știe cineva unde găsesc(pe internet) apă Voss? P.S. Nu am nevoie de răspunsuri gen "Nu e bună de nimic", nu prea mă interesează apa, ci sticla în sine, fiindcă filmez cu niște colege o scenă...? (mai mult)
Hey! stie cineva de unde pot cumpara hartie de transfer pentru textile deschise la culoare? sau un site de pe care pot comanda? mersi!
AMulțumesc auzit de scotch cu model.Cine știe sa-mi spună va rog! Dau funda
nu stiu daca am ales bine categoria.Intrebarea asta este pentru Ploiesteni, Prahoveni. Unde pot sa imi personalizez un tricou in Ploiesti?
Daca eu trimit un colet cu verificare si clientul nu il accepta cine plateste transportul?
De unde pot cumpara spray pentru graffiti? Funda( ma refer de la ce magazin)
Ps3 sau leptop
Pentru cei din Bucuresti, am vazut acum vreo luna in zona pipera un magazin Puma in cladirea Nord City Tower. Voiam sa va intreb daca ati intrat vreodata acolo si stiti ce amrfa au? Adica au o ...? (mai mult)
Daca dau o comanda de pe siteul Puma cam care ar fi costul transportului pana in tara? Daca de exemplu un produs e 40 de euro,cu transport, cand o sa ajunga la usa cam care ar fi pretul final?
Stiti unde as putea gasi carabiniere ( in Tulcea sau la ce fel de magazine as putea gasi )?
Îmi poate spune și mie cineva cum pot să procur o pereche de Air Max 90 în România? Și care sunt cele mai bune site-uri de încălțăminte din UK care pot livra în România?
As dori si eu o arma airsoft pana in 200 lei, nu stiu care e mai buna manuala sau electrica pentru ca as vrea una buna care sa merite banii, va rog help me
Știe cineva de la ce magazin pot cumpara pânza albă?
Stiu ca e cam ciudat sa intreb asta...dar este cineva in iasi sau altundeva care doreste Colectia Borderlands pentru PS3? jocurile sunt noi am jucat de doua trei ori pe ele nu au nicio zgarietura...? (mai mult)
,La cati ani ai voie sa pui un obiect pe OLX, adica sa il pot vinde? Eu am 16 ani si jumatate. Oare pot sa pun anunturi? Dau funda pentru cel mai rapid raspuns
De unde pot cumpara si eu culorii ptr textile.din ploiesti. daca ma poate ajuta cineva.
stie cineva unde pot gasi acel mic si negru colier pe care il poarta Bianca Adam?
Imoi puteti spune un magazin unde pot gasi cat mai multe tipuri de adidasi de la puma? Sau un magazin virtual de incredere care sa aiba o gama mare de incaltaminte puma! Am vazut adidasi interesanti...? (mai mult)
Servus! :) Am pus ochii pe o fustă pe olx.ro şi nu ştiu acum cum să procedez.Îmi puteţi detalia modul de plată şi modul de primire?[nu râdeţi de mine pentru că e prima dată când comand ceva...? (mai mult)
In afara de Emag,Mediadot,si PcGarage stiti alte magazine unde se pot asambla un Pc(Pt Gaming, si videoedit)?
Sall TPU, care husa vi se pare cea mai frumoasa? http://www.okazii.ro/huse- telefoane/huse- vodafone/husa- sunex- flip- cover- s- view- vodafone- smart- 4- turbo- a170346338?icid=CS20.P.VZ.04.15&ibid=listing[170346338] ...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar de pe net niste piercinguri, creole, dar nu gasesc niciun site serios de pe care sa pot comanda. ma puteti ajuta?
Daca comand vineri ceva de pe eMAG, cand mi-l aduce? Luni sau poate sa-l aduca si in week-end(Sambata-Duminica)
daca cumperi cu cardul de pe google play, ai nevoie de aprobarea bancii cardui? Eu am incercat sa cumpar cu cardul si imi arat ceva de genu : cardul xxxx- xxxx- xxxx- xxxx a fost respins. Va...? (mai mult)
Se deschide supermarketul Profi.As vrea sa stiu daca in Profi se gasesc ceva cosmetice(ceva produse make-up).
Stiti de unde as putea cumpara acest material sau cum se numeste in romana. Un site ar fi de folos. https://www.google.ro/search?q=Holographic+...? (mai mult)
Site-uri de unde pot comanda haine de firma?(Stradivarius,Mango,Pause, H&M, Bershka,P&B, etc). In afara de site-urile lor propriu-zise. Multumesc.
A mai cumparat cineva ceva de pe wish?
Stie cineva un magazin in Buzău unde pot gasi articole kpop(tricouri) (nici nu stiu daca exista asa ceva in acest oras). Sau daca nu, un site cre sa livreze si in Romania tricouri cu BTS. Multumesc...? (mai mult)
Stie careva un loc(Braila) sau un site pentru accesorii de telefoane? As dori sa imi cumpar un capac de baterie si o husa mai instarita pentru un HTC desire 500
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?