Hei, aveti cumva idee de unde imi pot cumpara manga sau benzi desenate ca Batman online? Manga am gasit doar in Book City din Coresi.
Neata! Unde sau la ce fel de magazine pot sa cumpar bucati mari de carton in Bucuresti? Mersi!
Cesuri: Casio vs Seiko! ce ati alege si de ce?
Ce marci va plac?
As vrea sa imi cumpar de pe net niste piercinguri,creole, dar nu gasesc niciun site serios de pe care sa pot comanda. ma puteti ajuta?
De unde pot cumpara carnetele/agende de tipul Field Notes?
Cine stie cv siteuri unde pot gasi vopsea pentru textile? Da nu vosprea dinaia care este in plic si se amesteca cu apa, ci dinaia ce se gaseste intr- un tub, si este mai tare, gen tempera sau...? (mai mult)
Hei. imi puteti da site.uri de unde pot cumpara fusta cu talie inalta cu impreu floral. va rog. dau funda,
Știe cineva de unde pot sa cumpăr online lănțișoare cu jumătate de inimioară pentru cupluri? Sau măcar pandantivele. Dau funda :*
unde gasesc si eu lant si bratari choker?
Hey, TPU! Vreau sa imi iau orga. Cei care mai stiti cate ceva despre ele, ce imi recomandati? :)
In Bulgaria se pot gasi bomboanele Bean Boozled? Dau funda
De curând am primit de la cineva un paysafecard de 100 de lei. Am vrut să pun banii pe PayPal, dar nu ştiam cum, aşa că am căutat Paysafecard to PayPal şi am găsit un site : http://exchange-...? (mai mult)
Vreau să fac o comandă online, de pe Bershka, cu cardul.E site sigur?* întrebare în soecial pentru cei ce au mai comandat *
Am auzit multe chestii ca, unii care au comandat de pe altex le- au venit comanda peste cateva saptamani, si am comandat si eu de pe altex, astept de aproape o saptamana, am sunat la ei dar nu merge...? (mai mult)
Am vazut oferta asta http://promotiiaerconditionat.com/reducerea- zilei- discount- de- 950- lei- la- aparatul- de- aer- conditionat- samsung- ar12jsfpewqnze- smart- inverter/?refid=tpu&oferta=da Ei ...? (mai mult)
Cand apar reduceri la ghetele Alessandro Biaggio g1 nero? Funda.
In ce magazin/site pot gasii color off de la estel profesional?
Siteul http://www.housesport.ro/haine-online are produse originale? Ati comandat vreodata de aici? ce parere aveti?
ce parere aveti despre siteul Discountplanet.ro http://www.discountplanet.ro? Am gasit pe acest site produse mult mai ieftine decat in magazinele virtuale sau reale din Romania. din cate am ...? (mai mult)
Cine stie si a mai comandat de la altex, in cat ar putea veni un colet pana in Pitesti? Mersi + funda
Am si eu o intrebare.As dori sa cumpar un pulover/tricou negru, cu guler de camasa alba(doar gulerul, restul sa fie pulover sau tricou). Unde pot gasi un lucru ca acesta? Mentionez ca vreau acest lucru...? (mai mult)
Vreau si eu multe, multe siteuri de unde pot sa-mi cumpar haine. Cat de cat accesibile la pret, nu preturi de mall.( sunt baiat ) FUNDA!
Cine stie un site de pe care pot cumpara haina faine de baieti la pret mic?
Daca comand 2 lucruri de pe altex, o sa vina mai tarziu? Mersi si funda
De la ce mercerie din Constanta pot lua fire schachenmayr? Ms!
Deci, revin cu intrebarea. Mi- am comandat ceva de un site, iar ieri nu eram sigur daca mi s- a inregistrat comanda fiindca duminica. Dupa ce am facut aceeasi comanda, peste putin timp, ce credeti?...? (mai mult)
Imi recomandati o tastatura buna pana in 60 lei? Multumesc (nu sunt zgarcit dar nu vrea sa imi cumpar una mai scumpa)
Cine stie de unde pot face rost de baloane cu apa din Vaslui?
As vrea si eu sa stiu, am comandat ceva de pe altex, dar nu stiu in cat vine, imi puteti spune voi (cei care ati mai comandat de la altex) in cat ar putea sa vina? Multumesc, +funda
Cum vi se par ochelarii Ray Ban?
Heyy TPU nu stiti un magazin de fundite clama? FUNDA :X
Ebay poate aduce comenzi gresite? D-au funda primului raspuns care se refera la aceasta intrebare!
Am achizitionat un pc, dar nu ma prea pricep la shopping, vreau sa stiu daca, cand cumpar un obiect ( pentru mine pc ) si e la reducere (gen 2200ron din 2400 ron) si imi vine dupa ce s.a dus reducerea,...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar un jurnal ca al lui deeper din Ciudateni, daca aveti un link de unde as putea sa mi-l cumpar va rog sa mi-l trimiteti ( funda ) :)
Am cumparat astazi doua biletele la un concert. Pana acum primeam doar bilete cartonate, acestea nu sunt. Pot avea probleme cu ele? Adica sa nu- mi zica acolo ca am scos eu la imprimanta biletele. Mentioneaz...? (mai mult)
V- as ruga sa imi spuneti la ce ora predau comenzile cei de la Emag la Cargus(curier), pentru judetul Cluj.Eu stiam ca in jur de ora 18 ca sa ajunga pe a doua zi, dar v- as ruga sa imi spuneti...? (mai mult)
E buna aceasta masa de tenis? Mai bine caut alta? http://www.metro.ro/shop/ro/office/product/151684001001
Am comandat pe altex un pc, si imi scrie Comanda procesata partial, imi puteti spune ce inseamna?
Hei,Vreau si eu niste site uri cu pastaloni scurti cu talie inalta si care au transportul prin posta. FUnda
Ştie cineva unde pot găsi minioni de plus la un pret bun in Ploiesti?
Hey, TPU. Nevoie de ajutor aici>>>! Deci. am luat intr- o excursie trollerul unei vecine si din greseala i- am pierdut rotile pe undeva Stii cumva de unde as putea sa iau niste roti noi / second hand?...? (mai mult)
La ferdinant-bacau, se poarta uniforme. Vreau sa stiu cat costa si modelul.
Unde pot gasi in Targu Ocna paysafecard? Stiu ca este unul pe langa penny market dar nu stiu care e. Funda!
Deci vreau sa stiu care e treaba cu eMAG. Vreau sa imi cumpar gta5 pentru ps3.eu sunt minor si jocul este pentru cei peste 18 ani.Cand mil aduce imi cere buletinul sau altele. Dau funda!
Știți de unde pot cumpăra postere cu Game of Thrones, online la un preț convenabil?
Stie cineva de unde imi pot lua detergent borax in Romania? Am nevoie de el pentru a- mi face un fel de mazga(slime) - sau daca stie cineva un magazin de unde as putea sa cumpar mazga(slime)...? (mai mult)
Hei TPU, nu am mai gasit modelul de husa pentru iPhone 6 pe care il voiam decat pe acest site http://www.husepiele.ro/telefon/iphone/iphone- 6/husa- piele- iphone- 6- noreve- vintage.html si am comandat-...? (mai mult)
Hey TPU! imi puteti da niste site-uri unde sunt tricouri la real madri cu Zidane Raul sau Figo
Unde gasesc si eu magazine cu sepci in Ploiesti? (ma refer sa aiba o gama variata, nu doar 3-4 modele)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat