Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Martie 2025 sunt:
Salut,vreau sa imi cumpar un laptop in rate fara dobanda sa nu platesc mai mult decat este pretul lui daca platesc cash. As vrea sa stiu de la ce magazin pot face rata cu dobanda 0.
Unde pot găsi skate-uri din alea din plastic, mici și ieftine?
Cate anticariate exista in Suceava si va rog sa-mi dati adresele lor! Fundita!
Cam cat ar insemna in centimetrii masura44 la acesti pantofi sport? https://www.fashiondays.ro/p/pantofi- sport- negri- din- piele- paul- barbati- versace- 19- 69- abbigliamento- sportivo- 2685013-...? (mai mult)
Ce înseamnă modalitate de expediere Standard: 3-5 zile lucrătoare?
Hei. Spuneti-mi si mie site-uri de unde sa imi cumpar haine, nu foarte scumpe si comanda sa ajunga macar in 2 saptamani. Am 18 ani, sunt baiat.
Sunt de barbati sau femei?:)) https://www.flickr.com/photos/132933029@N07/18926212118/in/photostream
Hi! Știți site- uri la care le- aș putea vinde cărți?! Tata timp de 5 ani până anul trecut a cumpărat o groază de cărți(romane marea majoritate), cred că peste 300 de cărți. Eu sunt la...? (mai mult)
Hei! Am intrat pe site la H&M, mi- am făcut cont și vreau să comand ceva. Aveți idee dacă îmi trebuie neapărat card pentru a plătii? Fiindcă nu am, mă gândeam dacă pot comanda prin curier...? (mai mult)
Spuneți-mi și mie unde pot găsi tricouri de la echipe de fotbal (ex: Steaua, Dinamo, Asa. Etc.) în special un tricou de la FC Botoșani aș vrea dar nu găsesc nicăieri. Ajutați-mă!
Stie cineva cum completez formularul de pe olx la adresa expeditor daca vreau sa duc eu coletul la Cargus(completez cu adresa mea sau de la Cargus)? Vreau un raspuns de la cineva care stie sigur....? (mai mult)
La ce fel de magazine se pot găsi acele tuburi de colorante pentru haine? http://www.artdeco-craft.ro/artdecocraft/eshop/9-1-CULORI-SI-PIGMENTI/21-2-Culori-textile
Hey lume, as vrea va intreb daca stiti vreo florarie in Bucuresti unde sa faca buchete cum doresc eu, la comanda Multumesc!
Unde gasesc genti pe umar elegante si pentru scoala? :-)
Am si eu o intrebare urgenta! : exista Altex la Sun Plaza Bucuresti? Multumesc.
am o intrebare mai ciudata, pot spune asa, m ar interesa un set de bump keys ce stiti, se gasesc si in Romania? daca da, dati mi si mie un link,
Salutare tuturor! De data aceasta am revenit cu o intrebare. Vreau sa stiu daca microfonul Somic Senicc SM- 098 este bun. Am cautat pe youtube review- uri si nu am gasit. Doresc sa stiu cat de bun este,...? (mai mult)
Ce este mai exact "paysafe card"si cum se foloseste?
Exista vreun mall in Alexandria Jud Teleorman?
Spuneti-mi si mie site-uri de unde sa imi cumpar haine, nu foarte scumpe si comanda sa ajunga macar in 2 saptamani. Am 18 ani, sunt baiat.
Buna,vreau sa-mi cumpar o pereche de role(nu am mai avut),unde,in Ploiesti,as putea gasi unele la un pret mai rezonabil? P.S. le vreau pentru plimbari prin parc, relaxare.
Dacă comand de pe dresslink.com comanda ajunge la poșta vamală? Ce taxe percepe poșta vamală?
Salut/Buna. Am dat ieri o comanda la eMAG pentru o placa de baza, un procesor si o placuta de 4gb ram si cand am dat comanda, toate erau bine, acum cand ma uit la comanda scrie:" comanda inregistrata...? (mai mult)
Sunt mai scumpe biletele presale la un eveniment decat cele care le cumperi chiar de la casa de bilete? Particip la un evemiment pe 27 iul deci ma grabesc cu raspunsul.(dau funda) :)
Hei eu am dat comanda de o piscina de la allshops si nu gasesc nr de telefon va rog ajutati-ma repede!
Recomandati site- ul Geek sustinut de Wish? As vrea sa cumpar un mouse si tastatura, si vad pe acel site produse foarte bune si aratoase la prima vedere, dar si extrem de ieftine. Din cate am vazut nu...? (mai mult)
TPU ce trebuie sa manac pentru a "a pune" masa musculara pe mine? (Raspundeti sub forma unui tabel daca se poate ..adica de la ora 8 dimineata trebuie sa manaci ....de la 13:00 ziua asta...seara asta..etc....? (mai mult)
Am dat o comanda pe thegift.ro acum vreo 4-5 zile, iar la informatii comanda scrie " in asteptare ". asta inseamna ca comanda inca nu e pe drum?
Stiu ca suna ciudat, dar de unde as putea sa imi cumpar o sapca in Baia Mare?
Hey! Vreau sa- mi comand un telefon de pe eMAG dar scrie ca trebuie sa platesc nu stiu cat pe luna. As putea sa- l cumpar normal, fara sa mai platesc sau n- am inteles eu bine? Ma puteti lamurii? Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa cumpar ceva de pe amazon. Am ales produsul dorit si l- am adaugat in cos. Cand vad cat costa transportul?(cumpar de pe amazon.co.ik, un produs de 9 lire). Daca apas pe proceed to checkout...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr ceva de pe eBay si la postage and packaging(transport si ambalarea) imi arata 14.5 lite(vreau sa comande de pe eBay.co.uk) asta inseamna pretul total sau doar transportul?
Stiti dava exista decathlon in galati,sacs exista va rog sa mi spuneti Unde se afla,
De curand mi-am facut cont pe paysafe si as vrea sa stiu: Daca vrea cineva sa imi doneze niste bani din contul lui in contul meu ce ii trebuie pentru a ma gasi pe mine?
Am comandat ceva de pe OLX si imi va fi livrat cu fancurier(nu este cu verificare colet), daca nu este ceea ce am comandat mai il pot returna? nu vorbiti in necunostinta de cauza doar ca sa primiti funda...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe ebay, cum ar veni din america, cat platesc transportul?
Stiti cumva un site cu lucruri de vanzare ( romanesc ) legate de Ed Sheeran?
Imi puteti da si mie niste modele de adidasi stil pantof...mai casual sa mearga la camasa daca se poate sa-mi dati si site de unde sa-i cumpar! Funda pentru modelul care imi place! Mersi
imi spune si mie cineva un site de unde as pute cumpara un tricou cu trupa Codu' Penal
Niste site-uri cu platforme imi puteti da?
Daca e cineva intresat de xbox 360 super slim cu 4 gb dau si gta v dau si separat doar xboxul 750lei cu tot cu joc 850lei vreau sa imi iau un chow chow URGENT.
Hey,poate sa imi explice si mie cineva cum e Amazon sau eBay? sunt un fel de olx?
:D Stie careva dintre voi un site din România de unde pot comanda revistele Kerrang sau Alternative Press? (Si daca nu, merge si revista Rock Sound, dar le prefer pe primele doua.) Dau funda!...? (mai mult)
Stie cineva un site cu postere sau cu postere personabilizabile, in care transportul sa fie ieftin? Toate care le-am vazut au transportul +30 lei! Multumesc! Fundaaa!
Din cate stiu, dintre pietrele lunii cele mai puternice sunt cele transparente cu reflexii albastre.De unde as putea sa cumpar una (de preferat ceva mai mare nu o pietricica mica )? Accept raspunsuri ...? (mai mult)
Sallut, vreau sa imi cumpar un laptop, o sa il folosesc mai mult sa navigez pe net, pentru filme, programe gen open office sau programe de editat, si eventual ceva jocuri gen fifa 07 etc, dar ma...? (mai mult)
Hei,cine poate sa imi zica de pot achizitiona articole Minions.Va rog sa imi dati si mie link-ul! Dau funda pt cel mai bun raspuns/link!
Vreau sa cumpar de pe ebay o clona arduino (3- 5$), un display pentru arduino care e tot cam atat, si niste senzori, cateva fire si cam atat. Eu vreau sa dau comenzile separat. Produsele vin ...? (mai mult)
Am comandat o carte pe care trb sa mi o livreze urgent cargus.Eu am dormit si nu am auzit apelurile de pe telefon si cand am iesit din casa am gasit pe usa o foaie pe care scrie :":Ati fost avizat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!