Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Martie 2025 sunt:
Stiti unde as putea comanda o placa de skate? dar sa picteze pe ea o imagine pe care o dau eu?
Pe OLX.ro transportul produselor costa?
Salut tuturor, stie cineva daca pe pc garage sau pe eMAG vor fii reduceri de black friday? Daca da cam cat ar fi la electronice si componente pc?
De unde pot sa imi cumpar tatuaje metalice... Nu foarte scumpe? Dau funda :*
Un site de pe care pot sa cumpar tricouri de fotbal? Dau funda(pretul in jur de 40Euro, de preferat real madrid, bale)
Stiu ca probabil e o intrebare prosteasca, dar exista vreun mall in Sulina?
Am pierdut supapa(valva, dopul de la saltea ) pentru apa, saltea gonflabila si nu stiu ce sa fac oare gasesc de cumparat alt capac? lasati- mi Linkuri. Multumesc anticipat! Si va rog cat de repede...? (mai mult)
Hello TPU, va rog sa imi spuneti si mie daca se gasesc pe undeva de cumparat incarcatoare originale de iphone 4. mi- am pierdut incarcatorul si nu am gasit de cumparat decat chinezarii dar problema este...? (mai mult)
Buna imi dati un site unde as putea gasi vopsele pentru tricourile alea in spirala tie dye? Daca se poate nu prea scumpe :)) funda
Am nevoie mare de ajutor.Repede! Am dat comanda la altex, am pus toate datele corect numia ca s-a dat comanda de 2 produse cand eu voiam numai unul, cum anulez comanda?
De unde pot cumpara un cub Rubik (profesional nu jucarie) in Galati?
Vreau si eu niste site-uri serioase de unde sa comand tenisi/adidasi (nike, converse, etc) si sa nu fie fake. De preferat site-uri de la care ati cumparat deja. Multumesc! :)
TPU! As avea si eu o intrebare, a mai comandat cineva ceva de pe site-ul Bonzai GSM? Pentru ca eu am facut asta acum 10 zile si inca nu am primit comanda. Multumesc!
Stiţi unde pot să găsesc online aceste accesorii? http://imgur.com/7GL6Hf2
Ce parere aveti de adidasii nike air max?
Vinde cineva tricouri de la BUG Mafia?
Imi puteti spune va rog de unde as putea cumpara vopsea pentru textile din Galati?
A comandat careva de pe eBay? Dacă da, se comandă la fel ca și de pe Emag, chiar dacă comanda este din altă țară? Despre costurile de transport ce știți? Vă mulțumesc anticipat.
Buna fetelor! As vrea sa stiu in ce magazin pot gasi produse Essence, nu pe site-uri.Sunt scumpe produsele de la ei?
Am gasit pe Decathlon un cruiser skate care costa 150lei si pe site tot la fel dar 250lei.Pot sa am incredere in cei de la Decathlon? A mai cumparat cineva de acolo? sfaturi? DAU FUNDA!...? (mai mult)
Imi poate da cineva niste site-uri cu lantisoare pe care scris sau se poate personaliza cu numele meu? :)
Ofer fundă, repede, vreau să cumpăr un telefon de pe net. Cine îmi poate spună prin ce curier și cum ar trebui ca vânzătorul să trimită coletul, astfel încât eu, când primesc coletul,...? (mai mult)
Care stie cat e pretul la kilogramul de plumb la centrele de colectare de fier vechi?
Martia asta vin 2 prietene la mine si as vrea sa am cateva joculete potrivite pentru varsta noastra (10- 11 ani).As avea cateva cu unghii si din astea, dar m- am gandit la Suvite Chic. Daca aveti,...? (mai mult)
Buna, TPU. Cand vreau sa comand ceva de pe Altex, nu imi apare optiunea "plata numerar" si eu nu vreau sa platesc cu cardul. Poza cu ce imi apare cand vreau sa cumand: http://i.gyazo.com/4ac38aa4ce4439f94faea668cfd821f0.png ...? (mai mult)
Un magazin cu costume de baie retro frumoase?(talie înaltă)
Salutare, imi puteti da un site de pe care pot sa comand niste vopsea textila pentru blugi (albastra si neagra imi trebuie). Mersi
Conversii de pe Emag sunt originali? Ati cumparat de la ei Conversi? Ofer Fundaa!
Stie cineva de pe ce site imi pot lua acesti ochelari https://www.google.ro/search?q=ochelari+ ray+ ban&biw=1280&bih=923&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nhmZVfLsCYGiUpj8lpgJ&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=rame+...? (mai mult)
Hei TPU, cat costa revista Super Bravo Girl? Am auzit ca in jur de 3 lei. Revista apare marti (7.07.2015), iar eu daca ma duc joi (9.07.2015) sa o cumpar, o mai gasesc? :)) Multumesc!
Spuneti-mi va rog programul din weekend de la Electroputere Mall Craiova. Pls
Spuneti-mi si mie un site de pe care pot comanda pandantive in forma de inima cu gravura personalizata
Buna TPU am nevoie de un sfat am aproape 13 ani si multe fete se fardeaza si as vrea si eu...ei bine ...nu stiu cum sa fac, caci nu prea vreau sa dau banii pe cosmetice sunt destul de scupe, spuneti.mi...? (mai mult)
Am o intrebare pentru pasionatii de carti de joc.Stiti cumva daca un pachet comandat de pe playingcards.ro poate fi expediat si prin curier sau doar prin posta romana? Funda! :)
Vreau sa imi cumpar niste Sea Monkeys si nu stiu de unde sa cumpar! Poate cineva sa imi dea si mie un link de unde pot cumpara si sa fie in stoc.Va rog mult, ajutatima!
Am vazut pe internet acele tricouri DIY pictate. Intrebarea mea este de unde putem lua vopselurile. As dori un site romanesc sau daca unul dintre voi este din orasul Campina(Prahova) sau din apropierea...? (mai mult)
As dori sa cumpar un "minion" din despicable me care poate vorbi, in special. oferiti- mi niste detalii despre mall- uri unde as putea gasi asa ceva (berlin, viena, budapesta pentru ca acolo...? (mai mult)
Heeeey...ce idei aveti pentru a face cadou unui baiat de ziua lui? tin sa mentionez ca e prietenul meu(de un an) si are majoratul in curand...va roog!
Am niște pantaloni care îmi plac foarte mult dar :)) Nush daca îs dr fata sau băiat sunt niște pantaloni cu tur, cum îmi dau seamă dacă sunt de fata sau băiat? :D
La eMAG poti face cumparaturi in rate si cu card de la ing visa electron?
Dioxidul de carbon se gaseste in marketuri?
Unde gasesc ADIDAS SUPERSTAR 2 ALBI CU NEGRU pentru femei? Adica 37- 38. Am gasit online doar pentru barbati si culmea, erau preturi de pana in 300 de lei. I- as lua din magazin dar sunt mult prea scumpi...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce magazine accepta cupoanele de la programul euro 200?(dar vreau ca acestea sa fie cunoscute, cum ar fi altex, eMAG, etc....nu vreau firme fantoma ca de exemplu diablocomputer...? (mai mult)
Hei Tpu.La sediile eMAG se primesc comenzile facute online sau pot sa vad si produsele acolo? Imi pare rau daca am gresit categoria ceea ce probabil amfacut. Funda :)
Va rog sa ma ajutati :)))) eu sunt din Bacau. Am incercat sa comand mancare la domiciliu si sa platesc cu cardul. Si nu am reusit. Chiar nu se poate sa platesc cu cardul?
Era un site unde se vindeau coliere hippie handmade, erau vreo 3- 4 lei. De exemplu, era un colier/lant cu un vas (vapor), care inauntru avea o inima si chestii de genul. Daca cineva mi- ar putea da...? (mai mult)
Stie cineva de unde mi- as putea achizitiona o banda de alergat, ma refer la una cat de cat buna ( nu ceva sa se strice in 2 zile de utilizare ), si pretul ar fi cam pana in 700 lei. Multumesc...? (mai mult)
Eu o sa plec intr-un cantonament si vreau sa ii cumpar ceva unui prieten (are 11 ani si face fotbal). Ce sa ii cumpar? Dau funda. Multumesc :-)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!