Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Martie 2025 sunt:
Vreau sa știu daca știți vreun site de unde as putea sa îmi cumpăr o agenda/un planner sub 50 de lei
Originali sau nu? vreau sa stiu daca are rost sa comand. http://www.tenesi-converse.com/index.php?route=product/category&path=65
Ce pistol pe Co2 imi recomandati? ceva in jurul a 150 ron. Un link daca se poate.
As vrea sa imi cumpar o basca Alofoke! - Kush Grass Cap. dar nu inteleg cat consta pentru ca pe site scrie la price L$199. Nu inteleg ce semnifica acel L. sa fie oare 199 de dolari? :)) https://marketplace.secondlife.com/p/Alofoke-...? (mai mult)
Ce sericiu de curierat sa aleg Cargus sau GLS?
Pentru utilizatorii airsoft! Dores sa achizitionez un pistol pe CO2, ce imi recomandati sa fie undeva in jurul a 150 lei. As dori ceva cu putere de impact ridicata... http://www.airsoft.ro/UMAREX- COMBAT-...? (mai mult)
Cum se numeste acel aparat care face bere de casa? Va rog sa im dati un link de unde as putea sa imi cumpar. Multumesc
stiti cumva un site de unde se pot cumpăra Jordani?
Cine poate sa imi dea niste linkuri unde se vand tricouri cu Marco Reus? :)
Imi poate spune cineva cateva site-uri cu produse de tot felul?
Vreau sa trimit o comanda pe Okazii.ro dar cand bag adresa imi zice eroare adresa..de ce? Ma poate ajuta cineva?
Ceva site de pe care pot cumpara tricou cu marco reus la nationala germaniei pentru copii? :)
imi spune si mie cineva ceva site-uri unde gasesc tricou cu Marco Reus la nationala germaniei pentru copii? :)
Ati cumparat vreodata de pe eBay? Cum se procedeaza? Toti vanzatorii sunt verificati sau e posibil in loc de pantofi sa primesti cartofi :))? Am gasit niste rochii si m- ar interesa : http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=shirt+...? (mai mult)
Cum pot sa anulez o comanda de pe Altex?
De cand se pot cumpara bilete la meciul Ungaria Romania?
Buna TPU :) As vrea sa- mi comand de pe net o pereche de adidasi Nike Air Max, doar ca gasesc de doua tipuri : cu emblema Nike pe limba adidasului (https://www.google.ro/search?q=nike+ air+ max&biw=1280&bih=933&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0CCkQsARqFQoTCKTEqI2LvMYCFcSO2wodXI8FTg#tbm=i
Mi- am facut pentru prima data un card de credit pentru cumparaturi la ideabank, am folosit o suma de bani pentru niste comenzi pe internet iar alta am retraso la ATM, pt cumparaturile pe ...? (mai mult)
Unde gasesc bratara pentru un ceas Festina model 6637? Am dat mail la firma lor. si nu se mai gaseste. alte idei are cineva?
Nu stiti unde pot gasi hartie embosata? Imi trebuie urgent si nu gasesc.
De unde pot lua lumanari colorate?
Bună ziua, cine știe în orașu Constanța prețurile la produse, haine, transport, etc, etc la toate sunt mai ridicate în comparație cu alte zone ale României sau nu?
Am văzut ca la Lidl au aparut tricouri si pijamale cu Minioni. Are careva dintre voi? Cat au costat? Mersii
Sal TPU. Imi puteti spune si mie plz unde pot gasi trandafiri albastrii in Brasov?
A cumparat cineva de pe www.allstar-mania.eu? Vad ca sunt reduceri mari la converse. Dar nu sunt sigur de calitate. http://allstar-mania.eu/home/2-converse-all-star-red.html#/marime-41 Se merita?
Am un cuptor cu microunde Whirlpool avm 562 si mi-am spart placa turnantă de sticla De unde cumpăr alta?
La ce raft pot gasi Lapte Condensat ( concentrat ) îndulcit la Lidl?
As vrea sa vand niste jocuri pentru ps3 (asasin creed 3, heros,lego,etc.). Stiti pe ce sait as putea sa vand mai rapid jocurile?
Ati comandat vreodata haine de pe Aliexpress? Ati fost multumiti de ele?
Vreau să îmi cumpăr o măsuță de toaletă și oriunde caut ori prețul este mult prea mare ori magazinul nu are.Sunt din Tm și am vrut sa iau de la IKEA dar am aflat ca transportul e 1, ...? (mai mult)
Stiti vreun magazin in Ploiesti in care sa gasesc ursi din aceia mari de plus?
Hei TPU, de unde poți cumpăra păpușile minifee, am văzut câteva și pur și simplu m- am îndrăgostit de ele Sunt prea dragute. Dacă exista vreun magazin sau ceva în România, de preferat ...? (mai mult)
Bun...deci stie cineva un magazin in Galati din care pot cumpara tricouri cu trupe rock sau One Direction? Raspuns rapid va rog... ps :Daca a-ti sti cam cat ar costa ar fi super.
Sunt second hand-uri in Madrid? Gasesti lucruri dragute si vintage?
Heii am nevoie de ajutorul vostru care stiti unde as putea gasi un gel antibacterian de la pocketbac din tara :(? eu l- am primit din america de la o cunostinta si pe aici nu am gasit nicaieri si as vrea...? (mai mult)
Buna! Cautam pe internet o husa de telefon (Samsung Galaxy S3 mini) cu Arctic Monkeys sau cu Imagine Dragons. Unde pot gasi site-ul cu husa\husele? Multumesc!
Salut, doresc sa trimit un cadou prin curier dar sunt nou in domeniul asta.Cum as putea sa trimit un inel de logodna pana in America din Romania cu costuri putine si siguranta? Va rog foarte frumos sa ...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe Amazon din UK sau USa in cat timp va ajunge si cat de mult ma va costa?
Exista o firma unde poti sa iei haine sa le vinzi?
A cumparat cineva vopsea Manic Panic? Daca da, de unde? Ce parere aveti despre ea?
Stie cineva de unde as putea cumpăra verighete la un pret mai accesibil? Daca ma puteri ajuta cu numele magazinului, adresa...din Galați si Brăila? Mulțumesc!
Stie careva un site de unde pot sa-mi comand postere,tricouri, etc...cu trupa Paramore?
Diseara se incheie concursul Barni 2015! As vrea sa stiu cate coduri trebuie introduse pe site-ul concursului pentru a castiga telefonul Samsung Galaxy? Va rog scrieti-mi!
A cumparat cineva dupa Univers Gsm? Cum vi se pare?
Hei, imi puteti da va rog niste site-uri ceva de pe care as putea sa dau comanda pentru bratari, lantucuri etc personalizate? Gen sa fie cu numele Valentina.
I.NTERE.ST. Cei care au mai comandat de pe acest site cu anime uri, ati patit vreodata sa nu va ajunga obiectul comandat? Eu am dat acum doua luni comanda de o manga Fairy Tail care nici nu a ajuns inca...? (mai mult)
am fost de curand intr-un room escape si am vazut acolo niste lacăte numite lacăte houdini. Stie careva de unde pot cumpara un lacat d-ala?
Are cineva idee unde pot gasi tricouri de fotbal cu Adrian Mutu cand juca la Chelsea?
Stiti cumva de unde imi pot cumpara un joc pentru play station 2, sa fie preferabil unul gen first person shooter, mai ieftin Ps locuiesc in Arad si nu doresc sa-l cumpar second-hand
Unde pot gasi un Pluș Pou in Bucuresti? Stiti jocul Pou...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!