Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Martie 2025 sunt:
Buna fetelor! Acum ca a venit vara vreau sa imi iau o pereche de sandale de dama si am gasit un magazin online de incaltaminte dama dar nu stiu daca sa imi ca nu am mai cumparat niciodata de la ei ...? (mai mult)
Am dat o comanda pe net si mi-a cerut adresa de livrare din buletin, ce este aia? Si ca sa-l platesc trebuie sa pun banii in plic sau ceva, sau cum procedez.
Dacă am plasat o comanda pe sportsdirect și am uitat sa scriu sectorul la adresa, curierul își da seama? Eu am scris sc. 1 adică scara unu, poate sa confunde sc. cu sec.? Mi- e teama...? (mai mult)
Hey! A dat cineva comanda dupa siteul cndirect.com? Daca da imi spuneti si mie va rog cat costa transportul si mai multe detalii? mersi...
De la ce mercerıe dın Constanta pot luat fır schachenmayr bravo?
Buna vreau sa cumpar un lucru dar il gasesc doar pe magazin online, poate cineva sa-mi recomande un magazin sigur, ma tem sa nu fiu amagita si sa pierd banii
Am comandat pe data de 22 iunie, de la eMAG, o pusca nerf retaliator vanduta de ventum. In termenii companiei scrie ca livrarea se face in 24- 48 de ore de la data comenzi. Azi e 29 iunie...? (mai mult)
Buna :)Am mare nevoie de ajutor! As vrea sa imi cumpar acest costum de baie:http://vmzona.com/produkt/Set- bikini- costume- de- baie- 413 71- 2/201954/95/610/1918/ro de pe siteul Vmzona. Ce parere aveti?...? (mai mult)
Buna :)Am mare nevoie de ajutor! As vrea sa imi cumpar acest costum de baie:http://vmzona.com/produkt/Set- bikini- costume- de- baie- 41371- 2/201954/95/610/1918/ro de pe siteul Vmzona. Ce parere aveti?...? (mai mult)
Un prieten mi-a zis ca tatăl lui fumează tigari burn, produse tot de cei care produc energizantul. Exista asa ceva
Catre cumparatorii de pe Amazon. Vreau sa imi cumpar niste sandale si am nevoie de ele pe 10 iulie. Daca spune ca comanda ajunge intre 4 si 16 iulie cam in cate zile soseste? Poate veni mai ...? (mai mult)
Am vazut un DIY cu sticlute mici gen BottleCharm... unde pot sa gasesc sticlutele acelea?
Salutare TPU, as vrea sa stiu cum pot face rost de o masca ca a lui asta, http://puu.sh/iGkkT/1c450ed38d.jpg am rezolvat cu tot, mai putin masca, daca va intrebati de ce as dori sa fac cosplay anu ...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc accesorii pentru un laptop Acer aspire V5-531? Ca o husa colorata sau stickere pentru tastatura.
Hey! Sunt reprezentanta la Avon... Nu de mult timp... Si am auzit multe fete ca au produse pe plus... Imi poate spune cineva ce inseamna si cu fac sa am si eu?
Hello! :D Cine stie un site de unde imi pot lua tricou cu Trooper ( nu melodia celor de la Iron Maiden, ci trupa ). Multumesc mult! :)
Stie cineva unde se gasesc camasile acelea mari, stil Country in carouri? Online daca se poate. Acelea rosii sau negre. Si sa fie cu maneca lunga.
Ce stiti despre Cel.ro? Isi face treaba cum trebuie la livrare?
Care este site-ul original al Converse, eu am gasit unul dar nu stiu daca e original. http://www.conversi.ro/index.php?route=common/home
Sit-ul Shopmania este sigur sa comand de pe el? Dau funda primului raspuns!
Vreau sa intreb daca stie cineva vreun site unde pot gasi tableta performante
Stie cineva un site unde pot gasi jacheta cu tinte aurii la fel ca asta? http://olx.ro/oferta/geaca-de-piele-cu-tinte-ID2WWhF.html
Am facut o comanda pe AliExpress si a aparut o eroare la plasare, asa ca am pus din nou prodsele in cos. Cand mi- a aparut suma pe care trebuia sa o platesc, am acceptat caci era cea corecta, ...? (mai mult)
Vreau un site romanesc cu sepci new era. In afara de: sepcinewera.ro/eu sau topbrandstate.ro.
De unde pot cumapara un lantic de genul acesta?(magazine online) https://www.facebook.com/tequilavideoblog/photos/a.458185920956323.1073741825.184178385023746/816669931774585/?type=1&theater
Ce parere aveti de siteurile evomag, likeit sau cel.ro Vad ca au preturi mai mici decat eMAG sau altex. A cumparat cineva de la aceste magazine, sunt de incredere? Vreau sa imi cumpar un telefon nou
Salut,acest site http://www.bravosport.ro/ are papuci originali?
Salut, as vrea sa stiu cum se trimite un colet prin site- ul olx, mai exact un motherboad cu un procesor. Mereu nu am putut sa trimit colete din cauza ca nu stiu absolut nimic despre cum se procedeaza,...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare.Deci vreau sa imi desenez un tricou adica sa il personalizez. Cu ce pot sa il desenez ca sa nu se duca la spalare, sa nu se decoloreze, sa fie permanent ca alea din magazine. ...? (mai mult)
as vrea sa stiu care firma este mai serioasa: eMAG sau cel.ro
vreau si eu sa imi cumpar un router de la altex dar nu ma pricep la routere. Puteti sa imi sugerati si mie un router de buna calitate de la altex care sa coste maxim in jur de 150 de lei?...? (mai mult)
Cat costa un pachet de carti "Bee"? Multumes;-)
De unde pot cumpăra tricouri din bumbac, simple? În afară de: haineshop.ro sau tricouripersonalizate.ro.
Salut a cumparat cineva de pe AliExpress? Asi dori o parete fiindca vreau sa cumpar ceva si nu prea imi inspira incredere
Caut si eu o Bicicleta DHS Impulse 2687 Challenge,un magazin de unde as putea s o cumpar, sau un site(fara okazii sau olx) - Sa fie si in stoc*
Imi puteti spune mai multe site-uri din Germania de electrocasnice, de unde sa imi pot achizitiona un Ps4? As vrea sa compar preturile.
M-ar interesa un site cu tricouri sau lucruri personalizate atat pentru cupluri, cat si cu mesaje amuzante, etc. Insa sa fie de calitate. Sugestii?
Sal TPU. De unde se pot colecta din Braila dozele de Pepsi de la pungile de chipsuri Lays?
De unde pot cumpara berea cavoul?
Stie cineva unde pot gasi astfel de accesorii?: http://www.eastbay.com/product/model:228182/sku:292951/nike- swoosh- sport- headbands- womens/multicolor/multicolor/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH ...? (mai mult)
Nu știu unde pot găsi carcasă pentru/de față (carcasa de pe fața telefonului, cu butoane :)) ) pentru un Samsung (Gs 3572). S.a decolorat și de- aia vreau să o schimb. Va rog dacă...? (mai mult)
De unde pot cumpara boom boom balloon? ( as prefera sa nu fie de pe net) FUNDA
Cine știe un smartwatch (ceas de pe care poti si sa suni sa asculți muzica ect) ieftin. Sa arate decent si sa vie sub 500 RON. Funda
Am nevoie de un raspuns urgent. Daca am efectuat o comanda prin internet, mai este nevoie sa pastrez factura care a venit odata cu coletul? Promit funda! :)
Vreau sa cumpar ceva de pe ebay din china, obiectul respectiv e 10 dolari si zice ca transportul pana in Romania e 1 dolar, sunt curios daca chiar asa e si daca il primesc acasa sua la vama, deoarece...? (mai mult)
Stie cineva de unde imi pot lua o camasa in carouri? Funda
Oare stiti daca as putea sa imi comand si eu un costum de baie din ala din neopren. Daca nu sunt in Romania poate ma ajutati cu un site care are modele frumoase de costume de baie. Daca m- ...? (mai mult)
Unde gasesc noua editie de tic-tac, cea cu minioni? In Bucuresti? Dau fundaa :*
De unde as putea cumpara un packet de carti bicyle din Cluj? La ce magazin trebuie sa merg?
Daca la Altex este saptamana devoratorilor de preturi si cumperi un produs in rate il iei in rate si platesti pretul ce este la promotie sau cel original?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!