Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Martie 2025 sunt:
De unde pot gasi in Ploiesti carti bicycle ( orice model standard rider back club tattoo nautic white) sau tally-ho cel putin.
Stie cineva unde gasesc asa ceva in Romania? http://www.amazon.com/Brachs-Strawberry-Hard-Candy-5-5-pound/dp/B001SAOCS2
Hei TPU, vreau sa imi iau o husa noua pentru Samsung Galaxy S5, si nu stiu nici un site cu huse personalizate sau dragute ^_^, ma puteti ajuta va rog cu niste siteuri dragute de huse sau carcase ^_^?...? (mai mult)
Am niste rochii de vanzare si nu stiu unde sa le vand.Pe OLX chiar nu se vand 100%...ma puteti ajuta?
Hei tpu..am auzit la radio un anunt facut de nu mai stiu ce firma...iti duci pc- ul vechi si primesti un voucher de 500 de lei si cumperi altul de la ei..cum se cheama firma din Iasi, sau chiar si din...? (mai mult)
Caut tricouri bleumarin fara guler nici cu nasturi, sa fie de acest tip la pret de maxim 20 lei bucata http://tricouri- inscriptionate.ro/wp- content/uploads/2014/02/tricou- elegant- albastru-...? (mai mult)
Am o intrebare: cand vine curierul sa ia ceva de la mine trebuie sa ii arat buletinul (este vorba de olx) sau doar vine la adresa mea si ia coletul si pleaca? Apropo apoi cum fac sa chem curierul...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc un magazin de pietre semipretioase (sau taraba), in Bucuresti? ma refer la magazin fizic, nu online
De unde pot sa cumpar noile pachete de tic tac cu minioni?
stie cineva daca Free shipping de pe www.eastbay.com se aplica si pentru romania?
Unde gasesc paysafecard in Bacau? nu imi trimiteti link-ul spre site-ul oficial, e o gluma, am fost in 5 locatii unde zicea si nu era nimic. Funda!
Stie cineva de unde pot achizitiona banuti de argint pentru gravura in Bucuresti? Multumesc!
Urgent! Unde pot gasi o pelerine de ploaie in Ploiesti?
Hei TPU, vreau sa imi recomandati un laptop bun calitete- pret. Vreau sa il folosesc pentru filme, eventual jocuri, dar nu multe. V- as ruga sa imi spuneti si firmele de la care sa nu cumpar. Vreau ...? (mai mult)
Stie cineva de unde, din Sectorul 3, pot sa cumpar niste led-uri pe care la urma sa le pot conecta la cablul de la tastatura sa-mi fac o tastatura iluminata :))? ( fara gluma )
Hei! Stiti unde se gaseste pix cu pasta alba in judetul Suceava? Am nevoie urgent de unul ( sau 12) :)) Daca stiti, ar fi bun si un site de pe care as putea comanda. Multumesc anticipat.
Cel.ro sau PCGarage?
Am comandat de pe cel ro un telefon destul de scump și nu vreau să am probleme cu el.E de încredere site- ul? Ar trebui să anulez comanda? Am citit ca nu respectă clienții si ca review- urile pozitive...? (mai mult)
Oamenii buni. (Fete in general.) Am 12 ani si port 41 la picior. In fine. EXISTA cumva niste şlapi calumea care sa nu se rupa repede?! Daca da, unde? In ce loc? Fundita :)
Buna TPU este cineva aici care imi poate face comanda de pe aliexpress? acord funda
A mai cumpărat cineva converși de pe outlet-Romania.eu? Sunt originali? Multumesc
Salut as avea nevoie de ajutor sa gasesc un site cu tricouri personalizate cu ceva de genul http://thatshirtwascash.com/
se merita sa dau un ps2 cu 20 de jocuri 2 manete + card de memorie pe un receiver Yamaha rx- v359? Si ce stiti desprte receiver- ul asta e bun? Eu as vrea sa bag 2 boxe de 200w rms si 2 ...? (mai mult)
As vrea sa comand ceva de pe eBay in valoare de 4$ cu tot cu transport.E adevarat ca se percep taxe vamale si tva pentru acest pret de 4$? persoana e din china.nu raspunde la intrebare decat daca ai mai...? (mai mult)
Ceva site-uri de haine pentru copii de 12 ani?
Am comandat ceva ieri TPU de pe net, si era la reducere maine expira reducerea, eu tot am reducerea daca am comandat-o ieri? ( inca nu a ajuns ) maine ajunge sau poimaine
Air maxurile sunt unisex?
Unde as putea gasi hartie indicatoare pentru pH? :)
A comandat cineva de pe dresslink.com? În cât timp ajunge coletul (m-aș fi uitat eu, dar momentan nu îmi merge pagina lor)? Și coletul se ia de la poșta română a orașului unde mă aflu?
De la ce magazin (nu site) din Afi palace sau Sun plaza pot gasi conversi mai ieftini?
De unde pot cumpara o placuta dogtag cu un model miste desenat pe ea din argint sau inox? Ca nu vreau sa imi fac cu datele mele si decat sa fie simpla mai bine cu un semn sau desen cv misto.
Imi puteți spune vreun site cu ceasuri acesibile ca pret(300- 350 lei), sau poate imi Recomandati vreo marca care sa faca ceasuri la acest pret....nici ceasurile second hand nu ma deranjează...? (mai mult)
Stiti de unde as putea sa cumpar baloane cu heliu in Bucuresti, mai exact in sectorul trei? Va rog dati-mi o locatie nu un site. Multumesc!
In septembrie voi trece in clasa a 5- a si doream sa- mi cumpar un ghiozdan nou care sa fie si troler, dar nu stiu ce model e mai potrivit. Eu locuiesc pe langa Cora Alexandriei si as vrea sa-...? (mai mult)
Pot avea încredere în PCGarage? Vreau să cumpăr un telefon și nu vreau să fie făcut pe vapor. Spuneti-mi dacă e de încredere si dacă ati mai comandat ceva de valoare de pe el. Fundă.
Vreau sa imi iau bilet la Electric Castle pe ziua 4 de pe site. ma puteti ajuta va rog cu niste detalii in legatura cu livrarea? Eu platesc acum biletul cu VISA si il primesc prin posta sau pot sa il ridic...? (mai mult)
Hei prieteni! O intrebare pentru ieseni! In Palas Mall este vreun magazin de arte plastice sau ceva de genul? Si pe unde se gaseste daca da! Si... Tot in mall se gasesc opistoale cu lipici fierbinte?...? (mai mult)
Hei! Asta este o intrebare pentru cei ce locuiesc in Iasi, iesenii! Cei care mergeti des prin Palas, stiti daca este printr- un magazin scotch colorat, cu diferite mudele? Am nevoie pentru a decore...? (mai mult)
Salutari.Am un xbox 360 cu 250 gb si nu stiu pe ce site as putea sa il vand pentru ca pe olx si cel.ro trebuie sa astept prea mult sa astept o persoana interesata.Asa ca daca imi dati un site mai bun ...? (mai mult)
Ce sa mi iau?:s4 value edition sau s4 black edition?
Am cumparat un costum de baie, dar e mic.Am rupt etichetele dar am bonul.Mai il pot returna? L-am luat din decathlon.
Hei TPU, vreau sa comand ceva de pe net, si pe site scrie ca transportul e 8 lei prin posta Romana, deex am 80, 5 de lei coletul si total e 88, 5. Deci transportul e inclus? Nu mai trebuie sa platesc...? (mai mult)
La ce ora se inchid magazinele din complexul in care se afla si Carrefour din FOCSANI? Am nevoie urgent Dau funda!
Vreau sa pun un anunt pe OLX doar ca nu stiu ce sa fac adica fac cont si pun anuntu- l dar mai exact nu stiu cum sa trimit produsul adica ori cum de platit platestetransportul cel care cumpara...? (mai mult)
Nu stiu daca am ales bine categoria :)) In fine. Stie cineva vreun magazin care sa aibe sandale de gladiator? P.S. : magazinul sa fie din Buzau;)) Funda :>
De unde gasesc sa umplu un sac de box cu resturi de piele si textile in craiova?
Am nevoie de un mouse de gaming, pentru CS:GO cu pret in jur de 100 de lei. Sau merita sa strang pentru Steel Series? Eu zic ca nu se merita. Vreau sa aiba si un design frumos, ceva iluminat...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau o placa de par, dar vreau una care sa nu mi-l arda. Sti vreun site de unde imi pot lua una? Funda
E urgent! Știe cineva unde pot sa găsesc ghirlande hawaiene in Constanta? Dau funda
Exista Sephora in mall Unirea Bucuresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!