Salut lume, am si eu o intrebare mai ciudata, 1 la mana sunt din CJ- N, ca sa restrang putin treaba. Intrebarea ar fi, in afara de Profi si cofetaria Nicola unde mai gasesc prajitura Spumoasa dar sa...? (mai mult)
Salut, A folosit cineva https://www.geekbuying.com/? Ce parere aveti despre aceasta companie?
Daca dau comanda de un produs din alta tara, atunci cand ajunge in Romania se schimba curierul(fan curier,dpd, etc.) Sau vine tot cu ala?
Salut! Vreau sa cumpar haine engros si nu stiu daca site-ul https://bazarulonline.ro este legit, nu gasesc nicio recenzie
În câte zile livrează Impero? Siteul ăla cu haine.
Hei, de pe SHEIN poți comanda cu orice card?
Bună ziua! Stie cineva unde pot gasi macheta de la Volkswagen golf v, cu 4 uși, scara 1:18 sau 1:24, de preferat argintie? Poate sa fie și golf v gti.
Cum anume funcționează exact Genius? Am comandat acum niște vinuri, suma totală149.45 și tot mi- au luat taxă de transport 50. Mă așteptam să fie gratuit. (produsele erau marcate cu...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Cei/cele care va dati comanda de pe shein, ati intampinat probleme de genul sa nu mai vina, sa va aduca mai putine produse sau sa nu fie produsele pe care le- ati comandat?...? (mai mult)
Bună ziuă! Am încercat sa plasez o comandă pe Shein.Am pus cardul, am dat sa plătesc și trebuia sa accept plata în aplicația tsb ca să continui.Din greșeală am ieșit din pagina aia cu continua,...? (mai mult)
Salutare! Imi poate spune cineva cat de seriosi sunt cei de la quickmobile.ro? As vrea sa achizitonez un telefon nou, dar nu stiu daca e un site-fantoma. Pana la urma, ei sunt seriosi?
TPU, mie pe shein îmi apare Free trial, de unde pot alege o haina..chiar e gratis?
Salut am si eu întrebare am facut o comanda pe shein si am primit un email ca comanda a fost livrata eu unul nu am.primit nimic din contra nici plata nu am făcut-o ca am ales sa plătesc numerar
De unde pot să cumpăr mai ieftin un Consola PlayStation 5 + Joc Disc God of War Ragnarok?
In VIVO mall la pitesti se gasesc Nike Air More (intreb pentru cine e din pitesti) nu vreau sa dau comanda vreau sa dau direct din mall, daca da, la ce pret?
Bună, am o întrebare referitoare la comenzile online, am comandat niște haine de pe zalando zilele acestea, am primit numărul de la AWB în mail ca să urmăresc livrarea și îmi arată după cam...? (mai mult)
Buna TPU! M am trezit tarziu si m-a sunat curierul sa ridic coletul dar mi am auzit telefonul ce pot face?
Dacă am comandat 44 de produse de pe eMAG vor ajunge toate odată?
Am listat un produs pe OKAZII (cont gratuit). Am primit mesaj de la un potential cumparator. Tranzactia nu s- a incheiat dar cei de la OKAZII ma felicita si imi cer 6 EUR pentru servicii. Cred ca este ...? (mai mult)
Bună ziua! Am făcut o comandă pe 13 mai pe Shein, toate bune, am primit confirmarea că a ajuns la destinație, doar că curierul a dat retur fară ca măcar să mă contacteze. Locuiesc in Elveția,...? (mai mult)
Buna! Stiti pe cineva in Iasi care personalizeaza toci pentru absolvire?
Bună! Are cineva idee in Constanța unde pot gasi albume cu foi autoadezive, marimea 29 x 32? Dar nu de nunta sau botez. O locatie exacta. Pe net am gasit doar pentru evenimente si au fundite si alte...? (mai mult)
Buna! A mai pățit cineva sa pună o comanda pe SHEIN și sa apăra la Track, Package 1 și Package 2? La Package 2 îmi apare Quick Ship și ieri mi s- a livrat un singur articol din tot pachetul pe...? (mai mult)
Am dat o comanda pe shein in data de 12 mai. Nu este prima data cand comand insa de data asta, de saptamana trecuta din data de 25 imi spune doar "Delivery date shifted due to time constraint" si nu gasesc...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare legata despre OLX si as dori un raspuns rapid daca se poate. Am plasat o comanda si as dori sa stiu cum plateste cumparatorul prin metoda de Card. Se duce cumparatorul la banca sau...? (mai mult)
De unde pot lua cristale (sare)?
Salut, voi ce pereche ati alege? 1: https://answear.ro/p/adidas- originals- pantaloni- scurti- copii- hd2061- 611512 2: https://answear.ro/p/adidas- originals- pantaloni- scurti- copii- h32342- culoarea-...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva daca siteul gomez este sigur? Hainele de pe acesta sunt originale?
Unde gasesc cea mai buna oferta de stickere?
De unde pot sa iau foi 50x70 in Bacau? Am auzit ca este in centru dar nu stiu unde
Bună! Am dat si eu o comanda pe shein în data de 16.05. 2023! Au trecut 2 săptămâni de atunci iar comanda mea de 10 zile are statusul "Arrived at The local facility". Stie cineva ce se întâmplă,...? (mai mult)
De un pot comanda haine nyw yorker?
Merită să cumperi o consolă de pe buy2play.ro?
Buna ziua, am primit cardul edenred sprijin pentru nou născuți de aproximativ 15 zile. Când intră banii pe el are o anumită data sau?
Bună ziua, am dat ieri o comanda pe aliexpress iar astazi scria la comanda, confirm order sau ceva de genul, din greseala am apasat acolo. O sa mai vina comanda sau?
Ce se intampla daca comand de trei ori de la același magazin și când trebuie sa răspund la telefon ca mi-a sosit comanda eu nu o fac? Primesc vreo amenda?
Deci am o mare problema…Acum o săptămâna am comandat ceva de pe shein și de 5 zile îmi apare "in transit, arrived at the local facility"….Nu prea știu ce sa fac și îmi e frica ca nu îmi mai...? (mai mult)
Buna, peste câteva zile fac o lună de când sunt cu iubitul meu împreună.Ce cadouri ați ziceți sa ii fac? Va rog idei.
Dacă am comandat de la un magazin online un colet joi, când îmi ajunge? Vine cu Fan Courier
Joi am comandat un colet și azi, duminică, la site-ul cu awb de la firma de transport Fan Courier: Numar de expediere inregistrat AWB-ul a fost inregistrat de catre clientul expeditor.
Vreau sa comand de pe un site. La inceput am adaugat 4 produse in cos iar dupa se incarca foarte greu și imi apare eroarea ca nu am net. Din browser pe telefon pot accesa si alte pagini, dar pagina pe...? (mai mult)
Știe cineva daca site-ul sportselect este de încrede?
Salut, am primit o comanda prin OLX, ce trebuie sa scriu pe colet, daca trebuie? M- am uitat pe siteul celor de la fan courier si nu am gasit nimic specificat in legatura cu asta... m- am intrebat daca...? (mai mult)
Bună ziua, se poate plăti cu cardul edenred la H&M?
Salut, am o urgența. Va rog e important, Vreau sa comand de pe un magazin online de imbracaminte mai exact Shein, vreau sa comand pentru cineva fara ca acea persoană sa afle cine a platit comanda ...? (mai mult)
Bună seara! La AgriPlanta de la Fundulea se găsesc și produse alimentare?
Comanda de la Shine nu a venit întreaga, au venit 3 lucruri și am comandat 9 ce pot sa fac?
Bună ziua aş vrea sa ştiu unde găsesc grătar de răcire sau pe termeni englezi Cooling rack dau fundă.
Bună ziua! Am si eu o intrebare... Dacă vreau sa achiziționez o pereche de Nike- uri de pe OlX la jumate de pret, de care sa iau? Made in Indonesia sau made in Vietnam? Am vazut si made in China.Stiu...? (mai mult)
Buna dimineața! Duminica mi-am dat o comanda de pe shein și de doua zile îmi tot arată într-una "arrived at the local facility". Este normal? Ar trebui sa ma panichez?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
osaandy întreabă:
Cresta întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!