Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 4 Martie 2025 sunt:
Imi puteti spune niste site-uri de haine precum Fashiondays.ro?
Ce fel de magazine in Bucuresti au skateboard-uri bune si ieftine?
A comandat careva ceva de pe aplicatia Wish? Produsele sunt ok? Multumesc!
Stie cineva unde pot gasi un avion, nu conteaza, cu reactie sau cu elice, preferabil cu elice, de jucarie, teleghidat? Stiti voi, ca la elicopterele teleghidate sau ca la masinute. Prin telecomanda,...? (mai mult)
Unde pot gasi o varietate mai mare de pluguri si expandere fake? Majoritatea siteurilor sunt magazine unde nu poti plati la aducerea pachetului de catre curier si nu vreau sa platesc cu cardul sau ceva...? (mai mult)
as dori sa achizitionez un MTB de street. Care este cel mai ieftin model care il stiti, second -hand. Anul nu conteaza.
De unde pot achizitiona un Touchscreen Digitizer pentru LG Optimus G E975? Doar Touchscreen fara Display. Multumesc aunticipat.
Cum sta treaba cu produsele de pe OLX, in cazul in care scrie "Livrare cu verificare"? In momentul in care nu imi place produsul il pot returna fara sa mai platesc nimic?
Saptamana viitoare vor fii zilele orasului si merg cu niste prietene si cu iubitul. Dar am o problema: IN CE SA MA IMBRAC?
spuneti-mi va rog un laptop bun sub 4000 de lei care sa fie bun si pentru jocuri, sa aiba procesor i7 etc?
Hei, sunt ospatar si as avea o intrebare: Unde pot gasi un drek ( tirbuson) universal pentru vin si bere in botosani si la un pret accesibil?
Imi poate da cineva cateva site-uri de unde pot comanda haine, incaltaminte etc? Dar sa nu fie preturi exorbitante.
Hey tpu...peste 1 saptamana sunt zilele orasului si merg cu prietenii si "iubitul" meu...dar am o problema:CU CE SA MA ÎMBRAC? Daca puteti va rog scrieti 2 feluri de haine:una mai călduroasă si una ...? (mai mult)
Cand comand ceva depe olx imi transporta produsu sau eu trebuie sa il iau? Trebuie sa platesc transportul?
Pentru a plati cu paysafecard este nevoie sa imi fac un cont undeva? Sau platesc doar cu PIN-ul obtinut la achizitionarea paysafecard-ului?
Salutare, astazi m- am hotarat sa'mi cumpar un joc de pe steam aceala fiind CS G.O., auzind de la prieteni ca este reducere si alea alea...i'am intrebat cat costa si mi'au spus ca 5 euro zis si facut.m-...? (mai mult)
Buna Stie cineva ce magazine sunt la parterul hotelului Radisson Blu? Se numara si Victorias secrets ca eu asa am inteles dar nu sunt sigura si nu vreau sa merg pana acolo degeaba! multumesc anticipat...? (mai mult)
Sal TPU am si eu nevoie de un site din Romania de unde as putea cumpara mouseped-uri cu anime-uri(stiti, d-alea cu sani gen sau cu popou 3D). Dau funda si multam anticipat ^-^
Vreau sa comand ceva de pe amazon.com cat costa transportul pana in romania?
aveti idee unde gasesc NeedleFelt?
As vrea sa cumpar un Samsung galaxy s5 in rate de la flanco si imi trbuie un card de cumparaturi... Cum fac unul? Ma rog, parintii mei nu eu.
Hey,am nevoie de un site cu geci de piele (de dama). Mulțumesc. Acord funda!
Stie cineva cum imi pot sterge comenzile din rubrica "My Orders" pe site-ul Aliexpress?
As vrea sa fac si eu o comanda din america, mai exact de pe nike.com si nu se poate sa fie adus in Romania. Prin ce metoda as putea sa obtin produsul, mai explicit?
Buna TPU imi spuneti si mie un site de unde pot sa iau angro scule de pescuit sau mai ieftine ori ce este de pescuit mulinete ace nilon etc va rog foarte mult
Sutien cu push- up sau bustieră? Am înţeles că sutienul cu push- up nu este sănătos să- l porţi.Eu una prefer sutienul normal, nu cu push- up exagerat sau în unele cazuri chair bustiera sau sutienul...? (mai mult)
Este sigur daca as comanda de pe eMAG?
Stiti de pe ce site pot gasi postere cu "Clubul 27"?
Dati-mi un site de încredere de unde pot lua Samsung Galaxy Alpha sub 1700 lei(să nu trebuiască să stau cu el mai mult prin service decât în buzunar). Dau Fundă.
Pe ce site-uri gasesc de cumparat placi de par? Nu spuneti eMAG ca de asta stiu.
Ciao! Stiti cumva unde pot sa gasesc si eu o pereche de vans old skool in zona Roman-Bacau?
Salut. Azi mi- am facut un paysafecard de 25 de lei.Cand am ajuns acasa am vrut sa- mi iau un joc de pe steam care era 5.49 euro si dupa ce am introdus pin- ul imi zice ca imi mai trebuie 0.24 euro si...? (mai mult)
Buna tuturor.mi- am amintit acum de acele modelino, baloanele alea colorate umplute cu ceva alb, cu fete dragute si par colorat, numai bune de zmotocit..stie cineva daca se mai fabrica asa ceva si daca...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa cumpar o curea automata dar nu prea stiu ce marimi exista, ati putea sa imi da-ti un ghid de marimi pentru curele, eu am gasit doar 130 cm dar e mare. Mersi
Se poate comanda un telefon de pe site-urile chineze fara card? Adica, atunci cand imi vine coletul sa platesc si telefonul. Daca se poate va rog sa imi explicati si mie cum. FUNDA!
cand eram mai mic aveam carti duelmasters Nu stiu de unde le aveam, dar aveam multe si nu stiam sa ma joc Aveau si folie pe deasupra Acum am gasit la librarie carti duelmasters si am luat un...? (mai mult)
A mai cumpărat cineva recent de pe www.redbubble.com?
Salutare TPU, Imi recomandati un site, va rog, de unde sa cumpar online accesorii pentru un telefon Samsung galaxy s3
Care e din Bucuresti poate sa-mi spuna si mie unde se fac chestii personalizate cu poza:? Ex:tricouri,cani, ceasuri?
Vreau jocuri ieftine de PS3 si transportul sa fie gratuit. Dau funda
Http://m.emag.ro/role-reglabile-cygnus-infinitum-girl-iii-gri-mov-37-40-1543930-3740/pd/DZJCRMBBM/ Rolele de mai sus au roti din silicon? Nu scrie nicăieri. Cum mă pot informa?
Ce sa-mi cumpar cu 10 lei? De la magazin, comestibil, ceva bun?! :))))
Am o prietena care e inebunita dupa macarons si as vrea sa ii fac cadou o cutie mare de ziua ei dar as vrea unele care sunt gustoase si proaspete, nu ca cele pe care le gasesti in supermarket. ...? (mai mult)
:)) Stiu ca sunt cam ``mic`` pentru asta, dar acum 2 ani a fost un targ de jucarii in botosani, si am vandut o gramada de chestii si am facut 360 de lei (aproximativ).Dar nu imi mai aduc ...? (mai mult)
Spuneti-mi un site de incredere de unde pot cumpara un telefon. 1.Produsul sa fie sigilat si original; 2. Timp de livrare mic; 3.Pret bun.
Ca sa comanzi de PPT online iți trebuie cont? Dau funda pentru mai multe detalii!
De unde imi pot cumpara costume de gimnastica ritmica de concurs, nu body-uri? Daca stiti magazine spuneti-mi magazine din Constanta.Sau URL-uri.
Va rog, pentru cei care doresc sa ma ajute, cautati in farmaciile (in special cele naturiste) din Bucuresti acest produs: Ceai din plante medicinale FLORI DE GALBENELE - - - - - > de la Fares. Arata...? (mai mult)
Pot comanda o carte de pe Amazon.com? Transporta si in Romania?
Am terminat clasa a- 7- a si vreau sa dau culegerile.Am si prima partea si a doua la consolidare si initiere. EDITURA:paralele 45(toate 4) Colectia:mate 2000+ (initiere/consolidare/partea 1/2) ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.