YO stie cineva daca sunt haine de cumparat ca ale lui Jake long din Dragonul American?
Mai am o saptamana drept de retur la eMAG pentru o placa Rowenta SF7640. Ei mi- au respins deja cererea pentru ca a fost folosita doar de cateva ori si nu are defecte, dar tot vreau sa o returnez...? (mai mult)
Am si eu o problema.Ati putea va rog sa imi spuneti unde anume in Ploiesti as putea gase energizant Dark Dog?
am o mica dilema, vreau sa aduc haine din Turcia si sa le vand in Romania, intrebarea mea ar fi unde gasesc preturile cele mai mici in instanbul sau in edirne? va multumesc frumos!
Hei, salutare TPU, După examene i- am convins pe părinții mei sa îmi cumpere un calculator nou. Problema este următoare. nu prea stăm bine cu banii iar bugetul e limitat la ~ 1900 lei. As putea...? (mai mult)
Ce pot sa fac cu o placa de par Rowenta SF7640 daca cei de la eMAG mi- au respins cererea de retur dupa 3 saptamani de la primire? A fost un cadou pentru o prietena care zice ca nu e potrivita pentru genul...? (mai mult)
Salut vreau sa fac o comanda pe net si vreau sa mi-o trimita prin posta pot sa ridic coletul chiar daca nu am domiciliul in oras?
Buna,vreau sa cumpar si eu niste produse de pe altex.ro,dar nu stiu cat costa transportul si nici la ce suma este gratuit.
Bună TPU, stiti daca magazinele gen H&m, C&a etc. fac reduceri toamna, înainte de începerea scolii?
am trimis un colet prin Fan Courier si am verificat traseul coletului prin AWB, ce inseamna ultimul status al expeditiei: livrare din sediul Fan Courier? Ca a ridicat coletul de la sediu sau...? (mai mult)
Cine imi poate spune un site de personalizare tricouri sau hanorace pentru imprimare text in principal,dar sa nu fie personalizare standard fara sa pot mari,micsora, repozitiona textul.
Ce este Elefant.ro?
Cum pot face comanda la un curier ca sa trimit ceva? Plata expeditie si ramburs trebuiesc facute la destinatar daca eu vreau ca acea persoana sa plateasca respectivul colet cu tot cu transport?
Pentru halloween as vrea sa ma costumez in Mangle din Fnaf2. Problema e ca nu ma prea desecurc sa fac un costum. Poate cineva sa imi arate un site-te de unde as putea sa cumpar costumul?
A cumparat cineva o tablet sau un telefon de pe phoneland? Vreau sa imi comand ceva de pe acest site si vreau sa stiu daca e sigur.
Pe OLX livrarea este gratuita? Stiu ca daca optez pentru "Verificare colet" costa 25 lei dar daca nu aleg acesta optiune ma costa ceva?
Am comandat acum 3 saptamani o placa de par de la eMAG in valoare de 200 de lei. Aseara am completat formularul de retur in care am precizat ca nu sunt multumit de ea si ca doresc sa imi schimbe...? (mai mult)
Cin stie daca sunt haine de cumparat ca al lui Jake long din DRAGONUL AMERICAN?
Salut tpu.Am o intrebare.Sa zicem ca cineva imi trimite prin posta, curier etc. un lucru din afara tarii.Gen o unitate de calculator sau un telefon. Odata trimis coletul acesta mai raspunde de el: 1.In...? (mai mult)
Inainte sa oun intrebarea sa stiti ca am 19 ani... As vrea sa imi cumpar o pusca airsoft puternica (4, 5- 5J), pusca cu luneta (preferabil sa fie cu armare manuala) P.S.- Nu e neaparat sa contina si...? (mai mult)
Vfdau si eu un site pentru produse de la Alessandro Baggio.Va rog am nevoie urgent.
Imi puteti da, va rog, niste site- uri de unde pot cumpara costume de baie? Dar vreau ca partea de sus sa fie tip sutien, adica cu burete tare. Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.Multumesc!...? (mai mult)
se poate cumpara in Romania tricou FC Barcelona(nu echipament) champions triple 2014/2015.
Stiti magazine online de la noi din tara in care poti gasi nu numai haine ci si cosmetice, incaltaminte ( alte lucruri bune prin casa ) la un pret foarte bun?
Fundițăăă! Cum comand ceva pe PPT online?
Este de incredere site-ul elefant.ro? Ati comandat de acolo? In cat timp ajunge?
A cumparat cineva ceva de pe wish? Cat costa transportul?
Buna stiti un suite online in care sa aiba coliere dina acelea cu inima care se rupe si se lipeste si scrie pe ele : Best F Friend Forever.Beste Friend etc. Dar sa fie ieftine cam 11- 12 lei daca stiti...? (mai mult)
Unde e Victorias secrets in Bucuresti?
Hello cine stie ceva site uri de pantaloni scurti rupti si topuri.
Vreau sa-mi cumpar un parfum. Care este parfumul vostru preferat pe care l-ati mai recumparat?
Vreau sa intreb daca vreau sa cumpar niste medalii pentru un concurs de pe ce site imi recomandati sa cumpar?
Vreau sa imi cumpar o Sapca, , New Era MLB New York Yankees Fullcap" si vreau sa stiu daca e de incredere sa cumpar de pe site- ul acesta, se numeste New Era ( imi cer scuze daca nu aveam...? (mai mult)
Deci...eu si clasa mea terminam clasa a7a...si am pus bani sa ii luam ceva dirigintei (260lei) dar nu stim ce...are cam 50 de ani dar este calma si foatre prietenoasa...idei de cadou? Dar nu bijuterii,...? (mai mult)
Unde pot gasi sa cumpar Pungi ZIPLOCK? Nu vreau de pe internet. Vreau sa stiu daca se comercializeaza la farmacie sau alte magazine?(Tulcea)
In doua saptamani este ziua iubitului meu si nu stiu ce cadou sa- i mai fac, pentru ca anul trecut i- am oferit un ipod si nu prea l- a folosit. Ca indicii, va pot spune asa: face 27 de...? (mai mult)
as vrea sa ii termin fratiorului meu colectia scooby doo (cartonase) care se dadea in cornurile chipicao anul trecut are careva cartonase sa imi vanda sau sa facem schimb, multumesc
Buna cine stie ceva site-uri cu pantofi cu toc si platforma?
Hey! e cineva care are prin casa si nu are ce face cu ele, niste figurine TMNT(TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES) si care ar fi dispus sa doneze unui om pasionat de acestea? De preferat din Bucuresti si mai...? (mai mult)
Cine vinde sau de unde pot cumparja in Galati un MONOPOD SELFIE EXTENSIBIL?
E ziua nepotelului meu vineri, are 6 ani.Ce sa ii cumpar? Haine nu..ca are destule.ceva de camera. jucarii mai frumoase...
Stie cineva din Constanta de unde imi pot achizitiona un costum de baie pe doua bucati si la un pret destul de mic (sub 60 lei) pentru un copil de 10 - 11 ani? FARA BARBIE, HANNAH MONTANA SAU FROZEN! ...? (mai mult)
Hello! Doresc sa stiu daca cineva are vreo radiera Factis XXL? Caut una de mult timp, este destul de mare, are 68.5 x 51 x 28.5 mm.Cumpar cu cati lei vreti voi (daca aveti)de preferat ar fi sa fie...? (mai mult)
Cat costa click cu program tv?
Îmi puteți recomanda un smartwatch cu cartela si sa pot naviga pe internet. Link! dau funda!
Buna TPU eu vreau sa cumpar un Motorola V360v Vodafone. Eu l-am cautat peste tot dar nu am gasit. Cel care gaseste un link englez sau roman de cumparat Motorola V360v Vodafone primeste funda.
Buna TPU va rog eu am nevoie sa imi cumpar un Motorola V360v Vodafone. Unde pot sa gasesc ca am cautat dar nu este
Mai exista reviste cu ochelari 3D gratuit?
Salutare! Imi puteti spune si mie un pret pentru o masina de cusut Singer 16K55... Vreau sa cumpar de la cineva una, si nu stiu cam cat face, sa nu dau prea mult... Dau funda! Repede!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.