Are cineva(de vanzare sau nu)care e din Brasov un CRANIU UMAN sau un craniu din portelan?
Cât costă un share box la mcdonald's?
Cat costa cel mai scump bilet la Money in the Bank 2015?
stie cineva daca bijuteria argintarie.ro ii cumva de incredere si produsele lor sunt din argint sau doar placate? am primit de ziua mea un lantisor personalizat cu nume, are inscriptia de 925...? (mai mult)
Unde pot găsi un ochelari RayBan replici, vreau să-mi cumpăr mai multe modeleee
Ce parere aveti despre apa de toaleta "Scorpio"?
Care ar fi diferenta intre marca de ochelari de soare "Polaroid" si "Ray Ban" sau orice alta firma de acest gen? De ce Ray Ban au preturi mult mai mari pentru ochelari asemantori cu cei de la Polaroid?...? (mai mult)
De unde as putea cumpara sare amara (sulfat de magneziu)?
Unde in Romania gasesc si eu pantaloni fix ca astia? http://www.amazon.com/gp/product/B00BYSTCX8/ref=ox_sc_act_title_1? ie=UTF8&psc=1&smid=A38AOFMLUB7ONW
Am cumparat o pereche de ochelari de toci de plastic si sunt cam mari, nu as puteasa-i modific sa ii fac mai mici?
De ce Samsung galaxy s5 se vinde asa ieftin pe net? In magazin e cu 2000 de lei, dar pe net gasesc si la jumatate din pret.
am nevoie de o valiza troler de marime medie(20 kg) in Moldova. Pret maxim 500 MDL! Astept raspunsuri! P.S.:afisati va rog poza, pretul si nr de telefon!
Http://www.swisstime.ro/ceasuri/barbatesti/automatice/ceas- automatic- jaragar- montbrillant- datora- tourbillon.html ce parere aveti despre acest ceas? se merita banii aia sau sa iau un Hublot replica...? (mai mult)
Ma puteti ajuta o sa fac o comanda pe eMAG si nu stiu cum se pune adresa unde sa livreze produsul trebuie sa scriu asa? Buzau-com. Stalpu-Satu nou si (numarul de la poarta?
Se vand bari de tractiuni la Lidl Pitesti? As vrea sa stiu si cam cat ar costa una de montat in perete.
Sal TPU! Vreau sa imi iau o tigara electronoca. Motivul pentru care vreau sa imi iau asa ceva: sa ma joc, dar si sa nu mai trag fumul ala negru in plamani. Nu sunt dependent de tigari, fumez doar ...? (mai mult)
Am o pereche de mocasini negrii, din piele întoarsă, pantaloni negri din stofa și o camasa alba cu imprimeuri roșii și albastre, cum s.ar mai putea asorta? Un papion, un ceas, o brățară ceva...? (mai mult)
Vreau sa imi iau casti in jur de 300-400ron si vreau sa le probez inainte. In ce magazin pot sa le returnez sa zicem dupa 2 zile sau sa mi le dea sa probez?
Hei TPU de unde pot cumpara si eu asa ceva? https://www.google.ro/search?q=hanorac+ nike+ fete&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMItf7SyrWMxgIVSVcUCh1nPgBY#imgrc=G1Lrd1EIRlvmdM%253A%3B9GIPSz_ZbmKrkM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-...? (mai mult)
Hei. Dati- mi va rog site- uri cu haine frumoase, am 13 ani, sunt destul de slabuta, la hainele de copii port 146- 152 si cred ca imi sunt bune cele mai mici marimi de la adulti (unele) Dati- mi va...? (mai mult)
Stie cineva vreun site sau magazin de unde pot cumpara sutiene/topuri din alea din dantela de e plin tumblr ul de ele?
Știe cineva de unde pot cumpara un afiș de ala cu" eroii nu mor niciodată 89"?
Cat de sigur e acest site? http://gsm-ro.eu/
Salut am spart tabla de la școala cu 2 colegi tabla e din sticla neagră de dimensiunile 90x120 m-a puteți ajuta cu un link Tot din sticla neagră trebui sa fie.
Produsele resigilate de la eMag pot fi returnate?
De unde as putea sa cumpar sticle din plastic sau sticla pentru apa in care pot infuza fructe?
Stie cineva vreun magazin din Iasi de unde as putea cumpara bandane?
Aș vrea să trimit cuiva la serviciu unde lucrează un buchet mare de trandafiri cu un bilet, să fie o surpriză, dar nu știu cum se procedează, ma gândeam sa îl trimit acolo la respectiva printr-...? (mai mult)
Pentru cei care stau in Slobozia sau au fost acolo : Este o piata mai mare iar intr- o parte la o intersectie parca era un magazin cu 2 etaje. Jos era ca un Kaufland iar sus cu imbracaminte si incaltaminte....? (mai mult)
Unde se primeste un colet trimis prin serviciul EMS din India, spre exemplu?
In afara de Carrefour Online, ce alte Super/Hypermarket-uri ONLINE stiti ( cu produse alimentare, in special fructe si legume si cu Livrare Nationala! )?
La ce magazin din Bucuresti gasesc un dongle pentru tableta? Va rog nu-mi spuneti digi net sau okazii.ro. Multumesc.
Buna! vreau sa merg la mare cu cortul dar nu gasesc un cort care sa ma multumeasca.ma puteti sfatui, din experienta proprie, ce cort as putea sa- mi iau sa fie bun pentru caldura de la mare? sa fie...? (mai mult)
Unde pot găsi Henna pentru tatuaje in Severin?
Stie cineva de unde sa cumpar un demaror motocoasa asist m28? Ofer funda
ajutati- ma prima oara fac shopping online de pe ebay, de exemplu vreau sa- mi rpocur niste biujterii dintre care fiecare nu costa mai mult de 2- 3 dolar, (from China) se plateste TVA sau taxe...? (mai mult)
Salut, pentru cei ce au comandat de pe fly-music. Cum a fost? Sunt de incredere? (vreau sa-mi cumpar o chitara)
FUNDA! Stie cineva de unde pot cumpara vopsea pentru picturi pe fata,in Bucuresti? dar vreau sa fie gen crema ca un fond de ten, sa aiba textura asemanatoare, culoare:alb si negru
vreau sa achizitionez pc pe PC garage in rate timp de 60 de luni, sunt nou in domeniul asta imi puteti explica ce anume ar trrbui sa fac?, multumesc anticipat "http://www.pcgarage.ro/sisteme-...? (mai mult)
Saluut. A cumparat cineva de la "Zeto gsm" pe fb? Stie cineva daca e tepar sau e serios?
Saluut. Cateva sugestii pentru cadou iubita mea? Zi de nastere. 19ani. Buget 150 lei. Adora lucrurile simbolice. Este foarte atenta la detalii. Rog ajutor fetelor. :) :*
Salutare,m-ar interesa achizitionarea unei vergi de pescuit cu lungimea de 6m,de carbon,una fiabila,pentru pesti de talie medie/mare, care sa se incadreze undeva la 150/180 de lei. Dau funda;)
Am o intrebare, se gaseste in Romania Borax? Daca da aveti vreun link cu un site de unde as putea cumpara?
Buna TPU cine ma poate ajuta si pe mine in legatura cu un aparat de sudura cu invertor REPON 300A EDITIE GOLD ESTE BUN PENTRU UZUL CASNIC SAU NU SA IL ACHIZITIONES SAU NU
stiu ca este o intrebare cam stupida dar cum imi dau seama care baschetii converse sunt de baieti iar care sunt de fete? Dupa ce ma orientez? FUNDĂ :)
De unde pot sa cumpar un motoras generator de curent electric de 12v sau 24v ceva de genu la astea https://www.youtube.com/watch?v=6kgzrXFSDwA
Stiti daca pe site-ul acesta sunt originale lucrurile? http://www.exclusive-collection.ro/shop/nike-air-max-2015-ec112/
As vrea sa imi spuna cineva daca are habar despre site-ul shoppingall.ro daca este un site de incredere
Salut, cine poate sa-mi spuna cateva camere de filmat ieftine dar bune, pentru vlog. :)
Hei buna! pentru cei, sau cele care locuiesc in Botosani. Unde pot gasi protectie termica de la l'oreal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?