Ştie cineva unde pot găsi tricoul acesta? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://ih1.redbubble.net/image.37830525.5932/figtn, 220x294, navy, mens, ffffff.jpg&imgrefurl=http://www.redbubble.com/shop/canon%2Bt-...? (mai mult)
As dori sa stiu si eu de unde pot achizitiona asa ceva :https://www.facebook.com/feisal.rassa/videos/vb.100001732071397/925933370807723/?type=2&theater
Am facut astazi o comanda de pe adidasilareduceri.ro si va intreb daca a cumparat cineva de aici.
Stie cineva daca incaltamintea de pe Originals.ro este, intr-adevar, originala, sau sunt doar fake-uri?
Salut.Ce deodorant pentru baieti imi recomandati?
Baieti si fete vreau sa ma duc la magazin si nushtiu ce sa-mi cumpar de mincare propuneri:D
Pe eMag tenișii converse sunt originali? funda!
De unde pot face rost de benzi de brate john cena ieftine?! In Vaslui
Salutari TPU! Sunt in Germania de vreo lună! As vrea sa imi trimită cineva din Romania niste bagaje care as vrea sa conţină și ceva chestii de la un sexshop. Ideea e e daca poate sa le trimită și...? (mai mult)
Vreau și eu site-uri cu haine de orice tip dar nu elegante ( de preferat mai rock, kawaii, artistice dar simple, cu mesaje în engleză etc. )
Îmi explicați procedura de plată pe site-ul ebay.com? Pot comanda dacă sunt minoră? Am văzut un ghiozdan superb și foarte accesibil la preț :3
De unde aș putea cumpara o tarabană?
Stiti daca siteul wish.com este bun, adica de incredere ca as vrea sa cumpar ceva si nu stiu daca dau banii dupa aia mai primesc produsul sau nu? Mersi anticipat.
Nu stiti de unde pot sa cumpar trofeu absolvent din cluj, ceva magazin?
In puțin timp vine ziua mea si as vrea sa imi cumpăr niște converși originali. Imi poate spune cineva in ce magazine gasesc converși la prețuri acceptabile?
Vreau sa-mi cumpar un costum de baie in genul acesta : http://www.mayra.ro/files/2012/04/120.jpg doar ca nu gasesc. stie cineva vreun site ceva?
Site-uri free shipping, cine stie? Multumesc!
Dau funda urgent.De unde pot cumpara din Constanta un ampermetru?
Bună ziua, știe careva unde pot găsi un magazin din Iași în care să achiziționez un scaun de birou comfortabil la un prețuri foarte bună? Bugetul maxim este de 300 de lei. Mulțumesc.
Trebuie să ii fac a cadou unui prieten ceva legat de soare. Daca puteti sa imi spuneti ce lucru semnificativ i-as putea lua.
Stie cineva de unde pot cumpara pluguri/flesh-uri/spirale din Galati? Dau funda :*
Unde pot gasi papuci vans originali in cluj?
Cine ma poate ajuta cu sfaturi cum sa pun bani pe perfectmoney?
De unde pot gasi casti protectie ca si Petr Cech? te rog ^.^
Stiti cam in cate zile ajunge o comanda facuta pe acest site : http://www.converse-tenisi.com/index.php?route=common/home? :)
Luni, pe 25 mai, am dat o comanda prin posta si nici pana azi dupa o saptamana nu a venit. 1) Cat timp dureaza pana sa vina? E posibil sa nu mi- l fii trimis? Totusi am primit mail cu confirmarea...? (mai mult)
Voi cum alegeti un produs in functie de pret? e pretul o siguranta ca e ceva de calitate?
Ati comandat produse de pe Elefant? Parfumuri sau electronice? Si ce parere abeti despre ele? Sunt originale, vin impachetate corespunzator? Vreau sa stiu daca pot avea incredere, in cazul unei comenzi....? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi frane pentru role in Galati? Eu sunt genul de persoana care foloseste mult frana, iar de cand s- a tocit, am ajuns sa pun frana cu plasticul care a mai ramas, si chiar...? (mai mult)
Stie cineva din Constanta de unde imi pot achizitiona un costum de baie pe doua bucati si la un pret destul de mic (sub 60 lei) pentru un copil de 10 - 11 ani? FARA BARBIE, HANNAH MONTANA SAU FROZEN!
Sunt bune produsele acestea in raportul calitate/pret? http://www.artideea.com/
Hei TPU vreau si eu un site bun de haine funda
Hey! Vreau si eu cat mai multe lucruri cu steagul Angliei/Marii Britanii pentru ca m- am indragostit de Anglia, dar tineti minte...in principiu lucruri dar si haine! :* (link- urile va rog!) Mersi! DAU...? (mai mult)
Sweet flirt! Unde pot găsi capa de serlock? As vrea un site cu imaginea, precizez ca sunt la episodul 5 Funda
Serviciile celor de la Bravosport,in privinta produselor online, ati primit produsul pe care l-ati cumparat sau v-ati luat teapa?
Stiti unde gasesc spray uri Colour Xtreme in Bucuresti?
Dupa cum cred ca toata lumea stie dupa un ttimp preturile telefoanelor scad... Stie cineva cam cand vor avea loc ieftenirile telefoanelor Samsung galaxy s6?
Nu stiu daca am ales categoria potrivita dar vreau sa va intreb ceva. Stie cineva de unde as putea face rost de o banda de cerneala pentru masina de scris?
Știe cineva dacă se găsește Monster Energy in Rădăuți,județul Suceava? Dacă da,unde? Dau fundă, mersi! :D
Vreau sa imi iau un Cruiser skate si nu stiu ce lungime. Cele care imi plac mie sunt de 64cm si celalalt e de 56cm. Care e mai bun? DAU FUNDA!
Cine stie magazine de haine online? Vreau sa imi iau un trening ( nu conteza marca) dar sa fie original. Multumesc. Daca ati putea sa imi dati mai multe sugestii ar fi grozav :D
Va rog frumos ajutati- ma! Am nevoie urgent de curea pentru masina de cusut.Ideea este ca nu cunosc nici un magazin in Bucuresti pentru asa ceva.Am cautat si pe net dar nu este tocmai ok ce ai gasit. Va...? (mai mult)
Cum iti dai seama daca o pereche de tenisi Converse - All Star sunt originali?
La multi ani tuturor. Am nevie de ajutor si de raspunsuri rapide. Spuneti niste magazine din Iasi unde sa gasesc rochii pt banchet de cls a8a, frumoase si sa fie intre 200 -250 ron. Multumesc.
Anul trecut de black friday pretul lui Samsung galaxy s4 era in jur de 11-12 milioane, aveti ceva idei anul asta cam cat va fi?
Azi (de sarbatoare) stie cineva daca este deschis la Decathlon (preferabil daca stiti in ploiesti)... Pe site scrie ca e deschis de la 9:30 la 21:30 dar ma indoiesc ca de Rusalii este acelasi ...? (mai mult)
Stie cineva daca s-a deschis un magazin JUMBO de jucarii in Iasi?
Stie cineva de unde as putea cumpara napolitane yup? Mentionez ca sunt din Timisoara. Am gasit pe 2 site-uri, insa nu au in stoc si as prefera sa fie o locatie din orasul meu. Multumesc!
Unde gasesc sa cumpar polimer? Acel naylon fin din care sunt facute bancnotele? Am nevoie urgent de un raspuns rog mult?
Aveti idee de unde pot cumpara un medalion white wolf din witcher 3 in Romania? Am cautat si am gasit doar pe amazon/ebay dar in Romania nu am gasit iar de cumparat de pe aceste siteuri nu stiu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!