Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 6 Martie 2025 sunt:
Aveti idee de unde pot cumpara un medalion white wolf din witcher 3 in Romania? Am cautat si am gasit doar pe amazon/ebay dar in Romania nu am gasit iar de cumparat de pe aceste siteuri nu stiu ...? (mai mult)
Buna TPU imi dati si mie un site de haine faine pentru catei? scuze pentru categorie
Vreau sa imi cumpar si eu un Penny(cruiser)dar nu prea ma pricep.Adica ce roti trebuie plastic, silicon? ce latime si lungime? Adica tot ce ar trebuii sa stiu despre asta. E IMPORTANT! DAU...? (mai mult)
Nu stiti, in magazinele de haine second hand iti accepta hainele, de care nu mai ai nevoie?
Am cont pe steam si as dori sa va intreb cum cumpar cs go prin paysafe, trebuie sa fac 2 cupoane unul de 50 lei si altul de 25? sau cum ca nu prea am inteles din ce am vz pe youtube. Funda...? (mai mult)
imi puteti spune un site de unde pot cumpara un motor de automatizare pentru porti culisante. Multumesc! Funda!
Pe okazii la unii tenesi nu-mi da optiunea sa aleg marimea, de ce? este doar o marime? unde vad despre care marime e vorba?
Cei care ați cumpărat de pe sports direct, amazon etc. Imi puteți da un exemplu cum ați scris voi adresa în engleza! Funda
Salut, am gasit pe OLX un anunt cu un joc foarte ieftin iar vanzatorul imi cere plata prin paysafe, adica eu ii dau codul de paysafe de 100 de lei si el imi da codul jocului, sa am incredere in el?
Cine stie de pe ce site sau alt ceva pot sa cumpar carti de joc cu dragon ball z?
Vreau sa-mi cumpar un sistem pentru pc si as vrea sa stiu unul puternic pana in suma de 300lei, funda!
am si eu o intrebare. Daca vreau sa comand tricoul de pe acest site (http://www.wwefansclub.com/prodetail.asp?id=127), aveti idee cam cat m- ar costa cu totul? Sau daca stiti voi din alt loc...? (mai mult)
Salut, unde pot gasi in Bucuresti de preferabil zona Sector 5 sau AFI Palace Cotroceni tigari Djarum Cherry? se gasesec in anumite benzinarii sau lant de magazine? multumesc
stie cineva de unde pot sa imi cumpar bratari si charmuri asemanatoare celor de la pandora? Multumesc.
Cine stie un magazin online cu carti postale cu livrare la domiciliu gratis?
Heii, TPU! Știţi vreun site online de pe care pot comanda husă pentru tableta Samsung Galaxy Tab S?
De ceva vreme am un cont pe un joc unde poti baga bani reali in schimbul la diverse chesti, dar din pacate inca nu am un card si ma gandeam sa vorbesc cu un prieten sa ma ajute cu cardul lui. acum vine...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar acest colier si vreau sa imi spuneti daca acest site este de incredere. http://www.ebiju.ro/bijuterie/colier-glont-din-inox-4291.html
Azi ma duc sa- mi cumpar o camasa denim, si nu sunt hotarat cum sa fie: cu maneca lunga sau scurta. Ar fi ok daca mi- ar raspunde fetele mai mult, o parere din partea unei femei e bine venita...? (mai mult)
ce parere aveti despre siteul de ceasuri "Ceasuri tempora"? Este un site serios? Are marfa originala/de calitate?
Hei! Am si eu o intrebare pentru voi. Vreau sa-mi cumpar un telefon si vreau sa il comand sa vina acasa, pot sa il platesc cu cardul?
:*Stie cineva un site cu ochelari cu lentile transparente? cum sunt la moda acum :)) Dau funda!
De unde pot cumpara cutie bento (pentru pranz) in Craiova? Sau de pe ce site imi pot comanda?
de multe zile caut un produs pe care intr- un final l- am gasit http://www.storeofhandbag.com/? route=product/product&product_id=384 si doresc sa- l comand, problema e ca site- ul nu prea imi...? (mai mult)
Ce cadou as putea lua unui baiat pentru ziua de nastere? Face 15, nu am nici o idee despre preferintele lui.
As vrea niste sfaturi am fost la mall sa vad de niste adidasi m- am dus la reprezentanta lor din mall si acolo din piele sunt la 722 de lei nu- mi plac, am vazut altii la 350 astia imi plac dar oare...? (mai mult)
Niste site-uri cu haine "tineresti"? gen pull bear, bershka...(dar cu site-uri in romana va rog)
Imi zice cineva, de unde pot cumpara gheata carbonica ( dinaceea care in combinatie cu apa scoate fum )? Funda + vot
Stie cineva un site de incredere cu sneakers originali sau replici AAA de Jordans la un pret rezonabil? Fara aliexpress. Dau funda, multumesc frumos.
Stiti cumva niste magazine online in care plata se face prin paysafecard?
Cand anulez o comanda la altex la situatie trebuie sa scrie "Comanda anulata" sau ramane tot "Comanda procesata integral"?
V-ati cumparat vreodata o pereche de pantofi de pe OLX? Am banchetul de a 12-a saptamana viitoare si as vrea sa ii iau de pe OLX, dar nu stiu sigur cat de sigur e. Ceva pareri?
Cum anulez o comanda la altex?
Se apropie ziua cele mai bune prietene ( SIS) si as vrea sa ii cumpar un pandantiv in forma de inima in care jumate de inima o iau eu si cealalta jumatate o ia ea cu " BFF", puteti sa ma ajutati cu niste...? (mai mult)
Unde pot gasi un magazin cu haine si accesorii pentru ospatar?
Heey Ştie careva în cam cât timp vine o comanda de pe eMag de la Arsis? :D
Hello.De unde pot găsi hartie de transfer pentru textile in Sibiu?
In Grecia in Loutraki sau Atena gasesc firma Forever 21 sau Victoria's secret?
Bună TPU unde pot găsi un lănțișor cu o inimioara din doua jumătăți din argint? Dau fundă.
de unde imi pot cumpara si eu o tigara electronica? (locuiesc in Ploiesti Si o pot cumpara daca sunt minor? ( 17 ani) Funda!
De unde pot sa imi cumpar tricou cu El Sharawhy sau Pogba?
La ce magazine pot sa gasesc grinder pentru tutun in cluj?
Salut stie cineva un site de unde pot cumpara "esarfe" pentru frunte de baieti de care poarta unii rapperi gen Arssura sau nigga din afara.Multumesc
Daca am cumparat o pereche de papuci, si mi-am dat seama ca nu sunt modelul pe care l-am vrut, pot sa am banii inapoi?
Salutare, am si eu o problema. As dori sa comand un sacou de pe net si imi trebuie marimea "S", dar nu avea, era marimi cu nr: 44 46 48 50 etc, care ar fi marimea "S"?
Unde pot gasi un outlet Converse in Timisoara?
Imi puteti spune magazine in care se vand instrumente muzicale?
Buna ziua as vrea sa vaind un obiect pe OLX si vreau sa il trimit prin curier, si nu stiu cum imi vin bani, eu ii dau coletul curierului sa il duca la destinatie si cumparator- ul plateste si cum imi...? (mai mult)
De la ce varsta poti incepe sa faci cumparaturi online? Poti incepe de la 14, 15 cand deja ai buletin? Ma refer la cumparaturi in limita decentei, adica nu 18+
Hei! Vreau sa comand de pe site.ul inkspired niste tricouri si as dorii sa stiu (de la cei care au cumpărat de acolo)daca mărimea a fost asa cum v.ati dorit, calitatea. daca ati fost multumiti.Multumesc!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.