Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 6 Martie 2025 sunt:
HeyTPU..As avea si eu o mica intrebare. Vreau sa imi comand cate ceva de pe site- ul Amazon (un site american) in valoare de 206$ si as vrea sa va intreb daca stiti cat se plateste pentru transport pana...? (mai mult)
Buna TPU.Nu stiti de unde as putea cumpara o tabla Ouija (de preferat din Romania si nu foarte scumpa). Multumesc anticipat!
Stiti de unde as putea cumpara caiete cu coperte cartonate? Cum sunt acele registre.
Heii lume! Am o intrebare :3 Unde pot sa gasesc Pocky in Bucuresti? Vreau neaparat iar la Otaku Fest nu am gasit..multumesc anticipat! FUNDA :))
A folosit cineva parfumuri/produse de la Federico Mahora? Este cineva de aici care vrea sa le ia la pret de distribuitor? Astept orice intrebari / nelamuriri mai jos! :D
Am cumpărat astăzi dintr- un magazin o pereche de pantaloni în privința cărora m- am răzgândit imediat cum am ajuns acasă. Am sacoșa magazinului, bonul, pantalonii cu eticheta exact cum...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar ceva de amazon.com(nu cel din Anglia franta etc. cel di america). Valoarea lui este de 4 dolari cam cat ar costa transportul etc.SI cum o sa il primesc? Va rog ajutati-ma.
De unde as putea sa imi cumpar ochelari de soare gen cum are tipu'? http://i.imgur.com/HvrANh0.jpg
Http://www.altex.ro/controller-xbox-360-pc-microsoft-jr9-00010-adaptor-pc-negru Este bun pentru fifa15? FUNDA!
Vine balul de absolvire si mi-as dori o rochie tip bandage, dar as vrea la un pret mai accesibil (in mall era cu 1000 de lei), imi puteti recomanda ceva?
De unde as putea face rost de tricouri cu Eminem?
Stiti vreun site cu tricour/bluze/hanorace cu orase? gen brooklyn,new york, detroit?
Salut, vreau sa cumpar un paysafe de 50 lei? Cum se procedeaza ma duc la un magazin si ii dau vanzatoarei 50 lei in schimbul acelei hartii?
am vazut niste tutoriale pe yt cu niste chesti numite jump rings. le poti gasi in Ro? La ce fel de magazine ( sunt din Tl ). si in romana cum le spune
v- ar interesa un cont ca asta? http://imgur.com/ZeoQmm2, xAnYlLx, GaQVWge, NOSiCyE, vQMp1Aa, vAeUA44, QC6VXCb, hG2gIEd, qhmLtMO, UnIrjeH, gWC1cZK, ItFTgTa, BDKG4XL - 28campioni - skin-...? (mai mult)
Http://www.altex.ro/controller-xbox-360-pc-microsoft-jr9-00010-adaptor-pc-negru Merita cumparat? Dau Funda!
De unde pot lua termosurile de la Starbucks si cat costa?
Stie cnv site-uri de vanzari telefoane, masini sh in romania?
Hey! As vrea sa imi iau u Furby dar am vazut cateva videouri pe yt care mau speriat, ..am catea intrebari.dau funda 1) Un Furby poate muri? 2)El este periculos sau e doar o jucarie? 3)Imi puteti ...? (mai mult)
Stie cineva site.uri din Romania unde se pot vinde produse sh!
Știți dacă exista un magazin în Timișoara care sa vândă lucruri asemănătoare cu magazinul Michaels, un magazin din America? Mulțumesc
Știți dacă exista un magazin în Timișoara care sa vândă lucruri asemănătoare cu magazinul Michaels, un magazin din America? Mulțumesc.
Maine este ziua verisoarei mele si nu stiu ce cadou sa-i cumpar. Face 10 ani si nu am nicio idee... Ce sa-i cumpar? Va rog sa imi raspundeti pana maine!
Stiti cum procedeaza magazinele second- hand cu primirea marfii? Am in jur de o suta de haine in stare buna pe care as dori sa le vand unui magazin second- hand, dar nu stiu daca aceste magazine...? (mai mult)
Buna de unde pot lua tenisi de astia:https://41.media.tumblr.com/5fb8a21729c89ee7d070bfb9dda12017/tumblr_nlkgguliKx1shus71o1_500.jpg si ochelari de...? (mai mult)
Hey! daca imi personalizez un tricou pe site-ul meme.md, cit o sa ma coaste?
Imi poate spune cineva daca aceste role sunt din silicon, sau macar daca merita cumparate? http://www.emag.ro/role-reglabile-in-action-backpack-ros u-38-41-pw121/pd/DZSYCMBBM/
Heii, TPU! Acum în iunie, clasa a8-a au banchetul, și sunt invitată, dar nu am idee în ce să mă îmbrac. Am 1-52 m și 30 Kg | deci mă puteți ajuta?
Tatuaje cu nume temporare la comanda? un site?
Se mai merita sa imi iau ps3 in vara? Ma refer la faptul daca se mai fabrica jocuri si daca o sa il mai pot folosi si mai incolo. Adica sunt fata si nu as vrea sa joc nu stiu ce jocuri,... in general.
Exista magazine Converse in Brașov sau în Sibiu?
Buna Vreau sa ii iau un cadou simbolic prietenei mele...as vrea sa iau ceva brelocuri in forma de inima, dar simple cu magnet, unul pentru mine si unul pentru ea, sau mi- ar placea sa gasesc ceva huse...? (mai mult)
Bună, as vrea sa cumpăr pentru prietena mea un pandantiv în forma unei inimi corecte din punct de vedere anatomic. Are cineva un site unde as putea găsi?
Exista in Romania un magazin Decathlon mai mare(unde se gasesc mai multe produse) sau toate magazinele Decathlon au acelasi standard de marime?
As vrea si eu niste siteuri cu haine emo, vitange sau rock....va rog.
FUNDAAAAA! SALL TPU. As vrea sa dau si eu o caomanda depe Aliexpress.com dar am o intrebare, cind ajunge la posta trebuie sa semnez ceva, si daca da nu- i nimic ca n- am 18 ani? (am ...? (mai mult)
Pe PcGarage sunt produse noi, la prima mana aduse direct de la firma?
Funda! Exista vreo diferenta intre marimea tenisilor de la H&M si marimea obisnuita? Nu am cumparat pana acum tenisi de la ei dar acum as dori sa comand online. Multumesc!
Salutare, vreau să- mi comand nişte vans (replici) găsisem pe un site cu toate culorile la 130 de ron sau ceva de genu, dar este în mentenanţă şi vreau să îmi comand mai repede, puteti să-...? (mai mult)
Dati-mi și mie un site de unde as putea sa cumpăr pălării bărbătești (care se sunt la moda) cel mai bunou răspuns are funda. Mulțumesc anticipat!
Ce siteuri recomandati pentru vanzarea de produse romanesti in Europa?
Buna din nou. Poate cineva sa-mi zica unde pot face rost de dischete floppy disk in stare buna prin Iasi?
Unde gasesc un laptop bunisor( 2.6 ghz si 4 gb ram, sau pe aproape) second hand la un pret destul de mic? Fundaa :3..btw..vreau un link bun si dau funda :)
Pentru cunoscatori, ce parere aveti despre acest ulei de masline? http://www.carrefour-online.ro/bacanie/dressing/ulei/ulei_de_masline_extra_virgin_nefiltrat_1l_costa_d_oro_il_grezzo
Cam cat ar costa un tricou din acela personalizat cu poza?
De unde pot sa iau o pereche de Nike pentru 500 de lei? Fake sau nu, calitate sa fie...
mi-am dat comanda de o gantera pe eMAG, am urmat toi pașii îmi zice ca comanda e înregistrată dar nu îmi zice in cat timp va ajunge, îmi vor trimite sms pe telefon, daca da când?
Salutare. Recent am cumpărat de pe okazii o folie din sticlă temperată care s- a dovedit a fi pentru un alt model. Am sesizat asta vânzătorului şi a zis că o să- mi trimită altă folie, eu trimiţându-...? (mai mult)
De unde pot cumpara periuta electrica pentru curatarea pielii in Moldova
Hei TPU, vreau ca in seara banchetului sa dau profesorilor o mica atentie, ceva semnificativ, frumos, nu flori ca primesc mereu. N- am nicio idee, dar vreau sa fie ceva simplu si fain, nu extravagant...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.